365 Dagen Succesvol Review [2024] | Tijd voor Persoonlijke Groei!

Deel artikel 👇


Veel mensen dromen van succesvol worden. Maar hoe kun je succesvol worden, wat betekent succesvol zijn eigenlijk en welke voorwaarden zijn daaraan verbonden? In dit artikel lees je hoe jij 365 dagen succesvol kunt zijn door aandacht te besteden aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Hierdoor kun je groeien als persoon en het leven leiden dat je altijd al hebt gewild. Ben jij klaar voor verandering en een leven vol met succes? Laten we dan beginnen!


Wat is dat: succesvol zijn?

Succesvol worden doe je natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Daarom vertel ik eerst hoe je succesvol wordt, en wat succesvol zijn precies betekent. Er is namelijk niet één goede definitie voor. Succesvol zijn heeft vooral te maken met jouw persoonlijke waarden: wat jij als persoon belangrijk vindt in het leven. Wat voor de ene persoon namelijk een succesvol leven is, hoeft dat voor de ander juist helemaal niet te zijn.

Het hangt allemaal samen met persoonlijke groei. Hoe meer jij het leven gaat leven waar jij gelukkig van wordt en wat goed voelt voor jou, hoe succesvoller je zult zijn als persoon. Je hoeft daarvoor echt geen ondernemer te zijn, veel geld te verdienen of enorme prestaties te volbrengen. Als succesvol zijn voor jou betekent dat je geniet van het leven, genoeg tijd hebt voor je gezin of iedere dag even bezig kunt zijn met je grootste hobby, dan is dat ook succes. Want succes is een synoniem voor geluk.

Ieder mens heeft hetzelfde doel hier op aarde, namelijk: gelukkig zijn. Hoe je dat doet, dat is helemaal aan jou. Volg vooral je passies en dromen, want succesvol worden is echt voor iedereen weggelegd. Zolang je jezelf maar richt op de dingen, mensen, zaken, activiteiten en onderwerpen die bijdragen aan jouw levensgeluk.

365 dagen succesvol zijn

Wanneer ben je succesvol?

In het leven draait het om meer dan alleen geld verdienen. Het gaat veel verder dan het vinden van de perfecte baan, het verdienen van het hoogste salaris, het opvoeden van perfecte kinderen of aan de buitenwereld laten zien dat je alles zo goed voor elkaar hebt. Je bent pas succesvol wanneer je kunt losbreken van verwachtingen van anderen en van de maatschappij. Je bent succesvol door er voor jezelf te zijn en te doen wat voor jou het beste voelt.

En dat is echt niet altijd gemakkelijk, want je zult tijdens dit proces regelmatig op weerstand of tegenslagen stuiten. Maar juist door die lastige dingen in het leven onder ogen te komen, kun je groeien als persoon en word je een beter mens. Een succesvol mens.

Jij kunt ook succesvol worden!

Goed nieuws voor jou, want jij kunt ook succesvol worden. Hoe je dat doet, dat mag je vooral zelf invullen. Het gaat in ieder geval om één belangrijke taak: groeien als persoon. Misschien betekent dat voor jou minder onzeker te worden, liever zijn voor jezelf en de mensen om je heen, positiever denken of wat meer los leren laten. Of misschien zit groei voor jou vooral in het op orde krijgen van je leven of succesvol samenwerken met mensen om je heen. Zowel op zakelijk gebied als privé.

Alle succesvolle mensen en succesvolle ondernemers hebben een bepaalde groei doorgemaakt. Zij hebben ergens in hun leven besloten dat het anders moest. Dat bepaalde dingen niet langer zo konden blijven of konden doorgaan en dat het gewoon tijd was voor verandering. Daarom is het ook aan jou om deze beslissing ook te maken. Om jouw eigen stappen te zetten naar persoonlijke groei!

365 Dagen Succesvol: jouw gids in persoonlijke groei

Misschien voel jij al heel lang dat het tijd is voor verandering, maar weet je niet precies hoe de eerste stap moet zetten? En wil je graag handvatten aangereikt krijgen om te groeien als persoon? Dan is het platform 365 Dagen Succesvol dé plek voor meer persoonlijke groei. Wat je doel ook is. Of je nu wilt groeien als ondernemer, meer liefde voor jezelf als vrijgezel wilt voelen of juist aan je relatie wilt werken; bij 365 Dagen Succesvol weet men hoe jij dat moet doen.

De talloze online trainingen, uitgebreide programma’s en live events helpen jou met je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dankzij de professionele kennis en tips die je krijgt op dit platform, kun jij echt gaan groeien als persoon en succesvol worden op jouw eigen manier. Ben je nieuwsgierig geworden? Laten we dan snel in deze 365 Dagen Succesvol review duiken. Hoe sneller jij op de hoogte bent van de vele mogelijkheden, hoe eerder je succesvol kunt worden!

Wat is 365 Dagen Succesvol?

365 Dagen Succesvol is een platform en community gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Ondanks dat mensen allemaal verschillend zijn, zijn mensen onderling natuurlijk wel met elkaar verbonden. Daarom is het belangrijk om er samen het beste van te maken en de wereld mooier achter te laten dan je hem aangetroffen hebt. Daar is men bij 365 Dagen Succesvol in elk geval van overtuigd en dat is niet zonder reden.

Jip Keijzer, dé inspiratie voor het oprichten van 365 Dagen Succesvol, zei het volgende toen hij van zijn artsen hoorde dat zijn lichaam vol kankercellen zat: “Je weet niet hoeveel tijd je hebt in het leven. Is dit dan wat je met die tijd wilt doen? Ruzie maken, overspannen zijn, ongelukkig zijn in je werk of relatie? Je tijd hier op aarde is namelijk geen generale repetitie. Dit is je echte leven!”

Ondanks dat Jip het leven op een mooie manier bekeek, heeft hij er helaas niet lang genoeg van mogen genieten. Daarom was zijn eis aan de oprichters van 365 Dagen Succesvol dan ook: “sterf niet met me mee, maar doe er iets mee.”

Daaruit is 365 Dagen Succesvol ontstaan. Het is een bewezen stappenplan voor iedereen die een volgende stap wil zetten in het leven, maar nog niet precies weet hoe. Voor mensen die vastgeroest zitten in een relatie en verandering willen. Voor mensen die graag geld verdienen met hun grootste passie, maar daarin geïnspireerd willen worden. En voor mensen die meer voor de wereld willen betekenen, maar niet weten waar te beginnen.

Kortom: voor alle mensen die succesvol willen zijn!

Oprichters 365 dagen Succesvol

Waarschijnlijk heb je nu ook de vraag: wie zitten er eigenlijk achter het concept van 365 Dagen Succesvol? Wie zijn nu die mensen die jou zo graag willen helpen met jouw persoonlijke groei en die van Nederland een gelukkiger land willen maken? Dat zijn David de Kock en Arjan Vergeer.

De ogen van David en Arjan werden geopend door de mooie woorden van hun gezamenlijke vriend Jip. Toen zij namelijk om zich heen keken en zagen hoeveel mensen hun dromen niet achterna durfden te gaan, hoeveel mensen ongelukkig in een relatie bleven zitten en daardoor steeds minder energie overhielden, dachten zij: dit moet echt anders. Dit kán anders.

Ook David en Arjan waren nog niet op hun gedroomde plek. Ondanks een snelgroeiend bedrijf, met veel medewerkers, waren zij niet gelukkig. Daarom besloten David en Arjan ook voor zichzelf het roer volledig om te gooien. Om henzelf en heel Nederland gelukkig te maken. Het gelukkigste land ter wereld, dat werd het doel!

David en Arjan 356 dagen succesvol

Waarom 365 Dagen Succesvol?

Dagelijks zijn David en Arjan met 365 Dagen Succesvol bezig om Nederland gelukkiger te maken. Het is toch geweldig om de juiste hulp te krijgen bij persoonlijke groei? En zeker wanneer het jou niet zelfstandig lukt. Het leven is namelijk veel te kort om jezelf niet optimaal te ontwikkelen als persoon. Je kunt er maar beter iets moois van maken zolang je hier op aarde bent. Dit platform helpt jou daarbij.

De unieke 365 methodiek en 365 filosofie dragen daaraan bij en zijn eveneens de basis voor alle online trainingen, programma’s, live events en boeken die David en Arjan hebben ontwikkeld. De mannen geloven echt dat ieder mens zijn of haar beste leven kan leiden en dat je geluk kunt creëren.

Trainingen voor persoonlijke groei

Het aanbod van 365 Dagen Succesvol is echt enorm, dus we lopen er samen stap voor stap even doorheen. Allereerst zijn er verschillende trainingen op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Iedere 365 Dagen Succesvol masterclass draagt op een bepaalde manier bij aan een succesvoller leven. Of dat nu is op het gebied van zelfvertrouwen, carrière, relaties, verdriet verwerking of iets anders. David en Arjan helpen je bij jouw persoonlijke groei op alle vlakken!

#1 Mindset Meesterschap

De eerste training voor persoonlijke groei en ontwikkeling is Mindset Meesterschap. Wanneer je last hebt van negatieve gedachten, gepieker en gestress, dan wil je daar vast graag iets aan doen. Deze online training helpt je om negatieve energie om te zetten in iets positiefs. Daardoor krijg je een positieve mindset en kun je meer van het leven genieten.

Je kunt direct starten met de online training Mindset Meesterschap. Doorloop de training helemaal in eigen tempo, zodat je alle informatie en tips goed op kunt nemen. Je hebt hier zelfs 1 jaar lang de tijd voor. Het enige wat je nodig hebt om deze training te volgen is een laptop of smartphone met wifi.

Wat ga je zoal leren?

 • Dat je een positieve mindset kunt aanleren, ook als je er niet mee geboren bent;
 • Dat je het waard bent om geluk te ervaren;
 • Hoe je zelfs in moeilijke situaties rustig en ontspannen blijft, maar bovenal: optimistisch en positief;
 • Hoe je mindset werkt en waarom je huidige beeld ervan niet het juiste is;
 • Hoe je die negatieve mindset doorbreekt en je twijfels en onzekerheid de baas wordt;
 • Hoe je negatieve denkpatronen herkent en ze verandert;
 • Hoe je je vrijmaakt van verwachtingen en de invloed van andere mensen;
 • Hoe je fijn, energiek en ontspannen kunt leven met veel creativiteit en een goed gevoel.

Dit kost deze training

Deze training bevat o.a lessen met video’s en meditaties en een persoonlijke werkboek om oefeningen uit de lessen te maken. Is dit iets voor jou? Je kunt de online training Mindset Meesterschap bestellen voor €297. En met mijn kortingscode fitter10 krijg je nog eens extra korting!

365 dagen succesvol mindset meesterschap

#2 Leven Zonder Stress

Je kunt stress niet helemaal uit je leven bannen. Helaas niet. Toch is het wel belangrijk dat stress niet je leven gaat beheersen. Wanneer het namelijk de boventoon voert in jouw dagelijkse leven, dan gaat er echt iets mis. Dankzij de online training Leven Zonder Stress leer je waar de stress bij jou vandaan komt en ook hoe je het kunt verminderen. Je krijgt een handig stappenplan waarmee je steeds vooruitgang boekt en afrekent met stress, twijfelen en uitstellen. Daardoor kan je het leven op een andere manier gaan bekijken en worden je dagen een stuk lichter.

Heb jij slapeloze nachten, een pijnlijk lichaam of voel je je vaak onrustig en neerslachtig door de hoeveelheid stress in je leven? Dan wordt het hoog tijd om in actie te komen. Jij bent namelijk de enige die hier iets aan kan veranderen. Daarom is het belangrijk dat je de eerste stap naar een stressvrij leven zet. Vandaag nog! Deze training is precies wat je daarvoor nodig hebt.

Hier ga je allemaal aan werken

 • Hoe je kunt stoppen met piekeren en twijfelen over alles in je leven;
 • Hoe je elke dag goede keuzes maakt voor jezelf en positief denkt;
 • Hoe je elke dag vol energie kunt opstaan en je niet langer opgejaagd en gestrest voelt;
 • Hoe je andere keuzes kunt maken om je leven ten goede te veranderen;
 • Hoe je echt jezelf kunt zijn en van het leven kunt genieten.

Wat betaal je?

Je krijgt 1 jaar de tijd om deze training te doorlopen. Dit kan ook weer helemaal op je eigen tempo. Bovendien krijg je toegang tot een community met gelijkgestemden, waarin jullie elkaar kunnen motiveren en stimuleren. Wanneer je de online training Leven Zonder Stress gaat bestellen, dan krijg je daar ook nog eens 5 bonussen bij. De totaalprijs van de training is €397 (en dat is nog zonder mijn kortingscode fitter10).

#3 Spoedcursus Zelfvertrouwen

Sommige mensen hebben van nature veel zelfvertrouwen. Het lijkt wel alsof zij ermee geboren zijn en vooraan in de rij stonden toen de porties zelfvertrouwen werden uitgedeeld. Toch zijn er veel meer mensen die minder zelfvertrouwen hebben, die minder zeker zijn over zichzelf. En de kans is heel groot dat jij tot die laatste groep mensen behoort.

Als je heel onzeker bent en niet echt in jezelf gelooft, ontneem je jezelf de kans op een gelukkig(er) leven. Daarom is het belangrijk dat je ontdekt waar je onzekerheid vandaan komt en hoe je dit kunt veranderen. In de spoedcursus Zelfvertrouwen ga je hiermee aan de slag, o.a. door een handig stappenplan dat je helpt om voor jezelf te kiezen en je grenzen aan te geven. Dan kun jij voorgoed afrekenen met onzekerheid, faalangst, twijfels en/of perfectionisme.

Dit ga je zoal leren

 • Hoe je je zeker en vol vertrouwen kunt voelen over jezelf;
 • Hoe je elke dag met energie de dag tegemoet kunt gaan;
 • Hoe je je kunt verbinden met leuke mensen om je heen;
 • Hoe je afrekent met stress, onzekerheid en frustratie;
 • Hoe je eindelijk kunt doen wat je leuk vindt en je dromen kunt waarmaken.

Dit zijn de kosten

Is de Spoedcursus Zelfvertrouwen ook iets voor jou? Gun jezelf dan deze kans. De training kost jou €297 en geeft je toegang tot maar liefst 21 lessen met video’s, meditaties, oefeningen en andere tools die je helpen om je zelfvertrouwen te vergroten. Ook bij deze training krijg je toegang tot de besloten community. Wil jij nog eens 10% extra korting ontvangen? Gebruik dan gerust mijn kortingscode fitter10.

365 dagen succesvol training spoedcursus zelfvertrouwen

#4 Ik Lust Je Rouw

Een dierbare verliezen kan het meest pijnlijke zijn dat een mens in zijn of haar leven meemaakt. Juist omdat dit zo’n ingrijpend proces is, en er een hele lange nasleep kan ontstaan, is het belangrijk om tijd en ruimte te geven aan het rouwproces. Merk jij dat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken, zodat je meer houvast, lichtheid en verdieping ervaart, dan is de online training Ik Lust Je Rouw wat je zoekt.

Dit online programma bestaat uit twee versies: een versie voor rouwende mensen en een versie voor hun dierbaren, oftewel: de mensen die hen willen helpen met hun verdriet. Via de besloten community kunnen jullie lief en leed met elkaar delen en steun zoeken bij anderen.

Deze training leert jou

 • Hoe je echt kunt luisteren naar verdriet van een ander en hoe je zorgt dat mensen echt naar jou gaan luisteren;
 • Hoe je (weer) hechte relaties kunt hebben, zonder angst voor verlies;
 • Hoe je hulp leert vragen of leert aanbieden;
 • Hoe je beter kunt intunen bij jezelf en de gevoelens die je ervaart.

Dit betaal je voor Ik Lust Je Rouw

De online training Ik Lust Je Rouw kost normaal €397, maar met mijn 365 Dagen Succesvol kortingscode fitter10 ben je voordeliger uit. Voor dat bedrag krijg je dan 1 jaar toegang tot het lesmateriaal, video’s en handige e-books. En als aanvulling ontvang je helemaal gratis nog een aantal aantrekkelijke bonussen.

#5 Love Quest Singles

Waarom krijgen anderen in jouw omgeving wél een relatie? Waarom lijkt iedereen gelukkig in de liefde, maar lukt dat jou niet? Hoe kan het toch dat zelfs je saaie neef of buurman date na date binnensleept, maar dat jij nog steeds iedere avond alleen op de bank zit? Ieder mens verdient toch liefde en een gelukkige relatie? Jazeker. En jij ook!

Verlang jij naar meer liefde in je leven? Wil je een fijne relatie, maar weet je niet hoe je die kunt aantrekken? Dan wordt het tijd voor persoonlijke groei door Love Quest Singles. Deze online training is speciaal ontwikkeld voor vrijgezellen en gaat over de liefde en relaties. Ook jij kunt namelijk een liefdevol leven tegemoet gaan en geliefd worden door een leuke partner.

Love Quest Singles leert jou het volgende

 • Hoe je je ex kunt loslaten om jezelf klaar te stomen voor een nieuwe partner;
 • Hoe je bindingsangst en verlatingsangst de baas wordt;
 • Hoe je je weer kunt openstellen voor de liefde;
 • Hoe je beter kunt daten;
 • Welke denkpatronen en gedragspatronen jou momenteel belemmeren en hoe je die doorbreekt;
 • Hoe je meer contact maakt met jezelf en met wie je echt bent, zodat je ontdekt wat je echt zoekt in een relatie;
 • Hoe je je beter, gelukkiger, krachtiger en zelfverzekerder dan ooit kunt voelen.

Wat kost deze training?

De online training Love Quest Singles kun je helemaal volgen in jouw eigen tempo. Je krijgt namelijk 1 jaar toegang tot de inhoud. Bovendien zitten er een aantal leuke bonussen bij, waaronder een maandelijkse Live Q&A en een 13 stappen training voor een gelukkig en succesvol leven. De kosten voor deze training zijn €297. Gebruik de 365 Dagen Succesvol kortingscode fitter10 om hem extra voordelig aan te schaffen en jouw reis naar de liefde te starten.

#6 Love Quest Stellen

Misschien is voor jou de liefde juist geen ver van jouw bed show en ben jij (al een tijdje) samen met je partner. Ook dan kan er ruimte zijn voor verbetering in de liefde. Daarom heeft 365 Dagen Succesvol ook een training speciaal voor koppels ontwikkeld. Love Quest Stellen is erop gericht om koppels te helpen om dichter bij elkaar te komen. Om twijfels weg te nemen en de sleur uit hun relatie te halen.

Jullie ontdekken samen

 • Hoe je meer begrip voor elkaar krijgt;
 • Hoe je je seksleven weer leuker maakt;
 • Hoe je goed met elkaar kunt communiceren en miscommunicatie kunt voorkomen;
 • Welke patronen jou en/of je partner in de weg zitten en hoe jullie die kunnen doorbreken;
 • Hoe je op een andere manier ruzie kunt maken;
 • Hoe jullie je liefde naar een hoger level kunnen tillen.

Dit betaal je voor Love Quest Stellen

Jullie gaan samen een bijzondere reis maken naar meer liefde, meer diepgang, meer plezier en meer intimiteit met elkaar. Omdat de training helemaal in eigen tempo te volgen is, kunnen jullie het ook echt samen doen. Jullie hebben daarvoor zelfs 1 jaar lang de tijd. De Love Quest Stellen kost €297. Gebruik de kortingscode fitter10 voor 10% korting.

#7 Liefdevol Ouderschap

Uiteraard is geen enkele ouder perfect, ook al probeert iedereen dat stiekem wel te zijn. Merk je echter dat je soms wel wat liefdevoller zou willen zijn naar je kinderen toe? En mag het thuis allemaal wel wat lichter en gezelliger worden? Geen probleem, want dan heb je de juiste online training binnen handbereik. Liefdevol Ouderschap leert jou middels een praktische videotraining namelijk hoe je het thuis leuker maakt. Het is misschien wel het grootste cadeau dat je jezelf en je kind kunt geven!

Opvoeden is niet iets wat je van nature moet kunnen, maar wat gaandeweg moet leren. Juist daarom is Liefdevol Ouderschap zo’n interessante training. Het leert jou de kunst van liefdevol opvoeden, zodat ruzies niet langer escaleren, jullie minder streng zijn voor elkaar en ook echt ruimte maakt voor de ander. Zonder te schreeuwen, gewoon op een gezellige en ontspannen manier.

Door Liefdevol Ouderschap ontdek je

 • Hoe je het thuis weer gezellig maakt;
 • Hoe je je kind beter kunt helpen en ondersteunen;
 • Hoe je jezelf als ouder verbetert en een persoonlijke groei doormaakt;
 • Hoe je meer aankunt, zonder harder te werken;
 • Hoe je je kind leert om het juiste te doen en jullie grenzen daarbij te bewaken.

Wat kost Liefdevol Ouderschap?

Ben jij er klaar voor om jouw thuissituatie te verbeteren? De online training Liefdevol Ouderschap bestaat uit 27 lessen met interessante video’s en allerlei handige oefeningen voor in de praktijk. Je krijgt ook toegang tot de besloten community. Bovendien krijg je mooie bonussen als je dit programma bestelt. Dat kan overigens voor €397. Gebruik fitter10 als code tijdens het afrekenen, dan krijg je ook weer een mooie 10% 365 Dagen Succesvol korting.

365 dagen succesvol training liefdevol ouderschap

#8 Spoedcursus Geld Verdienen Met Je Passie

We groeien bijna allemaal op met het idee dat je hard moet werken voor je geld. Maar wat als dat niet hoeft? Wat als je ook geld kunt verdienen met wat je leuk vindt om te doen? Hoe mooi zou het zijn als jij geld kunt verdienen met je passie, waardoor je iedere dag plezier hebt in je werk? De spoedcursus Geld Verdienen Met Je Passie is ontwikkeld om jou daarbij te helpen.

Misschien heb je het idee dat stress, doelen najagen die je weinig interesseren, een leeg gevoel hebben, je vervelen, de minuten aftellen en filerijden gewoon horen bij een volwassen baan. Nou, ik heb nieuws voor je: dat is niet zo. Je kunt namelijk ook van je passie, van wat je het liefste doet, je werk maken. Deze spoedcursus geeft je alle handvatten die nodig zijn om juist voor je eigen geluk te kiezen. Om eindelijk je dromen waar te maken en het pad te gaan bewandelen dat voor jou is uitgestippeld. Niet door je ouders, vrienden of andere mensen om je heen, maar door jou!

Wat ga je ontdekken?

 • Wat jouw passie is, je diepste verlangen;
 • Welke drie pijlers je helpen om te leven van je passie;
 • Hoe je een succesvolle verdienmodule maakt om een duurzaam inkomen te genereren;
 • Hoe je moeiteloos marketing uitvoert door middel van 3 stappen;
 • Hoe je afrekent met financiële blokkades die ervoor hebben gezorgd dat je vast bent blijven zitten.

Dit is jouw investering

Voel jij aan alles dat dit is wat je nodig hebt om gelukkig(er) te worden? Zeg dan ja tegen de spoedcursus Geld Verdienen Met Je Passie. Het kost je eenmalig €397 om mee te doen. Voor dit geld krijg je dan 21 lessen met duidelijke video’s en toegang tot de besloten community. Bovendien krijg je 10% korting als je de 365 Dagen Succesvol kortingscode fitter10 invult tijdens het afrekenen.

Freemium/Premium lidmaatschap op de 365 Academy

Bij 365 Dagen Succesvol gelooft men dat tijd jou meest kostbare bezit is. Daarom is de 365 Academy opgericht: dé plek om samen met anderen te werken aan jouw mooiste leven. Eén plek die in het teken staat van verbinding en persoonlijke groei, waar alle mensen samenkomen én waar alle trainingen, programma’s en evenementen zijn gebundeld.

Je kunt sowieso gratis lid worden van de 365 Academy (freemium lidmaatschap). Daarmee krijg je dan toegang tot de community en allerlei exclusive content. Dit is echt de ideale manier om kennis te maken en te ontdekken of het iets voor jou is. Ga je liever meteen all-in? Neem dan een premium lidmaatschap voor slechts €0,27 per dag. Je krijgt dan toegang tot 6 trainingen (t.w.v. 642 euro) en allerlei extra’s. Hiermee zul je sneller groeien dan ooit tevoren!

Programma’s voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Heb je hierboven nog niet de perfecte training kunnen vinden? Geen zorgen, want het 365 Dagen Succesvol aanbod is nog veel groter. Je kunt namelijk ook een van de programma’s over persoonlijke groei volgen, om je leven vorm te geven op een manier die echt bij jou past. Op een manier die echt goed voelt voor jou. Er zijn enkele online programma’s ontwikkeld waar je zeker meer over wil weten.

#1 Jaarprogramma 365 Dagen Succesvol

Wil jij het echt groots aanpakken? Doe dan mee aan het 365 Dagen Succesvol jaarprogramma en werk een jaar lang aan jouw persoonlijke groei. Door dit complete programma krijg je een leven vol energie en plezier en met veel minder stress en gepieker. En dat is wat je waarschijnlijk wilt, toch?

Dankzij het jaarprogramma ontdek je wie je echt bent, wat je nu eigenlijk wilt in het leven en hoe je die dromen kunt realiseren. Door een jaar lang te werken met de 365 methodiek kun je het roer echt 180 graden omgooien. En het mooie is: jij kunt daar vandaag nog mee starten!

Dit ga je leren en doen

 • Je start met je mooiste persoonlijke ontdekkingsreis ooit;
 • Je gaat een jaar lang aan de slag om je leven mooier te maken;
 • Meer geluk, meer liefde, meer rijkdom, meer emotionele stabiliteit, enzovoort;
 • Meer begrip over jezelf als persoon en over jouw doelen en dromen;
 • Je krijgt dé tools en tips in handen waarnaar je altijd op zoek was.

In 13 overzichtelijke stappen ga je interactief aan de slag om je eigen gelukkige leven te creëren. Dat betekent dat je weer in balans komt, in overvloed gaat leven en daardoor enorme resultaten gaat behalen. Niet alleen op het gebied van geluk, maar ook op het gebied van liefde en financiën. Je hele leven krijgt er een boost door.

Wat kost het jaarprogramma?

Het 365 Dagen Succesvol jaarprogramma wat langer wil werken aan zijn of haar persoonlijke groei en ontwikkeling. Je gaat samen met anderen aan de slag om jouw jouw mooiste leven werkelijkheid te maken. Dit online jaarprogramma kost met de 356 Dagen Succesvol korting €1.997, maar met mijn kortingscode fitter10 krijg je nog eens 10% extra korting op hele bedrag. Mis die kans niet!

#2 Diamond jaarprogramma

Is een volledig online programma niet echt iets voor jou? Combineer jij liever de online en offline wereld in een programma voor persoonlijke groei? Dan is het 365 Dagen Succesvol Diamond programma misschien wel iets voor jou. Dit bijzondere jaarprogramma bestaat uit 10 live dagen waarop je met een kleine groep op een mooie plek in de natuur samenkomt om aan je persoonlijke groei en ontwikkeling te werken. Daarnaast vinden er 10 online coaching sessies plaats om jezelf op een dieper niveau te kunnen ontwikkelen. Je krijgt uiteraard ook weer toegang tot de besloten community, waar o.a. live Q&A’s worden georganiseerd.

Heb jij het gevoel dat je leven aan je voorbijgaat, dat je in een sleur terecht bent gekomen en dat je niet écht leeft? Vraag je jezelf weleens af ‘is dit het nou?’ en voel je je regelmatig eenzaam of uit verbinding met jezelf? Dan ben jij de geschikte deelnemer voor het Diamond programma.

Dit ga je zoal leren

 • Hoe je je weer kunt verbinden met jezelf;
 • Hoe je dankzij oude wijsheid en tradities je kijk op de wereld kunt veranderen;
 • Hoe je jezelf voorgoed kunt veranderen;
 • Hoe je blokkades opheft en een kracht gaat ervaren als nooit tevoren;
 • Hoe familieopstellingen werken;
 • Hoe het is om een zweethut ceremonie bij te wonen.

Natuurlijk hoef je geen heel jaar lang vrij te nemen voor het Diamond programma. Je komt verspreid over een jaar op 10 dagen samen met elkaar op een bijzondere plek in het bos. En de 10 online coaching sessies kun je zelf met de psycholoog inplannen. Je krijgt zelfs toegang tot het online programma, waar je onder andere mooie videolessen en meditaties terugvindt. Het Diamond programma bestellen kan op beperkte momenten, dus houd de website van 365 Dagen Succesvol goed in de gaten.

#3 Superrelatie Singles programma

Heb jij de overtuiging dat gelukkig worden zonder partner jouw bestaansrecht is? Omdat je denkt dat je geen mooie liefdesrelatie kunt krijgen? Of omdat je misschien denkt dat je niet goed genoeg bent? Dat is een hele verkeerde gedachte, want ook jij kunt een superrelatie krijgen. En het Superrelatie Singles programma leert je hoe je dat doet.

Je wordt namelijk uitgenodigd om echt met jezelf en je liefdesleven aan de slag te gaan. Ontdek hoe jij jezelf en je liefdesleven saboteert. Je krijgt 1 jaar toegang tot de stof in het Superrelatie Singles programma. Dat is genoeg tijd om weer in jezelf te gaan geloven en jouw beperkende overtuigingen los te laten! Han kun je echt jezelf worden, de persoon die jij altijd al wilde zijn. En het mooie daarvan is dat je daardoor vanzelf de persoon aantrekt die bij jou past. Juist door aan jezelf te werken, werk je namelijk automatisch ook aan je liefdesleven en een gelukkige toekomst!

Superrelatie Singles leert jou

 • Hoe je stap voor stap een beter beeld krijgt van jezelf en in jezelf gaat geloven;
 • Wat je nodig hebt in een relatie en hoe je een ander kunt toelaten;
 • Welke beperkingen jou momenteel tegenhouden en hoe je die oplost;
 • Hoe je een mooie verbinding kunt aangaan op het gebied van emotie, communicatie, seks en spiritualiteit;
 • Hoe je jezelf kunt zijn en toch de man of vrouw van je dromen kunt veroveren.

Wat betaal je voor dit programma?

Wanneer je aan de slag gaat met dit programma, dan krijg je maar liefst 100 verschillende video’s, meditaties en oefeningen. Wil jij ook graag deelnemen aan het Superrelatie Singles programma? Dan kun je het programma bestellen voor €997. Met kortingscode fitter10 krijg je daar nog eens 10% korting op.

365 dagen succesvol programma superrelatie singles

#4 Superrelatie Stellen programma

Heb je een relatie en voelt het alsof de liefde op een laag pitje staat? Vinden jij en je partner de relatie niet meer zo leuk als aan het begin? Lijkt de aantrekkingskracht naar elkaar te vervliegen? Met het Superrelatie Stellen programma kom je weer uit die sleur. Je leert dat liefde ook makkelijk en leuk kan zijn, in plaats van moeilijk en zwaar. Hoe je elkaar weer een leuker leven gunt door meer liefde en intimiteit.

Als het vroeger namelijk lukte, waarom dan nu nie meer? Het is meestal een kwestie van elkaar terugvinden, de verbinding weer versterken en de aantrekkingskracht weer aanwakkeren. Waardoor jullie allebei weer vlinders krijgen en de afstand tussen jullie verdwijnt. Een relatie moet leuk zijn, makkelijk, vol passie en humor en veilig voelen. Dit programma richt zich niet op theorie die je waarschijnlijk allang kent, maar juist op het DOEN. Je gaat samen echt stappen zetten om de relatie weer nieuw leven in te blazen. Zijn jullie daar klaar voor?

Wat gaan jullie zoal leren en doen?

 • Je gaat echt aan de slag: met jezelf en met elkaar;
 • Je maakt weer ruimte voor gesprekken en begrip voor elkaar;
 • Je laat de liefde weer opbloeien en voorkomt dat conflicten escaleren;
 • Je ontdekt stap voor stap wat de geheimen zijn voor een geweldige relatie;
 • En je ontdekt stap voor stap met welke valkuilen jullie rekening moeten houden;
 • Alles wat je leert breng je meteen in de praktijk.

Dit kost het Superrelatie Stellen programma

Voor €997 krijg je 1 jaar toegang tot 100 lessen met video’s, oefeningen en mooie meditaties. Dit materiaal geeft jullie allebei nieuwe inzichten en inspiratie die nodig zijn voor een geweldige relatie met je partner. Het effect van die lessen is namelijk allang bewezen in de praktijk. Willen jullie werken aan een betere relatie? Ga dan aan de slag met het Superrelatie Stellen programma.

365 Dagen Succesvol korting!

Je hebt het natuurlijk al een aantal keer voorbij zien komen in dit artikel, maar met mijn kortingscode krijg je 10% korting op het aanbod van 365 Dagen Succesvol. Dat betekent dat je jouw persoonlijke groei dus extra voordelig een upgrade kunt geven en dat een gelukkig leven niet extreem duur hoeft te zijn.

Selecteer daarom een training of programma naar keuze en pak die 10% korting met de 365 Dagen Succesvol kortingscode fitter10. Gun jezelf deze kans en ga voor dat gelukkige leven. Je weet namelijk niet hoelang je hier op aarde de tijd krijgt, dus maak er wat moois van. Doe het nu, niet over een jaar.

Live events

Wil jij ook een keer een live event meemaken. En ervaren hoe het voelt om met anderen helemaal hyper te worden van de gezamenlijke energie? Bezoek dan één van de 365 Dagen Succesvol Live events. Deze offline evenementen brengen jou namelijk dichter bij jezelf en naar wat jij echt wilt in het leven.

Doorbraakdagen

Tijdens de Doorbreekdagen maak je voor jezelf een plan om je leven te verbeteren en je gelukkiger te gaan voelen. Je leert jezelf op de eerste plek zetten en lastige blokkades te doorbreken. Daardoor ga je ongelofelijke stappen zetten en word je weer de baas over je eigen leven.

Deze Doorbraakdagen vinden meestal maar één keer per jaar plaats. Dit gebeurt 5 dagen achter elkaar van 10:00 tot 17:00 uur op een live locatie. Houd daarom de 365 Dagen Succesvol website in de gaten als je erbij wilt zijn. Dit kost je eenmalig €197 en zelfs 10% minder wanneer je mijn kortingscode fitter10 gebruikt. Echt een koopje als je bedenkt wat je daar allemaal voor terugkrijgt!

Superrelatie

Wil je samen met andere singles en koppels leren over de perfecte liefdesrelatie? Heb jij als vrijgezel behoefte aan een leuk liefdesleven of wil je samen met je partner jullie band versterken? Misschien omdat het niet zo goed gaat of juist omdat het wel goed gaat en jullie dit graag zo willen houden? Tijdens het Superrelatie Weekend dompel je je onder in inzichten over liefde, communicatie, verbinding, seksualiteit en nog zoveel meer. Het hele weekend ga je aan de slag met leuke oefeningen en krijg je te maken met diepere niveaus van verbinding.

De magie uit de zaal zal je voor altijd bijblijven. Kom alleen (en ontmoet eventueel leuke singles op locatie) of ga samen met je partner dit weekend tegemoet. Je krijgt er zeker geen spijt van! Het Superrelatie live event kost €197 per persoon en vindt plaats op een live locatie. Houd de 365 Dagen Succesvol website in de gaten om bij de volgende editie te kunnen zijn.

365 dagen succesvol persoonlijke groei en ontwikkeling

Extra voor succesvolle ondernemers!

Persoonlijke groei en ontwikkeling vinden natuurlijk niet alleen privé plaats, maar juist ook op zakelijk gebied. Succesvolle ondernemers weten daar alles van: hoe beter jij je voelt en hoe gelukkiger jij als ondernemer bent, hoe meer je dat uitstraalt binnen je onderneming. Daardoor kun je ook succesvol samenwerken met mensen in je (zakelijke) omgeving. 365 Dagen Succesvol heeft daarom een businessprogramma en meditatie app opgericht om ondernemers te helpen om nóg succesvoller te worden.

365 Business Tribe

Sinds thuiswerken normaler is geworden, stuiten veel ondernemers op een probleem. Waar kun je andere ondernemers ontmoeten en sparren over typische ondernemersvragen als iedereen thuis zit? Daarom hebben David en Arjan de 365 Business Tribe in het leven geroepen: alles wat je als ondernemer moet weten vind je hier op één plek!

De 365 Business Tribe geeft je toegang tot content van 20+ experts en heeft inmiddels al meer dan 750 deelnemers. Allemaal ondernemers, net zoals jij. Ondernemers die meer willen leren, die hun onderneming willen laten groeien en die graag netwerken en sparren met elkaar. Daardoor kun je blijven leren: van mindset en focus tot strategie en samenwerken.

Aangezien je ondernemen niet op school leert, moet je het meestal zelf uitzoeken. Neem je deel aan de 365 Business Tribe, dan sta je er niet langer alleen voor. Je hoeft het namelijk helemaal niet alleen te doen. Voor €117 per maand of €1.197 per jaar kun je lid worden en van alle voordelen profiteren.

De 365 Meditatie App

Wanneer je aan persoonlijke groei werkt – of dat nu als ondernemer is, of juist in de privé– zal je vroeg of laat iets lezen of horen over meditatie. Door te mediteren breng je je tot rust, waardoor je weer overzicht krijgt. Het gevolg is dat stress en piekeren afnemen en je jezelf beter kunt focussen op belangrijke zaken binnen je bedrijf.

Dankzij de 365 Meditatie App heb jij altijd de meest effectieve en fijne meditaties en mindfulness oefeningen binnen handbereik. Als premium lid kun je iedere dag samen mediteren op gewenste tijden, in gesprek gaan met andere mensen uit de community en zelfs je voortgang bijhouden. Door te zien hoeveel meditatiesessies je inmiddels al hebt volbracht, blijf je gemotiveerd om de volgende dag weer een moment van rust te nemen. Dan wordt het uiteindelijk een gewoonte die je nooit meer wilt afleren.

Je kunt de 365 Meditatie App eerst gratis uitproberen om te zien of meditatie ook echt iets voor jou is. Ben je overtuigd, koop dan een premium lidmaatschap voor €99,99. Met kortingscode fitter10 wordt het iets voordeliger.

365 dagen succesvol business tribe

Gratis aanbod voor persoonlijke groei

Net zoals de 365 Meditatie App voor een flinke portie meditatie, heeft 365 Dagen Succesvol meer gratis aanbod. Wat dacht je namelijk van interessante masterclasses, zoals de gratis masterclass Weg met Onzekerheid en de gratis masterclass Geld verdienen met je passie? Wanneer je echt bereid bent om te leren over jezelf en persoonlijke groei en ontwikkeling voorop te zetten, dan kun je met deze gratis content je hartje ophalen. Doe er vooral je voordeel mee!

365 dagen succesvol ervaringen: dit zeggen anderen!

De 365 Dagen Succesvol ervaringen liegen er ook zeker niet om. Op de website vind je legio geweldige verhalen van mensen die vertellen wat een programma, training of live event voor hen heeft betekend. “Wat nog niemand ooit gelukt was, dat kregen David en Arjan in een weekend wel voor elkaar”, vertelt ene Frederike bijvoorbeeld. En Marjolein zegt: “Ik ben al 16 jaar getrouwd, maar leer hem nu weer opnieuw kennen. Ook erg fijn voor onze kinderen, want alles wordt er veel leuker door.”

Ben je benieuwd naar nog meer 365 Dagen Succesvol reviews? Neem dan gerust een kijkje op de website. De reviews variëren van verhalen over persoonlijke groei tot succesvol samenwerken binnen bedrijven. Op vrijwel alle vlakken van het leven is groei mogelijk met het aanbod van 365 Dagen Succesvol.

Boeken voor persoonlijke groei en ontwikkeling

En alsof dat allemaal nog niet genoeg aanbod was, hebben David en Arjan ook verschillende boeken geschreven over persoonlijke groei en ontwikkeling. Van ‘Oneindige liefde bundel’ tot ‘De glimlach van een kind’. En van ‘Help, ik ben een perfectionist’, tot het ‘365 Dagen Succesvol boek ‘In 13 stappen naar geluk en succes’.

Lees je graag boeken? Bestel dan rechtstreeks je favoriete boek in de 365 Dagen Succesvol webshop en krijg 10% korting met kortingscode fitter10. Uiteraard geldt deze kortingscode niet wanneer je een boek koopt via Bol.com of andere aanbieder.

Conclusie 365 Dagen Succesvol review

365 Dagen Succes is enorm veelzijdig waar het gaat over persoonlijke groei en ontwikkeling. Of je hier nu bent voor zelfontwikkeling, aan je relatie te bouwen, een leuke partner te vinden of je business te laten groeien, bij 365 Dagen Succesvol krijg je handvatten aangereikt waar je jezelf aan vast kunt klampen en waarmee je echt vooruit kunt.

David en Arjan hebben goed geluisterd naar hun goede vriend Jip Keijzer. De mooie woorden die Jip uitsprak, vlak voor zijn overlijden, zijn door David en Arjan vertaald naar een compleet groeiplatform met trainingen, programma’s en evenementen. Dat maakt 365 Dagen Succesvol uniek en waarschijnlijk ook zo enorm succesvol!


Veelgestelde vragen

Nee, dit platform is absoluut geen onzin. Je kunt bij 365 Dagen Succesvol verschillende (online) trainingen en programma’s volgen om je persoonlijke groei te stimuleren. Ook kun je er terecht samen met je partner. Het doel van dit platform is mensen gelukkig maken en de 365 Dagen Succesvol ervaringen liegen er niet om: het werkt. Neem gerust een kijkje op de website om te zien welk programma of welke training bij jou zou passen. Het aanbod is groot genoeg, dus er is voor ieder wat wils.

Ja, ik kan je 10% korting geven op het aanbod van 365 Dagen Succesvol! Als je tijdens het afrekenen van een product de kortingscode fitter10 invult, dan krijg jij extra korting op je bestelling. Zo kun je voor een extra leuke prijs aan de slag met je persoonlijke groei en ontwikkeling en is een gelukkig leven een stuk dichterbij dan je misschien dacht. Ik wens je er veel plezier en succes mee!


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *