Afslank Receptenbijbel Review [2022] | Kopen of laten liggen?


Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen, ben je waarschijnlijk op zoek een koolhydraatarm receptenboek. De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm staat vol met heerlijke koolhydraatarme recepten waarmee je op een verantwoorde wijze kunt afvallen. In deze Afslank Receptenbijbel review kom je daar alles over te weten en ook wat de voor- en nadelen zijn van koolhydraatarm eten.

Ben je vooral nieuwsgierig naar wat anderen zeggen over de Afslank Receptenbijbel? Of overweeg je om het boek aan te schaffen, maar heb je nog bepaalde twijfels? Check in deze review dan vooral de ervaringen van mensen die ermee aan de slag gingen. Of probeer eerst het gratis Afslank Receptenbijbel weekmenu. Hoe dan ook, lees snel verder!


Afslank Receptenbijbel review

Inhoud van deze review

De visie van Oscar Helm

Drs. Oscar Helm is afslankcoach, voedingsdeskundige, (dieet)psycholoog én auteur van verschillende bestseller afslankboeken. Hij helpt je naar een slanker en gezonder lichaam met een bewezen effectieve methode, zonder dat je streng dieet hoeft te volgen en dus ook zonder dat je honger hoeft te lijden. In zijn boeken laat Oscar zien dat je op een leuke en gezonde manier kan afvallen en hoe je het behaalde resultaat je hele leven kan behouden.

De visie van Oscar over afvallen en optimale gezondheid baseert zich met name op de koolhydraatarm eten principe en wordt ook volledig ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Via de Afslank Receptenbijbel ga je praktisch aan de slag met die theorie en direct ervaren wat koolhydraatarme recepten voor je kunnen betekenen.

Theorie achter de Afslank Receptenbijbel

Volgens Oscar Helm is de balans in ons huidige voedingspatroon compleet verdwenen en bevatten de meeste producten tegenwoordig buitensporig veel koolhydraten. Met name de laatste jaren is daardoor onze consumptie van bewerkte en geraffineerde koolhydraten sterk toegenomen. En teveel van dit soort koolhydraten zorgt helaas voor overgewicht en schaadt bovendien je gezondheid.

Juist daarom stimuleert Oscar koolhydraatarm eten, om verantwoord af te vallen én voor een lang gezond leven. Door de Afslank Receptenbijbel krijg je jouw koolhydraatinname weer in balans. Met name door de koolhydraten voor een groot gedeelte te vervangen door eiwitten, gezonde vetten, veel groente en een beetje fruit. Dat maakt dit boek veel meer dan alleen een receptenboek.

De gezondheidsvoordelen van koolhydraatarm eten

De Afslank Receptenbijbel is populair omdat er de laatste jaren steeds meer aandacht is gegaan naar een koolhydraatarme manier van eten. Waarom? Omdat koolhydraatarm eten niet alleen helpt bij afvallen, maar ook omdat het verschillende gezondheidsvoordelen oplevert. De belangrijkste voordelen lees je hieronder.

Voordeel #1: Je bloedglucose verbetert

Als je teveel koolhydraten eet, krijg je te grote schommelingen in je bloedsuikerspiegel. En dat is niet goed voor je gezondheid. Je lichaam moet dan veel meer insuline aanmaken om de glucose uit je bloed te halen. Door die grote hoeveelheid insuline wordt de glucose razendsnel uit je bloed gehaald en opgeslagen als lichaamsvet. Wat jij natuurlijk niet wilt.

Bovendien zorgt die snelle daling van glucose ervoor dat je snel na je vorige eetmoment weer een hongergevoel krijgt en meestal behoefte aan koolhydraten, omdat je daarvan immers snel energie krijgt. Daardoor gaat je bloedglucose weer hard omhoog en maakt je lichaam weer veel insuline aan. Met als gevolg dat het cirkeltje rond is.

Eet je juist koolhydraatarm en vermijd je vooral de snelle koolhydraten, dan voorkom je extreem hoge pieken in je bloedglucosespiegel. Daardoor hoeft je lichaam veel minder insuline aan te maken en ervaar je uiteindelijk minder snel een hongergevoel. Waardoor je dus ook weer minder snel teveel zult eten.

Voordeel #2: Je insulinegevoeligheid verbetert

Wanneer je lichaam dus teveel in actie moet komen om de glucose spiegel in je bloed te bestrijden, kan je lichaam overbelast raken en uiteindelijk niet goed meer reageren op insuline. Daardoor gaat je lichaam compenseren en nóg meer insuline aanmaken. In het begin merk je daar niet zoveel van, maar op den duur bevordert een overschot aan insuline de vetopslag in je buikholte [1].

Een teveel aan vetweefsel in je buikholte – en dus rond je organen – is zeer ongunstig en slecht voor je gezondheid. Dit soort vetcellen maken namelijk verschillende schadelijke stoffen aan die je lichaam minder gevoelig maken voor insuline, zodat je na verloop van tijd insulineresistent wordt en meer kans hebt op allerlei chronische ziektes [2].

Door minder koolhydraten te eten en juist de nadruk te leggen op het eten van langzame koolhydraten, zoals vezels, zetmeelarme groente en fruit, wordt je lichaam weer gevoeliger voor insuline. Het gevolg is dat ook het glucosegehalte in je bloed verbetert, waardoor je weer meer energie zult ervaren.

Afslank Receptenbijbel recepten

Voordeel #3: Je verbrandt makkelijker lichaamsvet

Te veel insuline in je bloed zorgt er ook voor dat je lichaam het opgeslagen vet niet meer kwijt kan – oftewel je lichaamsvet wordt niet meer verbandt. Je zult dus niet meer afvallen en het buikvet blijft zitten waar het zit. Jouw stofwisseling draait dan alleen nog maar op suikerverbranding en niet op de gewenste vetverbranding.

Omdat je lichaam door koolhydraatarm eten minder insuline aan hoeft te maken en er dus ook minder insuline in je bloedbaan aanwezig is, kun je makkelijker overtollig lichaamsvet verbranden en buikvet kwijtraken. Dat kan uiteindelijk weer overgewicht en andere vervelende klachten sterk verminderen.

Voordeel #4: Je hebt langer een verzadigd gevoel

Zoals je al hebt kunnen lezen: als je veel glucose in je bloed hebt, wordt er ook veel insuline aangemaakt om die glucose snel weg te werken. Die extreem snelle glucose daling zegt eigenlijk tegen je lichaam weer moet gaan eten. Dit gevoel is een onterecht gevoel van honger, want je hebt immers net veel energie binnengekregen.

Koolhydraatarm eten zorgt voor minder glucosepieken, minder vaak een onterecht hongergevoel en dus ook dat je daardoor minder en minder vaak gaat eten [3]. Bovendien eet je met door koolhydraatarm te eten meer eiwitten en gezonde vetten, waarvan je langer een vol gevoel hebt en dus minder eetlust. Ook daardoor vergroot je de kans dat je minder eet [4].

Voordeel #5: Je houdt het gewicht er makkelijker af

Koolhydraatarm eten lijkt veel op hoe onze voorouders aten. Het past van nature beter bij je lichaam en helpt het te functioneren zoals het hoort. Koolhydraatarm eten is daarom ook goed vol te houden, zeker wanneer het geen extreem dieet is. Wil je namelijk op gewicht blijven, dan zul je blijvend je eetpatroon moeten aanpassen.

Meestal bestaat bestaat koolhydraatarm eten vooral uit natuurlijke en onbewerkte producten. Daarom is deze manier van eten meestal heel goed vol te houden en vergroot je dus de kans dat je makkelijker afvalt én dat je ook op gewicht blijft. Logisch dat heel veel mensen razend enthousiast zijn.

Afslank Receptenbijbel Oscar Helm

Receptenboek Afslank Receptenbijbel

In de Afslank Receptenbijbel staan (inmiddels) 140 koolhydraatarme recepten waarmee je op een gezonde, verantwoorde en snelle manier kunt afvallen. De recepten zijn niet alleen gezind, maar lekker en simpel te bereiden. Het succes van de Afslank Receptenbijbel zit in de samenstelling van de koolhydraatarme recepten, die dus minder koolhydraten bevatten en relatief veel eiwitten en gezonde vetten.

Daardoor dwing je je lichaam om daadwerkelijk vet te gaan verbranden, zonder dat je een hongergevoel zult ervaren. Daarnaast gaat de hoge eiwitinname spierverlies tegen, waardoor je lichaam een hogere ruststofwisseling heeft en je dus meer calorieën verbrandt. Op die manier kan iedereen stap voor stap afrekenen met lichaamsvet.

Bovendien is het receptenboek heel praktisch en bevat het een duidelijk geschreven handleiding met praktische tips en trucs om je vetverbranding extra te stimuleren. Daardoor is de Afslank Receptenbijbel een complete afslankmethode van A tot Z en makkelijk te volgen in het dagelijkse drukke leven.

Doelgroep Afslank Receptenbijbel

Het Afslank Receptenbijbel boek is voor iedereen die slanker en gezonder door het leven wil gaan. En zelfs interessant als je alleen maar zoek bent naar lekkere koolhydraatarme recepten. Het maakt daarbij ook niet uit of je oud, jong, man of vrouw bent. De basisprincipes van de Afslank Receptenbijbel zijn echt op iedereen toepasbaar, ongeacht je achtergrond of lichaamsgewicht.

Zelfs wanneer je vegetarisch bent, of gewoon graag minder vis of vlees eet, dan is de Afslank Receptenbijbel een aanrader. Het receptenboek is niet 100% vegetarisch, maar wel geschikt voor vegetariërs. Veel gerechten zijn namelijk vegetarisch (dat zijn dus gerechten die vlees nog vis bevatten).

Afslank Receptenbijbel recepten

Hoe is de Afslank Receptenbijbel opgebouwd?

In het eerste gedeelte van de Afslank Receptenbijbel krijg je informatie die je misschien wat kan verrassen of zelfs een beetje in de war kan brengen. Je gaat een aantal dingen lezen die tegenstrijdig klinken. Er circuleren namelijk nogal wat onjuistheden over gezond eten op het internet. Wanneer je dat eenmaal hebt gelezen, dan zul je het daarna waarschijnlijk als logisch ervaren.

Eén van de belangrijkste richtlijnen in de Afslank Receptenbijbel is eten zoals de natuur het bedoeld heeft. In plaats van onnatuurlijk voedingsmiddelen uit de verpakking in de supermarkt adviseert Oscar juist om weer terug te keren naar de basis: een zo onbewerkt mogelijk voedingspatroon.

Verder besteed de Afslank Receptenbijbel flink wat aandacht aan de theorie achter afvallen en de allergrootste misvattingen over voeding. Je leert bijvoorbeeld over de juiste verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten en welke voedingsproducten de meeste gezondheidsvoordelen opleveren .

In het tweede gedeelte van de Afslank Receptenbijbel vind je alle recepten.

Afslank Receptenbijbel recepten (voorbeelden)

In de Afslank Receptenbijbel staan talloze lekkere recepten; van kip- en visgerechten tot dessert en van vegetarische gerechten tot salades. Ieder recept is voorzien van een uitgeschreven ingrediëntenlijst, een duidelijk beschrijving van de bereidingswijze en een foto van het uiteindelijke eindresultaat. Dus het wordt je echt heel makkelijk gemaakt. Hieronder staan een aantal van mijn favoriete recepten:

 • Tortilla met zoete aardappel;
 • Quinoa pannenkoeken met dadels en walnoten;
 • Havermout pannenkoek met granaatappel en chocolade;
 • Boekweitwrap met gebakken appel;
 • Courgette lasagne met ricotta en parmaham.

Bovendien krijg je zelf de mogelijkheid om wekelijks een alles-mag-dag maaltijd in te plannen en dus jouw favoriete gerecht te eten. Dat kan ook een gerecht zijn dat niet in de Afslank Receptenbijbel staat. Daardoor voelt de Afslank Receptenbijbel methode niet als een dieet en kun je het makkelijker volhouden.

Tortilla met zoete aardappel Afslank Receptenbijbel review
Courgette lasagne Afslank Receptenbijbel review
Boekweitwrap met gebakken appel Afslank Receptenbijbel review

Afslank Receptenbijbel inkijkexemplaar (gratis)

Ik kan me voorstellen dat, wanneer je twijfels hebt, liever eerst een aantal recepten uit de Afslank Receptenbijbel wilt proeven. Dat kan met het gratis Afslank Receptenbijbel weekmenu! Je download daarmee een soort gratis Afslank Receptenbijbel inkijkexemplaar met maar liefst 19 recepten om uit te proberen. Daardoor kun je zonder enige verplichting testen of deze recepten aan je verwachtingen voldoen. Je krijgt:

 • 7 recepten voor een heerlijk ontbijt;
 • 7 recepten voor een smakelijke lunch;
 • 5 recepten voor een lekker diner;
 • Ondersteunende boodschappenlijstjes.

Wil je graag een aantal Afslank Receptenbijbel recepten proeven? Download dan het gratis Afslank Receptenbijbel inkijkexemplaar.

Aanvullende gratis bonussen

Als aanvulling ontvang je bij de aanschaf van de Afslank Receptenbijbel ook nog wat gratis bonusmateriaal. De eerste bonus bestaat uit een kant- en-klaar weekmenu met handige boodschappentips. Het hele menu is voor je uitgeschreven, dus je hoeft zelf geen voedingsschema’s te maken.

De tweede bonus is een soort handboek met dé 13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam en een blijvend resultaat. De meest diëten geven je namelijk maar een tijdelijk resultaat. Door deze Afslank Receptenbijbel bonus kun je eindelijk echt afrekenen met dat vervelende jojo-effect.

BDe derde en vierde bonus bestaan samen uit maar liefst 94 extra recepten. Je krijgt namelijk extra 10 recepten voor gezonde toetjes en 84 recepten voor gezonde tussendoortjes. Bovendien krijg je bij deze bonussen een aantal handige tips om te kunnen variëren met andere ingrediënten.

De vijfde bonus, Het Ultieme Afslank Programma, bestaat uit verschillende video’s met oefeningen en tips om nog sneller verantwoord af te vallen. Deze bonus is alleen de eerste maand gratis en gaat daarna over in een maandelijks opzegbaar abonnement van 19,97 euro. Wil deze bonus niet? Dan kun je dat tijdens het bestellen aangeven op de bestelpagina.

LET OP: deze actie is tijdelijk. Wil jij deze bonussen? Bestel dan via deze link >>>

Afslank Receptenbijbel versus standaard dieet

Uiteindelijk gaat het niet alleen om de inhoud van het boek, maar natuurlijk over de effectiviteit van deze methode. En dat kun je alleen beoordelen aan de hand van resultaten. Daarom heeft Oscar op zijn website een kleinschalig onderzoek gepubliceerd waarin hij de resultaten door de Afslank Receptenbijbel en de resultaten door een standaard dieet met elkaar heeft vergeleken.

Volgens dat onderzoek val je door een standaard dieet eerst wat meer af dan door de Afslank Receptenbijbel methode, maar kom je met datzelfde dieet na een tijdje juist weer wat meer aan. Door de Afslank Receptenbijbel kun je volgens Oscar na ongeveer 10 weken gemiddeld 14 kilogram lichaamsvet kwijtraken. Dat is natuurlijk geen garantie voor de resultaten die jij ermee gaat behalen, maar zegt wel iets over de effectiviteit van deze afslankmethode.

Afslank Receptenbijbel review resultaten

Afslank Receptenbijbel ervaringen

Op Google zijn helaas weinig recente Afslank Receptenbijbel ervaringen te vinden. Op Afslankreceptenbijbel.nl staan er wel enkele van mensen die het receptenboek eerder hebben aangeschaft. Al zijn dat natuurlijk vooral positieve reviews (want Oscar haalt waarschijnlijk niet zijn eigen product onderuit met negatieve ervaringen). Hieronder lees je een aantal van deze reviews:

“Ik vind het altijd moeilijk om de eerste stap te zetten. Ik had het idee dat ik geen lekkere mocht eten, maar dankzij jouw boek kwam ik erachter dat dat wel kan. Dat is compleet een nieuwe ervaring voor mij. Ik ben ook blij dat alle recepten simpel zijn, want ik ben namelijk geen masterchef. Super en dankjewel”.

Willem

“Ik wilde je nog laten weten wat ik vind van het boek. Zoals je weet heb ik jarenlang last gehad van overgewicht, wat mij heel erg belemmerde in mijn bewegingen en dus ook in mijn contacten met m’n kleinkinderen. Als het in de zomer warm was, durfde ik mijn eigen tuin niet eens uit om iets leuks te gaan doen. M’n gewicht schommelde heel erg en ik kon geen dieet volhouden. Jouw boek is het eerste programma waarmee ik resultaat heb bereikt. Het is heel duidelijk geschreven, echt heel helder voor mij. Ik wil je daarvoor graag voor bedanken.”

Annelot

Verder heeft Oscar op zijn website ook een foto van een tweet van Nicolette van Dam op de website geplaatst. Aan de reactie te lezen lijkt ook zij zeer tevreden met de Afslank Receptenbijbel. Is dit dan alleen maar sterke marketing?

Tweet Nicolette van Dam Afslank Receptenbijbel review

Zijn er dan helemaal geen kritische geluiden te horen? Jawel, maar slechts een aantal. Die gaan niet over de inhoud van Afslank Receptenbijbel, maar over Het Ultieme Afslank Programma. Deze bonus is namelijk alleen in de eerste maand gratis en gaat daarna over in een abonnementsvorm van €19,97 per maand. Dat staat overigens ook duidelijk vermeld op de website.

Het Ultieme Afslank Programma is de eerste maand GRATIS (digitale bonus 5) en kost daarna € 19,97 per maand. Je kunt deze bonus op ieder moment opzeggen via de mail of het afmeldformulier. 

Zeg je deze bonus niet op voor het einde van de eerste maand, dan loopt deze door en betaal je €19,97 per maand. Je kunt deze bonus ook gewoon gratis een maand uitproberen en voor het einde van de maand opzeggen. Dan betaal je helemaal niets. Of je kunt bij je bestelling aangeven dat je helemaal geen bonussen wilt. Je loopt dus wat mij betreft geen enkel risico.

Wat betaal je voor dit receptenboek?

Voor €27 krijg je een Afslank Receptenbijbel pdf bestand dat je op alle apparaten kunt openen en bekijken. Echt super handig, want daardoor kun je namelijk de Afslank Receptenbijbel makkelijk overal mee naartoe nemen. Voor slechts een tientje meer krijg je ook het fysieke Afslank Receptenbijbel boek erbij. Ideaal om tijdens het koken in te bladeren.

Het bestellen gaat gemakkelijk en snel. Zodra je namelijk het gewenste product hebt gekozen, vul je je gegevens in en kies je de betaalmethode. Na je betaling wordt je doorgestuurd naar de vervolgpagina en kun je direct de pdf Afslank Receptenbijbel downloaden. Met één klik op de link opent het digitale boek zich daarna automatisch. Vervolgens krijg je ook nog een mail met info over de verzending van het fysieke boek. Dat verloopt allemaal erg soepel.

Conclusie: Afslank Receptenbijbel kopen?

Nu je meer weet over de Afslank Receptenbijbel en de vele gezondheidsvoordelen die koolhydraatarm eten je oplevert, ben je misschien overtuigd geworden en nieuwsgierig naar alle 140 recepten. Wat mij betreft kun je met de Afslank Receptenbijbel mooie resultaten behalen én, veel belangrijker nog, de behaalde resultaten ook echt behouden.

Door de Afslank Receptenbijbel kun je je eetgewoonten blijvend veranderen, want dit receptenboek bevat ook veel handige tips en informatie over afvallen en gezond eten in het algemeen. Bovendien kun je deze manier van eten makkelijk in je dagelijkse leven inpassen, waardoor het veel beter vol te houden is de meeste diëten.

Wat ook erg fijn is, is dat de Afslank Receptenbijbel geen overbodige informatie bevat en daarom enorm makkelijk wegleest. Hetzelfde geldt voor de gratis bonussen die je bij de aanschaf krijgt. Deze sluiten ook nog eens goed aan op de informatie in het boek en zorgen ervoor dat je beter bent voorbereid om zelfstandig aan de slag te gaan.

Echte grote minpunten heeft de Afslank Receptenbijbel niet. Het enige waar je rekening mee moet houden zijn de kosten van koolhydraatarm eten. Doordat je veel eiwitten en gezonde vetten eet, ben je qua boodschappen waarschijnlijk iets duurder uit. Over het algemeen zijn dit soort producten vaak wat prijziger.

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Oscar is blijkbaar erg overtuigd van zijn afslankmethode en dat jouw leven erdoor gaat veranderen, dat je ook nog eens een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijgt bij je aanschaf. Dat wil dus eigenlijk zeggen dat je maar liefst 60 dagen de Afslank Receptenbijbel risicoloos kunt uitproberen. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden? Dan stuur je gewoon een mailtje en krijg je netjes je geld weer teruggestort op je rekening. Zonder lastige vragen of moeilijkheden.

Afslank Receptenbijbel review
 • 140 koolhydraatarme recepten
 • Onderbouwde tips en adviezen
 • Geschikt voor afvallen
 • Geschikt voor het hele gezin
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Kant-en-klare weekmenu's
 • Digitale en fysieke versie
 • Fysieke versie slechts 10 euro meer
 • Niet goed geld terug garantie

Overige Oscar Helm boeken

Ben je nog steeds niet overtuigd van de Afslank Receptenbijbel? Of zoek je gewoon een ander receptenboek? Lees dan vooral nog even verder, want misschien is één van zijn andere Oscar Helm boeken iets voor jou. De Strakke Buik Bijbel en Smoothie Afslankbijbel zijn namelijk prima Afslank Receptenbijbel alternatieven en hebben zich eveneens bewezen.

TIP: Lees ook onze uitgebreide Strakke Buik Bijbel review en Smoothie Afslankbijbel review.

Strakke Buik Bijbel

De Strakke Buik Bijbel bevat weliswaar minder recepten dan de Afslank Receptenbijbel, maar daarentegen wel een aantal trainingsschema’s met oefeningen voor een strakke buik, ronde billen en slanke benen. De Strakke Buik Bijbel is dé methode om je love handles aan te pakken en voorgoed weg te krijgen. Begrijp me overigens niet verkeerd, want je moet er natuurlijk wel iets voor doen.

De Strakke Buik Bijbel is een Afslank Bijbel alternatief, maar kun je ook zien als aanvulling met extra recepten en trainingsschema’s. Natuurlijk staat er niet ineens compleet andere informatie in over afvallen en vetverbranding, want die theorie is gewoon hetzelfde. Daarom vind je in de Strakke Buik Bijbel nagenoeg dezelfde tips en advies als in de Afslank Receptenbijbel.

Smoothie Afslankbijbel

In de Smoothie Afslankbijbel vind je maar liefst 120 (groene) smoothie recepten en uitgebreide informatie over afvallen met smoothies. TIP: zie dit boek als extraatje of als aanvulling op de Afslank Receptenbijbel. Je kunt beter niet al je maaltijden vervangen voor een smoothie, want dan mist je lichaam waarschijnlijk een aantal essentiële voedingsstoffen. Wanneer je één maaltijd vervangt door een groene smoothie, kun je al behoorlijk wat calorieën besparen en krijg je ook nog eens genoeg voedingsstoffen binnen. Of drink een smoothie voor de lekkere trek.

Wat zijn de kosten?

De Strakke Buik Bijbel en Smoothie Afslank Bijbel zijn eveneens alleen verkrijgbaar via de officiële website. Voor de digitale Strakke Buik Bijbel betaal je eenmalig €27. Wil je ook graan een fysiek boek om in te bladeren? Dan betaal je slechts tien euro meer. De Smoothie Afslank Bijbel is iets goedkoper en kost je €19,97.

Oscar Helm boek kopen

Welk receptenboek je ook kiest, kies er eentje die past je wensen en doelen. Ieder boek bevat gezonde recepten en super handige informatie over afslanken. Wil je liever een compleet pakket aan recepten? Koop dan de Afslank Receptenbijbel of de Strakke Buik Bijbel en vul je keuze aan met de Smoothie Afslank Bijbel. Hoe dan ook, je krijgt er waarschijnlijk geen spijt van.


Veelgestelde vragen Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel is een afslankboek met 140 gezonde koolhydraatarme recepten en praktische informatie over afvallen. Het is bedoeld voor iedereen die wil afvallen, maar ook leuk als je van koolhydraatarm eten een feestje wil maken. Het Afslank Receptenbijbel boek bevat ook alternatieven voor vlees en vis en alternatieven voor mensen met een voedselallergie.

In de Afslank Receptenbijbel staan vegetarische recepten die soms veganistisch zijn. Specifiek veganistische recepten staan niet in het boek, maar de vegetarische recepten zijn altijd zo aan te passen dat je ze ook voor een veganistisch kunt maken.

De Afslank Receptenbijbel pdf kost 27 euro. Wil je ook een Afslank Receptenbijbel boek? Dan betaal je slechts een tientje meer. Als extraatje krijg je GRATIS 5 digitale bonussen ter waarde van 70 euro. Het Ultieme Afslank Programma is alleen de eerste maand gratis en gaat daarna over in een maandelijkse abonnementsvorm van €19.97.

De Afslank Receptenbijbel was voorheen alleen verkrijgbaar via de officiële website afslankreceptenbijbel.nl. Tegenwoordig staat het boek ook wel eens tweedehands te koop op Bol.com.

Misschien dat iemand de Afslank Receptenbijbel op Marktplaats of Bol.com aanbiedt voor een lager prijs dan het bedrag waarvoor je het boek via de officiële website kunt kopen. Koop je via Marktplaats, dan heb je geen garantie. Daarom raad ik je aan om het boek via het officiële kanaal te kopen, want dan krijg je gegarandeerd garantie.


Joost Lodewikus
Ik help mensen met hun leefstijl en ontwikkeling. Op fitteronline.nl deel ik gratis tips en laat ik je zien wat werkt, én wat juist niet. Ook publiceer ik regelmatig waardevolle reviews over (online) producten, die je kunnen helpen om jouw doel te bereiken. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of lekkerder in je vel wil zitten.

Anderen bekeken ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.