Atida Pure Review & Ervaringen [2023] + 50% Korting | Vitamines op maat!


We bewegen steeds minder, zitten steeds meer en letten minder goed op onze voeding. Terwijl gezond leven juist helpt om in goede gezondheid ouder te worden en te zorgen dat je niet chronisch ziek wordt. Een evenwichtig eet- en beweegpatroon is misschien niet altijd even makkelijk, maar dus wel ontzettend belangrijk. Daarom wil Atida Pure je leefstijl ondersteunen en je lichaam voorzien van gepersonaliseerde vitamines en mineralen. Hoe werkt dat dan? Lees het in deze Atida Pure review en ontdek alles over dit vitamine merk.

Atida Pure in het kort

 • Atida Pure gepersonaliseerde vitamines zijn helemaal afgestemd op jouw behoeftes;
 • Dagelijks één zakje met vitamines en mineralen van premium apothekers kwaliteit;
 • Op elk moment je abonnement stopzetten, pauzeren of hervatten via je persoonlijke account;
 • Bij Atida Pure krijg je 25% korting op je eerste twee keer vitamine bestellingen.

Vanaf het moment dat je je eerste supplementen hebt besteld, ben je automatisch ingeschreven voor een maandabonnement. Je ontvangt daarna iedere maand een nieuwe abonnement box met daarin zakjes met apart verpakte dagelijkse doses voedingssupplementen.


Atida Pure review

Hoe gevaarlijk is een vitamine tekort?

Je begrijpt waarschijnlijk wel dat ongezond leven niet bevorderlijk is voor je gezondheid. Als je je lichaam niet geeft wat het nodig heeft, ontstaat er vroeg of laat een vitamine tekort. En zo’n tekort kan ook voortkomen uit een dieet waarbij iemand weinig tot geen zuivel en/of vlees eet. Bijvoorbeeld als je vegetariër of veganist bent. In dat geval kan een vitamine B12 tekort of vitamine B6 tekort test nodig zijn.

Misschien weet je van jezelf niet of je wel voldoende vitamines binnenkrijgt. Juist daarom is het zo belangrijk om te ontdekken hoe het met jouw vitaminewaardes zit. Atida Pure geeft je persoonlijk advies, zodat je de juiste supplementen krijgt voor jouw situatie en leefstijl. Het resultaat? Vervelende klachten, zoals haaruitval door vitamine tekort of vermoeidheid zijn dan verleden tijd!

Doe de vitamine tekort test!

Om erachter te komen óf vitamine tekort jij hebt, kun je bij Atida Pure een test doen. Een vitaminetekort test om inzichtelijk te krijgen waar jouw lichaam (extra) behoefte aan heeft. Daarom worden er allerlei vragen gesteld die dat in beeld brengen. Vragen die over jou als persoon gaan, over de voeding die je eet en over de levensstijl die je erop na houdt. Vervolgens wordt naar je doelen gevraagd. Ben jij door een vitamine tekort moe en wil je juist weer bruisen van energie? Laat dit dan weten in de vitamine tekort test. Of wil je graag afvallen? Dan kun je een relevante vitamine bestellen die je daarbij helpt. Zo simpel is het!

Atida Pure review

Atida Pure is een relatief nieuw vitamineconcept van het Europese gezondheidsplatform Atida bv. Door dit concept is Atida afgestapt van het one-size-fits-all model en juist aangehaakt op de toenemende vraag naar gepersonaliseerde supplementen. Enerzijds vanwege de behoefte vanuit onze ‘ongezonde’ maatschappij, anderzijds merkte Atida dat ook hun klanten steeds vaker een persoonlijk advies willen. Daar heeft Atida dus goed naar geluisterd en uiteindelijk met Atida Pure heel slim op ingespeeld.

Quote van Joost van Hilten, Product Officer Atida Pure nl:

‘Ons dieet is de afgelopen eeuwen drastisch verandert, maar onze genen niet. We hebben Atida Pure dan ook opgericht omdat we hartstochtelijk geloven dat gepersonaliseerde supplementen zelfs mensen met een gezonde levensstijl kunnen helpen’ 

Joost van Hilten

Atida Pure is echt helemaal af te stemmen op jouw persoonlijke behoeftes. Of je nu meer energie wil ervaren, een betere weerstand of je botten wilt versterken. Geheel vrijblijvend kun je jezelf laten adviseren door één van de voedingsdeskundigen of zelf een keuze maken uit het ruime aanbod op hun website. Je kunt kiezen binnen 6 verschillende categorieën:

✅ Vitamines in een capsule

✅ Mineralen in een capsule

✅ Hoogwaardige kruiden met gecertificeerde bronnen

✅ Probiotica voor de darmen

✅ Specials met een gerichte bijdrage aan je gezondheid

✅ Combinatie van vitamines, mineralen en kruiden in één capsule

Alle Atida Pure supplementen zijn vrij van kleur- en vulstoffen en meestal ook lactosevrij, glutenvrij én veganistisch. Jouw lichaam is daardoor beter in staat om alle voedingsstoffen op te nemen. Wat mij betreft is dat één van de belangrijkste redenen om juist voor Atida Pure te kiezen.

Atida Pure: dé aanvulling op jouw leefstijl

Atida Pure is niet bedoeld als vervanging van gezond eten, maar vooral een aanvulling op een gezonde en gebalanceerde leefstijl. Een gevarieerd eetpatroon met genoeg groente en fruit, regelmatig bewegen en voldoende ontspanning blijft natuurlijk altijd de basis. Een Atida Pure vitamine kan juist jouw extra behoeftes ondersteunen. Wanneer je bijvoorbeeld niet zoveel vis eet kun je overwegen om Omega-3 te nemen. Kom je overdag weinig buiten? Dan kan vitamine D misschien nodig zijn. Atida Pure is eigenlijk in veel gevallen een belangrijke keuze.

Voor wie is het vitamine merk Atida Pure bedoeld?

Atida Pure gepersonaliseerde supplementen zijn waardevol voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil ondersteunen. En extra belangrijk wanneer je een dieet volgt, zoals een koolhydraatarm eten dieet, bepaalde leefstijl keuzes hebt gemaakt of een allergie of intolerantie hebt. Dan kan gevarieerd eten namelijk extra uitdagend zijn, waardoor je lichaam vraagt om meer vitamines en mineralen.

Atida Pure richt zich voornamelijk op volwassenen. Kinderen hebben namelijk een andere vitaminebehoefte en hebben meestal minder nodig dan een volwassen iemand. Heeft jouw kind juist wel extra vitamines nodig? Bespreek dat dan met je arts en vraag naar de mogelijkheden met Atida Pure.

Voor zwangere vrouwen heeft Atida Pure speciale voedingssupplementen ontwikkelt die voorzien in speciale behoefte. Wanneer je zwanger bent, heeft je lichaam namelijk meer behoefte aan bepaalde voedingsstoffen. Vraag eerst aan je verloskundige om advies, voordat je met deze supplementen begint.

Atida Pure review

Waarom juist Atida Pure?

In de webshop kun je kiezen voor losse vitamines, combinaties van vitamines en mineralen of samengestelde pakketten voor verschillende gezondheidsdoelen. Een keuze die je bij de meeste vitamine aanbieders niet hebt. Welke keuze je ook maakt, je mag van Atida Pure altijd dezelfde kwaliteit verwachten. Atida Pure supplementen bevat sowieso een gepersonaliseerde dagelijkse hoeveelheid en geen onnodige toevoegingen. Een pakket is helemaal afgestemd op je leefwijze en is ook weer makkelijk te wijzigen naar een eventuele nieuwe lichamelijke behoefte.

Voordelen Atida Pure

✅ Je kunt bij Atida Pure geheel vrijblijvend een gratis persoonlijke aanbeveling aanvragen;

✅ Je kunt daarnaast ook zelf een pakket met gepersonaliseerde vitamines samenstellen;

✅ Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de apothekers standaarden; 

✅ Ruim assortiment vitamines, mineralen en kruiden voor verschillende gezondheidsdoelen. 

✅ Alle supplementen zijn vrij van kleur- en vulstoffen en bijna allemaal lactosevrij, glutenvrij en veganistisch;

✅ Atida Pure abonnementen zijn eenvoudig en te allen tijde te wijzigen, te pauzeren of stop te zetten.

Alle supplementen zijn zorgvuldig geselecteerd, zodat je lichaam krijgt wat écht nodig is. Jouw gezondheid staat bij Atida altijd voorop. Vraag daarom een gratis persoonlijk advies aan om te bepalen welke vitamines jij precies nodig hebt.

Nadelen Atida Pure

❌ Je kunt Atida Pure alleen bestellen door middel van een abonnement; 

❌ Atida Pure is niet te koop in de winkel, maar alleen verkrijgbaar via de webshop. 

Atida: vitamine premium apothekers kwaliteit

Alle producten bevatten ingrediënten van hoge kwaliteit, waardoor je lichaam ze veel beter opneemt. Atida Pure stelt hoge eisen en volgt zelfs de apothekers standaarden. Een team van ervaren gezondheids- en voedingsexperts combineert de ingrediënten en ontwerpt unieke blends voor verschillende gezondheidsdoelen. Dit team bestaat uit:

 • Remko Kuipers, cardioloog en voedingswetenschapper. Remco promoveerde 10 jaar geleden op het onderwerp ‘evolutionaire geneeskunde’ en kent als geen andere de waarheden en mythes rondom voeding. Misschien ken jij hem van het oerdieet.
 • Eszter Toth, voedingsbiotechnoloog. Eszter is gespecialiseerd in de ontwikkeling van supplementen en heeft een passie voor probiotica. Volgens haar moet voeding een bron van genot zijn, maar ook een bron van brandstof voor ons actieve leven.
 • Anouar Chamakhi, Doctor of Pharmacy. Anouar is farmaceut en houdt met name zich bezig met geneesmiddelenproductie en -kwaliteit en zorgt ervoor dat alle Atida Pure supplementen voldoen aan de farmaceutische kwaliteitsnormen.

‘Onze supplementen zijn ondersteunend aan een gevarieerd dieet en dragen bij aan een langer en gezond leven’ – Atida pure

Atida Pure vitamines

Atida Pure gepersonaliseerde vitamines: hoe werkt het?

Als consument doe je eerst de Atida Pure test en vul je een persoonlijke vragenlijst in op de website. Hier kun je aangeven welke gezonde en ongezonde gewoontes je hebt en wat je doelen zijn. Wil je bijvoorbeeld meer energie? Of minder stress en een paar kilo afvallen? Zodra je alle vragen hebt ingevuld, geeft Atida een advies en kun je kiezen uit twee persoonlijke pakketten. Dit is allemaal geheel vrijblijvend. Wanneer je enthousiast bent, kun je het pakket bestellen dat volgens jou het beste bij je past.

Jouw persoonlijke aanbeveling is gebaseerd op de antwoorden die je hebt gegeven tijdens de Atida Pure test, een algoritme en een database met wetenschappelijke kennis die het team van voedings- en gezondheidsexperts heeft verzameld. Wil je jouw plan aanpassen? Dan kun je dat makkelijk zelf veranderen in je eigen Atida Pure account.

Atida Pure samengestelde pakketten

Heb je een specifiek gezondheidsdoel dat je wilt ondersteunen? Dat kan ook bij Atida Pure. In de webshop staan namelijk verschillende gezondheidsdoelen waarvoor samengestelde pakketten zijn ontworpen. Dan wordt je lichaam gegarandeerd voorzien van de ideale mix van vitamines, mineralen en kruiden. Kijk of jouw gezondheidsdoel er ook tussen staat.

PakketDoel
Botten en gewrichtenDraagt bij aan de instandhouding van gezonde botten en soepele gewrichten.
Geheugen en concentratieOndersteunt het zenuwstelsel en de cognitieve vaardigheden.
SpijsverteringOndersteunt met het verteren van voedsel.
ZwangerDraagt bij aan de vruchtbaarheid van de vrouw en de kwaliteit van de sperma van de man.
EnergieActiveert het energieleverend metabolisme en vermindert vermoeidheid.
Huid, haar en nagelsBevordert de groei van haar en nagels en verstevigt de huid.
StressHelpt tegen spanning en draagt bij aan de normale weerstand tegen stress.
HartDraagt bij aan het behoud een normale bloeddruk en werking van het hart.
WeerstandOndersteunt de afweer van het lichaam en de normale werking van het immuunsysteem.

Atida Pure bestellen

Nu is het tijd voor vitamines bestellen! Op het moment dat je je eerste bestelling hebt geplaatst, ben je automatisch aangemeld voor een maandelijks flexibel abonnement. Daarna ontvang je iedere maand een nieuwe Atida Pure box met een dagelijkse verpakte doses supplementen. Enkele dagen voordat je volgende bestelling wordt bezorgd krijg je een mail om je daaraan te herinneren en met de vraag of je misschien nog iets wilt aanpassen. Atida Pure bezorgt in heel Nederland, dus ook bij jou!

Flexibel abonnement

Atida Pure gelooft in een flexibel abonnement, om er zeker van te zijn dat jij altijd je supplementen in huis hebt. Voedingssupplementen werken namelijk het beste als je ze consequent inneemt. Met een Atida Pure abonnement kom je nooit zonder te zitten en heb je een grotere kans om de gezonde voordelen te ervaren. Je kunt zonder moeite het abonnement van Atida Pure opzeggen of pauzeren.

Atida Pure gepersonaliseerde vitamines

Maak van Atida Pure een gewoonte

Een nieuwe gewoonte aanleren is makkelijker gezegd dan gedaan, maar ook weer niet extreem lastig. Uiteindelijk is jouw gezondheid voor een groot deel afhankelijk van je eigen gedrag. Daarom geeft Atida Pure een aantal super handige tips, zodat vitamines innemen onderdeel wordt van je huidige leven.

 • Zet jouw Atida Pure vitamine box op een plek waar je ‘m goed ziet staan. Het liefst ergens waar jij je supplementen graag inneemt, bijvoorbeeld bij de koffieautomaat of op de eettafel;
 • Neem een vast moment voor het innemen van je Atida Pure supplementen. Neem ze bijvoorbeeld in tijdens een bestaande gewoonte, zoals tijdens het je ontbijt, na de lunch voor het avondeten;
 • Schrijf jouw Atida Pure voornemens op en hang ze bijvoorbeeld op een zichtbare plek in de keuken of kamer. Zorg dat je er dagelijks aan wordt herinnerd en dat je gemotiveerd blijft. Je doet het tenslotte voor je gezondheid;
 • Houd het minimaal 2 tot 3 maanden vol, want de meeste gewoontes zijn pas na ongeveer 3 maanden ingesleten in je patroon. Uiteindelijk denk je er niet meer over na en zijn Atida Pure supplementen onderdeel van je dagelijkse ritme geworden.

Atida Pure ervaringen

Er zijn verschillende Atida Pure ervaringen te vinden op hun website. Mark (32 jaar) vertelt: ‘Het is zo simpel en makkelijk. Ik heb het innemen van mijn supplementen onderdeel gemaakt van mijn ochtendroutine en neem ze elke dag direct in na mijn kom havermoutpap’. En verder zegt hij daarover: ‘Ik heb mijn Atida Pure-box in de keuken staan, zodat ik het echt niet kan vergeten’.

Ook Evelien (38 jaar) zegt dat ze haar Atida box op een zichtbare plek neergezet: ‘Ik heb de box in mijn keuken gezet, waar ik hem elke ochtend meteen zie staan. Het is een makkelijke manier om mezelf eraan te herinneren dat ik mijn supplementen inneem’. Evelien geeft ook nog een tip aan andere klanten: ‘Een van mijn doelen was om mijn energieniveau op peil te houden en Atida is nu al 3 maanden een vast onderdeel van mijn routine geworden. Probeer het gewoon! En kijk wat het voor jou doet’.

Majena (35 jaar) zegt het volgende: ‘Atida maakt mijn leven gewoon makkelijker! Het zorgt ervoor dat ik mijn dagelijkse dosis aan vitaminen binnenkrijg. Ik hoef me nergens zorgen over te maken, het enige wat ik moet doen is elke ochtend mijn persoonlijke pakje openmaken’. Zij sluit af met een advies voor als je wil starten met Atida Pure: ‘Neem de tijd om de vragenlijst in te vullen en denk echt na over je levensstijl, je dagelijkse routines en over hoeveel groenten en fruit je eet op een gewone dag. Ze houden daar bij hun adviezen echt rekening mee’.

Mijn eigen ervaringen

Met een paar muisklikken was mijn eerste maandelijkse voorraad Atida Pure in huis. Het werkte super makkelijk en snel! Even een digitale vragenlijst invullen, advies krijgen, bestellen en daarna iedere maand een nieuwe Atida Pure box met gepersonaliseerde vitamines ontvangen. Een paar dagen voordat Atida mijn bestelling levert, krijg ik altijd netjes een mail met een track en trace code om het pakket te volgen.

Het bedrijf Atida Pure doet echt haar best om je te helpen en vragen te beantwoorden. Alle medewerkers zijn heel vriendelijk en behulpzaam en staan altijd voor je klaar. En wanneer je daar behoefte aan hebt, mag je Atida Pure altijd voorzien van feedback. Om hun diensten te verbeteren en je in de toekomst tevreden te stellen.

Atida Pure heeft jouw gezondheid en tevredenheid hoog in het vaandel staan. Als je bedenkt hoeveel voordelen Atida Pure jou te bieden heeft, dan is er wat mij betreft maar één optie: doe vandaag nog de Atida Pure test en vul je lichaam aan met gepersonaliseerde vitamines en mineralen!

Atida Pure bestelling

Conclusie Atida Pure review: is het de moeite waard?!

Wanneer je op zoek bent naar vitaminesupplementen, dan kan Atida Pure zeker iets voor je betekenen. Je kunt kiezen voor gepersonaliseerde supplementen of gaan voor een samengesteld pakket dat aansluit bij jouw persoonlijke gezondheidsdoelstelling. Wat je keuze ook wordt, het is sowieso een gezonde keuze!

Atida Pure kortingscode voor jou!

Bij Atida Pure krijg je 25% korting op je eerste twee bestellingen. Dan kun je Atida Pure een keertje proberen en testen of hun supplementen iets voor jou kunnen betekenen. Vind je het uiteindelijk toch niets, of merk je geen verschil, dan kun je er alsnog mee stoppen. Je hebt het dan in ieder geval geprobeerd en tegelijkertijd die korting in the pocket.

Doe nog meer voor je gezondheid!

Een gezond leven begint natuurlijk bij gezond en gevarieerd eten, regelmatig bewegen en voldoende rustmomenten. Met een gebalanceerde leefstijl ervaar je minder stress en blijven je lichaam en geest langer fit. Dat klinkt misschien makkelijk, maar veel mensen vinden gezond leven erg moeilijk. Met deze tips wordt jouw leven een stuk gezonder.

Eet structureel gezond

Met gezonde voeding weet je zeker dat je lichaam de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Eet voldoende groente, fruit en volkorenproducten en regelmatig vis en een handje noten. Door een gezond eetpatroon zorg je goed voor jezelf en is het makkelijker om een gezond gewicht te behouden. Atida Pure is aanvullend.

Drink voldoende water

Voldoende water drinken heeft voordelen. Het helpt gifstoffen afvoeren, ondersteunt afvallen en kan vermoeidheid verminderen. Hoeveel water jij moet drinken is onder andere afhankelijk van je dagelijkse beweging, maar het algemene advies is dagelijks minimaal 1,5 tot 2 liter. Wanneer je veel sport, of wanneer het warm is, moet je vanzelfsprekend meer drinken.

Beperk alcohol drinken

Het nuttigen van alcohol voegt in principe niets toe aan je lichaam. Alleen veel calorieën. Bovendien is alcohol niet goed voor je gezondheid en zorgt het voor een minder goede nachtrust. Ook kleine hoeveelheden zijn niet goed voor je gezondheid. Daarom is het beste om helemaal niet te drinken of in ieder geval niet meer dan één glas per dag.

Beweeg regelmatig

Wanneer je teveel zit en te weinig beweegt kun je gezondheidsklachten krijgen. Je voelt je fitter als je beweegt en verlaagt ook nog eens de kans op een ongezond gewicht. Hoeveel jij het beste kunt bewegen is afhankelijk van je leeftijd. Ik adviseer volwassenen om dagelijks tenminste 30 minuten te bewegen en wekelijks twee keer spierversterkende oefeningen te doen. Bijvoorbeeld door een lange wandeling, een stukje hardlopen of krachtoefeningen thuis. Doe vooral iets waar je plezier uit haalt.  

Ga naar buiten

Van nature zijn we gemaakt voor buiten zijn. De buitenlucht werkt niet alleen ontspannend, maar heeft ook enorm veel voordelen voor je gezondheid. Het is goed voor je weerstand, werkt stressverlagend en maakt je gelukkiger. Dus trek je favoriete wandelschoenen aan, haal de (elektrische fiets uit de schuur en ga het bos in of het strand op.

Neem genoeg rust

Een gezond leven draait niet alleen om gezond eten en regelmatig bewegen, maar ook om voldoende rustmomenten en een goede slaapkwaliteit. Yoga, mindfulness of meditatie verlagen je stressniveau en geven je lichaam en geest de tijd om te herstellen van een drukke dag. Even ontladen en je hoofd leeg maken, zodat je minder stress hebt en uiteindelijk beter slaapt.

Wil je weten wat yoga, meditatie en mindfulness voor jou kan betekenen? Lees dan ook mijn Happy With Yoga review.


Veelgestelde vragen over Atida Pure

Jazeker, als één van de weinige vitamine aanbieders. De persoonlijke vragenlijst is speciaal ontworpen om je te helpen de beste supplementen voor jouw behoefte te selecteren. Atida Pure houdt rekening met je leefstijl, dieet, intoleranties, geslacht en leeftijd. Maar ook met gewoontes zoals sporten of roken, fysiologische behoeften en gezondheidsdoelen. Op basis van al deze aspecten – en op basis van wetenschappelijk bewijs – krijg je een advies voor de meest geschikte supplementen.

Jazeker! Atida Pure heeft een team van experts, apothekers en orthomoleculaire wetenschappers die alle ingrediënten en producten zorgvuldig hebben samengesteld. De aanbevelingen zijn gebaseerd op de Europese richtlijnen voor voedingssupplementen, zodat jij de juiste dosering binnenkrijgt. Het algoritme houdt rekening met de werking tussen de verschillende ingrediënten en biedt je altijd de meest geschikte combinatie voor jouw behoeften

Neem je Atida Pure-supplementen altijd in met een glas water. Liefst iedere dag op hetzelfde tijdstip bij een grote maaltijd. Zet je persoonlijke Atida Pure box goed in het zicht, zodat je er steeds aan wordt herinnerd. Bijvoorbeeld naast je koffiezetapparaat of waterkoker. Als alternatief kun je de box in het badkamermeubel, op het aanrecht of op je nachtkastje zetten.

Je moet een account aanmaken om je supplementen te kunnen bestellen. Om in je account te komen kun je rechtsboven op de website van Atida Pure inloggen. Je gebruikersnaam is het e-mailadres waarmee je je account hebt opgezet. Eenmaal ingelogd in jouw persoonlijke account, kun je daar makkelijk een aanpassing doen in je bestellingen, je abonnement pauzeren of helemaal stopzetten. Wanneer je je wachtwoord bent vergeten kun je gewoon een nieuwe aanvragen met het bestaande e-mailadres.

Wanneer je hebt betaald voor je eerste bestelling ben je automatisch aangemeld voor een maandelijks abonnement. Een aantal dagen voor de volgende levering krijg je een e-mail om je daaraan te herinneren en met de vraag of je nog iets wilt aanpassen. Het maandelijks te betalen bedrag en het verloop van de betaling blijven hetzelfde, totdat je iets wijzigt of het Atida Pure abonnement stopzet.


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *