Breinfijn Review [2024] | Over Bureau Breinfijn & Rosalie van Gils

Deel artikel 👇


Heb je last van chronische stress, negatieve gedachten, een onrustig gevoel of andere mentale ‘klachten’? Bureau Breinfijn ontwikkelt anti-stress programma’s en leert je lange termijn vaardigheden om meer rust in je hoofd te krijgen. Het is dé manier om je klachten aan te pakken en een zorgelozer, leuker en fijner leven voor jezelf te creëren. Jouw lot ligt in je eigen handen en het is jouw verantwoordelijkheid om je leven prettiger te maken. Dus, lees snel verder als je je mentale toestand positief wilt veranderen!


De schade die chronische stress veroorzaakt

Stress is de reactie van je lichaam op een situatie die als levensbedreigend wordt ervaren. Vroeger diende stress als nuttig middel om mensen te waarschuwen wanneer er echt gevaar op de loer lag. Denk hierbij aan de aanwezigheid van een beer of ander dier waar je als mens prooi van kon worden. De fight-or-flight modus diende dan ter bescherming en ging gepaard met een gevoel van stress en adrenaline. Tegenwoordig vindt stress meestal niet meer plaats door dit soort levensbedreigende situatie. Het kan ook optreden wanneer je een presentatie moet houden, onenigheid hebt met iemand of wanneer iets dreigt mis te gaan.

Hoe langer je last hebt van stress, hoe groter de kans dat deze stress chronisch wordt. Chronische stress zorgt voor een langdurige hoge bloeddruk en hartslag, aangespannen spieren en een bonzend hart. Door chronische stress staat het lichaam altijd ‘aan’ en krijgt het geen kans om te ontspannen en te herstellen. Je begrijpt wel dat dit op de lange termijn ongezond is en voor verschillende klachten kan zorgen. Denk hierbij aan emotie-eten en een slaaptekort dat alsmaar erger wordt. Teveel stresshormonen (cortisol) in het lichaam is enorm schadelijk.

Hoe kun je chronische stress bestrijden?

Je weet nu dat chronische stress niet goed is voor je gezondheid, dus ben je waarschijnlijk ook nieuwsgierig naar wat kun je ertegen doen? Chronische stress verminderen is een ingewikkeld proces, maar zeker niet onmogelijk. Als je je namelijk realiseert dat het effect van stress afhangt van de manier waarop je met stress omgaat, ben je al op de helft. Er zijn namelijk twee manieren om met stress om te gaan: probleemgericht of emotiegericht. Mensen die de eerste manier hanteren pakken het probleem bij de kern aan en komen meteen in actie. Mensen die de tweede manier hanteren, vermijden of ontkennen de situatie liever en proberen hun emoties te beïnvloeden om zichzelf gerust te stellen.

De eerste manier (probleemgericht) veroorzaakt de minste stress. Er wordt namelijk meteen op actie overgegaan, waardoor je lichaam minder tijd heeft om stress aan te maken. Ga je echter ontkennen, vermijden of je emoties onderdrukken? Dan komt er veel stress vrij in het lichaam, en dat kan lang aanhouden. Ga dus liever voor de probleemgerichte, actieve aanpak en zoek hulp of steun bij andere mensen. Het kan enorm helpen om een probleem of situatie in perspectief te zien, in plaats van vanuit een (tunnel)visie.

Bureau Breinfijn: meer rust, minder stress

Vind je het lastig om dit soort situaties van chronische stress te bespreken met mensen die je kent? Dat is logisch, want je stelt je wellicht liever niet kwetsbaar op naar iedereen in je omgeving. Bureau Breinfijn is er om je te helpen. Dankzij de begeleiding van dit bureau kun je jezelf verlossen van angsten, paniek of andere lichamelijke en/of mentale spanning. Daardoor kan je je leven weer positiever zien en zal je het als veel leuker ervaren. Bureau Breinfijn biedt meerdere anti-stress programma’s die op de lange termijn helpen om problemen aan te pakken. Je hebt hier dus de rest van je leven profijt van, terwijl de kosten niet eens zo hoog zijn.

Bureau Breinfijn visie

De visie van Bureau Breinfijn is gericht op het aanleren van lange termijn vaardigheden. Daardoor kun je namelijk het probleem wat je ervaart en de bijbehorende stressklachten echt oplossen. Niet tijdelijk, maar voor altijd. Daarvoor heeft Bureau Breinfijn verschillende anti-stress programma’s en cursussen ontwikkeld. Een deel van het aanbod is gratis beschikbaar gesteld, zodat je eerst kunt ervaren hoe het is voordat je op een betaald product overgaat. Stop piekeren, angst en paniek en start met positieve gedachten stimuleren door het aanbod van Breinfijn. Het is een belangrijke stap in je persoonlijke ontwikkeling, die ervoor zorgt dat je veel meer van het leven kunt genieten.

Hoe kan Breinfijn helpen?

Bureau Breinfijn helpt mensen dankzij verschillende Breinfijn programma’s in de verschillende fases van herstel. In de eerste fase zet je een eerste stap naar oplossingen voor je klachten, ben je nog steeds aan het piekeren en komen je klachten steeds terug. In de tweede fase kun je daar beter afstand van nemen en ben je niet meer de hele dag bezig met je problemen.

Ondanks dat, kan er toch nog frustratie ontstaan wanneer het probleem na een tijdje toch weer terugkomt. In de derde fase ervaar je daadwerkelijk minder klachten en kun je jezelf weer focussen op de rest van je leven. De klachten zijn er nog wel, maar je ervaart ze minder lang. In de laatste fase merk je dat klachten naar de achtergrond verdwijnen en voel je je steeds meer bevrijd van chronische stress en angsten.

Merk jij dat je er klaar mee bent om altijd maar gespannen te zijn, terwijl je weet dat dat eigenlijk niet nodig is? Wil jij je emoties weer de baas worden en je hoofd legen? Ben je toe aan een anti-stress oplossing om je leven weer op de rit te krijgen en wil je niet meer onnodige paniekgevoelens krijgen op willekeurige momenten? Dan wordt het hoog tijd om met Bureau Breinfijn in zee te gaan!

Over Rosalie van Gils: het brein achter Breinfijn

Bureau Breinfijn is opgerichte door Rosalie van Gils. Nadat Rosalie in 2009 allerlei vervelende ervaringen had, waardoor zij niet goed in haar vel kwam te zitten, ontdekte zij uiteindelijk hoe het ook anders kon. Tegenwoordig leert zij mensen om op een laagdrempelige manier klachtenvrij te leven. Zij zegt: ‘Het leven is al zo kort, dus waarom zou je dan niet zoveel mogelijk tijd overhouden voor een fijn brein en gezelligheid?’

Met 17 jaar ervaring bij verschillende zorgorganisaties, en een universitaire opleiding tot psychologe, weet Rosalie van Gils echt waar zij over praat. De laatste jaren heeft Rosalie steeds meer geleerd over hoe het menselijk brein en lichaam met elkaar in verbinding staan en wat er voor moois gebeurt wanneer je je richt op die combinatie. Zij heeft ontdekt dat een duidelijke uitleg over de oorzaak van een probleem, inzicht krijgen in waar het probleem vandaan komt én tools ontvangen om je onderbewustzijn te veranderen, dé gouden sleutel tot succes is. Je hoeft hiervoor niet naar de GGZ of een psycholoog toe. Je kunt gewoon een online Breinfijn programma kiezen dat jou aanspreekt.

Breinfijn aanbod

Hoe ziet het Breinfijn aanbod er eigenlijk uit? Hoe kan Breinfijn bijdragen aan het verminderen van stress? Er zijn verschillende cursussen en anti-stress programma’s die jou zullen helpen om je leven fijner te maken. Ik heb het aanbod hieronder uitgelicht, zodat je zelf kunt ontdekken wat bij jou past.

Cursus ‘Grip op je gedachten’

De cursus Grip op je gedachten is een cursus waarmee je binnen een paar weken meer rust in je hoofd krijgt. Deze cursus is gebaseerd op een bewezen effectieve methode die negatieve gedachten vermindert en je leert om juist de positieve gedachten te stimuleren.

De cursus is voor mensen die negatief denken, hun emoties niet de baas kunnen, het gevoel hebben geleefd te worden en de hele dag door piekeren. Stop met vechten tegen wat er in je hoofd gebeurt en maak je niet langer zorgen over wat anderen van je denken. Zeg je perfectionisme gedag, stop de chaos in je hoofd en leer minder streng voor jezelf te zijn. Alleen dan krijg je weer grip op je leven.

Bij de cursus ‘Grip op je gedachten’ krijg je een stappenplan en praktische, makkelijk uitvoerbare oefeningen voor het dagelijkse leven. Voor een eenmalige investering van 89 euro kun je volledig zelfstandig aan de slag en werken aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Cursus Grip op je gedachten

Cursus ‘Rust in lichaam en brein’

Heb je last van spanningsklachten door angst of stress? En heb je het gevoel dat je er nooit vanaf komt? Hoe langer het duurt, hoe meer de activiteit in je zenuwstelsel stijgt. Dat kan lichamelijke klachten veroorzaken en op den duur zelfs verergeren. Daarom is de cursus Rust in lichaam en brein ontwikkeld. Hiermee leer je omgaan met stress en angstige situaties, waardoor lichamelijke spanning afneemt. Helemaal zonder medicijnen! Je hoeft slechts 15 minuten per dag te investeren om de regie over je leven terug te krijgen en uit die vicieuze cirkel van angst te stappen.

Dankzij de cursus ‘Rust in lichaam en brein’ herstelt je zenuwstelsel sneller, voel je je energieker en kun je weer genieten van het leven. Daardoor krijg je weer rust in je lichaam en brein terug en zul je jezelf weer goed voelen. Wil je meer weten over deze cursus? Lees dan de uitgebreide review.

Voor 97 euro krijg je 6 modules met een stap-voor-stap methode, maar ook een downloadbaar werkboek; de hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’, de bonusmodule ‘Rust in je zenuwstelsel’, bonusmodule ‘De invloed van jouw verstand’ en nog een bonusmodule: ‘Verander jouw verhaal’. Het is de gouden combinatie die jij nodig hebt.

Cursus Rust in Lichaam en Brein

Cursus ‘Beter slapen’

Slaap jij slecht, kom je soms moeilijk in slaap of lig je ’s nachts vaak te woelen? En ben je overdag ook nog eens ontzettend moe, waardoor je steeds minder goed functioneert? Dan is de cursus Beter slapen precies wat je zoekt. Het is gebaseerd op een wetenschappelijk bewezen methode die je stap voor stap op weg helpt naar een betere nachtrust en die je helpt om van allerlei klachten af te komen. Je krijgt inzicht in jouw slaapgedrag en handvatten om het gedrag te veranderen. Daardoor zul je beter slapen en hoef je niet langer te piekeren over je gezondheid.

De cursus ‘Beter slapen’ kost je vandaag geen 197 euro, maar tijdelijk slechts 97 euro. Hiervoor krijg je 6 modules (wekelijks 1), videolessen, handvatten en uitleg via sheets én een werkboek en hulpformulieren om jouw slaappatroon in kaart te brengen en inzichtelijk te maken. Heb jij al zin om aan de slag te gaan en weer lekker te slapen?

Cursus Beter Slapen

Cursus ‘Kalmeer je Zenuwstelsel’

Bureau Breinfijn heeft zelfs een cursus om je zenuwstelstel te kalmeren. In de 21 daagse cursus Kalmeer je Zenuwstelsel krijg je alle tools die nodig zijn om je zenuwstelsel tot rust te brengen, voor de lange termijn! Als je eenmaal de schakels weet die je zenuwstelsel laten herstellen, dan hoef je niet meer verder te zoeken en kun je zelf zorgen voor balans. Dit maakt dat je weer kan leven zoals jij wil, en je niet steeds wakker wordt met ‘wat voel ik?’ of ‘het is weer zover’.

In deze cursus komt niet alleen kennis terug, maar leer je ook HOE je dan deze kennis kunt omzetten naar resultaat: een rustig zenuwstelsel. De cursus ‘Kalmeer je Zenuwstelsel’ kost 97 euro. Je hebt een jaar lang toegang en krijgt er tijdelijk een bonus bij: een live online coaching call met Rosalie, waarin zij al jouw vragen over het zenuwstelsel beantwoord. Gun jezelf deze kans!

Cursus Kalmeer je Zenuwstelsel

Programma’s ‘No Stress’ en ‘Breinfijn’

Heb je last van chronische stress en duurt dit al minstens 6 maanden? Ben je herstellende van een burn-out of ben je op dit moment overspannen? Heb je veel spanningsklachten en weet je niet wat je kunt doen? Chronische stress verminderen doe je met het ‘Breinfijn programma’ of met het programma ‘No Stress’. Het helpt je om weer beter in je vel te zitten, stabieler in je emoties te worden en het chronische stressgevoel te verminderen. Dankzij dit programma leg je de focus op de oorzaak, zonder daarvoor terug naar het verleden te hoeven, en kun jij je leven weer oppakken.

Sta jij open voor een andere benadering, wil je een online programma volgen en heb je behoefte aan persoonlijke coaching? Dat – en meer – krijg je bij het ‘Breinfijn programma’ en bij het programma ‘No Stress’. De programma’s kosten 79 euro per maand en bestaan uit maar liefst 27 modules (wekelijks 1), live coaching calls, live online workshops en 4 bonussen: ‘Leren luisteren naar je intuïtie’, de minicursus ‘Omgaan met perfectionisme’, hypnose audio ‘Rust in lichaam en brein’ en ‘micro breaks om je zenuwstelsel te kalmeren’ krijg je er gratis bij.

Gratis aanbod Bureau Breinfijn

Naast de betaalde cursussen en programma’s, biedt Bureau Breinfijn ook gratis producten aan. Zo kun je op een laagdrempelige manier beginnen en aftasten of het iets voor jou is. Doe er vooral je voordeel mee, want ook deze gratis producten van Bureau Breinfijn zijn heel waardevol en helpen chronische stress verminderen.

Gratis e-book

Er is bijvoorbeeld een gratis Breinfijn e-book dat jou zal helpen om stress, angst en gepieker te verminderen en weer rust in je hoofd te krijgen. In 6 fases leer je grip krijgen op negatieve gedachten, ontdek je hoe je je oude patronen stopt en hoe je controle leert loslaten. Ook leer je loskomen van je verstand en ga je meer leven zoals jij dat belangrijk vindt. Dit leidt tot een duurzaam resultaat waar je je hele leven iets aan hebt. Je kunt het e-book gratis downloaden en direct beginnen met lezen, waar je ook bent.

Gratis Guide

Wil je angst en paniek voor de lange termijn verminderen? Download dan de gratis Breinfijn guide ‘In 5 stappen uit de overspoeling van angst/paniek’. Hierin leer je hoe je je systeem tot rust krijgt. Niet alleen voor nu, maar voor een lange periode. Deze gratis guide is geschikt voor mensen die hun leven weer onder controle willen krijgen, die lichamelijke spanningsklachten willen verminderen of oplossen en die klaar zijn met de eeuwige paniek en angsten die zij ervaren. Waar wacht je nog op? De guide is helemaal gratis en staat al voor je klaar!

Gratis training

En dan is er ook nog een gratis Breinfijn training ‘Hierdoor kom je nooit uit de stresscirkel’. Daarin leer je waarom het je maar niet lukt om van die chronische stress af te komen en wat je kunt doen om dit wel te laten slagen. Je leert direct een langetermijnstrategie aan, zodat je er voor een langere tijd mee kunt dealen in plaats van slechts een dag of twee. Binnen 3 maanden lukt het jou ook om van die chronische stress af te komen en weet je precies wat je hiervoor moet doen. En het mooie is dat dit je dus helemaal niets kost.

Niet goed = geld terug!

Ben je bang dat een bepaalde cursus of een Breinfijn programma zal tegenvallen of dat het toch niets voor jou is? Geen zorgen, want Rosalie van Gils van Bureau Breinfijn hanteert een 100% tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat je een cursus of programma zorgeloos kunt aanschaffen en proberen. Is het uiteindelijk niets voor jou of blijkt het niet aan je verwachtingen te voldoen? Dan krijg je de kans om je geld terug te vragen. Doe dit in elk geval binnen 2 modules van de cursus of het programma dat je kiest en niet pas wanneer je al verder bent. Dan hoef je geen reden voor teruggave op te geven, maar krijg je gewoon je geld terug zonder gedoe.

De kracht van het Breinfijn aanbod!

Of je nu eerst begint met één van de gratis mogelijkheden, of direct aan de slag gaat met een betaalde cursus of programma, het volledige aanbod van Bureau Breinfijn is gebaseerd op een aantal krachtige uitgangspunten:

Online leren werkt

Bij Bureau Breinfijn werken ze aan de hand van het principe ‘online leren werkt’. Een groot voordeel van online hulp is namelijk dat je zo lang als je wilt kan stilstaan bij een bepaalde les of module én ook dat je de stof eindeloos kan herhalen. Hoe vaak heb je wel niet gehad dat je iets bent vergeten wat tijdens een afspraak besproken is (bijv. bij de dokter)? Dit is bij een psycholoog precies zo. Met online hulp kun je inloggen waar en wanneer je wilt en alle herhaling pakken die je nodig hebt. En herhaling ís nodig, voor iedereen!

Praktische en concrete uitleg

Het tweede uitgangspunt van Bureau Breinfijn is de kracht van de praktische en concrete uitleg. Je hebt het in je schoolgaande leven vast wel gemerkt: bij de ene leerkracht viel het kwartje meteen als hij of zij iets uitlegde, terwijl je bij de uitleg van die andere leerkracht er niets van begreep. Als je mentale hulp krijgt, is het essentieel om op praktische en concrete wijze uitleg te krijgen over hoe het brein en zenuwstelsel precies werkt. Je kan namelijk van allerlei tips krijgen, maar als je niet weet hoe het écht zit, dan blij je vervallen in oude patronen en oud gedrag. Tijdens een training, cursus of programma van Bureau Breinfijn leer je hoe het zit bij jou als persoon, zodat je de juiste basis meekrijgt voor verandering.

Uiterst effectieve aanpak

En het laatste uitgangspunt dat het aanbod van Bureau Breinfijn zo krachtig maakt, is dat hun aanpak bestaat uit bewezen neuropsychologische theorieën en therapieën die zijn ontwikkeld door psychologen en therapeuten met meer dan 18 jaar praktijkervaring met mentale problemen en diverse chronische aandoeningen. Als deelnemer van een training, cursus of programma’s ga je vooral zelf aan de slag, waardoor je uiteindelijk in vrijwel elke situatie van het dagelijkse leven jezelf kan helpen. En dat is uiterst effectief gebleken!

Breinfijn Top 10 Coaches Nederland

Bureau Breinfijn voordelen

Er zijn verschillende voordelen te benoemen aan Bureau Breinfijn.

✅ Verschillende cursussen en programma’s voor mentale en fysieke klachten;

✅ Chronische stress verminderen voor de lange termijn;

✅ Meer zelfvertrouwen krijgen en beter in je vel zitten;

✅ Het helpt om beter met stress om te gaan en meer rust in je hoofd te krijgen;

✅ Je leert positieve gedachten stimuleren en negatieve gedachten verminderen;

✅ Je hoeft niet de medische molen in, want deze wetenschappelijk bewezen methodes helpen voldoende;

✅ Je leert lange termijn vaardigheden die je gemakkelijk kunt toepassen in je dagelijkse leven;

✅ Rosalie van Gils heeft jaren ervaring in dit vakgebied en kan daarom heel goed helpen.

Bureau Breinfijn nadelen

Zijn er dan ook nadelen te benoemen aan Bureau Breinfijn? Slechts een paar…

❌ Door het grote aanbod is het lastig kiezen welke cursus of welk programma de beste keuze is;

❌ Het Breinfijn programma en het No Stress programma worden praktisch hetzelfde beschreven op de website;

❌ Je kunt het Breinfijn programma en No Stress programma worden alleen aangeboden in de vorm van een abonnement.

Bureau Breinfijn ervaringen

Ben je benieuwd naar de Bureau Breinfijn ervaringen van anderen? Laat jezelf dan inspireren door hun recensies, zodat je overtuigd raakt om met Bureau Breinfijn in zee te gaan en een Breinfijn programma naar keuze te volgen.

Ene Marileen vertelt dat zij een online masterclass van Rosalie heeft gevolgd: ‘zij legt heel duidelijk en fijn uit hoe stress in het lichaam werkt en wat je kunt doen om het te verminderen. Daarbij helpt ze je het proces van stress echt te begrijpen, ook psychologisch. Daardoor kun je op de lange termijn voordeel halen uit deze cursus en heb je er dus echt iets aan. Bedankt Rosalie’.

Sander vond de cursus die hij volgde interessant, nuttig en lekker kort: ‘ik heb nu meer grip op mijn gedachten, want de cursus geeft goede uitleg en handvatten om overal mee om te gaan. Met piekeren, negatieve gedachten loslaten, enzovoort. Alles wordt beter en het is een duurzame manier van leren waardoor je echt anders leert denken en afstand kunt nemen van je gedachten en emoties. Rosalie legt alles goed uit op een leuke manier’.

Ook Ellen heeft de cursus ‘Grip op je gedachten’ gekocht en schreef een Bureau Breinfijn review: ‘het is een duidelijke en compacte cursus waar je meteen mee kan starten. Je moet de oefeningen goed uitvoeren en ze blijven herhalen, want alleen dan kan je echt veranderen. Maar dat is ook logisch, want je kunt niet verwachten dat je na een keer al echt veranderingen terugziet. Dat heeft tijd nodig’.

Is Breinfijn iets voor jou?

Bureau Breinfijn helpt jou echt vooruit. Alle programma’s en cursussen zijn bijzonder informatief en heel laagdrempelig, waardoor iedereen ermee aan de slag kan en kan werken aan groei en ontwikkeling. Heb je interesse? Neem zeker eens een kijkje op de website van Bureau Breinfijn of probeer één van de gratis cursussen.

Heb je nog vragen over Bureau Breinfijn? Wil je meer zelfvertrouwen krijgen, maar weet je niet hoe? Of wil je je meer verdiepen in de oorzaken van chronische stress? Lees dan zeker nog even verder. Onderaan deze Breinfijn review vind je de meest gestelde vragen over deze onderwerpen.


Veelgestelde vragen

Chronische stress verminderen is lastig, maar zeker niet onmogelijk. Er zijn verschillende manieren voor, bijvoorbeeld dagelijkse routines inbouwen, realistisch zijn, proberen niet te perfectionistisch te zijn, te luisteren naar je lichaam en de tijd nemen om tot rust te komen en te herstellen. Ook bewegen is gunstig bij het verminderen van chronische stress. En je zou een online cursus of programma van Bureau Breinfijn kunnen volgen om je probleem bij de oorzaak aan te pakken. Dit leidt tot langetermijnresultaten.

Chronische stress is stress die meer dan 6 maanden aanhoudt. Je voelt dit zowel fysiek als mentaal en er kunnen verschillende klachten door ontstaan. Enkele symptomen van chronische stress zijn hartkloppingen, negatieve gedachten, veel piekeren, slecht slapen, slecht gehumeurd zijn, niet sociaal willen zijn, geen trek hebben in eten of juist emotie-eten, maar ook vermoeidheid en gevoelig zijn. Het zijn allemaal tekenen die erop duiden dat je een lange tijd te veel op je hebt genomen en dat je lichaam toe is aan rust en herstel.

Je kunt verschillende dingen doen voor meer zelfvertrouwen. Denk hierbij aan je bewust worden van de manier waarop je denkt (en daardoor negatieve gedachten en overdenken te herkennen), maar ook oefenen met liever zijn voor jezelf en meer realistisch zijn. Je krijgt ook meer zelfvertrouwen door nieuwe dingen uit te proberen of uitdagingen aan te gaan. Bovendien helpt het om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door een online cursus te volgen. Daardoor zal je zien hoeveel je kunt leren en doen.

Of je Bureau Breinfijn korting kunt krijgen, hangt af van welke cursus je wilt volgen en wanneer je op de website kijkt. Soms is er inderdaad een Bureau Breinfijn kortingscode actief en kun je gebruikmaken van een Bureau Breinfijn aanbieding. Houd vooral de website in de gaten. Sommige cursussen worden tijdelijk afgeprijsd, waardoor ze nog betaalbaarder zijn. Onthoud dat een goede cursus altijd wel iets kost en zie het liever als een investering in jezelf, je gezondheid en je toekomst. Dan wordt het al minder erg om te betalen voor een cursus.


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *