DailyVita Review [2023] | Weerstand Opbouwen met Vitamines!


Het valt niet altijd mee om voldoende vitamines binnen te krijgen. Elke dag opnieuw. Terwijl dat wel heel belangrijk is om je weerstand op peil te houden en te zorgen dat je gezond blijft. Wil je zeker weten dat je dagelijks alle essentiële vitamines en mineralen binnenkrijgt? Dan heeft DailyVita de perfecte oplossing. Dankzij dit vitamine concept kun je namelijk je weerstand een opkikker geven, zodat je lichaam optimaal blijft functioneren. En dat in slechts een paar tellen! Je leest er alles over in deze review.


DailyVita

Hoe krijg je een goede weerstand?

Je weerstand opbouwen is essentieel voor je gezondheid. Dat zorgt er namelijk voor dat je je energieker voelt, minder vermoeid bent en minder snel ziek wordt. Hoe beter je weerstand is, des te meer je kunt hebben en hoe meer je geniet van het leven. Zorg dus goed voor je lichaam en je immuunsysteem.

Maar hoe kun je dan een goede weerstand opbouwen? Allereerst natuurlijk door gezond te leven, want daarmee krijg je veel belangrijke vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen binnen. Onbewerkte voeding, voldoende nachtrust en regelmatig een wandeling maken, spelen allemaal een belangrijke rol.

Eet zoveel mogelijk onbewerkt

Het volgen van een eetpatroon met veel onbewerkte voeding is heel goed voor je weerstand. Onbewerkt voedsel komt namelijk rechtstreeks uit de natuur en is rijk aan vitamines en mineralen. Den aan vers(e) fruit, groente en peulvruchten. Je lichaam krijgt feitelijk meer voedingsstoffen binnen. Zo kun je dus een betere weerstand opbouwen met voeding.

Zorg voor voldoende nachtrust

Op het moment dat je slaapt, krijgt je lichaam een onderhoudsbeurt om te herstellen van de dag. Tijdens de slaap worden namelijk allerlei energievretende functies uitgeschakeld, waardoor je lichaam meer kracht heeft om infecties, ontstekingen en virussen te lijf te gaan. Wil je meer weerstand opbouwen? Geef dan ook genoeg aandacht aan een goede nachtrust.

Beweeg meer buiten in daglicht

Dat regelmatig bewegen gezond is, dat is waarschijnlijk niet nieuw voor je. Maar wist je ook dat weerstand opbouwen nog sneller gaat als je beweegt in de buitenlucht? De witte bloedcellen die je tegen virussen en bacteriën beschermen, verspreiden zich dan namelijk beter door je lichaam. Een ander voordeel van buiten bewegen, is dat je lichaam vitamine D aanmaakt. En dat is ook weer goed voor je weerstand.

Je weerstand opbouwen met extra vitamines

Veel mensen leiden een druk leven. Jij waarschijnlijk ook?! Of je nu full-time werkt of thuis voor je kinderen zorgt. Vaak is een dag te kort om tijd aan jezelf te besteden en écht gezond bezig te zijn. Om voldoende groente en fruit te eten, jezelf bloot te stellen aan daglicht, genoeg uren te slapen en om goed gehydrateerd te blijven. Vandaar dat veel mensen de dagelijkse vitaminebehoefte niet halen

Wanneer je te weinig vitamines en mineralen binnenkrijgt, merk je dat meestal aan je energieniveau en aan je weerstand. Dan ben je sneller moe en vatbaarder voor bijvoorbeeld een verkoudheid. Door het innemen van extra vitamines voor weerstand weet je zeker dat je lichaam voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Dankzij een DailyVita maandpakket vul je de dagelijkse vitaminebehoefte aan, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over je gezondheid. Door de combinaties van vitamines en mineralen komt je immuunsysteem nooit meer iets tekort. En ga je iedere dag tegemoet met energie, ongeacht wat er allemaal op de planning staat.

Over het vitaminemerk Daily Vita

Daily Vita is een vitaminemerk met vitaminepakketten die je weerstand ondersteunen. Bij DailyVita begrijpen ze namelijk heel goed dat een uitdaging kan zijn om de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen met alleen je voeding. En dat het lastig is om te weten welke vitamines nodig zijn om je energieniveau en weerstand naar een hoger niveau te tillen.

DailyVita heeft daarom een formule ontwikkeld met alle essentiële vitamines en mineralen die je helpen bij het beschermen van invloeden van buitenaf, vermoeidheid verminderen en bijdragen aan een goed werkend immuunsysteem. Een uniek concept dat gezondheid en gemak in één heeft gebundeld.

Wat maakt DailyVita anders?

Waarom is DailyVita anders dan andere vitaminemerken? Ten eerste omdat alle vitamines en mineralen zijn geproduceerd in Nederland; wat betekent dat ze van zeer hoge kwaliteit zijn en dat je lichaam ze goed kan/beter kan opnemen. Bovendien zijn alle ingrediënten en de capsules 100% plantaardig en dus ook geschikt als je vega(n) bent.

Wat verder uniek is, is dat DailyVita geen kleur-, geur-, smaakstoffen en conserveermiddelen bevat en ook nog eens vrij is van allergenen, zoals gluten, noten, mosterd, pinda’s, selderij, sulfiet, melk, lupine, schaaldieren, sesamzaad, vis, gluten, ei, weekdieren en soja. Daarom kan vrijwel iedereen de supplementen van DailyVita met een gerust hart innemen.

Hulp van een lifestyle coach

En DailyVita heeft je nog veel meer te bieden. Je kunt namelijk ook een lifestylecoach inschakelen om je te begeleiden op je pad naar meer vitaliteit. Helemaal gratis! Deze coach weet precies hoe je je leefstijl optimaliseert en voorziet jou van professioneel advies. Bijvoorbeeld over je eetpatroon of op het gebied van sport.

Heb je het gevoel dat je extra hulp nodig hebt? Dan is dit persoonlijke traject de ideale aanvulling op je vitaminepakket. Je komt precies te weten welke extra vitamines voor meer energie jij juist moet innemen en welke vitamines voor weerstand opbouwen belangrijk zijn. Overigens ben je tot niets verplicht, want dit is geheel vrijblijvend.

DailyVita bestellen: zo werkt het!

Je kunt bij DailyVita alleen complete maandpakketten bestellen. Selecteer één van die pakketten en geef daarbij aan of je dat pakket eerst een maand wilt uitproberen of dat je jezelf meteen abonneert. Je ontvangt dan één keer per maand of eenmaal per 3 maanden je vitamines. Vervolgens neem je je vitamines dagelijks in en neemt je lichaam het van je over.

TIP: Over het algemeen gaan we ervan uit dat je supplementen drie maanden moet innemen om vast te stellen of het aan je verwachtingen voldoet. Je lichaam heeft namelijk de tijd nodig om zich aan te passen aan de voedingsstoffen. Als je na drie maanden geen verschil merkt, dan kun je er alsnog mee stoppen.

DailyVita losse collectie

DailyVita heeft 4 verschillende vitaminepakketten om je weerstand te verbeteren, namelijk de pakketten Weerstand, Spieren & Gewrichten, Hart, Vaat & Huid en Haar & Nagels. Elk pakket bevat 30 dagdoseringen die bestaan uit verschillende vitaminen en mineralen. Dus je hebt voor de hele maand een voorraad vitamines in huis.

Dankzij een DailyVita maandpakket heb je ook nooit meer te maken met het ongemak van losse potjes met vitamines en mineralen. Alle belangrijke voedingsstoffen zitten namelijk in één dagdosering. Een goede weerstand opbouwen met extra vitamines wordt daardoor heel gemakkelijk en effectief.

Complete DailyVita bundel

Maar wil je alles er écht alles uithalen en optimaal je weerstand opbouwen? Kies dan voor de complete DailyVita bundel met alle vitaminepakketten in één. Dan krijg je niet alleen alle essentiële voedingsstoffen binnen, maar ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit. Je bespaart dan namelijk bijna 20 euro per maand.

Overigens hoef je niet bang te zijn dat je teveel vitamines en mineralen binnenkrijgt. Ook wanneer je de verschillende pakketten samen gebruikt, blijf je ruimschoots binnen de vastgestelde aanvaardbare bovengrens. Sterker nog: deze vitamines en mineralen samen zorgen juist voor optimale synergie in je lichaam. Dus jij profiteert daarvan!

Magnesium, selenium en zink Complex

Wanneer je een verhoogde behoefte hebt aan magnesium, selenium en zink, kies dan juist voor dit trio van mineralen. DailyVita heeft ze namelijk samengebracht vanwege de synergetische werking (de ingrediënten versterken elkaar). Een unieke samenstelling om je lichaam een boost te geven!

Ingrediënten die DailyVita gebruikt!

DailyVita gebruikt alleen ingrediënten die voldoen aan de kwaliteitsnorm. De productie vindt zelfs plaats onder de hoogste certificering van de gezondheidsindustrie. Zo weet je in ieder geval zeker dat je lichaam ook écht het allerbeste binnenkrijgt. DailyVita heeft de volgende ingrediënten samengebracht:

ingrediëntenEffect
Vitamine CKrachtpatser als het om de ondersteuning van de weerstand gaat. En heeft verder een gunstige invloed op hart en vaten.
Vitamine B12Energie vitamine die vermoeidheid vermindert en helpt bij de afbraak van gevaarlijke stoffen in je lichaam.
Vitamine DVitamine D, oftewel de zonvintamine, helpt je hart en hersenen te beschermen en is belangrijk voor de groei van je botten.
Vitamine K2Essentieel voor de balans in je lichaam, wordt aangemaakt door lichaamseigen darmbacteriën en is heel goed opneembaar.
MagnesiumMineraal dat belangrijk is voor een normale spierwerking en een rol speelt bij het behouden van soepele en sterke spieren.
Selenium Beschermt rode bloedlichaampjes en cellen tegen beschadiging en is belangrijk voor een goed werking van je schildklier.
ZinkMineraal dat goed is voor je geheugen en concentratie, maar ook voor een goede werking van je immuunsysteem.
ResveratrolHeeft een positief effect op je gezondheid en luchtwegen. Zeker in deze tijd wil je graag iets extra’s doen voor de longen.
QuercetineAntioxidant voor (algemene) positieve gezondheidseffecten. Vergelijkbaar met die van groente en fruit.

In principe mag iedereen deze extra vitamines innemen. Gebruik je bloedverdunners? Overleg dan eerst even met een arts of andere deskundige. Vitamine K2 kan in dat geval namelijk schadelijk voor je zijn. Ook wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft of andere medicijnen gebruikt, kun je beter eerst een arts raadplegen en vragen of je DailyVita supplementen mag nemen.

Vitamines innemen doe je zo!

Vitamines en mineralen werken pas als je ze dagelijks inneemt. Met onderstaande tips haal je het maximale uit jouw DailyVita maandpakket.

  • Neem je vitamines in tijdens of net na een maaltijd. Op die manier worden de vitamines en mineralen goed in je lichaam opgenomen. Ben je geen ochtendeter? Wacht dan even met het innemen van je vitamines tot de lunch of avondmaaltijd;
  • Kies voor iedere dagen hetzelfde tijdstip om je vitamines in te nemen. Dan bouw je na een aantal dagen of weken een routine op en verklein je de kans dat je het vergeet. Wanneer je ervoor kiest om je vitamines bij de lunch in te nemen, doe dat dan ook altijd;
  • Heb je het druk en vind je het lastig om je vitamines consequent in te nemen? Stel dan een herinnering in, zodat je het niet vergeet. Je kunt bijvoorbeeld een alarm instellen of een notificatie aanmaken in de agenda van je mobiel.

Alle DailyVita voordelen op een rij

Je hebt kunnen lezen wat je allemaal van DailyVita kunt verwachten. Kan jouw weerstand wel een opkikker gebruiken? En wil je je gezondheid ondersteunen met extra vitamines? Dan ben je bij DailyVita op de juiste plek! Dit zijn de voordelen:

Gezondheid en gemak gebundeld in een alles-in-één maandverpakking;

Samengestelde pakketten met een optimale dagelijkse hoeveelheid vitamines;

Vitamines en mineralen zijn op elkaar afgestemd en versterken elkaar;

DailyVita maakt geen gebruik van dierlijke bronnen en is daarmee 100% Vegan;

Volledig vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, allergievrij, allergeenvrij en lactosevrij;

Hygiënisch verpakt door een blisterverpakking en daardoor extra lang houdbaar;

Hoewel er dus veel voordelen zijn, heeft DailyVita ook een klein nadeel. Je kunt namelijk geen losse potjes met vitamines en mineralen kopen. Wanneer je een bepaald(e) vitamine of mineraal wilt toevoegen aan je pakket, dan moet je daarvoor naar een ander vitaminemerk. Maar dat is ook zeker niet het einde van de wereld.

DailyVita maandpakket

DailyVita reviews van Google

Ben je nu ook nieuwsgierig geworden naar de DailyVita reviews? Op Google review staan op het moment van schrijven 22 ervaringen en krijgt DailyVita maar liefst 5 uit 5 sterren. Je leest hieronder een aantal van deze reviews:

“Doordat ik duidelijke uitleg heb gekregen over het product, heb ik de beslissing genomen om te starten met Daily Vita. Nu een maand later, voel ik me energieker en kom ik veel gemakkelijker mijn bed uit dan voorheen. Voor de mensen die nog twijfelen, het is echt een aanrader!”

Rowan Küthe

“Super fijn om alle vitamines die je nodig hebt tegelijkertijd op de deurmat te krijgen! Nu hoef ik me in de supermarkt niet meer druk te maken over welke vitamines ik mee moet nemen. Ik vond het altijd best lastig om in te schatten welke vitamines ik nodig had, maar sinds DailyVita is dat verleden tijd!”

Bo

Daily Vita bespaart me een hoop tijd en gedoe! Ik vind het namelijk lastig om alle benodigde vitaminen binnen te krijgen die mijn lichaam nodig heeft. Daily Vita helpt hierbij en geeft me daarnaast nog advies over mijn eetstijl.

Nick Koenderink

Wat kost een Daily Vita maandpakket?

Een DailyVita maandpakket koop je al voor €13,55 per maand. Dat is slechts €0,45 cent per dag! Bovendien is het abonnement maandelijks opzegbaar, dus je zit helemaal nergens aan vast. DailyVita opzeggen of pauzeren kan elke maand tot vier dagen voor het volgende verzendmoment. En wil je je vitamines toch weer innemen? Dat kan ook gewoon, want je kunt probleemloos je abonnement weer activeren. Ik verwacht overigens niet dat je gaat stoppen als je eenmaal de gezondheidsvoordelen hebt ervaren.

Daily Vita

Vitamines bestellen met DailyVita korting!

Voor een DailyVita maandpakket ben je sowieso al goedkoper uit dan allemaal losse potjes met vitaminesupplementen. Dat maakt DailyVita voor een grote groep mensen een aantrekkelijke vitamine aanbieder, want niet iedereen kan veel geld uitgeven aan wat extra vitamines. En momenteel kun je DailyVita bestellen met extra korting! Ik mag je namelijk een mooie korting aanbieden. Gebruik DailyVita kortingscode fitter10 en ontvang direct 10% extra korting op je bestelling. Dus dat is ook extra gunstig voor je portemonnee.

Conclusie DailyVita review

Wanneer een goede weerstand opbouwen je doel is, kijk dan allereerst of je leefstijl moet veranderen. Je hoeft het roer echt niet rigoureus om te gooien, want al door een paar kleine aanpassingen kun je veel winst halen. Het is vooral belangrijk dat je bewuste(re) keuzes maakt. DailyVita helpt je daarbij en voorziet je lichaam van alle essentiële vitamines en mineralen.

Voor een zeer vriendelijke prijs kun je DailyVita uitproberen en ervaren wat extra vitamines met je doen. Merk je helemaal geen verschil? Is vitamines innemen niets voor jou? Of ben je meer gecharmeerd van een ander vitaminemerk? Dan kun je altijd nog besluiten om te stoppen, want je zit bij DailyVita ook helemaal nergens aan vast.

Ondanks dat DailyVita geen losse vitamines heeft, raad ik dit vitaminemerk van harte aan. Vanwege het gemak van een alles-in-één pakket én omdat je in verhouding veel minder betaalt dan wanneer je vitamines los moet kopen. En natuurlijk ook door de vele gezondheidsvoordelen die het je oplevert.


Veelgestelde vragen over DailyVita

Je weerstand opbouwen doe je vooral door gezond te leven. Door gezond te eten, regelmatig te bewegen, overdag veel buiten te zijn en voldoende nachtrust. Met een DailyVita maandpakket krijgt je lichaam extra vitamines en mineralen binnen. zoals magnesium, vitamine C, vitamine B12, vitamine D3, vitamine K2, selenium en zink.

Jazeker! DailyVita vitamines innemen is een goede en veilige keuze om je lichaam te ondersteunen bij een goede weerstand opbouwen. Ook als je lactose intolerant bent of wanneer een veganistische levensstijl leidt. Gebruik je medicijnen? Raadpleeg dan eerst je arts of apotheker om zeker te weten of je DailyVita veilig kunt innemen.

DailyVita opzeggen is heel simpel. Weet je zeker dat je jouw DailyVita abonnement wilt opzeggen? Log dan in bij je DailyVita account en geef je verzoek door. Opzeggen kan tot vier dagen voor de volgende verzenddatum. Heb je je bedacht? En wil je je account toch weer activeren? Dan kun je dat ook weer doorgeven in jouw persoonlijke account.

Ik adviseer om de vitamines met water in te nemen tijdens of na een hoofdmaaltijd (ontbijt, lunch of diner). Dan worden de vitamines beter opgenomen in de voedselbrij en maakt je lichaam gebruik van de interactie met de andere voedingsstoffen die in de voeding zitten. Dat vergroot de opname vanuit je maag-darmkanaal –  en heb je er dus meer profijt van.


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *