Droog Trainen Vrouwen [2024] | Protocol Review + Effectieve Tips!

Deel artikel 👇


Droog trainen is helemaal hot. Steeds meer vrouwen hebben het inmiddels ontdekt en laten zich begeleiden door het Droog Trainen Protocol Vrouwen van de Droog Trainen Academie. Maar wat is droog trainen eigenlijk? Is droog trainen voor vrouwen hetzelfde als voor mannen? En hoe moet je precies eten en trainen? Nadat je deze review hebt gelezen, weet je alles over deze methode en de mogelijkheden van het protocol. Dus ga er maar eens goed voor zitten en lees dit artikel.


Wat is droogtrainen?

De term droog trainen wordt vaak gebruikt als een synoniem voor afvallen met behoud van spiermassa. Droog trainen is makkelijker gezegd dan gedaan en vereist een nauwkeurige aanpak. Voor een droog lijf moet je namelijk de juiste (hoeveelheden) voeding eten en ook regelmatig naar de sportschool toe. 

In theorie werkt droog trainen voor vrouwen hetzelfde als voor mannen. Je vetpercentage verlagen doe je namelijk door calorieën te verbranden. Daarbij is voeding het allerbelangrijkste en training (kracht en cardio) ondersteunend. Uiteindelijk moet dat leiden tot een strakker lichaam met mooie vrouwelijke rondingen. 

Droog trainen vrouwen versus mannen

Ook de principes van droog trainen vrouwen zijn nagenoeg hetzelfde als voor mannen, want om droger te worden moet je te allen tijde een calorietekort combineren met krachttraining. Hoewel droog trainen voor vrouwen geen hele grote verschillen kent ten opzichte van mannen, zijn er toch een aantal kleine verschillen: 

  • Vrouwen verbruiken minder energie omdat ze gemiddeld kleiner zijn;
  • Vrouwen slaan meer vet op rondom hun billen en bovenbenen; 
  • Vrouwen kunnen meer herhalingen aan vanwege hun spiervezelverdeling; 
  • Vrouwen hebben minder energie nodig uit koolhydraten; 
  • Vrouwen hebben meer vetten nodig vanwege hun hormonen en cyclus;

Een droog trainen vrouwen trainingsschema en een droog trainen vrouwen voedingsschema kan er daarom anders uitzien dan voor mannen. Vrouwen trainen meestal iets minder zwaar en hebben een andere macronutriënten verdeling. Daarentegen kun jij als vrouw zijnde even snel spiermassa opbouwen als een man. 

Wanneer beginnen met droog trainen vrouwen?

Hoe eerder je ermee begint, hoe beter. Maar het is wel belangrijk om te bepalen of je kunt beginnen met droog trainen vrouwen. Wanneer je als vrouw namelijk een vetpercentage boven de 30% hebt, focus je dan eerst op vetverlies in plaats van spieropbouw. Is je vetpercentage lager dan 30%? Dan kun je direct beginnen met droog trainen of juist gaan bulken. Dus je huidige vetpercentage bepaalt je volgende stap. Dit vertelt je namelijk of je eerst moet afvallen of dat je direct kunt gaan droog trainen.

Hoelang duurt droog trainen voor vrouwen gemiddeld?

Omdat bij vrouwen het vetpercentage meestal wat hoger ligt dan bij mannen, duurt droog trainen vrouwen vaak ook wat langer. Andere factoren die meetellen bij het bepalen van dit tijdsbestek zijn o.a. de hoogte van je vetpercentage en de hoeveelheid spiermassa die je hebt. Heb je veel vet, dan doe je er langer over. En heb je meer spiermassa, dan mag je calorie-inname niet te veel worden ingekort. Anders ga je namelijk niet alleen vet verbranden, maar raak je ook spiermassa kwijt. Verder moet je kijken naar je huidige leefstijl en hoe strikt je voor jezelf bent. Vooral als het aankomt op het volhouden van een bepaalde voedingsstijl en het uitvoeren van de nodige trainingen in het droog trainen.

Er is overigens geen algemene ‘duur’ voor droog trainen vrouwen. Het ligt echt aan je beginpunt en doorzettingsvermogen hoelang het duurt. Maakt dat uit? Zeker niet, want is geen wedstrijd waarbij je jezelf met andere vrouwen moet vergelijken. Als je maar gewoon start. Het enige dat telt, is dat je vooruitgang boekt en dat je dichter bij je doel(en) komt. Dan word je namelijk een drogere (en strakkere) versie van jezelf en kun je trots zijn op wat je bereikt!

Droog trainen vrouw: tips voor voeding

Vrouwen die willen droog trainen nuttigen soms de verkeerde voeding en bereiken daardoor weinig of zelfs geen gewenst resultaat. En dat is zonde! Want zonder de juiste voedingsprincipes kun je waarschijnlijk weer helemaal opnieuw beginnen. Maar wat kun je dan het beste eten? En wat voor voeding kun je beter vermijden?

Droog trainen vrouwen tip #1: creëer een calorietekort

Droog trainen vrouwen is volgens de theorie heel simpel. Verlaag je dagelijkse calorie-inname met ongeveer 10-20% en zorg dat je inname lager is dan je calorieverbruik. Daardoor krijg je minder calorieën binnen en verbrand je lichaamsvet, maar zullen je spieren niet worden afgebroken. Want dat wil je bij droog trainen vrouwen absoluut voorkomen. Om te blijven verbranden én je vrouwelijke rondingen niet te verliezen.

Droog trainen vrouwen tip #2: zorg goed voor je spieren

Eiwitten zorgen ervoor dat je spiermassa behouden blijft en dat je spieren kunnen herstellen van een (intensieve) training. Daarom zijn eiwitten onmisbaar tijden het afvallen. Eet minimaal 1.2 gram en maximaal 2 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht. Wanneer je 70 kilogram bent, kom dat neer op 84 tot maximaal 140 gram eiwit per dag. Haal je eiwitten uit bijvoorbeeld kip, vis, rundvlees en eiwitshakes of plantaardige eiwitbronnen, zoals bonen, linzen, noten en granen.

Droog trainen vrouwen tip #3: kies voor langzame koolhydraten

Koolhydraten hebben een belangrijke functie en zijn de grootste energiebron voor je lichaam. Ze zijn onmisbaar om goed te kunnen bewegen en sporten. Bij droog trainen vrouwen zijn juist de langzame koolhydraten essentieel en kun je de snelle koolhydraten beter mijden. Langzame koolhydraten worden langzaam door je lichaam opgenomen en geven je langdurig energie. Snelle koolhydraten geven je direct een spuit energie, maar laten ook je bloedsuikerspiegel schommelen. En dat wil je niet. Het vergroot alleen maar het risico op extra eten en weinig vetverbranding. Haal je koolhydraten uit bijvoorbeeld volkorenproducten, quinoa, zilvervliesrijst of peulvruchten.  

Droog trainen vrouwen tip #4: nuttig voldoende voedingsvezels

En ook voedingsvezels zijn onmisbaar bij droog trainen. Voedingsvezels hebben namelijk de mooie eigenschap dat ze verzadigen en daarmee je hongergevoel wegnemen. Wanneer je hard aan het trainen bent, wil je dat juist niet en voorkomen dat je continu behoefte hebt aan eten. Voedingsvezels vind je vooral in groente, volkorenproducten en fruit. In producten met langzame koolhydraten zitten meestal ook veel voedingsvezels.

Droog trainen vrouwen tip #5: neem onverzadigde vetten als energiebron

Onverzadigde vetten, oftewel de gezonde vetten, zijn essentieel voor je lichaam. Aan de ene werken ze enorm verzadigend, en aan de andere kant leveren ze je lichaam bepaalde belangrijke vitamines. Voor verzadigde vetten adviseert men per dag een inname van ongeveer 0,5 – 1 gram vet per kilogram lichaamsgewicht. Bij een gewicht van 70 kilogram komt dat neer op 35 – 70 gram verzadigd vet per dag.

Bij droog trainen vrouwen hoeven verzadigde vetten niet totaal vermeden te worden. Probeer de inname ervan gewoon te beperken en verleg je focus naar de onverzadigde vetten. Deze ‘goede’ vetten vind je in bijvoorbeeld vis, noten en zaden, eieren, avocado en plantaardige oliën.

Droog trainen vrouwen tip #6: drink voldoende water

We vergeten soms weleens om voldoende water te drinken. Terwijl dat bij droog trainen vrouwen ontzettend belangrijk is. Je lichaam bestaat namelijk uit ongeveer 50 – 65% uit water en je hersenen zelfs voor 80%. Bij droog trainen is het aan te raden om voldoende gehydrateerd te blijven en gedurende de dag tenminste 2 tot 5 liter water te drinken. Naarmate je meer traint, moet je vanzelfsprekend ook meer water drinken.

Droog trainen vrouwen voeding

Droog trainen vrouw: tips voor training

Voeding is een belangrijk aspect bij droog trainen vrouwen, maar training is ook heel belangrijk als vrouwen droog trainen. Een goed droog trainen schema is essentieel en de basis als je spiermassa wil behouden of opbouwen. Wat is belangrijk om te doen? En waar moet je bij een droog trainen training op letten?

Droog trainen vrouwen tip #1: krachttraining als basis

Droog trainen vrouwen kan in principe alleen wanneer je aan krachttraining (blijft) doen. Het gebeurt maar al te vaak dat vrouwen het accent te veel op cardio leggen of zelfs helemaal stoppen met krachttraining en daardoor spiermassa verliezen. Maak een combinatie tussen dagelijkse bewegen, cardio en krachttraining, maar leg de focus op trainen met gewichten.

Droog trainen vrouwen tip #2: train met zware gewichten

Vaak zie je ook dat vrouwen die droog trainen veel te lichte gewichten gebruiken tijdens de krachttraining. Waarschijnlijk om meer herhalingen te kunnen uitvoeren, in de veronderstelling dat je daardoor meer calorieën zult verbranden. Hoewel dat voor een deel waar is, is het trainen met zware gewichten enorm belangrijk om spiermassa te behouden tijdens afvallen. Je geeft daarmee namelijk een belangrijk signaal af aan je spieren. Namelijk dat je wilt droog trainen zonder spiermassa te verliezen. Gespierder worden is immers wat je wilt, toch?

Droog trainen vrouwen tip #3: doe compound oefeningen  

De zogenaamde compound oefeningen leveren het beste resultaat bij droog trainen. Met dit soort oefeningen spreek je namelijk meerdere spiergroepen tegelijkertijd aan en stellen jou in staat om meer gewicht te heffen. En dat betekent uiteindelijk ook meer vetverbranding! Voeg daarom in je droog trainen vrouwen schema compound oefeningen toe, zoals een squat, deadlift, bench press, overhead press en row toe.  

Droog Trainen vrouwen tip #4: probeer HIIT workouts

Van HIIT weten we dat je meer calorieën verbrandt dan met een cardiosessie. Met een HIIT workout combineer je namelijk korte intensieve trainingsperiodes met korte herstelperiodes. Het is weliswaar intensiever dan cardio, maar ook veel effectiever voor de verbranding. Vanwege de hoge intensiteit tijdens een training, komt je lichaam na afloop van een training in een soort naverbranding modus. Daarmee vergroot kun je gewichtsverlies enorm versnellen. 

Droog Trainen Vrouwen tip #5: oefen met yoga

Yoga is eigenlijk onmisbaar in jouw droog trainen trainingsschema. Yoga kan namelijk om allerlei redenen bijdragen aan vetverbranding. Allereerst natuurlijk door de activiteit zelf, want door te bewegen (ook rustig) verbrand je calorieen. Daarnaast helpt yoga stress en angst verminderen, waardoor je minder snel geneigd bent om tijdens een emotionele bui jezelf te vergrijpen aan ongezonde snacks. En natuurlijk is een yogasessie ook gewoon goed voor het herstel van je spieren tijdens periodes van intensieve training. Dat draagt immers het ook bij aan het proces van gespierd worden!

Droog trainen vrouwen training

Droog trainen vrouwen: voorkom deze fouten!

Nu je weet wat je wél moet doen om droger te worden, is het tijd om je ook te vertellen over de meest voorkomende fouten bij droog trainen. Neem deze fouten goed door, zodat jij ze zeker niet maakt. Je zult namelijk niet de eerst vrouw zijn die haar doel niet behaald door het maken van één of meer van deze fouten.

Fout #1: te weinig eten

Een van de meest voorkomende fouten bij droog trainen vrouwen is ’te weinig eten’. Misschien klinkt dat vreemd, omdat je immers vet wil verliezen, maar door te weinig eten verlies je spiermassa en verbrand je uiteindelijk ook minder calorieën. Verlaag je calorie-inname niet meer dan 500 calorieën onder je verbruik. 

Fout #2: slecht calorieën bijhouden

Veel vrouwen die droog trainen zien er tegenop om de inname hun dagelijkse calorieën bij te houden. Maar droog trainen vrouwen is nou eenmaal niet zo makkelijk en je zult er wel wat voor over moeten hebben. Houd alles bij wat je eet en drinkt, dus ook de olie waarin je bakt en de margarine op je boterhammen. Voor droog trainen maken zulke dingen echt het verschil. 

Fout #3: te weinig cardio

Bij droog trainen zijn veel vrouwen geneigd om alleen maar aan krachttraining te doen. In principe is dat een goed uitgangspunt, maar sommige vrouwen slaan daarin door en vergeten dat bewegen of een cardio sessie een waardevolle toevoeging kan zijn om extra droog te worden. Je kunt gerust een cardiotraining doen of een stukje gaan hardlopen of fietsen. 

Fout #4: geen geduld hebben

Droog trainen is niet super moeilijk, maar je moet er wel geduld voor hebben. Sommige vrouwen willen te snel, of zijn te obsessief bezig met het eindresultaat, en houden het niet lang vol. Blijf gewoon bij het stappenplan en doe wat je moet doen. Dan komen de resultaten vanzelf en je doelen steeds dichterbij. 

Fout #5: te weinig (water) drinken

Veel vrouwen vergeten bij droog trainen genoeg water te drinken. Terwijl dat wel ontzettend belangrijk is om goed te herstellen van je trainingen en de afvalstoffen in je lichaam af te voeren. Vind je het lastig om dagelijks genoeg water te drinken? Drink bij iedere maaltijd tenminste één glas water. 

Fout #6: maaltijden niet plannen

Wat ook vaak vergeten wordt, is het inplannen van maaltijden. Met als gevolg dat je misschien één of meerdere maaltijden/ snacks overslaat en te weinig calorieën binnenkrijgt. Plan je dagelijkse eetmomenten, verspreid over tenminste 3 eetmomenten, en houd daarbij rekening met je dagelijkse calorieën.

Jeetje, kan ik hier hulp bij krijgen?

Denk jij nu: wat veel informatie, ik krijg hier liever begeleiding bij? Dat kan ik mezelf heel goed voorstellen! En daarom ben ik op zoek gegaan naar een programma voor droog trainen vrouwen. Ik hoefde niet lang te zoeken, want er is er maar één de allerbeste. Ik vertel je graag meer over het Droog Trainen Protocol Vrouwen!

Wat is het Droog Trainen Protocol Vrouwen?

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is een perfect programma om je te begeleiden bij droog trainen. Het is namelijk een compleet begeleidingspakket met alles over voeding, training en leefstijl. Hoewel droog trainen behoorlijk wat discipline vereist, zeggen veel vrouwen dat het makkelijker wordt door het Droog Trainen Protocol.

Dit is werkelijk een droog trainen schema vrouw dat werkt. Het is helemaal voor je uitgeschreven, zodat jij mooie resultaten kunt behalen. Ben jij al jaren aan het strijden tegen die laatste vetrolletjes? Wil je droog worden en heb je hulp nodig? Dan biedt het Droog Trainen Protocol Vrouwen de uitkomst. 

Droog Trainen Protocol Vrouwen voordelen

Praktische informatie over voeding en (kracht)training; 

Mogelijkheden om je calorieverbruik te berekenen; 

Een strategie om je vetverbranding op gang te brengen; 

Uitleg over diëten, lekker eten en vet verliezen;

Slimme manieren om jezelf te blijven motiveren. 

Voor wie is dit programma bedoeld?

Het Droog Trainen protocol Vrouwen is bedoeld voor vrouwen die hun vetpercentage willen verlagen en toch de mooie vrouwelijke rondingen willen behouden. Het is geen extreem zwaar programma, al heb je wel enige motivatie en doorzettingsvermogen voor nodig. Heb je dat? Dan ligt de weg voor je open. 

Wanneer kies je voor een ander programma?

Wanneer je krachttraining niets vindt, kies dan niet voor het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Krachttraining is namelijk een hele belangrijke pijler binnen het programma en draagt voor een groot deel bij aan het eindresultaat. Wil je graag een minder intensief droog trainen vrouw schema volgen? Dan kun je misschien beter kiezen voor de Fitcooking Transformatie Succesformule van Veerle Trum. In dit programma ligt het trainingsvolume iets lager. 

Maar weet dat als je droog trainen serieus aanpakt, je veel sneller resultaat bereikt. Bovendien is droog trainen nu eenmaal iets wat tijd nodig heeft, en moeite en aandacht vraagt. Daarom kun je in mijn ogen beter direct voor de beste aanpak gaan. En dat is het Droog Trainen Protocol Vrouwen echt!

Inhoud: Droog Trainen Protocol Vrouwen

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is een digitaal product, dus je ontvangt het programma in je mailbox. Door slechts één muisklik kun je jouw Droog Trainen Protocol pdf downloaden en direct alle informatie tot je nemen (zoals ebooks, voedingsschema en trainingsschema). 

Bovendien kun je het droog trainen vrouw protocol openen en bekijken op al je apparaten. En dat is erg handig om je droog trainen vrouw eetschema mee te nemen op vakantie of je droog trainen trainingsschema naar de sportschool. Wil je liever een hardcopy? Dan kun je natuurlijk ook gewoon zelf een fysieke versie van het programma uitprinten.

Droog Trainen Protocol vrouwen pdf

Het droog trainen vrouwen ebook telt 70 pagina’s en bevat werkelijk alle belangrijk informatie over droog trainen. Het heeft een simpele structuur en is onderverdeeld in de categorieën voeding, training en progressie meten. Geen overbodige info, maar gewoon een helder stappenplan om resultaat te behalen.

Droog Trainen Protocol Vrouwen deel 1: voeding & vetverlies

Een droog trainen vrouw eetschema speciaal voor jouw lichaam en behoeftes. Bij de Droog Trainen Academie draait het om flexibel diëten en blijvend resultaat. Weten wat je kan en mag hebben en wat jij moet doen om effectief vet te verliezen. Inzicht is het sleutelwoord en draagt uiteindelijk bij aan jouw succes. 

Droog Trainen Protocol Vrouwen deel 2: krachttraining & cardio 

Alle essentiële zaken rondom kracht- en cardiotraining en hoe je training effectief gebruikt tijdens vetverlies (met focus op spierbehoud en mogelijkheden voor spieropbouw). Je krijgt specifieke droog trainen tips om gewichten en apparaten in te zetten als nuttig middel voor vetverbranding. 

Droog Trainen Protocol Vrouwen deel 3: progressie meten & plan bijstellen 

De beste methode om objectief data te verzamelen en je voortgang in kaart te brengen, zodat je weet of je de goede kant uit gaat of dat je moet bijsturen. Jij komt precies te weten wat je moet doen als vetverlies niet op gang komt of wanneer je op een bepaald punt blijft hangen (wat heel veel voorkomt). 

Droog Trainen Academie

Tijdelijk met 3 gratis bonussen!

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog 3 gratis bonussen erbij.

Bonus #1: handige macrocalculator 

Praktische Excelsheets met calculator om je caloriebehoefte te berekenen en die aangeven in welke verhoudingen jij je vetten, koolhydraten en eiwitten binnen moet krijgen. In een speciale (gratis) Droog Trainen Protocol Vrouwen app kun je de exacte samenstelling invoeren en een voedingsplan op maat maken. 

Bonus #2: trainingsschema voor de gym en thuis 

12 weken Droog trainen vrouwen trainingsschema van 3, 4 en 5 dagen met oefeningen voor in de sportschool en 12 weken droog trainen vrouwen trainingsschema van 4 dagen met bodyweight oefeningen voor thuis. Alles is voor je uitgedacht en uitgeschreven: het volume, de frequentie, intensiteit en rust.

Bonus #3: toegang tot de DTA ​support groep 

Toegang tot de coachgroep van het Droog Trainen Protocol Vrouwen. In deze groep zitten inmiddels honderden mannen en vrouwen die streven naar een betere versie van zichzelf. Jij kunt hier anderen ontmoeten en 24/7 vragen stellen Instructies voor toegang ontvang je direct na aankoop via de mail. 

Droog Trainen Protocol Vrouwen ervaringen

Dit protocol heeft duizenden vrouwen begeleidt bij het bereiken van hun doel(en). Dat blijkt wel uit de vele lovende reviews. Op de Facebookpagina van de Droog Trainen Academie staan veel lovende Droog Trainen Protocol reviews. Dit zijn er een aantal:

“Ik woog bij de start van het programma 82 kg. De eerste weken was ik heel streng voor mezelf en de resultaten volgden snel. Daarna durfde ik weer wat calorierijke producten te nemen en bleef er toch gewicht af gaan. Ik had nooit verwacht dat ik in 8 weken 6,6kg zou afvallen. Mijn vetpercentage is van 31% naar 25% gegaan en voel ik voel me veel fitter”, vertelt Jo.

Renske heeft de knop omgezet en daardoor mooie resultaten behaald. Zij schrijft: “Ik vind het droog trainen schema inhoudelijk goed te doen en je best ziet resultaat. Bij mij is de knop nu echt om en ik zie en voel wat deze verandering van leefstijl met me doet.⁠ Ik ben ruim 6 kg kwijt en voel ik me weer top! Ik zit lekkerder in mijn vel, ben energieker en een leukere moeder, vrouw en collega. Dat zeggen anderen althans.”

Datzelfde geldt ook voor Amber. Zij schrijft over haar resultaten door volgen van het Protocol: “Mijn persoonlijke doel was om meer spierdefinitie te krijgen én om dat te bereiken door op een gezonde manier te (leren) trainen. Met behulp het Droog Trainen Protocol Vrouwen is dat gelukt. Ik ben 2 kilogram afgevallen en heel blij met het resultaat, maar ik ga zeker nog even verder.”

En omdat foto’s veel meer zeggen dan woorden, hieronder ook nog een aantal mooie resultaten op beeld:

Els voor en na
Sabine voor en na
Sabine voor en na
Sabine voor en na

Droog Trainen Protocol Vrouwen korting

Op dit moment zit er een flinke aanbieding op het Droog Trainen Protocol Vrouwen. Je betaalt namelijk geen 292 euro, maar slechts 67 euro! En daarbij krijg je ook nog eens een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Wanneer je niet tevreden bent over het protocol, of wanneer droog trainen gewoon niet jouw ding is, dan krijg je het aankoopbedrag weer netjes teruggestort op je rekening. Dus je loopt geen enkel risico. 

Conclusie Droog Trainen Protocol Vrouwen

Hoewel het volgen van droog trainen schema vrouw knap lastig kan zijn, maakt het Droog Trainen Protocol Vrouwen het juist makkelijk. Het persoonlijke voedingsschema en effectieve trainingsmethode zorgen voor een stok achter de deur en begeleiden je stap voor stap naar een lager vetpercentage.

Het protocol heeft je veel te bieden! Je leert niet alleen over voeding en training, maar ook over ontspanning. Zo kun je in een relatief korte periode een mooi resultaat bereiken met droog trainen. Alle tips zijn heel praktisch en stellen je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan. En je kunt de oefeningen zowel in de sportschool doen als thuis, omdat je een duidelijke uitleg met instructievideo’s krijgt.

Maar de community is het meest waardevol, wat mij bereft. Je komt daar namelijk in contact met andere vrouwen en mannen die ook willen droog trainen. Hierdoor voel je jezelf niet alleen en blijf je gemotiveerd om door te zetten. Ook de challenges die hier voorbij komen zijn heel interessant. En als laatste punt (maar zeker niet het minst belangrijke!): je kan nog steeds lekker uit eten kan gaan of een drankje drinken. Daar is het Droog Trainen Protocol Vrouwen namelijk ook op ingericht!

Wat ik jammer vind, is je het Droog Trainen Protocol vrouwen alleen maar via de officiële website kan kopen. Zo kun jij niet naar aanbiedingen speuren. Dat doe ik zelf namelijk wel altijd even als ik van plan ben om iets aan te schaffen. En je krijgt geen uitgeschreven droog trainen recepten bij het protocol. Al kun je die gemakkelijk online vinden.

Over de Droog Trainen Academie

Het Droog Trainen Protocol is bedacht door Henry van Es, eigenaar van de Droog Trainen Academie. In de sportschool constateerde hij dat veel vrouwen zich in het zweet werkten, maar uiteindelijk weinig (of geen) resultaat behaalden. Daarom ontwikkelde hij het Droog Trainen Protocol Vrouwen en later ook het Droog Trainen Protocol Mannen.

De Droog Trainen Academie heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt en is inmiddels uitgegroeid tot hét Nederlandse droog trainen platform. Wanneer je meer wil weten over voeding, krachttraining en leefstijl, dan is de Droog Trainen Academie absoluut ’the place to be’. 

Droog Trainen Academie recepten

Om nog even bij het laatste minpuntje te blijven; je kunt jouw droog trainen vrouwen voedingsschema aanvullen met het Proteïnerijke Recepten Pakket. Het pakket bevat maar liefst 155 proteïnerijke Droog Trainen Academie recepten die je makkelijk kunt bereiden, goedkoop zijn en het Droog Trainen Protocol Vrouwen perfect ondersteunen. 

De inname van de juiste voeding is namelijk essentieel om je vetpercentage te verlagen en spiermassa te behouden. Alleen in combinatie met de juiste trainingen krijg je een droger lijf en mooie vrouwelijk vormen. Daarom maakt het dit proteïne pakket je programma echt helemaal compleet. 


Veelgestelde vragen

Met droog trainen wil je een lager vetpercentage, zodat je spieren beter zichtbaar worden. Oftewel: cutten. Dat doe je door een droog trainen vrouwen eetschema te combineren met een droog trainen vrouwen oefeningen, waarbij het accent vooral ligt op krachttraining en eiwitrijk eten. Daardoor worden je spieren beter zichtbaar en krijg je mooie vrouwelijk rondingen.

De tijd voor droog trainen als vrouw verschilt. Droog trainen kan namelijk pas nadat je redelijk wat hebt getraind en een beetje spiermassa hebt opgebouwd. Wanneer je namelijk geen spiermassa hebt, wordt je vooral dun. En dat wil je volgens mij niet. Hoe langer je met droog trainen bezig bent, des te meer resultaat je gaat zien en merken. Het verbeteren van je lichaam kost nou eenmaal tijd.

Jazeker! Een droog trainen vrouwen trainingsschema kan niet zonder krachtoefeningen. Voor een gevormd lichaam is het belangrijk dat je spiermassa behouden blijft, zodat je vrouwelijk rondingen beter zichtbaar blijven. Daarom is krachttraining een essentieel onderdeel van het Droog Trainen Protocol Vrouwen.

Nee hoor, absoluut niet. Het is een fabel dat je als vrouw spierballen krijgt door droog trainen. Tenminste, als je dat niet wilt. Om gespierd te worden moet je namelijk jaren trainen. Voor vrouwen is het überhaupt lastiger om gespierd te worden door een droog trainen trainingsschema dan voor mannen. Dat heeft te maken met je hormoonhuishouding. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ineens gespierd wordt. Wil je dat wel? Dan kun je natuurlijk wel degelijk het accent leggen op gespierd worden als vrouw.

Maak je geen zorgen!

Er is geen beste droog trainen vrouwen eetschema. Ieder lichaam is namelijk anders. Het voedingsplan van in het Droog Trainen Protocol Vrouwen helpt jou om een persoonlijk eetschema voor jezelf te maken. Daardoor wordt het makkelijk om het vol te houden en zul je sneller je droog trainen doelen behalen. Bovendien kun je het voedingsplan aanvullen met het Proteïnerijke Recepten Pakket, om te voorzien van lekkere eiwitrijke recepten.

In het Droog Trainen Protocol Vrouwen staan met name compound oefeningen; oefeningen waarmee je meerdere spiergroepen tegelijkertijd traint. In het protocol wordt precies uitgelegd welke oefeningen je moet doen, op welke dagen en hoe de uitvoering moet. Het Droog Trainen Protocol Vrouwen is daardoor helemaal compleet en zorgt er zelfs voor dat je training makkelijker in je dagelijkse leven kan integreren.

Het Droog Trainen Protocol Vrouwen (DTP) is een soort droog trainen vrouwen boek om je te begeleiden bij droog trainen. Het is een compleet programma met een droog trainen vrouwen voedingsschema, droog trainen vrouwen trainingsschema en talloze tips om droger en fitter te worden. Voor mannen is er ook een Droog Trainen Protocol Mannen.

Ja, via deze review krijg je een mooie Droog Trainen Protocol korting. Daardoor betaal je slechts €67,-. Voor die prijs krijg je dan ruim 70 pagina’s met mega waardevolle informatie over voeding en training en een persoonlijke droog trainen vrouwen voedingsschema en efficiënt droog trainen vrouwen trainingsschema.

Bovendien krijg je bij dit droog trainen vrouwen protocol verschillende gratis bonussen. Die maken het meer dan de moeite waard om dit droog trainen vrouwen programma te kopen. Profiteer daarom van deze korting en ga vandaag nog aan de slag met het droog trainen protocol vrouwen.

 


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *