Fitcooking Review & Ervaringen [2022] | Werkt het echt?


In de fitnesswereld komen de afslankmethodes en -coaches bijna als paddestoelen uit de grond. Soms weet je van gekkigheid niet meer wie of wat voor programma je nu moet kiezen. Een relatief nieuw programma is de Fitcooking Transformatie Succesformule van Veerle Trum. Volgens haar kun je met deze nieuwste editie van Fitcooking een strak en fit lijf krijgen, zonder dat je alle leuke dingen in het leven hoeft op te geven. In deze Fitcooking review ontdek je of deze claim terecht is. Lees maar mee.


Fitcooking review

Inhoud van deze review

Fitcooking review

Fitcooking lijkt een beetje op de term droog trainen. Het is namelijk bedoeld om je vetpercentage te verlagen en de contouren van je lichaam beter zichtbaar te krijgen. Bij Fitcooking draait het ook om de juiste balans tussen gezond eten, bewegen en trainen. Binnen vier weken kun je je vetpercentage verlagen, zelfs zonder dat je daarvoor alle leuke dingen in het leven hoeft op te geven:

 • Je eet altijd lekker, veel, gezond en voedzaam (geen crash dieet of extreem regime);
 • Je hoeft geen 6x per week te trainen of allerlei supplementen te gebruiken om spiermassa op te bouwen;
 • Je leert omgaan met sociale uitjes, eten buiten de deur, vakanties en weekendjes weg;
 • Je hoeft geen andere dure programma’s aan te schaffen om succesvol te transformeren.

Je werkt met Fitcooking niet alleen toe naar een strakker lijf, maar ook aan een betere gezondheid en maximale energie. Stop daarom met het verspillen van jouw kostbare tijd, energie en geld en laat je begeleiden door deze effectieve fitnessmethode.

Voor wie is Fitcooking?

Wil je je vetpercentage verlagen, zichtbare buikspieren, volle en ronde billen of gewoon beter in je vel zitten? Dan is Fitcooking iets voor jou! Je hoeft echt geen super(wo)man of atleet te zijn om resultaat te zien (of verschillen te merken). Met een gezonde dosis motivatie en wat doorzettingsvermogen kom je heel ver.

Bij Fitcooking is krachttraining een belangrijker pijler, maar een sportschoolabonnement niet noodzakelijk. Alle oefeningen in het trainingsschema kun je namelijk ook gewoon thuis uitvoeren. Is jouw doel meer spiermassa? Dan is het misschien verstandig om wel naar de sportschool te gaan en de oefeningen met halters en dumbells uit te voeren. Laat jouw keuze afhangen van de mogelijkheden die je hebt en je persoonlijke voorkeuren.

Wie is Veerle Trum?

Veerle Trum is de bedenker van Fit cooking. Trum is een gevestigde naam in de fitnesswereld en heeft inmiddels vier Fitcooking boeken geschreven. Misschien ken je haar van de vorige Fitcooking editie, Het Ultieme Voeding en Fitness Lifestyle Plan. Veerle is voedingskundige en enthousiast over alles wat met voeding, fitness en mindset te maken heeft. Met Fitcooking wil ze anderen inspireren om te genieten én in shape te blijven. Natuurlijk geeft ze zelf het goede voorbeeld.

Op Instagram heeft Veerle bijna 17.000 volgers en post ze dagelijks nieuwe informatie en motiverende berichten.

Veerle Trum

Fitcooking Transformatie Succesformule

De Fitcooking Transformatie Succesformule is de verbeterde versie van het Ultieme Voeding en Fitness Lifestyle Plan. Het bevat echt alle elementen die nodig zijn om jouw persoonlijke transformatie tot een succes te brengen. Wanneer je start met de Transformatie Succesformule editie krijg je een compleet uitgeschreven programma met:

Alles over diëten en duurzaam vetverlies;

Alles over voeding, energiebalans, maaltijdfrequentie en supplementen;

De juiste trainingstechnieken voor maximale spieropbouw;

De meest effectieve fitnessoefeningen met de juiste trainingstechnieken;

Een stappenplan om gefaseerd af te vallen en vetverlies plateaus te voorkomen;

Levenslang toegang tot het programma en alle nieuwe ontwikkelingen.

De Fitcooking Transformatie Succesformule is een leefstijlprogramma met tijdloze informatie waar je de rest van je leven op kunt bouwen. Je gaat vooral zelf aan de slag en leert stapsgewijs alle belangrijke onderdelen die nodig zijn om te transformeren naar een betere versie van jezelf.

Fitcooking Transformatie Succesformule

Inhoud van het Fitcooking boek

Met Fitcooking creëer je een persoonlijke succesformule die helemaal past bij jouw leefstijl. Wanneer je deze formule toepast, zul je niet alleen vet verliezen, maar ga je ook leren over calorieverbruik, de juiste macro verdelingen en efficiënt trainen. Jij wordt als het ware de personal trainer die zichzelf begeleidt. Het Fitcooking boek zorgt voor de rest.

Daarbij kun je de Fitcooking Transformatie Succesformule bekijken op al je apparaten. Het werkt echt super simpel, want je kunt via de website van Fitcooking inloggen en vrijwel direct een kant-en-klaar programma downloaden. Het complete programma bestaat uit een Fitcooking pdf bestand met vijf onderdelen:

125 heerlijk eiwitrijke recepten voor het hele gezin;

Een compleet voedingsplan met variatie opties per recept;

12 weken trainingsschema met handige invultabel;

Stappenplan voor progressie meten en resultaat behouden;

Macrocalculator om je calorieën en macronutriënten te berekenen.

Fitcooking gratis bonussen

Als aanvulling ontvang je maar liefst vier gratis bonussen. De eerste bonus is een soort stappenplan voor het krijgen voor een strakke buik. Je leert precies hoe je het overtollige buikvet weg kunt krijgen en je buikspieren zichtbaar. Alles wat belangrijk is voor het krijgen van een sixpack wordt met jou gedeeld.

Bonus twee bestaat uit verschillende voedingsschema’s voor vetverlies, onderhoud en spieropbouw. Werk aan je fysieke doelen zonder dat je een crashdieet hoeft te volgen of extreme restricties krijgt opgelegd. Jij eet met deze voedingsschema’s sowieso lekker, altijd grote porties en ook nog eens gezond en voedzaam.

In de derde bonus wordt beschreven hoe je cellulite kunt verminderen. Je kunt natuurlijk proberen om cellulite weg te smeren met specifiek huidzalf, maar door actief aan jezelf te werken is de kans op blijvend succes vele malen groter. Door deze gerichte aanpak krijg je cellulite gegarandeerd (voor een groot gedeelte) weg.

In bonus vier staan feiten en fabels over afvallen. Welke verhalen over voeding en krachttraining zijn eigenlijk waar? En wat is nou complete onzin? Alle fabels worden door Veerle ontkracht, zodat je weet wat werkt en wat je beter kunt laten. Daarmee kun je nog makkelijker jouw eigen transformatie succesformule creëren.

LET OP: de actie met gratis bonussen verandert regelmatig. Wil jij deze bonussen? Bestel dan via deze link >>>

Fitcooking recepten

De Fitcooking recepten zijn heel divers en verdeeld over verschillende hoofdstukken: smoothies, ontbijt, lunch, diner, pre-bed en snacks. Ben je geen keukenprins of -prinses? Geen enkel probleem. Alle recepten zijn eenvoudig te bereiden en staan binnen 30 minuten op tafel.

Er zijn zelfs verschillende variatie opties mogelijk per recept. Denk bijvoorbeeld aan vegetarische opties, of aan opties voor mensen met een lactose- of gluten intolerantie. Jij kunt helemaal jouw eigen draai geven aan het recept door ingrediënten te vervangen of weg helemaal te laten, zoals glutenrijke producten, vlees of vis.

Voorbeeld recepten

 • Chocolade vla met chiazaad en blauwe bessen;
 • Soja havermoutpap met zomerfruit en walnoten;
 • Tomaat-basilicumsoep met kipfilet en courgette;
 • Portobello visburger met rode kool en rucola;
 • Tortilla warps met gerookte kipfilet en truffelmayonaise;

Je kunt zien dat Veerle veel aandacht heeft besteed aan de recepten. Vanwege de juiste verhoudingen eiwitten, koolhydraten en vetten zijn de recepten geschikt voor iedereen die wil afvallen of gewoon beter wil eten.

Fitcooking recepten

Fitcooking ervaringen

Wanneer je van plan bent om te starten met Fitcooking, dan ben je zeker niet de enige. Genoeg mensen gingen jou al voor. Verschillende mannen en vrouwen tonen hun afslankresultaat via een voor en na foto op de Fitcooking website. Neem zelf een kijkje en laat jezelf inspireren door de mooie resultaten.

De geschreven Fitcooking reviews onderschrijven de foto’s. Ene Maartje: ‘van maat 42 naar maatje 38. Ik ben wel een tijdje bezig geweest, maar dat is niet erg. Wat heb ik genoten van dit traject. Ik heb voor mijn gevoel geen dieet gevolgd, want in het weekend heb ik gewoon genoten van een wijntje en wat chips’.

Jesper schrijft: ‘Ik was gewoon nooit bezig met mijn voeding. Eten is een levensbehoefte en dat moet lekker en simpel zijn. Toen ik eenmaal doorhad dat het niet zozeer ging over wat ik at, maar in welke verhoudingen, ging er een wereld voor mij open. Ik raad Fitcooking iedereen aan’.

Danique: ‘ik sportte wel, maar dit was meer cardio en eigenlijk zonder enige motivatie. Ik ben verpleegsters van beroep, dus eten was vaak op het werk in de kantine of een kant-en-klaar maaltijd. Fitcooking heeft mij zoveel geleerd over voeding, hoe belangrijk eiwitten bijvoorbeeld voor je zijn, maar ook hoeveel ik moest eten om mijn fysieke doelen te kunnen behalen’.  

En tot slot Nicole: ‘het Fitcooking plan is echt waanzinnig! Ik heb zoveel gelezen op het internet om de juiste methode te vinden om een beter figuur te krijgen. Maar na het lezen van het stappenplan begreep ik opeens waar het fout ging! Eigenlijk deed ik maar wat in mijn sportschool en was ik niet zo bezig met mijn eetpatroon. Nu heb ik weer de controle over mijn lijf en voeding. Ik ben ook zoveel fitter geworden de laatste maanden’

Omdat beelden meer zeggen dan woorden, hier ook nog wat foto’s 🙂

Fitcooking review Amanda
Fitcooking review Charlotte
Fitcooking review Jeroen

Welke resultaten kun jij verwachten?

Niemand heeft deze mooie resultaten bereikt door het Fitcooking programma alleen maar te lezen. Wanneer je namelijk een fysiek doel hebt, dan moet je jezelf hier ook volledig aan overgeven. Met 60 procent inzet kun je geen 100 procent verwachten. Dat geldt natuurlijk voor alles wat je doet in het leven.

Met Fitcooking kun je in 12 weken echt een zichtbaar en mooi resultaat neerzetten. Wat je doel ook is. Of je nu 2, 5, 8 of 15 kilo vet wil verliezen, ronde billen wil of een sixpack aankomende zomer. Jouw succes zit namelijk verborgen in je nieuwe dagelijkse routines, waarbij de Fitcooking Transformatie Succesformule je stap voor stap gaat begeleiden.

Waarom kies je voor Fitcooking?

Bij Fitcooking draait het vooral om de combinatie gezond leven en optimaal genieten. Wat je doelen ook zijn, hoe oud je ook bent of waar je momenteel staat in het leven. De Fitcooking Transformatie Succesformule geeft jou meer controle over je eigen leven en stelt je in staat om de juiste dingen te doen.

Het hele proces is super simpel te volgen. Iedereen kan het! Je hoeft niet alle leuke dingen op te geven en ook echt geen chef-kok te zijn om de maaltijden te bereiden. Met Fitcooking vind je de juiste balans, zodat je met meer rust en plezier kunt werken aan jouw fysieke doel. Er zijn echt genoeg redenen om te starten met de Fitcooking Transformatie Succesformule.

Pluspunten

 • Uitgeschreven voedingsplan met verschillende variatie opties, zoals glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch;
 • 12 weken trainingsschema met de meest effectieve fitnessoefeningen en uitleg over de juiste uitvoering;
 • Sporten in de sportschool is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel. De oefeningen in het trainingsschema kun je ook thuis uitvoeren;
 • De recepten zijn makkelijk te bereiden en staan binnen 30 minuten op tafel. Je hoeft geen chef-kok te zijn;
 • Stappenplan om je progressie bij te houden en een handige om je calorieën en macronutriënten te berekenen;

Minpunten

365 dagen Fitcooking

Fitcooking is geen quickfix, maar een totaalplan voor blijvend resultaat. Je creëert een eigen unieke leefstijl voor 365 dagen per jaar, zonder daarvoor alle leuke dingen in het leven op te geven. Een leefwijze waarmee je voor altijd op streefgewicht kunt blijven, want jouw succes zit verborgen in structuur en dagelijkse positieve routines.

Fitcooking boek kopen

Momenteel betaal je slechts €47 voor de Fitcooking Transformatie Succesformule. Wat mij betreft een zeer schappelijke prijs voor een programma met zoveel mogelijkheden. Wanneer je een vergelijkbaar programma in de sportschool volgt betaal je minimaal het 10-voudige. Vind je dit toch te duur? Dan kun je voor slechts €37 ook het Ultieme Voeding en Fitness Lifestyle Plan kopen. Wat je ook beslist, ga sowieso aan de slag met je gezondheid. Daar krijg je zeker geen spijt van.

Fitcooking review
 • 125 eiwitrijke recepten
 • Verbeterde Fitcooking editie
 • Geschikt voor iedereen
 • Gratis Fitcooking bonussen
 • Positieve ervaringen van anderen
 • Levenslang toegang tot het programma
 • Volledig digitaal pdf bestand
 • Geen fysiek boek om in te bladeren

Fitcooking alternatieven

Ben je niet overtuigd van Fitcooking? Of gewoon op zoek naar een ander programma? Wees gerust, er zijn genoeg Fitcooking alternatieven. De Droog Trainen Academie heeft verschillende protocollen voor mannen en vrouwen, waarbij de manier van eten en trainen redelijk vergelijkbaar is.

Droog Trainen Academie

De Droog Trainen Academie is een online kenniscentrum over fitness en heeft verschillende producten op de markt. Een programma voor mannen en vrouwen om je vetpercentage te verlagen met behoud van spiermassa, en een programma speciaal voor mannen die meer spiermassa willen opbouwen. Lees wat de verschillen precies zijn.

Droog Trainen Protocol

Het Droog Trainen Protocol is ontworpen om je vetpercentage te verlagen met behoud van spiermassa. De focus ligt op voeding, krachttraining (en cardio) en gewoontes die helpen om een gezonde leefstijl te creëren. Je krijgt een persoonlijk voedingsplan en een trainingsschema voor in de sportschool en thuis.

Dit protocol is samengesteld vanuit jarenlange ervaring en de wetenschap rondom voeding en trainen. Het is een duidelijk plan, zonder fabels en met alle belangrijk feiten. Er is een Droog Trainen Protocol Mannen en een Droog Trainen Protocol Vrouwen. Deze droog trainen programma’s komen het dichtste in de buurt van de Fitcooking Transformatie Succesformule.

TIP: In mijn review over het Droog Trainen Protocol Vrouwen lees je alles over droog trainen voor vrouwen.

Spiermassa Protocol Mannen

Speciaal voor mannen die meer spiermassa willen opbouwen heeft de Droog Trainen Academie het Spiermassa Protocol Mannen ontwikkeld. Dit programma helpt om spiermassa op te bouwen, met een minimale toename van je vetmassa. Het is een kant-en-klaar programma waar je zelfstandig mee aan de slag kunt, zonder enige voorkennis of ervaring. Alles wat jij moet weten is voor uitgeschreven in één simpel plan.

Wat zijn de kosten?

De prijs voor het Droog Trainen Protocol ligt ietsje hoger dan voor de Fitcooking Transformatie Succesformule. Het Droog Trainen Protocol kost je namelijk €67. Voor het Spiermassa Protocol Mannen betaal je precies hetzelfde als voor de Fitcooking Transformatie Succesformule.

Conclusie Fitcooking alternatieven

Welk programma je ook kiest, kies programma dat bij je past bij jouw doelen en mogelijkheden. De Fitcooking Transformatie Succesformule en het Droog Trainen Protocol focust op vetverlies met behoud van spiermassa, terwijl het Spiermassa Protocol Mannen met name bedoeld is voor spiergroei. Ieder programma heeft zich meer dan bewezen.


Veelgestelde Fitcooking vragen

Fitcooking is eigenlijk hetzelfde als droog trainen. Je wilt je vetpercentage verlagen en spieren beter zichtbaar krijgen. Daardoor krijg je een droger lichaam en mooiere (vrouwelijke of mannelijke) rondingen. Dat doe door verstandig eten en trainen en met de juiste positieve mindset ontwikkeling. Fitcooking helpt je dat te integreren in je huidige dagelijkse leven.

Jazeker! Dit wordt stap voor stap besproken in de Fitcooking Transformatie Succesformule. Het is weliswaar een groot onderdeel van het programma, maar zeker niet het enige waar het om draait. Je leert namelijk ook om je streefgewicht te behouden en de juiste trainingstechnieken om je spiermassa te behouden of een beetje op te bouwen. Alles wat nodig is voor een strakker lichaam leer je met Fitcooking.

De Fitcooking recepten zijn zelf niet vega(n), maar wel te transformeren naar recepten voor vegetariërs of veganisten. Er zijn namelijk mogelijkheden om de ingredienten te vervangen door vega(n) ingredienten. Ook zijn er enkele recepten geschreven voor mensen die eens een dagje geen vlees of vis willen eten.

Het Fitcooking programma is volledig digitaal en bestaat uit 5 onderdelen en 4 gratis bonussen. Je krijgt 125 eiwitrijke recepten, een compleet trainingsschema voor 12 weken en een stappenplan om je progressie en resultaten bij te houden. Daar bovenop ontvang je ook nog flink wat bonusmateriaal, zoals de bonus Facts about abs en een bonus met voedingsschema’s voor vetverlies, onderhoud en spieropbouw.

Nee, een sportschoolabonnement is zeker niet verplicht. Bij Fitcooking is het consistent uitvoeren van het plan het allerbelangrijkst. Jij creëert jouw eigen succesformule die past bij jou als persoon. Dat betekent dat je dus niets hoeft te doen wat niet bij jou past. Krachttraining kun je ook gewoon thuis doen. Wanneer je juist spiermassa op wil bouwen is sporten in een sportschool wel iets handiger. Je hebt dan meestal de beschikking over beter materiaal, waardoor je ook zwaarder kunt trainen. 


Joost Lodewikus
Ik help mensen met hun leefstijl en ontwikkeling. Op fitteronline.nl deel ik gratis tips en laat ik je zien wat werkt, én wat juist niet. Ook publiceer ik regelmatig waardevolle reviews over (online) producten, die je kunnen helpen om jouw doel te bereiken. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.