Fitcooking Review [2023] | Succesformule voor afvallen?


De afslankmethodes en -coaches komen als paddestoelen uit de grond. Je weet soms gewoon niet meer voor welk programma je nu moet kiezen. Eén relatief nieuw programma is de Fitcooking Transformatie Succesformule van Veerle Trum. Met deze nieuwste editie van Fitcooking werk je toe naar een strakker lichaam zonder dat je de leuke dingen in het leven op hoeft te geven. In deze Fitcooking review kom je alles te weten over dit programma. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.


Fitcooking review

Wat is Fitcooking?

Voordat je meer te weten komt over de Fitcooking Transformatie Succesformule, wil je misschien eerst weten wat Fitcooking precies is. Het is vergelijkbaar met droog trainen en heeft als doel om je vetpercentage te verlagen door een bepaalde manier te eten en trainen. Bij Fitcooking draait het allemaal om de juiste balans tussen focus en genieten. Hierdoor kun je zonder al te veel ontzeggingen binnen vier weken je vetpercentage verlagen:

Je eet altijd lekker, veel, gezond en voedzaam (geen crash dieet of extreem regime);

Je hoeft geen 6x per week te trainen of allerlei supplementen te gebruiken om spiermassa op te bouwen;

Je leert omgaan met sociale uitjes, eten buiten de deur, vakanties en weekendjes weg;

Je hoeft geen andere dure programma’s aan te schaffen om succesvol te transformeren.

Je leert door Fitcooking hoe je voor altijd op streefgewicht kunt blijven, terwijl je ook het leven kunt blijven leven dat jij leuk vindt. Met al het leuks dat het leven te bieden heeft. Dat zal uiteindelijk niet alleen zorgen voor een strakker lichaam, maar vooral dat het makkelijker gaat en dat je het beter vol kunt houden.

De bedenker van Fitcooking: Veerle Trum

De bedenker van Fitcooking Veerle Trum is inmiddels een gevestigde naam in de afslank wereld. Je kent haar misschien wel van de vorige Fitcooking editie, Het Ultieme Voeding en Fitness Lifestyle Plan. Veerle is voedingsdeskundige en enthousiast over alles wat met voeding en afvallen te maken heeft. Door haar Fitcooking methode wil ze anderen helpen om in shape te komen én te blijven.

En dat doet ze zeker niet onverdienstelijk, want haar Instagram pagina telt ruim 17.000 volgers en blijft alsmaar groeien. Op deze pagina plaatst ze regelmatig een voor-en-na foto van mensen die haar programma eerder hebben gevolgd. Daarmee wil ze natuurlijk iedereen inspireren om ook met Fitcooking aan de slag te gaan.

Voor wie is Fitcooking?

Wil je je vetpercentage verlagen, zichtbare buikspieren, ronde billen of gewoon lekkerder in je vel zitten? Dan is Fitcooking zeker iets voor jou. Je hoeft ook echt geen super(wo)man of atleet te zijn om resultaat te zien (of een verschil te merken). Een gezonde dosis motivatie en doorzettingsvermogen is genoeg.

Bovendien kun je met Fitcooking ook aan de slag zonder een sportschoolabonnement. Je kunt namelijk alle oefeningen ook gewoon thuis doen. Heb je als doel om meer spiermassa op te bouwen? Dan is het wel een overweging waard om een lidmaatschap af te sluiten bij een sportschool bij jou in de buurt.

Veerle Trum

Review Fitcooking Transformatie Succesformule

De Fitcooking Transformatie Succesformule is het allernieuwste Fitcooking programma en de verbeterde versie van het Ultieme Voeding en Fitness Lifestyle Plan. Het is namelijk een compleet uitgeschreven afslankprogramma met alle informatie die nodig is om op een gezonde manier je vetverbranding te stimuleren:

Informatie over diëten en duurzaam vetverlies;

Informatie over energiebalans, maaltijdfrequentie en supplementen;

De beste trainingstechnieken voor optimale spieropbouw;

De meest effectieve fitnessoefeningen en trainingstechnieken;

Een stappenplan om vetverlies plateaus te voorkomen;

Levenslang toegang tot het programma en alle nieuwe ontwikkelingen.

De Fitcooking Transformatie Succesformule is een programma waar je de rest van je leven op kunt bouwen. Je gaat vooral veel leren over voeding, training en leefstijl, zodat je uiteindelijk weet hoe je moet eten en trainen voor een duurzaam resultaat. Daar draait het tenslotte allemaal om.

Fitcooking Transformatie Succesformule

Fitcooking receptenboek en trainingsplan

In het Fitcooking boek staat niet alleen informatie over voeding en training, maar ook een voedingsplan, kant-en-klare recepten en een trainingsschema. Alles is voor je uitgedacht, zodat je jezelf alleen maar bezig hoeft te houden met de uitvoering. Het is de personal trainer die jou begeleidt bij het proces. Dit is wat je allemaal krijgt:

125 heerlijk eiwitrijke recepten voor het hele gezin;

Een voedingsplan met variatie opties per recept;

12 weken trainingsschema met handige invultabel;

Stappenplan voor progressie meten en resultaat behouden;

Macrocalculator om je calorieën en macronutriënten te berekenen.

Al deze onderdelen van de Fitcooking Transformatie Succesformule zijn digitaal en kun je bekijken op je PC, laptop, tablet of smartphone. Je kunt via de website van Fitcooking inloggen en het complete programma downloaden als een Fitcooking pdf bestand naar al deze apparaten.

Fitcooking recepten

De Fitcooking recepten zijn verdeeld over verschillende soorten recepten, zoals smoothierecepten, ontbijtrecepten en snackrecepten. Ben je geen keukenprins of -prinses? Dat maakt echt helemaal niet uit, want alle recepten zijn super eenvoudig te bereiden en staan binnen 30 minuten op tafel.

Er zijn verschillende variatie opties mogelijk per recept. Denk bijvoorbeeld aan vegetarische opties en opties voor mensen met een lactose- of gluten intolerantie. Je kunt helemaal een eigen draai geven aan de recepten door ingrediënten te vervangen of zelfs weg te laten, zoals glutenrijke producten of vlees en vis. In principe kun je een recept aanpassen naar je wensen.

Voorbeeld recepten

  • Chocolade vla met chiazaad en blauwe bessen;
  • Soja havermoutpap met zomerfruit en walnoten;
  • Tomaat-basilicumsoep met kipfilet en courgette;
  • Portobello visburger met rode kool en rucola;
  • Tortilla warps met gerookte kipfilet en truffelmayonaise;

Je kunt ook zien dat Veerle veel aandacht heeft besteed aan de samenstelling, want Fitcooking recepten bevatten namelijk de ideale hoeveelheid eiwitten, vetten en koolhydraten. Daardoor zul je langer een verzadigd gevoel ervaren en uiteindelijk je minder snel vergrijpen aan ongezonde snacks tussen de maaltijden door.

Fitcooking recepten

Fitcooking gratis bonussen

Als aanvulling ontvang je maar liefst vier gratis bonussen. De eerste bonus is een soort stappenplan voor het krijgen voor een strakke buik. Je leert precies hoe je het overtollige buikvet weg kunt krijgen en je buikspieren zichtbaar. Alles wat belangrijk is voor het krijgen van een sixpack wordt met jou gedeeld.

Bonus twee bestaat uit verschillende voedingsschema’s voor vetverlies, onderhoud en spieropbouw. Werk aan je fysieke doelen zonder dat je een crashdieet hoeft te volgen of extreme restricties krijgt opgelegd. Jij eet met deze voedingsschema’s sowieso lekker, altijd grote porties en ook nog eens gezond en voedzaam.

In de derde bonus wordt beschreven hoe je cellulite kunt verminderen. Je kunt natuurlijk proberen om cellulite weg te smeren met specifiek huidzalf, maar door actief aan jezelf te werken is de kans op blijvend succes vele malen groter. Door deze specifieke aanpak krijg je cellulites gegarandeerd (voor een groot gedeelte) weg.

In bonus vier staan feiten en fabels over afvallen. Welke verhalen over voeding en krachttraining zijn eigenlijk waar? En wat is nou complete onzin? Alle fabels worden door Veerle ontkracht, zodat je weet wat werkt en wat je beter kunt laten. Daarmee kun je nog makkelijker jouw eigen transformatie succesformule creëren.

LET OP: de actie met gratis bonussen verandert regelmatig. Wil jij deze bonussen? Bestel dan via deze link.

365 dagen Fitcooking

De Fitcooking Transformatie Succesformule is geen quickfix, maar stappenplan voor een duurzaam resultaat. Je creëert namelijk een leefstijl die past bij jou dagelijkse leven, want dat is de sleutel tot succes. Het geheim is geen hogere wiskunde, maar zit verborgen in structuur en dagelijkse routine. Dag in, dag uit, voor 365 dagen per jaar.

Fitcooking ervaringen

Nu je inmiddels meer weet over Fitcooking en het programma de Transformatie Succesformule, ben je misschien ook wel nieuwsgierig geworden naar de Fitcooking ervaringen van anderen. Genoeg mensen gingen jou al voor, waarvan sommigen hun verhaal delen en een foto van het resultaat:

“Van maat 42 naar maatje 38. Ik ben wel een tijdje bezig geweest, maar dat is helemaal niet erg. Wat heb ik genoten van dit traject. Ik heb voor mijn gevoel geen dieet gevolgd, want in het weekend heb ik ook gewoon genoten van een wijntje en wat chips.”

Maartje

‘Ik was gewoon nooit bezig met mijn voeding. Eten is een levensbehoefte en dat moet lekker en simpel zijn. Toen ik eenmaal doorhad dat het niet zozeer ging over wat ik at, maar in welke verhoudingen, ging er een wereld voor mij open. Ik raad Fitcooking iedereen aan’.

Jesper

“Ik sportte wel, maar dit was meer cardio en eigenlijk zonder enige motivatie. Ik ben verpleegsters van beroep, dus eten was vaak op het werk in de kantine of een kant-en-klaar maaltijd. Fitcooking heeft mij zoveel geleerd over voeding, hoe belangrijk eiwitten bijvoorbeeld voor je zijn, maar ook hoeveel ik moest eten om mijn fysieke doelen te kunnen behalen.”

Danique

“Het Fitcooking plan is echt waanzinnig! Ik heb zoveel gelezen op het internet om de juiste methode te vinden om een beter figuur te krijgen. Maar na het lezen van het stappenplan begreep ik opeens waar het fout ging! Eigenlijk deed ik maar wat in mijn sportschool en was ik niet zo bezig met mijn eetpatroon. Nu heb ik weer de controle over mijn lijf en voeding. Ik ben ook zoveel fitter geworden de laatste maanden.”

Nicole

En omdat beelden natuurlijk veel meer zeggen dan woorden, hieronder ook nog een aantal voor-en-na foto’s…

Fitcooking review Amanda
Fitcooking review Charlotte
Fitcooking review Jeroen

Welke resultaten mag jij verwachten?

Er is natuurlijk niemand die deze resultaten heeft bereikt door dit Fitcooking programma alleen maar te lezen. Wil je je fysieke doelen behalen, dan zul je aan de bak moeten en er vol voor moeten gaan. Je kunt met 60 procent inzet geen 100 procent resultaat verwachten. Maar dat geldt eigenlijk voor alles wat je doet in het leven.

Wat mag je dan wel verwachten? Als je met het programma aan de slag gaat, dan kun je in 12 weken een zichtbaar en mooi resultaat neerzetten. Of je nu 2, 5, 8 of 15 kilo vet wil verliezen, ronde billen wil of een sixpack aankomende zomer. De Fitcooking Transformatie Succesformule gaat je hier stap voor stap bij begeleiden.

Conclusie: waarom kies je voor Fitcooking?

Wil je gezond leven en daarbij ook optimaal genieten? Dan is de Fitcooking Transformatie Succesformule het aangewezen programma om te volgen. Door dit programma vind je een goede balans tussen eten, trainen en ontspanning, zodat je met meer rust én plezier kunt werken aan jouw persoonlijke afslankdoel.

Fitcooking is één van de weinige programma’s met kennis over gezond afvallen, een voedingsplan met uitgeschreven recepten én een trainingsprogramma. Meestal ontbreekt één van deze onderdelen en moet jezelf op zoek naar informatie. Daarom is de Fitcooking Transformatie Succesformule niet alleen uniek, maar ook nog eens heel effectief.

Je hoeft zelfs geen lid te worden van een sportschool als je dat niet wilt. Bij Fitcooking is het vooral belangrijk dat je de oefeningen in het trainingsschema consistent uitvoert. En dat kan ook gewoon door thuis te trainen, want je gaat alles leren over de meest geschikte oefeningen die je vetverbranding stimuleren.

Er is slechts een heel klein puntje van kritiek, want er is geen fysieke versie verkrijgbaar. Dus je kunt er niet lekker oldskool doorheen bladeren. Daarentegen past het Fitcooking pdf bestand helemaal in deze moderne tijd en kun je deze digitale versie altijd en overal meenemen op je smartphone.

Fitcooking boek kopen

Voor de Fitcooking Transformatie Succesformule (boek en bonussen) betaal je momenteel geen 97 euro, maar tijdelijk slechts 47 euro. Ik vind dat een zeer schappelijk prijs voor een programma met zoveel waarde. Een vergelijkbaar programma in de sportschool kost je namelijk minimaal het tienvoudige. Vind je deze Fitcooking editie toch te duur? En wil je toch aan de slag met een afslankprogramma? Dan kun je voor slechts €37 ook het Ultieme Voeding en Fitness Lifestyle Plan kopen. Welke beslissing je ook maakt, werk sowieso aan je gezondheid. Daar krijg je absoluut geen spijt van!

Alternatieven voor Fitcooking

Ben je nog steeds niet overtuigd van Fitcooking? Of ben je gewoon op zoek naar een ander afslankprogramma? Dan zijn er ook nog een aantal andere mogelijkheden. Droog Trainen Academie heeft verschillende programma’s die vergelijkbaar zijn met de Fitcooking Transformatie Succesformule.

Wat is de Droog Trainen Academie?

De Droog Trainen Academie is een online kenniscentrum over voeding, trainen en leefstijl en heeft verschillende producten ontwikkeld voor afvallen en spiergroei. Voor zowel mannen als vrouwen is er het Droog Trainen Protocol en voor mannen is er ook nog het Spiermassa Protocol. Ieder protocol is bedoeld om je vetpercentage te verlagen en spiermassa te behouden of te laten groeien.

Het Droog Trainen Protocol

Het Droog Trainen Protocol is een programma om je vetpercentage te verlagen met behoud van spiermassa. De focus ligt op voeding, krachttraining (en cardio) en gewoontes die helpen om een gezonde leefstijl te creëren. Je krijgt wel een voedingsplan en trainingsschema, maar geen uitgeschreven recepten.

Dit protocol is samengesteld vanuit de wetenschap rondom voeding en trainen. Het is een zeer duidelijk plan met alle belangrijk feiten. Er is een Droog Trainen Protocol Mannen en een Droog Trainen Protocol Vrouwen. Deze programma’s komen het dichtste in de buurt van de Fitcooking Transformatie Succesformule.

TIP: In mijn review over het Droog Trainen Protocol Vrouwen lees je meer over droog trainen voor vrouwen.

Het Spiermassa Protocol Mannen

Voor mannen die meer spiermassa willen opbouwen heeft de Droog Trainen Academie het Spiermassa Protocol Mannen ontwikkeld. Dit programma helpt om spiermassa op te bouwen, zonder dat je vetmassa extreem omhoog gaat. Het is een volledig programma waar je zelfstandig mee aan de slag gaat en waar je geen voorkennis en ervaring voor nodig hebt. Alles wat je moet weten over voeding en training staat in één simpel plan.

Wat zijn de kosten?

De prijs voor het Droog Trainen Protocol ligt ietsje hoger dan voor de Fitcooking Transformatie Succesformule. Het Droog Trainen Protocol kost je namelijk 67 euro (voor zowel het mannen als vrouwen protocol). Voor het Spiermassa Protocol Mannen betaal je exact hetzelfde als voor de Fitcooking Transformatie Succesformule.

Kies een programma dat bij je past!

Welk programma je ook kiest, kies er vooral eentje die past bij je doelen en mogelijkheden. De Fitcooking Transformatie Succesformule en het Droog Trainen Protocol focussen op vetverlies met behoud van spiermassa, terwijl het Spiermassa Protocol Mannen met name bedoeld is voor spiergroei. Ieder programma heeft zich sowieso bewezen.


Veelgestelde vragen over Fitcooking

Fitcooking is eigenlijk hetzelfde als droog trainen. Je wilt je vetpercentage verlagen en spieren beter zichtbaar krijgen. Daardoor krijg je een droger lichaam en mooiere (vrouwelijke of mannelijke) rondingen. Dat doe door verstandig eten en trainen en met de juiste positieve mindset ontwikkeling. Fitcooking helpt je dat te integreren in je huidige dagelijkse leven.

Jazeker! Dit wordt stap voor stap besproken in de Fitcooking Transformatie Succesformule. Het is weliswaar een groot onderdeel van het programma, maar zeker niet het enige waar het om draait. Je leert namelijk ook om je streefgewicht te behouden en de juiste trainingstechnieken om je spiermassa te behouden of een beetje op te bouwen. Alles wat nodig is voor een strakker lichaam leer je met Fitcooking.

De Fitcooking recepten zijn zelf niet vega(n), maar wel te transformeren naar recepten voor vegetariërs of veganisten. Er zijn namelijk mogelijkheden om de ingredienten te vervangen door vega(n) ingredienten. Ook zijn er enkele recepten geschreven voor mensen die eens een dagje geen vlees of vis willen eten.

Het Fitcooking programma is volledig digitaal en bestaat uit 5 onderdelen en 4 gratis bonussen. Je krijgt 125 eiwitrijke recepten, een compleet trainingsschema voor 12 weken en een stappenplan om je progressie en resultaten bij te houden. Daar bovenop ontvang je ook nog flink wat bonusmateriaal, zoals de bonus Facts about abs en een bonus met voedingsschema’s voor vetverlies, onderhoud en spieropbouw.

Nee, een sportschoolabonnement is zeker niet verplicht. Bij Fitcooking is het consistent uitvoeren van het plan het allerbelangrijkst. Jij creëert jouw eigen succesformule die past bij jou als persoon. Dat betekent dat je dus niets hoeft te doen wat niet bij jou past. Krachttraining kun je ook gewoon thuis doen. Wanneer je juist spiermassa op wil bouwen is sporten in een sportschool wel iets handiger. Je hebt dan meestal de beschikking over beter materiaal, waardoor je ook zwaarder kunt trainen. 


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *