Flinndal Review & Ervaringen [2023] + Flinndal korting!


Flinndal is een zeer populair vitaminemerk. Ik denk dat iedereen weleens een reclame van Flinndal.nl op televisie heeft gezien. Maar wat kun je precies van Flinndal verwachten? Hoe ziet hun aanbod vitamines en mineralen eruit? En biedt Flinndal kwaliteit of zit er een addertje onder het gras? Kortom: moet je bij Flinndal bestellen, of kun je je vitamines beter bij een ander vitaminemerk kopen? Ik zocht het uit en schreef er deze uitgebreide Flinndal review over. Laten we snel beginnen!


Flinndal online vitamineshop

Is vitamines slikken écht nodig?

Flinndal heeft een ruim assortiment met voedingssupplementen voor allerlei behoeftes, leeftijden en doelen. En dat is ook niet voor niets, want in deze drukke moderne tijd lukt het vaak niet om écht goed voor jezelf te zorgen. Soms kom je gewoon tijd te kort om voldoende groente en fruit te eten, jezelf voldoende bloot te stellen aan daglicht, genoeg te slapen en goed gehydrateerd te blijven. 

Omdat gezond leven tegenwoordig erg uitdagend kan zijn, hebben veel mensen moeite met een optimale inname van vitamines en mineralen. Sterker nog: velen van ons krijgen dagelijks niet voldoende vitamines en mineralen binnen [1]. Daarom kan extra vitamines slikken heel zinvol zijn en je gezondheid ondersteunen. Als je tenminste gezond en fit wilt blijven.

Flinndal review: dé online vitamineshop!

Flinndal kan je helpen bij het maken van de juiste keuze vitamines en mineralen. Super simpel en snel via de online vitamineshop. En om het je nóg gemakkelijker te maken, biedt Flinndal ook nog eens herhaalgemak service aan. Dat wil zeggen dat je door één druk op de knop automatisch iedere 3 maanden je gewenste producten ontvangt. Dus, bij Flinndal bestellen gaat geheel zonder moeite.

Als gebruiker krijg je van Flinndal alle kennis die je nodig hebt om een product goed geinformeerd aan te schaffen en uiteindelijk tot je te nemen. Geen ongeloofwaardige verhalen, maar alleen bewezen wetenschappelijke gezondheidsclaims. Daarom weet jij 100% zeker dat je met Flinndal vitamines kiest van de beste kwaliteit.

Hoe gaat Flinndal te werk?

Naast kwaliteit heeft Flinndal ook klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. En om die tevredenheid zo hoog mogelijk te houden, werken zij vanuit een aantal klantgerichte kernwaarden: verantwoordelijk, persoonlijk, geen potjes, maar zakjes én service is van groot belang.

Verantwoordelijk

Flinndal voelt zich verantwoordelijk voor jouw gezondheid en wil vooral dat jij het allerbeste uit jezelf haalt. Dat doen zij niet door loze beloftes te doen of door wondermiddeltjes te verkopen, maar door verantwoorde producten aan te bieden die je gezondheid ondersteunen en je aantoonbaar vooruit helpen.

Persoonlijk

Flinndal vindt persoonlijk contact enorm belangrijk! Vandaar dat de klantenservice niet is uitbesteed aan een externe organisatie, maar is ingericht in de interne organisatie. Zo kun jij met al je vragen terecht bij de bron en kan Flinndal direct jouw wensen en suggesties meenemen en snel doorvoeren.

Geen potjes, maar zakjes

Bij Flinndal zitten de vitamines en mineralen niet in potjes, maar in een luchtdicht verpakte zakjes met een zipsluiting. Zo past je pakket gemakkelijk door de brievenbus en hoef jij niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen. Net even wat anders, maar wel heel erg handig.

Service is van groot belang

Flinndal heeft de service op nummer één staan. Dat betekent: Flinndal is altijd gratis bereikbaar, je hoeft geen verzendkosten te betalen vanaf een bestelling van 20 euro en je hebt ook nog eens een bedenktijd van 30 dagen. En wanneer je op werkdagen voor 22.00 uur besteld, heb je je vitamines de volgende morgen al in huis.

Aanbod Flinndal vitamines en mineralen

Het volledige aanbod vind je op de productpagina van Flinndal.nl. Je kan gemakkelijk vitamines zoeken door de zoekopdracht te verfijnen met de handige filters of door te zoeken via de zoekbalk bovenin je scherm. Zo weet je binnen enkele seconden of jouw vitamines beschikbaar zijn. Weet je nog helemaal niet welke vitamines je nodig hebt? Dan kun je ook de gratis Flinndal test maken voor een persoonlijke aanbeveling. Na het beantwoorden van een paar vragen krijg je dan een suggestie voor een gezonde aanvulling voor jouw situatie.

Ik schrijf in deze review alleen over de meest populaire Flinndal vitamines en mineralen van dit moment. Niet omdat ik ze niet allemaal met je wil bespreken, maar omdat het aanbod echt enorm is. Van Flinndal Multivitaminen tot Flinndal Calcium / Magnesium en van Flinndal Kurkuma en Flinndal Collageen tot flinndal Jodium. Je kan het zo gek niet bedenken, Flinndal heeft het!

Flinndal Multi

Flinndal Multi zorgt ervoor dat je elke dag opnieuw alle vitamines en mineralen binnenkrijgt die nodig zijn om gezond en fit te blijven. Denk bijvoorbeeld aan vitamine C, A en ijzer ter ondersteuning van je immuunsysteem en B-vitaminen die bijdragen aan je energiehuishouding. Elke voedingsstof die in Flinndal Multi zit, heeft een specifieke functie voor je lichaam.

Flinndal multivitaminen zijn er voor verschillende leeftijden, want jonge kinderen hebben andere behoefte dan mensen vanaf 50 jaar. Speciaal voor kinderen die extra behoeften hebben, is er een Flinndal Multi kauwtablet verkrijgbaar. Voor volwassenen en ouderen bestaat het assortiment onder andere uit Flinndal Multi Vitaal, Flinndal 50+ Vrouw / Man, Flinndal 70+ en Flinndal Weerstand Complex.

Flinndal Magnesium

Als je te weinig magnesium uit je voeding haalt, of als je veel sport, dan is Flinndal Magnesium een verantwoorde aanvulling op je voeding. Magnesium staat namelijk bekend om de gunstige invloed op je spieren en zenuwstelsel. Daarnaast helpt magnesium ook bij vermoeidheid en speelt het een belangrijke rol bij de opbouw van lichaamseiwit. Een essentieel mineraal, dus!

Als je een tekort aan magnesium wil aanvullen, dan heb je bij Flinndal meer dan genoeg mogelijkheden! Zo is er Flinndal Magnesium Duplex, Flinndal Magnesium Triplex en de Flinndal Magnesium Kauwtablet. Of kies voor de mineralen combinatie Flinndal Calcium / Magnesium met vitamine D, K en B12. Dat is de meest complete formule voor je botten, spieren en zenuwen.

Flinndal Probiotica

Heb je weleens last van darmklachten, zoals een verstopping of diarree? Dat kan worden veroorzaakt door een verstoorde darmflora, omdat schadelijke bacteriën de overhand hebben gekregen. Flinndal Probiotica kan helpen om de balans in je darmflora te herstellen! Probiotica zijn namelijk goede bacteriën die de schadelijke bacteriën kunnen verdrijven. Ze kunnen helpen om je darmklachten te verminderen.

Je kan bij Flinndal kiezen uit twee probiotica producten. Flinndal Probiotica bevat één miljard bacteriën en is geschikt als onderhoudsdosering. Zoek je ook ondersteuning voor je weerstand? Ga dan voor Flinndal Probiotica Forte, met zes miljard bacteriën, en aangevuld met vitamine C, D en zink. Hoe dan ook, beide Flinndal Probiotica supplementen zijn veilig en geproduceerd door een Nederland bedrijf. Wil je meer weten? Lees dan de Flinndal Probiotica ervaringen op de website of download het gratis ebook met handige informatie over Flinndal Probiotica.

Flinndal Probiotica

Flinndal Vezel Complex

Ook voedingsvezels zijn erg belangrijk voor je darmen. Een deel van deze vezels zijn prebiotica en werkt als voeding voor de goede bacteriën in je darmen. Je kunt dus stellen dat de probiotica niet zonder de prebiotica kan. Daarom is Flinndal Vezel Complex een perfecte aanvulling op de Flinndal Probiotica en de Flinndal Probiótica Forte.

En dat is zeker niet het enige, want Flinndal Vezel Complex kan zelfs ondersteuning bieden bij het afvallen. Voedingsvezels geven je namelijk een verzadigd gevoel en verminderen je eetlust. Flinndal Vezel Complex draagt bij aan een grotere vezelinname en zal, samen met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging, zorgen voor het gewenste resultaat.

Flinndal Vitamine D

Ben je vaak vermoeid of heb je weinig energie? Heb je last van je spieren of pijnlijke gewrichten? Of ben je regelmatig verkouden? Misschien heb je dan wel een vitamine D tekort. Aan mensen met een verhoogde behoefte aan vitamine D adviseert de Gezondheidsraad om supplementen te gebruiken. Wil je weten of jij extra vitamine D nodig hebt? Doe dan de Flinndal vitamine D test.

Alle Flinndal vitamine D supplementen hebben een krachtige, maar zeer verantwoorde dosering die goed aansluit bij de vitamine D behoefte die veel mensen in Nederland hebben. Voor mannen en vrouwen boven de 70 jaar heeft Flinndal Vitamine D Forte capsules met een iets hogere dosering. En speciaal voor kinderen onder de vier jaar en voor mensen die moeite hebben met het doorslikken van een tablet heeft Flinndal Vitamine D Druppels. Dus, Flinndal heeft vitamine D mogelijkheden voor alle leeftijden.

Flinndal Vitamine D

Flinndal Cholesterol

Cholesterol wordt door veel mensen gezien als iets slechts, als een bedreiging voor de gezondheid. Maar dat is onterecht! Want wist je dat je lichaam niet zonder cholesterol kan? Het is namelijk een belangrijke bouwstof voor je lichaamscellen en hormonen. En als je huid aan zonlicht wordt blootgesteld, maakt het vitamine D aan uit cholesterol.

Als je gezond eet, regelmatig beweegt en gezond gewicht hebt, heb je normaal gesproken een gezond cholesterolgehalte. Heb je een te hoog cholesterolgehalte en wil of moet je het verlagen? Dan is Flinndal Cholesterol absoluut het overwegen waard! Dit plantaardige supplement is namelijk bedoeld voor het behoud van normale cholesterolwaarden in je bloed. TIP: combineer Flinndal Cholesterol met een gezond voedingspatroon, want dan weet je zeker dat je niet teveel cholesterol binnenkrijgt.

Flinndal Omega 3

Omega 3 is heel gezond voor je hart, hersenen, ogen en bloeddruk. Omdat je lichaam slechts in beperkte mate omega 3 vetzuren kan aanmaken, moet zij het vooral uit voeding halen. Daarom adviseert de Gezondheidsraad om minimaal één keer per week vette vis te eten. Lukt het je niet om één keer per week vis te eten? Je kunt er dan voor kiezen om een voedingssupplement te nemen.

Flinndal heeft een zeer ruim aanbod van de beste omega 3 supplementen. Zo heeft Flinndal de visoliecapsules Flinndal Omega 3 Forte, Flinndal Omega 3 Extra Forte, Flinndal Omega 3 Oog, Flinndal Omega 3 Premium en Flinndal Omega 3 Junior (voor de allerjongsten). Wil je liever geen omega 3 uit visolie? Dat kan ook, want het assortiment bevat zelfs Flinndal Omega 3 Plantaardig, gemaakt uit algen.

Flinndal Omega 3 Forte

Flinndal B12

Je lichaam kan niet zonder vitamine B12 om goed te kunnen functioneren. Zo bevordert deze vitamine de energiestofwisseling in je lichaam, want het helpt energie vrij te maken uit eiwitten, koolhydraten en vetten die je via voeding binnenkrijgt. En het helpt ook om vermoeidheid te verminderen én draagt bij aan een fit gevoel. Kortom: vitamine B12 is onmisbaar voor je lichaam!

Vitamine B12 krijg je uitsluitend binnen via dierlijke voeding, zoals vlees, eieren, zuivel en vis. Als je dus veganist bent, of als je gewoon’ heel weinig dierlijk producten eet, bestaat er een reële kans dat je een vitamine B12 tekort oploopt. En om dat te voorkomen, is het wenselijk om je voeding aan te vullen met een vitamine B12 supplement

Flinndal heeft daarvoor twee mogelijkheden, namelijk: het Flinndal Vitamine B12 Zuigtablet en een Flinndal B Complex. Het zuigtablet is aangevuld met foliumzuur, voor wat extra energie bij vermoeidheid. Flinndal Vitamine B Complex bevat, naast vitamine B12, ook alle andere B-vitaminen. Vanzelfsprekend allemaal vitaminen die zeer goed opneembaar zijn door je lichaam.

Flinndal Vitamine C

Bij vitamine C denk je waarschijnlijk direct aan weerstand. En dat is heel terecht, maar het heeft daarnaast nog veel meer gezondheidsvoordelen. Het is namelijk een belangrijke vitamine voor je huid en bloedvaten en van belang voor een goede conditie. Daarom heb je vitamine C niet alleen in de wintermaanden nodig, maar het hele jaar door!

Krijgt je lichaam via je huidige voedingspatroon niet voldoende vitamine C binnen? Kies er dan voor om aan te vullen met de uitgebalanceerde dosering van Flinndal Vitamine C Forte of met de Flinndal Vitamine C Forte Kauwtablet. Zo weet je niet alleen zeker dat je vitamine C gehalte op peil blijft, maar ook zeker dat je niet teveel binnenkrijgt.

Flinndal Vitamine C Forte

Flinndal IJzer

En dan het mineraal Ijzer; dat is misschien wel de bekendste van alle mineralen. IJzer vervult een essentiële functie binnen je lichaam, omdat het helpt om energie te verbranden uit voeding. En het helpt ook nog eens om bloedarmoede te voorkomen. Van het ijzer dat je dagelijks binnenkrijgt uit voeding, is ongeveer 90% non-heemijzer en 10% heemijzer. Non-heemijzer vind je vooral in plantaardig eten, maar wordt minder goed door je lichaam opgenomen dan heemijzer.

Flinndal IJzer bevat daarom een zeer goed opneembare non-heemijzer die geen invloed heeft op je stoelgang, wat bij sommige vormen van ijzer nog weleens het geval is [2]. Je leefstijl aanvullen met het Flinndal IJzer supplement kan dus heel zinvol zijn. En met name wanneer je er een vegetarische of veganistische leefstijl op nahoudt.

Flinndal Zink

Het mineraal zink is heel goed voor je weerstand, geheugen en concentratievermogen. Je hebt maar een klein beetje zink nodig om gezond te blijven. Als je dagelijks lekker gevarieerd eet, krijg je vaak al voldoende zink binnen. Zink vind je namelijk in veel verschillende voeding, zoals vlees, zuivel, vis, brood, peulvruchten, rijst en noten.

Jij kunt natuurlijk wel extra behoefte hebben aan zink. Als je bijvoorbeeld weinig voedingsproducten met zink erin eet. Flinndal Zink is geschikt voor iedereen vanaf 14 jaar en een verantwoorde aanvulling op je voeding. Waarom? Het bevat minder dan de maximaal veilige hoeveelheid, zodat je zeker weet dat je lichaam niet teveel zink binnenkrijgt.

Overige Flinndal vitamine behoeften

Naast de talloze losse vitamines en mineralen die Flinndal in het assortiment heeft, kun je in de webshop ook verschillende behoefte categorieën selecteren. Erg handig als je op zoek bent naar specifieke vitamines en mineralen voor jouw persoonlijke doelen. Denk bijvoorbeeld aan de categorieën Flinndal Huid, Haar & Nagels, Flinndal Gastric Bypass en Flinndal Prikkelbare Darm Syndroom. Andere interessante behoefte categorieën vind je hieronder.

Flinndal Nachtrust

Slaap is voor iedereen van belang. Je hebt namelijk voldoende slaap nodig om alle gebeurtenissen van de dag te verwerken. Zo kunnen je lichaam en geest goed herstellen en laad je weer op voor de dag die komen gaat. In de categorie Flinndal Nachtrust vind je een reeks aan supplementen die je daarbij kunnen ondersteunen, zoals Flinndal Nachtrust Forte. Dit supplement bevat namelijk verschillende rustgevende ingrediënten, waaronder valeriaan en citroenmelisse. Ook heeft Flinndal melatonine toegevoegd, als hulp om sneller in slaap te vallen.

Daarnaast heeft Flinndal ook een aantal supplementen om beter te ontspannen. En dat is natuurlijk niet voor niets. Want als je weinig stress ervaart en jezelf ontspannen voelt, draagt dat ook bij aan een betere nachtrust. In de categorie Flinndal Ontspanning vind je onder andere Flinndal Gemoedsrust, Flinndal Anti Stress, Flinndal Ashwagandha, Flinndal Magnesium en Flinndal Foliumzuur. Dus, heb je moeite met goed ontspannen? Leef allereerst gezond en vul je leefstijl aan met één van deze Flinndal supplementen!

Flinndal Sport

Ik denk dat iedereen wel weet dat regelmatig bewegen en sporten heel gezond is. Elke dag een half uur bewegen en één per week sporten is al een mooi uitgangspunt, maar meer mag natuurlijk ook! Want, zo krijg jij hele sterke botten en spieren en voel je jezelf fit en sterk. En om je daarbij te helpen, heeft Flinndal de supplementen Flinndal Sport en Spieren ontwikkeld.

Flinndal Sport en Spieren kan een welkome aanvulling zijn op je voeding. Dit supplement bevat namelijk foliumzuur en een aantal essentiële aminozuren, zodat je meer energie krijgt en zodat je lichaam wordt gestimuleerd om lichaamseigen eiwit aan te maken. En dat is natuurlijk belangrijk voor het herstel van je spieren. Dus, neem deze supplementen als je je spieren graag extra wilt ondersteunen!

Flinndal Overgang

Wanneer je in de overgang zit, blijft je menstruatie uit en volgen vaak de opvliegers, rusteloze gevoelens en het nachtelijk zweten. Dit soort ongemakken ontstaan doordat de productie van het hormoon oestrogeen afneemt. Niemand wil dit soort ongemakken, want het kan erg vervelend zijn. Veel vrouwen kunnen in deze periode wel wat ondersteuning gebruiken, om bijvoorbeeld de slaapkwaliteit en gemoedstoestand te verbeteren.

Om die reden heeft Flinndal Vrouw en Overgang, met onder andere Flinndal Salie Extract, Flinndal 50 Plus en het Flinndal Voordeelpakket Vrouw 50+. De supplementen in deze categorie bevatten verschillende plantaardige ingrediënten die helpen om je lichaam in balans te houden. Zonder dat ze het natuurlijke overgangsproces verstoren. Zo krijgt je lichaam een goede ondersteuning tijdens de overgang.

Chantal schreef een mooie Flinndal Vrouw en Overgang review:

De eerste twee weken merkte ik niks, maar daarna werden mijn opvliegers minder. En nu heb ik er geen last meer van. Geweldig!! Ik ben ontzettend blij met dit product, ook omdat het homeopathisch is en omdat er geen hormonen aan te pas komen. Ik kan het iedere vrouw die last heeft van opvliegers aanraden!

Chantal
Flinndal Vrouw en Overgang

Flinndal Detox

Je leest tegenwoordig veel over de zogenaamde detox sapkuren, waarbij je een week lang alleen maar sapjes drinkt. Op zich kan dat je lichaam prima ondersteunen bij het ontgiften en reinigen, maar er kleven ook een aantal nadelen aan zo’n strenge sapkuur. Je lichaam krijgt tijdens zo’n kuur namelijk maar heel weinig energie binnen. Daardoor zie je niet alleen je vetvoorraden slinken, maar in veel gevallen ook je spierweefsel. En dat is natuurlijk niet de bedoeling, want dat zorgt er juist voor dat je weer minder calorieën verbrandt.

Daarentegen vormt de Flinndal Detox wél een complete en verantwoorde manier van detoxen. Je blijft namelijk gezond en gevarieerd eten en krijgt daarnaast de ondersteuning die je nodig hebt om je lever en nieren te reinigen. En dat volledig met natuurlijk, met plantaardige ingredienten. Daarom is Flinndal Detox een gezonde aanvulling op jouw dagelijkse voeding!

Flinndal Slank en Fit

Om een gezond gewicht te bereiken en daarna ook te behouden, is het vooral belangrijk dat je weet hoeveel calorieën je per dag binnenkrijgt. Want als je wilt afvallen, moet je tenslotte meer calorieën verbranden dan dat je er binnenkrijgt. Het gevaar daarvan is alleen dat je vaak te weinig eet en daardoor onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Met als gevolg dat je lichaam niet optimaal functioneert.

Flinndal Slank en Fit ondersteunt dat met verschillende supplementen, waaronder de Flinndal Slanke Lijn Thee voor een betere spijsvertering en vetverbranding, Flinndal Vezel Complex voor een goede werking van de darmen en regelmatige stoelgang én Flinndal Eiwitshakes voor de benodigde extra eiwitten. Zo krijg je niet alleen ondersteuning tijdens het afvallen, maar ook als je daarna op een gezond gewicht wil blijven.

Gegarandeerd: je krijgt bij Flinndal kwaliteit!

Als je ervoor kiest om je voeding met supplementen aan te vullen, wil je natuurlijk ook de allerbeste kwaliteit. En bij Flinndal ben je dan absoluut aan het juiste adres! Allereerst omdat alle supplementen voldoen aan de strenge normen en procedures van voedselveiligheid en regelmatig worden gecontroleerd door de Voedsel- en Warenautoriteit.

Daarnaast steekt Flinndal veel geld en tijd in de ontwikkeling van haar producten. Dat doen ze samen met specialisten en aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten. Zo kiest Flinndal altijd voor een uitgebalanceerde samenstelling van ingrediënten, zodat jouw lichaam gegarandeerd de juiste combinaties vitamines en mineralen binnenkrijgt.

Kortom: je haalt met Flinndal kwaliteit in huis!

Flinndal ervaringen van klanten

Natuurlijk is deze Flinndal review niet compleet zonder de ervaringen van klanten. Daarom heb ik een aantal Flinndal ervaringen van Trustpilot voor je verzameld. Op deze onafhankelijk reviewpagina hebben bijna 600 mensen een review achtergelaten en krijgt Flinndal een 4.7 uit 5 sterren.

“Ik word regelmatig gebeld of de bestelling / aangekondigde verzending klopt. Ook wordt gecontroleerd of de bestelde artikelen nog wel aan de verwachting voldoen. En verder wordt gevraagd of er voldoende voorraad is, of dat je misschien teveel van een bepaald artikel/supplement ontvangt. Kortom: geweldig!”

Harry

“Ik besloot een tijdje geleden om voor het eerst bij Flinndal te bestellen en kreeg prompt een verkeerd artikel geleverd. Ik had Flinndal Groenlipmossel capsules besteld en kreeg Flinndal Groene Thee Extract toegestuurd. ik belde direct naar Flinndal om het door te geven en kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die mij vertelde dat ik de Flinndal Groenlipmossel niet terug hoefde te sturen en dat zij gratis de Flinndal Groene Thee Extract zouden toesturen. Dus, een prima service!”

Suzanne

“Ik neem al heel lang producten af van Flinndal. Ze hebben verstand van de producten, denken mee over het gebruik en nemen de tijd om een goed en nuttig advies te geven. Als je een product niet op tijd afzegt, kan je het terugsturen en wordt het geld direct weer terug overgemaakt. Alles gaat snel, deskundig en klantvriendelijk.

Mieke

Hoewel de meeste klanten erg tevreden zijn over Flinndal, is een hele kleine groep wat minder tevreden. Zij hebben niet zozeer een negatieve ervaring met de werking van de gekochte producten, maar bijvoorbeeld met een late levering van een besteld product of een service die niet werkte. Wat ik dan weer heel erg mooi vindt, is dat Flinndal direct reageert en het probleem oplost. Dit is één van de reacties van Flinndal op een review in Trustpilot:

Wat jammer om te lezen dat het inloggen via onze website niet lijkt te lukken. Mijn excuses voor het ongemak! Ik zie terug in onze administratie dat u reeds contact heeft gehad met onze klantenservice. Uiteraard willen wij u hier graag bij helpen. Mocht u nog steeds problemen ondervinden hierbij vernemen wij dit graag van u! Wijzigingen mag u natuurlijk ook altijd telefonisch óf per e-mail aan ons doorgeven. Hopende op uw begrip.

Flinndal

Mijn Flinndal ervaringen

Uiteraard heb ik zelf ook producten bij Flinndal getest. Nadat ik de online vragenlijst had ingevuld, kreeg ik de aanbeveling om tijdens de wintermaanden extra vitamine D te nemen. Ik had volgens het advies geen tekort aan vitamine D, maar wel een verhoogde behoefte. Daarom besloot ik om Flinndal Vitamine D te bestellen en uit te proberen.

Gelukkig was mijn bestelling de volgende dag al binnen! Vanaf dat moment neem ik dagelijks één tablet Flinndal Vitamine D, als aanvulling op mijn voeding. En ik merk inmiddels een duidelijk verschil in mijn energieniveau. Ik voel me minder vermoeid dan voorheen en ervaar meer energie tijdens het sporten. Met als gevolg dat ik ook veel meer in heb om te gaan sporten.

Dus, je begrijpt dat ik erg tevreden ben over Flinndal Vitamine D. Ik wil over een tijdje nogmaals de vragenlijst invullen om erachter te komen of de huidige ondersteuning nog steeds aansluit bij mijn gezondheidsdoelen. Zo weet ik namelijk zeker dat mijn lichaam altijd de juiste voedingssupplementen binnenkrijgt.

Gemakkelijk en snel bij Flinndal bestellen

Weet je inmiddels al welk(e) vitamine(s) je wilt gaan bestellen? Je hoeft dan alleen nog maar de juiste hoeveelheid of de herhaalgemak service te selecteren en op de knop ‘Toevoegen aan winkelwagen’ klikken. Ben je tevreden met de inhoud van de winkelwagen? Dan is het alleen nog een kwestie van je gegevens invullen en afrekenen. Veel makkelijker kan haast niet!

Als je bestelling eenmaal is geplaatst, heb je automatisch een persoonlijk account op Mijn Flinndal.nl. Telkens als je dan bent ingelogd in www.flinndal.nl/mijn-flinndal, kun je gemakkelijk een nieuwe bestelling plaatsen of je bestelling wijzigen als je hebt gekozen voor de herhaalgemak service.

Overigens is de herhaalgemak service echt een aanrader! Niet alleen omdat je dan altijd een voorraad van jouw vitamines in huis hebt, maar ook omdat je dan maar liefst 15% goedkoper uit bent. En je hoeft absoluut niet huiverig te zijn omdat het een abonnement is, want je kan het op ieder moment pauzeren of stopzetten. Sterker nog: ben je je bestelling toch vergeten af te zeggen of heb je nog voldoende voorraad? Binnen 30 dagen mag je je bestelling helemaal gratis retourneren. Echt heel veilig, dus!

Flinndal kortingscode voor 10% korting!

Wil jij bij Flinndal kopen, maar betaal je niet graag de volle prijs? Dan heb ik iets leuks! Ik mag je namelijk extra korting geven met een unieke Flinndal actiecode. Gebruik tijdens de check-out de kortingscode fitter10 en ontvang direct 10% extra korting. Dit doe je door op ‘actiecode invoeren’ te klikken en de code in te voeren. Daarna wordt de korting automatisch verrekend met het totaalbedrag. Heb je hierover nog vragen of vragen over je betaling, dan kun je gemakkelijk via de website van Flinndal contact opnemen met de klantenservice. De medewerkers zijn je graag van dienst om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen bij je weg te nemen.

Dus, waarom vitamines bij Flinndal kopen?

Of het nu nog nodig is om een conclusie over Flinndal met je te delen, dat betwijfel ik. Maar ik doe het toch, want deze Flinndal Review is immers niet compleet zonder een duidelijke mening. Ik zal het kort en bondig houden.

Om te beginnen: bij Flinndal kopen, doe je vanwege het enorme aanbod. Je kan er vrijwel alle soorten vitamines en mineralen kopen. Van losse vitamines en mineralen tot uitgebalanceerde combinaties. Voor ieders behoefte heeft Flinndal wel een geschikt product in haar assortiment. En ook nog eens voor een zeer vriendelijke prijs.

Bovendien, met Flinndal kies je gegarandeerd voor kwaliteit! Niet alleen omdat de supplementen voldoen aan strenge normen en procedures, maar ook vanwege haar klantgerichtheid en goede service. Bij Flinndal staat de behoefte van de klant namelijk altijd voorop. Ik vind dat een zeer prettige gedachte.

En last, but not least! Met de handige Flinndal herhaalgemak service krijg je automatisch elke drie maanden jouw bestelling thuisgestuurd. Zo kom je nooit zonder te zitten, want je wordt altijd tijdig voorzien van een nieuwe voorraad. En daarnaast ben je met deze service ook nog eens 15% voordeliger uit.

Dus, bij Flinndal kopen = kopen met enorm veel voordelen!


Veelgestelde vragen over Flinndal

Ik krijg weleens vragen over de betrouwbaarheid van Flinndal, zoals ‘is Flinndal te vertrouwen?’ en ‘hoe goed is Flinndal eigenlijk?’. Om die vragen te beantwoorden, vertel ik graag wat meer over twee Flinndal Consumentenbond beoordelingen. De Consumentenbond heeft namelijk twee producten als beste beoordeeld, namelijk Flinndal Multi 50+ en Flinndal Multi 70+. Beide producten staan op nummer één in de categorie ‘beste multivitaminen 50 tot 70 jaar’. Vanwege de goed opneembare ingrediënten, de juiste dosering en duidelijke uitleg op de verpakking. Dus, oordeel zelf over de betrouwbaarheid van Flinndal.

Waar jij je vitamines wilt kopen, is uiteraard een persoonlijke keuze. Dat Flinndal kwaliteit biedt, dat staat buiten kijf. Maar dat geldt voor meer vitaminemerken, zoals Holland and Barrett. Toch gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar Flinndal vitamines. Vooral omdat Flinndal bij de productie van haar voedingssupplementen ook rekening houdt met mens, natuur en milieu. Zo gebruiken ze 100% gerecycled materiaal voor de verpakking en kun je zelf kiezen hoeveel briefpapier meegaat met jouw bestelling. Ik vind dat erg belangrijk!

Waar is Flinndal te koop, anders dan de via website? Je kan Flinndal niet kopen in winkels als Etos of Kruidvat. Online kun je Flinndal alleen kopen op www.flinndal.nl en op flinndal/bol.com. En let op: korting op Flinndal vitamines krijg je alleen als je bestelt via de officiële online Flinndal kassa. Niet als je besteld op Bol.com.

Als je bij Flinndal een bestelling plaatst, wordt er automatisch een account voor je aangemaakt op Mijn Flinndal. Daar kun je dan inloggen en krijg je toegang tot je bestelhistorie, persoonsgegevens en herhaalgemak zendingen. Ook als je altijd telefonisch besteld via het Flinndal telefoonnummer wordt er een online account voor je aangemaakt. Indien je toch zelf alles wilt regelen.

Flinndal in 2005 opgericht in Haarlem, door twee vrienden aan de keukentafel. Destijds heette het bedrijf nog Flinndal Haarlem en bevatte het assortiment slechts twee producten en twee medewerkers. Inmiddels is niet alleen het assortiment uitgegroeid tot een ruime keuze met voedingssupplementen, maar is ook de keukentafel veel te klein geworden voor het huidige aantal medewerkers.


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *