Happy With Yoga Review [2024] | Beginnen met Online Yoga?

Deel artikel 👇


Happy With Yoga is een platform met honderden online lessen en cursussen yoga en meditatie. Een soort ‘Netflix voor yoga’ waar je via een beeldscherm kennismaakt met alle eeuwenoude yogatechnieken. Via Practice Happy With Yoga krijg je voor een vast bedrag per maand, kwartaal of jaar toegang tot een zeer divers aanbod. Of je nou beginner bent, intermediate of (ver)gevorderde yogi, er is voor ieder wat wils! In deze Happy With Yoga review kom je alles te weten over dit populaire initiatief. Laten we snel beginnen.


Happy With Yoga review

Happy With Yoga heeft lessen en cursussen van iedere denkbare vorm van yoga en meditatie. Je bent er slechts een paar muisklikken verwijderd van alle technieken die de yoga filosofie heeft achtergelaten. Dit yoga platform is echt enorm uitgebreid en biedt talloze mogelijkheden.

De bedenkers van Happy With Yoga, Rolf en Melanie van Baalen, hebben de traditionele yoga in een modern jasje gestoken en vertaald naar een uniek online aanbod. Hierdoor krijg jij de mogelijkheid om dagelijks vanuit huis een yoga practice te beoefenen en te investeren in je gezondheid of persoonlijke ontwikkeling.

Deze online lessen en cursussen kun je inzetten als vervanging van de fysieke lessen in een yogastudio of sportschool, maar ook als extra mogelijkheid om (wat) meer aan yoga te doen. Door Happy With Yoga wordt yoga en meditatie super toegankelijk gemaakt, zodat jij alle oefeningen beter onder de knie gaat krijgen.

Voor wie is Happy With Yoga?

Happy With Yoga is voor iedereen die wil genieten van online yoga. Of je nu vrouw bent, man, groot, klein, jong of oud bent. Het aanbod is echt enorm! Wil je bijvoorbeeld beginnen met yoga, maar weet je niet hoe en waar? Of zoek je de beste yogalessen om dagelijks te beoefenen? Dan zit je bij Happy With Yoga helemaal goed, want er zijn lessen te vinden voor ieder niveau.

Of Happy With Yoga ook iets voor jou is, weet je natuurlijk pas als je het hebt geprobeerd. Misschien is het even wennen om een docent via het beeldscherm te volgen, maar na een tijdje vind je het ongetwijfeld heerlijk! Eigenlijk verschilt het ook niet zoveel van een gewone les. Je ziet en hoort namelijk nog steeds een docent, maar dan vanaf een beeldscherm.

Waarom online yoga bij Happy With Yoga?

Doordat online yoga steeds populairder is geworden, is Happy With Yoga de laatste jaren enorm gegroeid. Een les achter een beeldscherm heeft nou eenmaal veel voordelen. Dat vinden ook de leden van Happy With Yoga, want zij zijn inmiddels overtuigd geraakt. Dit zijn voor hen de belangrijkste redenen om aan online yoga te doen:

  • Je bent relatief weinig tijd kwijt. Je hoeft namelijk niet te reizen en ook niet op tijd in de les te zijn om een goed plekje te bemachtigen. Je legt gewoon een matje op de grond, zet de televisie of laptop aan en klikt op een Happy With Yoga les naar keuze;
  • Je kunt overal een les volgen. Of je nou een weekend weg bent, op vakantie of graag een korte les volgt in de pauze op je werk. Voor een Happy With Yoga practice heb je alleen een tablet of mobiele telefoon en een internetverbinding nodig;
  • Je kunt een les pauzeren en terugspoelen. Met één druk op de knop kun je een les helemaal opnieuw volgen of een lastige pose nog eens proberen te doen. De lessen en cursussen van Happy With Yoga kun je eindeloos stopzetten en terugkijken;
  • Je blijft veel langer in je focus. De kans dat iemand je uit jouw rustmoment verstoord is namelijk vele malen kleiner. Met Happy With Yoga kun je deze rustmomenten lekker lang vasthouden en in alle rust nog even nagenieten met een kop thee;
  • Je bent goedkoper uit dan bij een traditionele yogaschool. Happy With Yoga veel maakt minder kosten voor materiaal en trainers en hoeft daardoor veel minder door te berekenen in jouw abonnement of cursus;

Online yoga heeft gewoon ontzettend veel toegevoegde waarde! Jij kan lekker ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving aan jezelf werken, zonder dat je rekening hoeft te houden met anderen. En met het geweldige Happy With Yoga platform wordt dat niet alleen nóg makkelijker, maar ook nog eens veel leuker!

Ervaar thuis de voordelen van yoga!

Ik weet eigenlijk zeker dat je door Happy With Yoga vaker aan yoga gaat doen. En hoe vaker jij aan yoga doet, hoe meer fysieke en mentale voordelen je zult ervaren. Je wordt door yoga niet alleen maar flexibeler, zoals vaak wordt gedacht, maar het ondersteunt de verbetering van je algehele gezondheid. Yoga draagt namelijk bij aan:

Sterke spieren en botten en verbeterde houding;

Meer energie om dingen te ondernemen;

Meer rust in je hoofd waardoor je beter slaapt;

Een lagere bloeddruk en verbeterde bloedcirculatie;

Meer focus en een betere balans in het dagelijkse leven;

Een gezondere leefstijl in het algemeen;

Een betere spijsvertering en eetlust;

Meer zelfwaardering en veerkracht.

Na een yoga sessie voelt je lichaam heerlijk ontspannen. Vanwege de ontspannen oefeningen en ademhaling kom je vaak volledig tot rust. Het is daarom niet meer de vraag wat yoga precies voor je kan betekenen, maar wanneer jij meer yoga gaat beoefenen. Happy With Yoga gaat jou daar professioneel bij begeleiden!

Hoe werkt Practice Happy With Yoga?

Practice Happy With Yoga kun je zien als een online yogastudio waar je op de mat stapt en lessen volgt. Het is net als naar een yogastudio of sportschool gaan om een les te volgen, alleen dan thuis. Met een lidmaatschap krijg je 24/7 en onbeperkt toegang tot alle kwalitatief hoogwaardige online lessen en cursussen.

Wat ook erg handig is, is dat je alle lessen en cursussen van Happy with Yoga kan streamen. Dat betekent dat je niet alleen vanachter je computer of laptop een les kan volgen, maar ook op je smartphone en tablet. Dit is ontzettend handig als je eens een weekendje weg bent of op vakantie gaat, want dan sla je nooit meer een yoga les over!

Losse yoga- en meditatielessen

Je kan kiezen uit ruim 300 losse yoga- en meditatielessen met verschillende lengtes, stijlen en intensiteit. Daar ben je wel een tijdje zoet mee, dus. Via de functie ‘Zoek een les die je wilt volgen’ kom je in het zoekoverzicht en selecteer je een passende optie die past bij je wensen en mogelijkheden van dat moment. Het werkt echt heel simpel. Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan stap je lekker op de mat en ga je aan de slag. Lekker bewegen, voelen en ervaren.

Happy With Yoga lessen

Complete cursussen

Wil je liever een complete cursus volgen? Dat kan ook! In het beginscherm van Practice Happy With Yoga kun je onder de link bekijk alle cursussen een gewenste cursus selecteren. Er worden in totaal 16 cursussen aangeboden, waaronder een introductiecursus over Practice Happy With Yoga. In de tabel hieronder staan alle andere cursussen voor je op een rijtje.

CursusInhoud
Detox Yoga Cursus Detox je lichaam en optimaliseer je energielevel met een verzameling van yogahoudingen
Yoga Armbalance CursusGebruik je spieren en ontwikkel de juiste focus en mindset om arm balances te kunnen
Yin Yoga voor beginnersOntstress je spieren met ontspannen zittende en liggende houdingen
Yoga AdemhalingscursusWerk aan je ademhaling met de juiste ademhalingstechnieken
Basis Flexibiliteit CursusOntwikkel en verbeter de flexibiliteit in verschillende gebieden van je lichaam
Core Strength CursusVersterk je core spieren en voorkom klachten een je rug en heupen
Restorative Yoga CursusVersterk je fysieke fitheid en reduceer stress met de meest ontspannen oefeningen
Posture Lab (Basics) Verbeter je houdingen en voorkom vervelende blessures tijdens een yogasessie
Just SavasanaVind je diepste ontspanning met een korte of lange Savana
Yoga tegen Stress CursusVerminder stress door af te wisselen tussen lichte en diepe inspanning
Yoga voor de Rug CursusVersoepel je nek- en schouderspieren en verminder de stress en pijnklachten
Rise and shine – Ochtend YogaBegin je dag met meer energie, focus en en kalmte in de ochtend
Yoga tijdens de Zwangerschap CursusVersterk je rug, krijg meer energie en verminder bekkenklachten tijdens de zwangerschap
Slaap lekker – AvondyogaSluit je dag ontspannen af en bereid je voor op een heerlijke nachtrust
Posture lab (Twists)Verbeter je gedraaide houdingen en voorkom vervelende blessures tijdens een yogasessie

Andere Happy With Yoga ervaringen

Op het internet vind je overwegend positieve Practice Happy With Yoga ervaringen. Misschien klinkt het ongeloofwaardig, maar ik heb echt geen enkele negatieve ervaringen gevonden. Op Google review krijgt het platform zelfs 4.9 uit 5 sterren en lees je regelmatig de woorden professioneel en kwaliteit.

Zo vertelt Rubin Joris: “Heel fijn en overzichtelijk platform, met allerlei soorten verschillende yogalessen en meditatie en ademhaling sessies. Echt voor ieder wat wils. Gemakkelijk om kennis te maken met Yoga en goede en duidelijke uitleg. Ook gevorderden kunnen hun hart ophalen en blijven geprikkeld worden.”

Sinds Jorien Happy With Yoga heeft ontdekt, doet zij steeds vaker aan yoga. Zij schrijft in haar review: “Dankzij het ontdekken van Happy With Yoga doe ik dagelijks aan yoga. Sindsdien heb ik de smaak helemaal te pakken en ben ik overtuigd geraakt van yoga. Intussen is mijn leven daardoor flink veranderd (verbeterd). Niet enkel de lessen, maar ook de blogs, trainingen en webinars zijn een flinke meerwaarde.”

Jolien vindt online lessen een uitkomst. Zij zegt daarover: “Zeer fijne yogalessen, geleide meditaties en communicatie. Deze mensen weten echt waar ze het over hebben en wat ze doen. Hun passie straalt er echt vanaf en ze staan achter alles wat ze delen. Ik vind de online lessen super handig omdat ik altijd kan kiezen welke les en welk moment bij me past.”

Voor Erica geldt zelfs dat haar leven erdoor is veranderd. In haar review schrijft zij: “Happy with Yoga heeft mijn leven werkelijk veranderd. Hoe meer cursussen ik volg, hoe meer ik me verbaas over de ongelofelijke kwaliteit, professionaliteit en allesomvattendheid. De diepgaande inhoud van de cursussen staat echt niet in verhouding tot de verbluffend lage prijs! Happy with yoga is er ook gewoon voor iedereen.”

Mijn Happy With Yoga ervaringen

Mijn ervaring met Happy With Yoga begint uiteraard bij de aanmelding. Via practice.happywithyoga.com kun je snel en gemakkelijk inloggen en vrijwel meteen starten met de eerste practice. In Mijn dashboard vind je het abonnement waarvoor je bent ingeschreven. In mijn geval is dat het kwartaalabonnement.

Via de handige zoekfunctie kun je inderdaad heel simpel een yogales of cursus naar keuze selecteren en filteren op intensiteit, docent, yogastijl en de lesduur. Het is allemaal niet super uitgebreid, maar dat is eigenlijk precies hetgeen dat Practice Happy With Yoga laat slagen. Dan ga jij als cursist namelijk ook echt wat doen.

Het valt me op dat bij één video de geluidskwaliteit niet optimaal is. Dat is slechts een klein minpuntje, waar Rolf en Melanie eigenlijk niet zoveel aan kunnen doen. Bij sommige yogahoudingen is het namelijk erg onhandig om met een microfoon te werken en hebben zij gebruik gemaakt van een zogenaamd shotgun-microfoon. Daardoor klinkt het geluid iets zachter dan bij de andere video’s.

Maar uiteindelijk zijn de resultaten natuurlijk het allerbelangrijkste; en die ga je met Happy With Yoga gegarandeerd behalen. Je kan voor een volledige yoga ervaring krijgen of kiezen voor een kort programma om te ontstressen. Daarom is Happy With Yoga wat mij betreft een zeer waardevolle investering voor de lange termijn.

Happy With Yoga cursussen

Practice Happy With Yoga abonnementen

Bij Practice Happy With Yoga krijg je voor minder dan de prijs van een fysieke yogales in een yogastudio of sportschool onbeperkt tot alle lessen en cursussen. Voor een maandabonnement betaal je €12,50 per 30 dagen. Als je een kwartaal- of jaarabonnement afsluit, profiteer je ook van meer korting! Voor een kwartaalabonnement betaal je namelijk €35,- per kwartaal (dat is omgerekend €11,66 per maand). Voor een jaarabonnement ben je zelfs nog iets goedkoper uit, want daarvoor betaal je omgerekend slechts €10,- per maand. Dat is op jaarbasis dus precies drie tientjes minder dan het maandabonnement.

Als je slechts een of een paar cursus(sen) wilt volgen, dan kun je daarvoor ook tijdelijk een abonnement nemen. Je kan namelijk elke abonnement gemakkelijk op ieder moment en zonder gedoe weer stopzetten of wijzigen. Persoonlijk vind ik dat een hele fijn gedachte, omdat je daardoor nergens aan vast zit.

Risicoloos proberen met garantie!

Daarbij krijg je bij alle abonnementen ook nog een niet-geld-terug garantie van 14 dagen. Dat wil zeggen: jij kan Practice Happy With Yoga eerst een tijdje kosteloos uitproberen. Als je niet tevreden bent over het aanbod, of omdat online yoga gewoon niets voor jou is, dan krijg je netjes je geld weer teruggestort op je bankrekening.

Overigens weet ik vrijwel zeker dat je erg tevreden zult zijn. Als je namelijk serieus aan de slag gaat met de lessen en ervoor open staat om nieuwe dingen te leren, dan is Happy With Yoga een zeer waardevolle investering in jezelf. Sterke nog: één van de allerbeste investeringen die je in jezelf kan doen!

Conclusie over Practice Happy With Yoga

Zoals je bij de ervaringen al hebt gelezen, liegen de reviews er niet om. Als je (meer) yoga aan je leven wil toevoegen, zonder dat je al te veel geld aan lessen hoeft uit te geven, dan is Practice Happy With Yoga absoluut een aanrader! Het is namelijk een geweldige plek om yoga en meditatie te ontdekken en nieuwe dingen leren.

Je vindt er talloze yoga- en meditatielessen in verschillende lengte, stijl, duur en vaardigheidsniveau. Met een abonnement heb je onbeperkt en waar en wanneer je maar wilt toegang tot het volledige aanbod. Vandaar dat leden van Happy With Yoga het platform betitelen als de ‘Netflix voor yoga’.

Met een abonnement op Practice Happy With Yoga ben je veel goedkoper uit dan wanneer je fysieke lessen volgt in een yogastudio of sportschool. Ook heb je de mogelijkheid om de lessen en cursussen meerdere keren te volgen. In een yogaschool moet je natuurlijk maar afwachten welke les je krijgt.

Is er dan geen enkel minpunt? Slechts een kleintje! Het geluid bij een enkele video klinkt wat zachter door het gebruik van een shotgun-microfoon. Het is overigens maar een detail, want echt storend is het zeker weer niet. En bij alle andere video’s is de geluidskwaliteit gewoon meer dan uitstekend te noemen.

Dus, ben jij geïnteresseerd in online yoga en wil je ook eens de lessen en cursussen van op Practice Happy With Yoga ervaren? Wacht dan niet langer en ga direct aan de slag. Of je nu beginner bent, of een doorgewinterde yoga fanaat, er zijn genoeg mogelijkheden voor iedereen!

Happy With Yoga Academy (losse cursussen)

Wil je jezelf verder ontwikkelen? Groeien als persoon? Of meer geluk ervaren in het leven? Dan heeft Happy With Yoga nog iets interessants: de Happy With Yoga Academy! Op dit platform kun je namelijk allerlei online cursussen volgen die je gaan helpen om weer balans te vinden en vanuit die balans door te groeien naar de meest krachtige en authentieke versie van jezelf. Je vindt er de cursus Yoga Stap voor Stap, cursus Yoga Nidra, cursus Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s, cursus Mindfulness voor het dagelijks leven en cursus Minimalisme.

Cursus Yoga Stap voor Stap

Als je wilt beginnen met yoga, dan kunnen er een aantal obstakels op je pad komen. Misschien weet je niet hoe je precies moet beginnen, ben je bang dat je niet lenig genoeg bent of durf je geen yogastudio binnen te stappen met mensen die al langer aan yoga doen. Herken jij jezelf hierin? Begin dan met de beginnerscursus Yoga Stap voor Stap. In de cursus wordt namelijk extra aandacht besteed aan:

De juiste manier van ademhalen;

Alle basishoudingen van yoga;

Het verbeteren van je flexibiliteit en kracht;

De kracht van ontspannings- en meditatieoefeningen.

De cursus Yoga Stap voor Stap is ideaal om te beginnen met yoga. De lessen zijn heel laagdrempelig en bieden een makkelijk te volgen stappenplan om yoga op een rustige manier aan te leren in jouw eigen vertrouwde omgeving. Wil je meer weten over deze cursus? Ik schreef eerder een uitgebreide Yoga Stap voor Stap review.

Cursus Yoga Stap voor Stap

Cursus Yoga Nidra

Yoga Nidra is een krachtige techniek om tot ontspanning te komen. Wanneer je bijvoorbeeld de kwaliteit van je slaap wilt verbeteren, dan is een cursus Yoga Nidra zeer interessant. Zeker als je hoofd vol zitten met gedachtes die ’s avonds mee naar bed neemt. Door deze online cursus Yoga Nidra te volgen kun je je gedachten uitschakelen en beter ontspannen. Yoga Nidra kan helpen om:

✅ Beter te slapen;

✅ Stress en angst te verminderen;

✅ Zware vermoeidheid en pijn tegen te gaan;

✅ De bloeddruk te reguleren;

✅ Onrust weg te nemen.

Of je nu al een gevorderde bent die zichzelf in de meest bizarre houdingen kan krijgen. Of nog een beginner die nooit op een yogamat heeft gestaan. Iedereen kan Yoga Nidra beoefenen. Het enige wat je hoeft te doen is liggen en luisteren naar de instructies van de docent. Wil je hier meer over weten? Ik schreef eerder ook een uitgebreide review over de online cursus Yoga Nidra.

Cursus Yoga Nidra

Cursus Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

De cursus Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s gaat nog een stapje verder dan de vorige cursus Yoga Nidra. Hiermee ga je namelijk ook aan de slag met de energiesystemen van je lichaam: de Chakra’s. Het zijn geen vage en zweverige oefeningen ofzo, maar juist hele praktische en doelgerichte technieken om weer in balans te komen. Een goed functionerend energiesysteem is namelijk belangrijk voor een gezond, krachtig en gelukkig leven. Deze Yoga Nidra cursus leert je:

Bewust en diep te ontspannen;

✅ Hoe energiesystemen werken en over de verschillende chakra’s;

✅ Alle eigenschappen van de chakra’s;

✅ Meer energie te halen uit een chakra;

✅ Jouw energieniveau weer in balans te krijgen;

✅ Belemmerende overtuigingen om te buigen naar gezondheid en geluk;

✅ Yoga Nidra in te zetten voor meer energie.

De cursus is voor iedereen die meer wil weten over het chakrasysteem en door ontspannen oefeningen weer terug wil gaan naar de kern. Je hebt ook veel aan de cursus als je last hebt van chronische stress, burn-out klachten, overprikkeling en rusteloosheid en je dagelijkse energie beter wil leren managen.

Cursus Yoga Nidra Reis door de Chakras

Cursus Mindfulness voor het dagelijks leven

Door mindfulness worden hoofd- en bijzaken van elkaar onderscheiden, zodat je je weer kunt focussen op belangrijke dingen in het leven. Mindfulness bestaat uit goed doordachte technieken en oefeningen om te leren omgaan met stress in de huidige wereld. De voordelen die mindfulness opleveren zijn inmiddels wetenschappelijk bewezen. Tijdens de cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven leer je:

Praktische oefeningen om je brein weer in topconditie te brengen;

✅ Wat je kunt doen om jezelf relaxt en minder gestresst te voelen;

✅ Om mindfulness in jouw dagelijkse leefpatroon te integreren;

✅ Beter en bewust ademhalen;

✅ Hoe je zonder zorgen kunt gaan slapen;

✅ Bewuster om te gaan met tijd, geld, aandacht en energie;

✅ Om negatieve energie om te zetten in positieve energie;

✅ Om te genieten van ieder moment.

Mindfulness voor het dagelijkse leven is een no-nonsens cursus die je stap voor stap kunt volgen. De oefeningen zijn namelijk heel toegankelijk en makkelijk toe te passen in je dagelijkse leven. Je zult daardoor minder stress ervaren, beter slapen en jezelf gelukkiger voelen. Allemaal belangrijke redenen om mindfulness te omarmen. Ben je nieuwsgierig? Lees dan ook mijn review over deze cursus Mindfulness.

Cursus Mindfulness

Cursus Minimalisme

Minimalisme roept bij sommige mensen misschien een beeld op van soberheid en weinig bezittingen. En dat is eigenlijk best jammer, want minimalisme gaat vooral over innerlijke rust en meer tijd voor jezelf. Met de cursus Minimalisme kun je meer vrijheid in je leven vinden en afstand nemen van de dingen die je vrijheid beperken. Wat leer je nog meer van deze cursus?

✅ Meer tijd en vrijheid te creëren voor de dingen die jij belangrijk vindt;

✅ Meer geluk te halen uit de kleine dingen in het leven;

✅ Bewuster om te gaan met tijd, geld en energie;

✅ Minimalisme toe te passen, zonder dat je de leuke dingen hoeft op te geven;

✅ Hoe spullen ons gedrag beïnvloeden en stress bezorgen en wat je ertegen kunt doen;

✅ Te beoordelen welke spullen bijdragen aan je geluk en welke juist niet

✅ Te consuminderen en alleen dingen te kopen die echt belangrijk zijn.

Deze Minimalisme cursus is voor iedereen die zijn of haar leven op wil ruimen en op zoek is naar meer betekenis, vrijheid en ruimte. Een minimalistisch leven is een waardevolle investering als je weinig tijd hebt, een overvolle agenda en gewoon niet toekomt aan ‘me-time’. Wil je meer weten? Je leest alles over deze cursus Minimaliseren in mijn uitgebreide review.

Cursus Minimalisme

Wat kost een cursus?

Om één of meerdere van deze cursus(sen) te volgen, is het niet nodig om jezelf te abonneren op de Happy With Yoga Academy. Dat wil zeggen dat je voor een eenmalige investering volledig toegang krijgt tot de inhoud van de aangekochte cursus. Je kan gemakkelijk online betalen via je bank, Ideal, creditcard, Bancontact / Mister cash en PayPal. Dit betaal je per cursus:

  • Via deze pagina bestel je de cursus Yoga Stap voor Stap voor 57 euro
  • Via deze pagina bestel je de cursus Yoga Nidra voor 37 euro
  • Via deze pagina bestel je de cursus Reis door de Chakra’s voor 87 euro
  • Via deze pagina bestel je de cursus Mindfulness voor 47 euro
  • Via deze pagina bestel je de cursus Minimalisme voor 87 euro

Wat zijn de ervaringen?

Wat zeggen anderen over deze cursussen? Hieronder lees je een kleine greep uit de reacties en ervaringen:

“Wat vind ik het fijn dat ik jullie tijdens wat Googelen ben tegen gekomen! Ik heb mezelf beloofd dat ik dit jaar alles zou doen om me goed te voelen, dus gezonde voeding, yoga en meditatie. Les 2 achter de rug. Ik vind het ontzettend fijn, duidelijk omschreven en makkelijk te volgen. Ik ben er echt heel blij mee.”, vertelt Ingrid over de cursus Yoga Stap voor Stap.

Bernanda zegt over de cursus Yoga Nidra: “Ik heb zeker al gebruik gemaakt van het Yoga Nidra programma en vind het heerlijk. Het begint zelfs bijna een verslaving te worden’. Ik doe het minimaal drie keer per week voor het slapengaan, zodat ik daarna heerlijk ontspannen in slaap kan vallen. Namaste en bedankt.”

Debbie heeft de cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven gevolgd. Zij vertelt in haar review: “Ik vond het een fijne cursus om te doen. Ik wist niet wat ik moest verwachten van een digitale mindfulness cursus, maar het is me echt goed bevallen. Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer mindful wil worden en daar ook wat voor wil doen. Enige consequentie, discipline en doorzettingsvermogen wordt wel van je vereist.”

En bedenker van Happy With Yoga, Rolf van Baalen, zegt over zijn eigen cursus Minimalisme: “Ik beschouw mezelf niet als een pure minimalist, maar de praktische inzichten en oefeningen uit deze cursus hebben me geholpen om mijn leven en Happy with Yoga op te bouwen tot wat het nu is – vol met vrijheid, verbinding, mooie mensen en de tijd en ruimte om me te richten op mijn hogere doelen en mijn gezondheid.”

Practice & Academy: de ideale combi!

Samen vormen Practice Happy With Yoga en de Happy With Yoga Academy de ideale combinatie. Op de Academy ontdek en ervaar je de veelzijdigheid van de oude yoga filosofie in op maat gemaakte losse cursussen en leer je deze filosofie langzaam te integreren in het moderne dagelijkse leven. Kortom: je gaat ontdekken, leren en groeien! Het Practice platform draait vooral om…practicen. Gewoon lekker op de mat staan en heerlijke yoga- en meditatielessen volgen waardoor je beter in je vel gaat zitten en meer energie krijgt. Zie jij ook de kracht van de combinatie van beide platforms?

Het ontstaan van Happy With Yoga

In 2013 besloten Rolf en Melanie van Baalen, twee liefhebbers van yoga, te starten met een blogwebsite over de onderwerpen yoga, mindfulness, meditatie en lifestyle. Inmiddels hebben ze meer dan 900 artikelen geschreven en zelfs een Happy With Yoga YouTube kanaal met honderden yoga en meditatie video’s.

Rolf en Melanie zijn ervan overtuigd dat yoga en meditatie kunnen bijdragen aan een vitaal en gelukkig leven. Zij zien het als medicijn voor je gezondheid. Vanuit die gedachte hebben ze uiteindelijk Practice Happy With Yoga en de Happy With Yoga Academy opgericht, zodat iedereen de fysieke en mentale voordelen van yoga zelf ervaren. De afgelopen jaren is de Happy With Yoga uitgegroeid tot hét online yogaplatform van Nederland en België.

Wie zijn Rolf en Melanie van Baalen?

Rolf en Melanie zijn allebei yogadocent en volgden verschillende opleidingen in binnen- en buitenland, waaronder in Bali, Cambodja, Polen en Nederland. Daarna heeft Melanie zich verder gespecialiseerd in Yin Yoga en Hatha Vinyasa yoga en heeft Rolf zichzelf vooral gespecialiseerd in mindfulness en de Wim Hof methode (Iceman). En daarbij hebben ze allebei ook nog eens een 300 uur durende meditatie en Yoga Nidra training afgerond!

Rolf en Melanie zijn een eindeloze bron aan kennis over yoga, mindfulness, ademhalingsmethoden en zelfontwikkeling en delen dat allemaal via Happy With Yoga. Practice Happy With Yoga en de Happy With Yoga Academy zijn een moderne vertaling van wat zij de afgelopen jaren allemaal hebben geleerd en aan ervaringen hebben opgedaan.

FUN FACTS: Rolf wilde vroeger het liefste de hele dag een joggingbroek aan, maar mocht dat niet van zijn vader. Sinds hij zijn droombaan heeft gecreëerd mag hij de hele dag in een joggingbroek werken. Melanie heeft juist de broek aan en wordt daarom de Lady Boss genoemd. Daarentegen kan zij wel super onhandig zijn.

Rolf en Melanie Happy with yoga

Happy With Yoga is populair

Op Facebook is de Happy With Yoga Tribe inmiddels gegroeid tot meer dan 4K leden. De meeste leden hebben een Happy With Yoga abonnement of één van de vele online cursussen gevolgd. Het aantal Instagram volgers en Youtube abonnees is zelfs nog hoger. Het Happy With Yoga Instagram account telt inmiddels 21K volgers en het Happy With Yoga Youtube kanaal zelfs meer dan 23K! Happy With Yoga is zonder twijfel één van de grootste spelers in online yogaland.


Veelgestelde vragen

Rolf en Melanie van Balen, twee yogafanaten, hebben in 2013 Happy With Yoga opgericht. Wat eerst begon met een blog website over yoga, meditatie en mindfulness, is uitgegroeid tot hét online yoga platform van Nederland en België: Practice Happy With Yoga en de Happy With Yoga Academy. De missie van Rolf en Melanie is om de tijdloze traditie van yoga te vertalen naar de moderne mens.

Happy With Yoga is voor mannen en vrouwen, jong en oud, beginners en gevorderden. Iedereen met een passie voor yoga en meditatie, of juist wil beginnen met yoga, is bij Happy With Yoga aan het goede adres. Je kunt namelijk een beginnerscursus volgen, maar ook yogavormen die zwaarder zijn of meer gericht tegen stress.

De online lessen en cursussen van Happy With Yoga kosten je minder tijd. Je hoeft namelijk nergens heen en kan alle lessen gewoon vanuit je huis volgen. Daarnaast kun je een les overal in de wereld volgen en eindeloos terugspoelen en terugkijken. Ook is het een stuk goedkoper dan een fysieke les. Een traditionele aanbieder heeft namelijk meer kosten en berekent dat door in het abonnement.

Voor €12,50 per maand heb je 24/7 en onbeperkt toegang tot bijna 245 lessen en cursussen in verschillende lengtes, stijlen en intensiteit. Deze kun je maandelijks opzeggen. Wanneer je liever langer afsluit kun je kiezen voor een kwartaalabonnement voor €11,66  per maand of een jaarabonnement voor slechts slechts €10,-. Dat scheelt je op jaarbasis €30,-

Je kunt bij Happy With Yoga inloggen via deze pagina.


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *