Nutribites Green Juice Review [2024] + Ervaringen!

Deel artikel 👇


Wil jij met gemak én plezier je gezondheid verbeteren? Dan moet je beslist meer weten over green juice poeder. Dit supergezonde poeder mix je gemakkelijk door een glas drinken, smoothie, soepje of door je yoghurt of kwark. Zo krijg je razendsnel heel veel vitaminen en mineralen binnen. Voor het schrijven van deze green juice review heb ik onderzocht of Nutribites Green Juice de moeite waard is. Nadat je de review hebt gelezen, weet jij of green juice kopen van dit merk een goede keuze is of niet. Lees je mee?


Gezond leven: het kost veel tijd, geld en energie…

Iedereen roept altijd maar dat je gezond moet leven, maar zo makkelijk is dat niet. We hebben namelijk overal verleidingen om ons heen. In de supermarkt liggen de koekjes, het snoep en alle andere ongezonde voedingsmiddelen duidelijk in het zicht – vaak zelfs op de koppen van de schappen, omdat ze in de actie zijn. Op straat, op tv en op het internet zien we continu reclames voorbijkomen van fastfood ketens, nieuwe (ongezonde) producten, zoals chocola en alcohol – en zelfs op scholen en bij bedrijven worden nog weleens ongezonde keuzes gestimuleerd. Niet altijd bewust, maar het gebeurt wel. Een aanbieding voor een broodje frikandel in de kantine, een zakje chips uit de automaat en ga zo nog maar even door.

Letterlijk overal zijn verleidingen. Het kost daarom veel energie om gezonde keuzes te maken. Bovendien kost het tijd, want het beste is om gezond eten van huis mee te nemen. En alsof dat nog niet genoeg is, is gezond eten vaak ook nog een stuk duurder…

Gemakkelijker fit worden? Zo doe je dat

Dus, hoe word je alsnog op een makkelijke manier fit? En het liefst zonder dat je hier veel moeite voor moet doen, tijd aan kwijt bent of dat het je veel geld kost? Het antwoord op die vraag is simpel: haal green juice poeder in huis! Dit poeder is ontwikkeld als aanvulling op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Het helpt je om gemakkelijker aan je dagelijkse portie vitaminen en mineralen te komen en zo meer uit je dag te halen. Het geeft je namelijk een duwtje in de rug (qua energie en motivatie) wanneer je dat nodig hebt, zodat je gezonde keuzes blijft maken.

Wat is green juice?

Green juice is een groen sapje dat heel gezond is. Het wordt verkocht in de vorm van green juice poeder, dat je zelf kunt mixen met iets vloeibaars. Dit groene sap is gemaakt van groenten, vezels, algen, superfoods en fruit. Al die ingrediënten zijn eerst gedroogd en vervolgens tot een poeder vermalen, waarna het in de schappen belandt of online verkocht wordt. Verschillende merken bieden green juice aan, maar voor dit artikel heb ik alleen uitgezocht hoe het zit met Nutribites Green Juice. Is dit product de moeite waard? Wat zijn mijn eigen bevindingen hierover en wat zeggen anderen in hun reviews? Dat gaan we ontdekken.

Nutribites Green Juice poeder

Voordelen van green juice

Green juice poeder kent veel voordelen. Om je er een beeld van te geven, heb ik de belangrijkste hieronder verzameld:

✅ Het is een green juice superfood, boordevol vitaminen en mineralen;

✅ Het activeert de natuurlijk energie van je lichaam;

✅ Het maakt je gezonde smoothie in een handomdraai nog gezonder;

✅ Het is een makkelijke, snelle aanvulling op een gezond eetpatroon;

✅ Je weerstand wordt er beter door;

✅ Het heeft een gunstige invloed op je darmen;

✅ Als je niet graag groenten eet, kun je ze zo ‘ongemerkt’ toch binnenkrijgen;

✅ Het bevordert je gezondheid aan binnen- en buitenkant van je lichaam.

Nadelen van green juice

Zijn er dan ook nadelen verbonden aan dit groene goedje? Ja, wel een paar als ik heel eerlijk ben. Dit zijn ze:

❌ Niet iedereen houdt van de smaak van green juice;

❌ Niet elke green juice poeder bevat veel vezels;

❌ Sommige merken verkopen green juice poeder voor een vrij hoge prijs.

Waar moet je op letten?

Lang niet elke green juice poeder is even gezond of effectief voor de gezondheid. Daarom is het goed om te weten hoe je een goed product herkent. Daar zijn een aantal manieren voor, die ik hieronder met je deel.

1. Kijk naar de vezels

Je hebt vezels nodig voor goed werkende darmen. En uit onze voeding halen we lang niet altijd genoeg vezels. Daarom kan een green juice hiervoor de oplossing bieden. Tenminste, als er genoeg vezels in zitten. In de praktijk blijkt namelijk dat lang niet elke green juice poeder voldoende vezels bevat. Let hier daarom op als je producten vergelijkt.

2. Check de suikers

Een gezond product moet natuurlijk ook niet te veel toegevoegde suikers bevatten. Ook geen suikers die schuilgaan onder andere namen sucrose, fructose en lactose. In een gezond green juice poeder zit slechts een zeer kleine hoeveelheid toegevoegde suiker. Alleen om de smaak aantrekkelijk te maken.

3. Kies voor algen

En als je dan toch bezig bent met het checken van de ingrediëntenlijsten, kijk dan ook of er algen in het product zitten. Die bevatten namelijk heel veel voedingsstoffen, zoals eiwitten en ijzer, en zijn daarom supergezond. Spirulina en chlorella zijn hier bekende voorbeelden van.

4. En voor probiotica stammen

Probiotica stammen (bacteriestammen) zijn weer goed voor je darmen. Dat komt omdat ze de schadelijke bacteriën kunnen verdrijven. Ze kunnen zelfs helpen om je darmklachten te verminderen. In sommige green juice poeders, zoals die van Nutribites, vind je deze terug. Dus zijn ze aanwezig op de ingrediëntenlijst, dan is dat absoluut een pluspunt!

5. Adaptogenen? Yes, please

Adaptogenen zijn die bijzondere namen die je weleens tegenkomt, zoals Ashwagandha, Ginseng en Maca. Ze dragen bij aan een goede, natuurlijke balans en helpen je lichaam in de strijd tegen stress. Ook als je eens in een dipje zit, werken ze gunstig. Je krijgt er namelijk meer energie van. Zie je een adaptogeen (of meerdere ervan) op de ingrediëntenlijst van een green juice poeder staan? Ook dat is een groot pluspunt.

Nutribites Green Juice vitamines

Wat is Nutribites?

Dat green juice gezond en heel interessant is, dat mag inmiddels wel duidelijk zijn. Maar hoe zit het dan met Nutribites? Wat weten we allemaal over dit merk? En hoe zit het met het product Nutribites Green Juice?

Nutribites streeft naar meer bewustwording van gezondheid, voeding en een gelukkig leven, voor iedereen! Het bedrijf heeft als doel om mensen positief te beïnvloeden op al deze vlakken en bij te dragen aan een optimale gezondheid voor Nederlanders en Belgen. Als je namelijk de juiste voedingsstoffen tot je neemt, krijg je meer energie en heb je minder klachten. Daardoor voel je je beter, hoef je minder vaak naar de huisarts en voel je je ook mentaal sterk. Het maakt je gezond van binnen en mooi van buiten.

De belofte van Nutribites is dat het bedrijf zuivere supplementen levert die van goede kwaliteit zijn. Deze worden binnen 24 uur bij je thuis bezorgd, met uitzondering van bestellingen op zaterdagen. Komt je pakketje niet heelhuids aan of helemaal niet? Dan kost dat jou niets. En als je niet tevreden bent over je aankoop (ook na gebruik ervan), dan laat je het gewoon binnen 60 dagen weten. Nutribites stort je geld dan weer terug op je rekening. 

Over Nutribites green juice

Het bedrijf is in elk geval professioneel en betrouwbaar en heeft een mooie missie, dus laten we doorgaan naar het product Nutribites Green Juice. Hoe zit het met de kwaliteit ervan? En voldoet deze green juice poeder ook aan de eerder genoemde eisen in dit artikel? Laten we er eens induiken!

Allereerst zitten er niet alleen fruit en groenten in Nutribites Green Juice, maar ook probiotica stammen. Check! Verder zit er chlorella én spirulina in (check!) en maar liefst 3,6 gram vezels per 10 gram (dosering). Nogmaals check! Sterker nog: er is vrijwel geen ander green juice superfood product dat net zoveel vezels bevat als Nutribites. Een groot voordeel, dus.

Verder vind je in Nutribites Green Juice slechts 1 gram suikers en die komen allemaal van het fruit. Dit is allereerst heel weinig suiker in vergelijking tot andere green juice producten en ook nog eens op natuurlijke basis. Dubbel check!

Wat is het en wat zit erin?

Als we even heel praktisch kijken naar de ingrediëntenlijst en voedingswaarden, dan kunnen we het volgende zeggen over Nutribites Green Juice. In een pot zit 300 gram green juice poeder. En het is 100% vegan en glutenvrij en daardoor geschikt voor veel mensen.

Wat dit poeder doet? Het activeert de natuurlijke energie van je lichaam, draagt bij aan een sterker immuunsysteem en geeft je elke dag een gezonde start. Het helpt namelijk bij vermoeidheid, bevordert het transport van zuurstof door het bloed en het helpt je lichaam ontgiften en het afscheiden van zware metalen. Verder krijg je er een heldere geest door, een gezonde lever, gezonde botten en een goede bloedstolling én helpt het je schildklier normaal te functioneren [1].

De prijs

Natuurlijk is de prijs ook belangrijk wanneer je overweegt om met een nieuw supplement te starten. Een verpakking Nutribites Green Juice kost €47 per 300 gram. Dat is omgerekend slechts €0,78 per glas/dosering.

Kies je voor de green juice aanbieding, dan krijg je 3 potten als bundel thuisgestuurd voor €132 in totaal. Dat is omgerekend €44 per pot. En wil je écht het maximale voordeel behalen? Bestel dan 6 potten als bundel voor €249. Dan betaal je namelijk omgerekend €41,50 per pot, waardoor je €33 voordeliger uit bent dan wanneer je 6 losse potten koopt.

Misschien vind je de prijs dan nog steeds aan de hoge kant, maar bedenk dan dat dit echt een investering is in je gezondheid. Je lichaam is je er uiteindelijk dankbaar voor en op de lange termijn kan je daardoor meer uit je leven halen!

Mijn ervaring met Nutribites green juice

Ik ben al een paar maanden klant van Nutribites. Naast de Nutribites Green Juice, die ik nu 2 maanden gebruik, heb ik laatst ook Nutribites Vitamine C gekocht. Mijn weerstand voelt in de wintermaanden vaak wat lager, dus wat extra vitamine C kan dan zeker geen kwaad. Over beide producten ben ik erg te spreken. Toen ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik deze inderdaad de volgende dag al thuisbezorgd. Dat was precies zoals er op de website beloofd wordt en ook fijn dat het zo snel is. Mocht je er een keer op het laatste moment achter komen dat je verpakking leeg is, dan kun je diezelfde dag bestellen en de volgende dag gewoon weer je gezonde portie green juice innemen. Ideaal!

En dan over mijn bevindingen en ervaringen. Nutribites Green Juice superfood is allereerst een heel effectief product. Ik doe elke ochtend één schepje door mijn smoothie heen. Ik heb het eerst geprobeerd met water te mengen, maar die smaak beviel mij echt niet. Die gezonde ingrediënten zijn dan weliswaar goed voor je, maar super lekker zijn ze niet naar mijn mening. Daar denkt overigens niet iedereen zo over, als ik de reviews van andere klanten lees. Dus misschien vind jij het wel heel lekker? Hoe dan ook: door mijn smoothie proef ik dit nog amper en krijg ik toch die extra vitaminen binnen. Dat is dus een prima oplossing tegen de smaak. En omdat er 300 gram in een pot zit en je maar 10 gram per dag nodig hebt, kun je er een hele maand mee doen. Heel soms vergeet ik het en dan doe ik er iets langer mee.

Wat betreft het effect: ik voel me inderdaad energieker sinds de afgelopen maand. Vooral tijdens het sporten merk ik dat op. Normaal gesproken werd ik ’s avonds heel snel moe en kon ik daardoor niet zoveel uit mijn dag halen als dat ik wilde. Sinds ik Nutribites Green Juice gebruik, is dat vrijwel verleden tijd. Dat je dankzij zo’n kleine verandering je leven zo kunt verbeteren, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Maar eerlijk is eerlijk: het werkt echt!

De prijs vind ik voor één pot wel een beetje aan de hoge kant. Daarom ga ik de volgende keer zo’n bundel bestellen met 3 of zelfs 6 potten. Ondanks dat, merk ik echt wat het voor mijn gezondheid doet en daarom vind ik het dat geld absoluut waard. Ik blijf zelf dus voorlopig gewoon klant!

Ervaringen van anderen

Ben je ook benieuwd naar de gemiddelde Nutribites Green Juice review die je online tegenkomt? Ik heb er een aantal verzameld om je hier een goed beeld van te geven. Het is in elk geval alvast interessant om te vermelden dat Nutribites op het reviewplatform Kiyoh beoordeeld wordt met een 9,2. Dit mooie cijfer is gebaseerd op 286 beoordelingen. Vooral de kwaliteit van de producten, de snelle levering en het effect op de gezondheid, worden door veel klanten als positief ervaren.

“Ik gebruikte eerst green juice Superfoodies maar nu Nutribites geprobeerd. Die ik eerst had was wat duurder, daarom wilde ik kijken of er ook een goedkopere variant net zo effectief was. Het bleek dat Nutribites een waardige vervanger is en de ingrediënten en voedingswaarden zijn top. Ik blijf dit voorlopig gebruiken want het bevalt me heel goed”, schrijft René.

Veronica bestelt vaak supplementen bij Nutrifoodz, maar besloot toch ook Nutribites te proberen. “Nutrifoodz heeft ook green juice en de voordelen lijken online vrijwel hetzelfde te zijn. Toch zag ik dat er in Nutribites green juice 31 voedingsstoffen zitten in plaats van 21 zoals bij Nutrifoodz en ook zitten er meer vezels in. Dat was wat mij overhaalde om in dit geval van merk te switchen. Ben benieuwd of de rest van het aanbod mij ook meer aanspreekt, want dan weet ik het wel!”

“Mijn zoon vindt gezond eten maar gedoe en hij houdt ook niet zo van groenten tijdens het avondeten. Ik vind het wel belangrijk dat hij zijn lichaam geeft wat het nodig heeft. Daarom had ik Nutribites besteld en ik doe het nu vaak door zijn eten heen. Soms heeft hij het niet eens door als het bijvoorbeeld door een soep zit. Dankzij het gratis receptenboek kan ik steeds variëren en vindt hij het ook niet zo erg meer. Ook omdat hij zich echt beter voelt sinds we ermee begonnen.”

Pascale schrijft in haar review het volgende. “Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik heb de green juice gekocht en het heeft eigenlijk een aangename smaak vind ik. Ik las dat mensen het soms vies vonden maar dat vind ik eigenlijk niet. Het smaakt een beetje naar matcha of spinazie met munt en iets zoets. Ik voel mij onmiddellijk energieker nadat ik het gedronken heb, elke dag weer. En ik houd die energie ook de hele dag vast. Het voelt dus echt alsof mijn lichaam het nodig heeft. Mijn man en dochter drinken het tegenwoordig ook en zijn net zo enthousiast. Wij zijn fan van green juice van Nutribites!”

Nutribites green juice smoothies

Meer interessante Nutribites producten

Naast Nutribites Green Juice, kun je meer producten in het assortiment vinden. Ik heb hieronder toegelicht wat er nog meer te koop is bij dit bedrijf. Als je naar een bepaald supplement op zoek bent, dan is de keuze vast snel gemaakt. Weet je niet of je onderstaande supplementen nodig hebt? Dan kun je altijd even overleggen met je arts. Doe dit uiteraard altijd wanneer je medicijnen gebruikt. Je kunt niet zomaar alle medicatie en alle supplementen met elkaar combineren, dus wees daar voorzichtig mee. In zo’n geval kan een gezond supplement misschien eerder kwaad dan goed doen.

Vitamines

Allereerst zijn er verschillende vitamines te koop in de webshop. Zo kun je er Nutribites vitamine C, Nutribites vitamine D3, een Nutribites multivitamine en Nutribites vitamine B12 kopen. Natuurlijk krijg je ook al veel vitamines binnen als je Nutribites Green Juice poeder koopt, dus deze supplementen zijn vooral bedoeld voor als je behoefte hebt aan wat extra.

Mineralen

En door naar het mineralen aanbod! Bij Nutribites bestel je ook eenvoudig een pot met Nutribites magnesium bisglycinaat capsules en magnesium citraat, Nutribites probiotica, Nutribites calcium+ en zelfs visolie. Bekijk het volledige aanbod op je gemak en doe eventueel een supplemententest om te ontdekken waar jouw lichaam behoefte aan heeft.

Superfoods

Er zijn ook verschillende superfoods supplementen verkrijgbaar, zoals Nutribites kurkuma C3, krillolie, Ashwagandha of algenolie. En er is ook een Relax formule en een Nachtrust supplement, voor degene die wat extra hulp bij het ontspannen kan gebruiken.

Accessoires

De shakebeker is op dit moment het enige accessoire in het assortiment. Maar deze is absoluut het benoemen waard, want hij is gemaakt van BPA-vrij plastic. Dat is namelijk beter dan shakebekers van gewoon plastic, omdat het minder schadelijk is voor je gezondheid wanneer je eruit drinkt. Ga je green juice bij Nutribites bestellen en ben je van plan om er shakes van te maken? Dan is deze shakebeker een mooie aanvulling!

Nutribites shop

Nutribites green juice kopen? Zo doe je dat!

Wil jij Nutribites Green Juice kopen na het lezen van deze review? Ik geef je geen ongelijk. Green juice poeder is supergezond en vooral wanneer je het bij dit merk bestelt. Het is ongetwijfeld een van de beste merken op dit gebied. Ik ben in deze green juice review eerlijk en objectief geweest, maar ik heb ook mijn ervaring en die van andere klanten gedeeld. Jij voelt op dit moment vast heel goed aan wat je wilt: green juice kopen of niet.

Mijn advies: áls je het koopt, doe het dan bij Nutribites. Zoals je hebt kunnen lezen, voldoet de green juice poeder van dit merk aan alle belangrijke voorwaarden voor een gezond green juice product. En de reden dat je green juice zou gebruiken, is vanwege de gezondheidsvoordelen, toch? Maak daarom een goede keuze en krijg waar voor je geld met Nutribites Green Juice.

Nutribites green juice aanbieding scoren

Wil jij Nutribites green juice kopen, maar betaal je niet graag de volle prijs? Op de website van Nutribites kan je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Bovendien zijn er ook regelmatig Nutribites kortingscodes beschikbaar, waardoor je nóg voordeliger besteld. Neem daarom regelmatig eens een kijkje op de website.

Is dat op dit moment niet het geval? Dan kan je nog steeds profiteren van voordeel! Zoals eerder uitgelegd, kun je een losse pot of meerdere losse potten kopen. Het is echter voordeliger als je kiest voor een Nutribites Green Juice aanbieding met 3 of 6 potten in een bundel. Ik kan je in elk geval aanraden om te investeren in je gezondheid, op deze manier. Met green juice superfood krijgt je lichaam namelijk echt een boost. En Nutribites is hierin een gezonde keuze!


Veelgestelde vragen

Green Juice is een groen poeder met diverse voedingsstoffen uit verschillende soorten groente, fruit, superfoods, kruiden, probiotica en mineraalrijke algen. Van Green Juice maak je een groen sapje of smoothie, waarmee je dan in een paar slokken al die voedingsstoffen binnenkrijgt. Bij Nutribites kun je 1, 3 of 6 pot(ten) Green Juice kopen.

Veel mensen vragen zich af waar ze Nutribites Green Juice kunnen kopen. Het antwoord is simpel: alleen op Nutribites.nl. Nutribites wil namelijk heel graag een exclusief merk blijven op de online markt. Offline is Nutribites Green Juice ook te verkrijgen bij verschillende yogastudio’s, fysiopraktijken, fitnesscentra en beautysalons.

De smaak van Nutribites Green Juice is fruitig en fris in vergelijking met andere merken green juice. Dat komt vooral door het gebruik van verschillende soorten fruit, zoals mango en ananas, en munt. Er zijn geen chemische zoetstoffen en toegevoegde suikers aan toegevoegd. Wil je het nog fruitiger of frisser maken? Meng de green juice poeder dan met een smoothie!


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *