Nutrifoodz Gold Review [2024] | Ontdek de voordelen van gouden melk

Deel artikel 👇


Heb je weleens van de gouden melk van Nutrifoodz gehoord? Zo wordt de superfoodthee Nutrifoodz Gold ook wel genoemd. Het helpt wanneer je minder energie hebt en niet goed slaapt, maar ook als je je gewoon niet helemaal lekker in je vel voelt. Dat heeft natuurlijk allemaal een positieve uitwerking op hoe je je leven leidt. Via via ontdekte ik de gouden melk van Nutrifoodz. Sinds ik dagelijks één glaasje drink, merk ik écht verschil. Ik kan met zekerheid zeggen: Nutrifoodz Gold is een gouden melk waar je écht profijt van hebt. Waar dat allemaal mee te maken heeft en hoe jij Nutrifoodz Gold met korting kunt kopen, vertel ik je in mijn Nutrifoodz Gold review. Lees je mee?


Wat is gouden melk (golden milk)?

Gouden melk, in de volksmond ook wel ‘golden milk’ genoemd, is van origine een traditioneel Indiaas drankje dat de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint. En hoewel het op verschillende manieren wordt bereid, bestaat het oorspronkelijke recept uit kurkuma; diverse kruiden en zuivelhoudende melk. Inmiddels zijn er veel variaties bekend, waaronder een plantaardige variant met bijvoorbeeld kokosmelk of sojamelk. Het hoofdingrediënt van gouden melk is kurkuma, dat bekendstaat om zijn krachtige antioxidante eigenschappen en sterke ontstekingsremmende werking. De werkzame stof in kurkuma is curcumine. Dit zorgt trouwens niet alleen voor de genoemde werking, maar ook voor de gele kleur.

De ingrediënten van gouden melk

Originele gouden melk wordt verrijkt met verschillende kruiden, zoals gember, kaneel, zwarte peper en kardemom. Al deze bestanddelen zorgen niet alleen voor die authentieke smaak, want ze hebben allemaal hun eigen gezondheidsvoordelen. Gember kan bijvoorbeeld bijdragen aan de vermindering van ontstekingen en misselijkheid, terwijl zwarte peper kan helpen bij een bevorderde opname van curcumine in het lichaam. Gouden melk staat erom bekend dat het ontstekingsremmende, immuunsysteem versterkende en antioxidante eigenschappen heeft. Daarnaast zou het gunstig kunnen zijn voor de spijsvertering én zou het verlichting kunnen bieden bij gewrichtspijn. Omdat er in golden milk geen bewezen werkzame stoffen zitten, kunnen deze claims echter niet ondersteund worden door de wetenschap. Gouden melk kan dankzij de natuurlijke bestanddelen wel worden gezien als homeopathisch middel.

Denk je nu: ‘ik wil gouden melk zelf maken’? Dat is een lastig klusje. Ik denk echter wel dat je veel van de ingrediënten kunt kopen om de golden milk zelf te maken. De vraag is alleen of je al die moeite wilt doen, terwijl je bij Nutrifoodz hele goede gouden melk kunt kopen. Daarover verderop in het artikel meer!

Nutrifoodz Gold

De voordelen van kurkuma thee

Het hoofdbestanddeel van gouden melk is dus kurkuma. Omdat je de golden milk warm drinkt, kun je het goed vergelijken met kurkuma thee (oftewel geelwortelthee). Ik heb het al even kort gehad over de voordelen van kurkuma, of eigenlijk de voordelen van curcumine. De ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen zijn niet het enige waar we curcumine mee associëren. Kurkuma kan namelijk ook een positief effect hebben op een normale spijsvertering. Daarbij ondersteunt curcumine het afweersysteem. Al eeuwenlang maken mensen gebruik van kurkuma ter ondersteuning van het behoud van een gezonde darmflora en spijsvertering. Door iedere dag een kopje kurkuma thee of gouden melk te drinken profiteer je al van de effecten.

In gouden melk zit niet alleen kurkuma. Nutrifoodz gebruikt in de Gold formule onder andere citroenmelisse, zwarte peper, kaneel en gemberwortel. Deze samenstelling heeft een sterk ondersteunende werking voor een normale spijsvertering en draagt bij aan een normale nachtrust. Ook heeft Nutrifoodz gouden melk een verlichtend effect op maag- en darmen.

Over Nutrifoodz

Nutrifoodz is een bedrijf dat zich hard maakt voor een betere planeet voor mens en dier. Dit doen de mensen achter Nutrifoodz door producten aan te bieden die zowel een gezonde levensstijl aanmoedigen, als bijdragen aan het behoud van flora en fauna. Nutrianen, zo worden de klanten van Nutrifoodz genoemd, zijn overtuigd van Nutrifoodz. Ook vanwege de bijdrage van het bedrijf aan de Regreen Revolutie van Justdiggit.

Nutrifoodz begrijpt dat onze huidige maatschappij bepaalde behoeften heeft, maar verschilt van mening over de manier waarop we als samenleving aan deze behoeften voldoen. Concrete voorbeelden hiervan zijn de wijze waarop we omgaan met andere mensen, flora en fauna. Nutrifoodz wil onder andere de opwarming van de aarde tegengaan door 100% plantaardige voeding te produceren. Ook doneert het bedrijf 1% van de omzet aan de Regreen Revolutie. Door te kiezen voor Nutrifoodz draag jij als consument dus ook je steentje bij. Want hoe meer mensen zich aansluiten, des te groter de impact.

Op dit moment hebben alle Nutrianen samen al 22.787 bomen hersteld en een oppervlakte van 6.784.149 vierkante meter grond “vergroend”. Dit komt overeen met maar liefst 1.356 voetbalvelden! Over impact gesproken…

Wat is Nutrifoodz Gold?

Nutrifoodz Gold is een bekende formule van Nutrifoodz. Deze superfoodthee is door specialisten ontworpen om een fijne, diepe slaap en ontspanning te bevorderen. Deze zogenoemde gouden melk bevat uitsluitend hoogwaardige, veganistische ingrediënten, waaronder Lion’s Mane, citroenmelisse, gember en kaneel. Deze natuurlijke ingrediënten dragen eraan bij dat je ’s ochtends fris en energiek wakker wordt. We weten immers allemaal hoe belangrijk een goede nachtrust is. Daarom is Nutrifoodz Gold een uitstekende keuze.

Het geheim achter Nutrifoodz Gold? Dat is heel simpel: de unieke samenstelling van verschillende, natuurlijke werkzame stoffen (zoals citroenmelisse). Deze dragen bij aan een diepe en rustgevende slaap. En terwijl je slaapt, zorgt het extract van kurkuma, bekend als curcumine, ervoor dat je gewrichten soepel blijven. Daarnaast ondersteunt de thee je immuunsysteem dankzij de toevoeging van gember. Kaneel heeft een extreem positief effect op je spijsvertering. Dit maakt de Nutrifoodz Gold ook voor je darmflora een goede invloed.

Naast de voordelen voor je lichaam en geest, is Nutrifoodz Gold ook een hele duurzame keuze. Deze gouden melk bevat enkel milieuvriendelijke ingrediënten en wordt op een verantwoorde manier geproduceerd, waardoor de impact op het klimaat minimaal is. De gezondheidsclaims van Nutrifoodz Gold worden momenteel beoordeeld en wachten op goedkeuring van de Europese autoriteiten.

Nutrifoodz Gold maken, dat doe je zo

Een kopje Nutrifoodz Gold maken? Dat doe je in nog geen 10 seconden. Oké, je waterkoker moet even warm worden, maar dat is het dan ook wel. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn een kopje, schepje Nutrifoodz Gold formule en heet water. Even roeren en laten afkoelen tot wanneer je het kunt drinken en genieten maar. Zelf vind ik deze gouden melk het lekkerste om te drinken als ik (op tandenpoetsen na) helemaal klaar ben om naar bed te gaan. Dan neem ik nog even een momentje voor mezelf en slaap ik daarna heerlijk snel in. Klinkt goed, toch?

Nutrifoodz Gold reviews: wat klanten vinden

Op de Nutrifoodz website zijn meer dan genoeg reviews te vinden over de Nutrifoodz Gold gouden melk. Benieuwd naar wat klanten vinden van deze formule? Hieronder lees je een samenvatting van de klantervaringen.

De Nutrianen die hun ervaring met de Nutrifoodz Gold hebben achtergelaten, zijn heel enthousiast over deze golden milk. Deze gebruikers ervaren namelijk al snel verschillende voordelen bij het gebruik van de Nutrifoodz Gold. Zo merken ze onder andere dat ze beter slapen, sneller inslapen én dieper doorslapen gedurende de nacht. Hierdoor worden ze uitgerust wakker en ervaren ze een toename in hun energieniveau en vitaliteit gedurende de dag. Daarnaast delen Nutrianen dat ze bewust minder gewrichtspijn en stijfheid ervaren; en dat al na slechts enkele weken gebruik.

Klanten hebben het ook over de smaak van de Nutrifoodz Gold formule. Die wordt over het algemeen als positief ervaren. De mix van kruiden zorgt voor een fijne smaaksensatie. De Nutrifoodz klanten beschouwen het als een aangename traktatie voor het slapengaan. Ze genieten van de warme drank en maken er een fijn ontspanmomentje van. Op dat moment al ervaren ze een gevoel van rust en ontspanning. Het helpt ze om de dagelijkse stress los te laten en tot rust te komen ze naar bed gaan.

“”Het is een heerlijke en bijzondere thee, de smaak is superlekker. Als er visite komt dan laat ik mensen dit proeven. Ze zijn verbaasd over de lekkere smaak”, schrijft Jacomien.

Andere positieve geluiden zijn dit: klanten voelen zich fitter en vitaler als ze regelmatig een glaasje Nutrifoodz Gold voor het slapengaan nuttigen. Ze merken een verbetering in hun algehele welzijn en ervaren een toename van energie in de ochtend én gedurende de dag. Dit stelt ze in staat om actiever en productiever te zijn in hun dagelijkse activiteiten. Klanten zijn tevreden met de positieve effecten die Nutrifoodz Gold heeft op hun slaap, gewrichtsgezondheid en algehele welzijn. Ze beschouwen het als een waardevolle toevoeging aan hun gezonde levensstijl en raden het aan als een natuurlijk en effectief product voor een goede nachtrust en een betere levenskwaliteit.

Ik heb zojuist een aantal van de bestaande Nutrifoodz Gold reviews samengevat. Sommige claims die in deze klantbeoordelingen zijn gedaan, zijn nog onder beoordeling van de wetenschap. Wil je zelf ontdekken hoe Nutrifoodz Gold jou bevalt? Met onze unieke kortingscode kun je Nutrifoodz Gold proberen met korting!

Nutrifoodz Gold

Hoe ik het zelf ervaar…

Omdat de reviews zo enthousiast zijn, werd ik nieuwsgierig om het ook zelf eens te proberen….

Het eerste wat ik kwijt wil over Nutrifoodz Gold, is iets over de zorgvuldig samengestelde mix van ingrediënten. Ik waardeer het enorm dat Nutrifoodz volledig plantaardig is en alleen duurzame ingrediënten bevat. Zo draag je als gebruiker van dit product niet alleen bij aan je eigen gezondheid, maar ook aan het behoud van het milieu.

Dan over de smaak van Nutrifoodz Gold, want die is echt heerlijk én rustgevend! De combinatie van Lion’s Mane, citroenmelisse, gember en kaneel gaan perfect samen. Het drinken van deze gouden melk is niet alleen genieten voor je smaakpupillen, maar ook een geweldige manier om te ontspannen en je lichaam voor te bereiden op een goede nachtrust.

Sinds ik Nutrifoodz Gold gouden melk drink voordat ik ga slapen, voel ik me meer relaxt en slaap ik beter. Althans, daar lijkt het op. Het voelt alsof ik sneller vermoeid ben en sneller in slaap val, dat ik wat dieper slaap en daardoor ’s ochtend meer uitgerust ben en energieker wakker wordt. En dat heeft weer een positieve invloed op mijn dagelijkse productiviteit en humeur.

Wat ik persoonlijk een zeer prettige gedachte vind, is het feit dat Nutrifoodz Gold een natuurlijke en dus een vellig alternatief is voor slaapmiddelen. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken over vervelende bijwerkingen of verslavende eigenschappen.

Zoals je dus begrijpt, ben ik erg te spreken over Nutrifoodz Gold. Als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om te ontspannen en de kwaliteit van je slaap te verbeteren, kan ik ook vanuit mijn eigen ervaring Nutrifoodz Gold aanbevelen. En het is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Ook dat voelt heel goed!

Nutrifoodz Gold korting scoren!

Wil jij de Nutrifoodz Gold gouden melk scoren met een leuke korting? Dan heb ik heel leuk nieuws voor je. Met mijn eigen unieke kortingscode krijg je namelijk een flinke korting op je bestelling! Gebruik bij het bestelproces de kortingscode FITTERONLINE en ontvang de 20% korting op je gehele bestelling.

Zo kun je deze gouden melk ook eens proberen voor een hele mooie prijs. Deze code is geldig op het hele assortiment van Nutrifoodz. Surf dus snel naar de website om je Nutrifoodz Gold met korting te kopen.

Nutrifoodz Gold golden milk kopen?

Via de Nutrifoodz website koop je eenvoudig je nieuwe voorraad Nutrifoodz Gold. Je kunt hierbij kiezen voor een eenmalige bestelling of een terugkerende. De laatste is dus eigenlijk een abonnement op gouden melk. Kies je voor een abonnement, dan krijg je nog eens 15% korting op de verkoopprijs. En dat betekent dat je per verpakking geen €47 betaalt, maar €39,95! Met iedere zak Nutrifoodz Gold kun je 60 glazen gouden melk maken. Drink je één glas per dag, dan heb je aan één zak dus genoeg voor twee maanden.

Je kunt Nutrifoodz Gold vooralsnog uitsluitend via de officiële website van Nutrifoodz kopen. Er zijn op dit moment nog geen fysieke verkooppunten waar je het product kunt kopen. Door op de knop in dit artikel te klikken, kom je direct op de kortingspagina terecht.

Nutrifoodz gouden melk

Niet goed geld terug

En weet je wat het mooie is? Je mag 14 volle dagen Nutrifoodz Gold uitproberen! Mocht je binnen die tijd besluiten dat het toch niets voor jou is, zelfs als je de smaak niet lekker vindt, dan krijg je van Nutrifoodz het volledige aankoopbedrag weer teruggestort op je rekening. Geen zorgen dus, want er is geen enkel risico om het eens te proberen. Waarom Nutrifoodz deze garantie geeft? Zij willen dat jij met 100% vertrouwen kan experimenteren. Jouw tevredenheid is hun prioriteit!

Conclusie

Tenslotte: de gouden melk van Nutrifoodz is er eentje waar veel mensen positieve effecten van ondervinden. En ook ik ben enthousiast. Want hoewel de werking van deze fyto therapeutische middelen niet bewezen kan worden, ervaren ik (en veel anderen met mij) onder andere een betere nachtrust en meer energie gedurende de dag.

Het heeft een positief effect op zowel lichaam als geest. De volledig plantaardige formule is ook een groot voordeel voor de zogenoemde Nutrianen. Zelf eet ik niet altijd plantaardig, maar probeer ik wel op mijn voeding te letten. Het feit dat Nutrifoodz zelf ook veel moeite steekt in het behoud van mens, dier en milieu, geeft mij een nog beter gevoel. In essentie wil Nutrifoodz met de producten een gezonde levensstijl voor iedereen realiseren. En dier en milieu staan dus ook bovenaan de lijst. Dankzij een volledig transparant en geoptimaliseerd productieproces schaadt Nutrifoodz de flora en fauna zo min mogelijk. Ook doneert de organisatie van het bedrijf 1% van de omzet aan de Regreen Revolution van Justdiggit. En wat hebben Nutrifoodz én zijn klanten hier tot nu toe mee bereikt? Inmiddels zijn er al voor 1.356 voetbalvelden aan bomen teruggeplant.

Waar wacht je nog op?

Mocht je – na alles wat je hebt gelezen – nog twijfelen, dan is dit bij uitstek het geschiktste moment om je lichaam én eigenlijk ook de natuur te trakteren op wat love. En met onze kortingscode FITTERONLINE krijg je nu 20% korting op je complete bestelling! Voor een zak Nutrifoodz Gold betaal je nu dus slechts €37,60. Klik op een van de linkjes in dit artikel en doe jezelf een zak gouden melk cadeau. Je hebt het verdiend!


Veelgestelde vragen

Nutrifoodz Gold is een voedingssupplement dat is ontwikkeld om je gezondheid en te ondersteunen. Het bevat een uitgebalanceerde mix van essentiële voedingsstoffen, vitamines, mineralen en antioxidanten om je lichaam te voeden en te versterken. De gezondheidsclaims van Nutrifoodz Gold wachten op goedkeuring van de Europese autoriteiten.

Hoewel Nutrifoodz Gold een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen bevat, zal het niet direct afvallen stimuleren. Gewichtsverlies is namelijk het resultaat van een combinatie van gezond en gevarieerd eten, bewegen / sporten en andere leefstijlfactoren. Desalniettemin is Nutrifoodz Gold een waardevolle aanvulling op een gezond voedingspatroon en actieve leefstijl.

Nutrifoodz Gold is exclusief verkrijgbaar via Nutrifoodz.nl. Het werkt echt heel eenvoudig: ga naar de website, selecteer het gewenste product en het aantal en voer de kortingscode in voor 20% korting. Daarna is het een kwestie van 1 dag wachten! Het voordeel van direct kopen bij de aanbieder? Jij weet zeker dat je een authentiek product koopt en dat je profiteert van de maximale korting.


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *