Sapje Review & Ervaringen [2022] | Sap.je Groentesap Bestellen?


Investeren in een gezond levenstijl is wat mij betreft de allerbeste investering die je kunt doen. We kunnen onze gezondheid natuurlijk niet perfect sturen, maar voor een behoorlijk gedeelte wel te beïnvloeden. Denk maar eens aan gezond eten, regelmatig bewegen en voldoende slapen. Jouw leefstijl heeft enorm veel invloed op je gezondheid.

Binnen leefstijl is voeding het allerbelangrijkste. En toch valt het niet altijd mee om gezond te eten, bijvoorbeeld vanwege tijdgebrek. Misschien vergeet je door de dagelijkse hectiek wel eens om genoeg groenten en fruit te eten, of vergrijp je je regelmatig aan de ongezonde snacks in de bedrijfskantine of het pompstation. Door de flesjes groentesap van Sapje is dat verleden tijd en krijgt je lichaam dagelijks wat echt nodig is.

In deze review kom je alles te weten over de groentesapjes van Sapje, wat je betaalt, hoe bestellen precies werkt en wat mijn Sapje ervaringen zijn. Het drinken van groentesap heeft namelijk veel waarde voor je gezondheid. Worden de groentesapjes van Sapje ook jouw dagelijkse snack? Lees snel verder!


Sapje

Inhoud van deze review

Wat is Sapje?

Biologische groentesap drinken wordt steeds populairder. Mensen drinken het bijvoorbeeld om zich energieker te voelen, of hun immuunsysteem te boosten. Door een groentesapje te drinken krijgt je lichaam namelijk binnen een paar tellen ware bommetjes met verschillende vitamines, mineralen en antioxidanten binnen.

Sapje groentesap is gemaakt van 100% biologische groente en fruit en koudgeperst in een slowjuicer. De sappen zijn daardoor rijk aan voedingsstoffen en blinken uit qua kleur, geur en smaak. Groentesap van Sapje is dus niet alleen heel voedzaam en gezond, maar ook gewoon ontzettend lekker.

Bij Sapje doen ze alles om ervoor te zorgen dat de groentesappen gezond zijn, maar ook dat de sapjes heerlijk smaken. Daarom laat Sapje de sapjes regelmatig samenstellen én testen door verschillende topkoks, zodat ieder flesje groentesap een bijzondere smaakbeleving heeft.

Voor jou betekent dat gewoon heerlijke biologische sapjes waarmee je jouw behoefte aan vitamines en mineralen direct op peil kunt brengen. Ben jij al bekend met de groentesapjes van Sapje? Wacht niet langer en ervaar nu zelf de vele voordelen.

Het verhaal van Sapje: Joël en Rosalynn

Het koppel Joël Goudsmidt en Rosalynn Campbell richtten in 2014 Sapje op vanwege de kwakkelende gezondheid van Joël. Hij kampte namelijk met astma en diverse zware allergieën en slikte daarvoor 8 pillen per dag. In hun zoektocht naar een betere gezondheid besloten Joël en Rosalynn een slowjuicer te kopen en zelf groentesapjes te maken.

Door dagelijks twee groentesapjes te drinken, verdwenen Joëls klachten en hoefde hij zelfs geen medicatie meer te slikken. Hij voelde zich veel energieker en kreeg daardoor de bevestiging dat veel groenten essentieel zijn voor een vitaal leven. Dat smaakte naar meer, want Joël en Rosalynn deelden hun geheim met vrienden en familie.

En opeens werd Rosalynn gebeld door onbekenden met de vraag of zij ook sapjes konden bestellen. Dat liep uiteindelijk zo uit de hand, dat Joël en Rosalynn besloten een heus saplab te bouwen. Sindsdien bestaat Sapje en kan heel de wereld genieten van de smaak en vele gezonde voordelen van groentesapjes.

Sapje groentesap voor- en nadelen

Het drinken van groentesapjes van Sapje heeft voordelen en nadelen. Laten we samen de belangrijkste eens doornemen. Wat maakt groentesap van Sapje bijvoorbeeld zo gezond? Waarom kiest men eigenlijk voor Sap.je? En waar moet je rekening mee houden bij het consumeren van Sapje groentesap?

Voordeel #1: bevat veel vitamines en mineralen

De groentesapjes van Sapje zitten vol met gezonde voedingsstoffen. Alle sapjes bestaan namelijk voor minimaal 85% rauwe groente, aangevuld met een beetje fruit en wat kruiden voor de smaak. In één sapje zijn maar liefst 400 gram verse groenten verwerkt, waardoor je meteen voldoet aan de minimale dagelijkse hoeveelheid van 250 gram. Veel makkelijker wordt het niet.

Het is geen geheim dat een groot deel van Nederland niet voldoet aan de groentenorm [1]. Helaas, want groente is mega belangrijk om je lichaam te voorzien van alle essentiële vitamines en mineralen. Krijg je namelijk veel te weinig binnen, dan loop je het risico op allerlei vervelende ziektes en zelfs op vroegtijdig overlijden [2].

Met één flesje groentesap van Sapje krijgt jouw lichaam direct een spuit vitamines, mineralen en antioxidanten binnen. Wat je huidige dagelijkse groenteconsumptie ook is, het drinken van groentesappen is sowieso een goede aanvulling op je voedingspatroon en ideaal om aan je gezondheid te werken. Op deze pagina lees hoe de groentesap gemaakt wordt >>>

Voordeel #2: boordevol met gezonde energie

Kan jouw energielevel wel een extra boost gebruiken? Dan is groentesap drinken een uitstekend idee. Wanneer je kiest voor sapjes die rijk zijn aan vitamine C, B-vitaminen, ijzer,magnesium en calcium, doe je zowel je lichaam als geest een groot plezier. Een sapje van groente zijn namelijk ware energiebommen. Hoe beter jij voor je lichaam zorgt, des te gezonder en energieker je bent.

Omdat Sapje de groentesap slow juiced is, gaan er weinig voedingsstoffen uit de groenten en fruit verloren. Daardoor krijg jij alle goeds van rauwe biologische groenten binnen en ervaar je dat een sapje direct een spuit energie geeft. Ideaal om jezelf te boosten tijdens een inkakmoment en een lange werkdag te tackelen.

Voordeel #3: ideaal voor verantwoord afvallen

Als je een gezond en slank lichaam wil, dan kun je ongezonde producten beter mijden. Of tenminste flink minderen. Bij afvallen draait het namelijk om dagelijks minder calorieën binnen te krijgen dan dagelijkse calorieverbruik. De biologische groentesappen van Sapje zijn niet alleen gezond, maar bevatten ook relatief weinig calorieën.

Door weinig vruchten te gebruiken bevat groentesap van Sapje heel weinig fruitsuikers. En er zijn ook geen extra suikers toegevoegd. Daardoor houd je een stabiele bloedsuikerspiegel na het drinken van een sapje, wat weer zorgt voor een hogere mate van gecontroleerd eten. Op lange termijn kan dat zelfs grote gezondheidsvoordelen opleveren, zoals een langer ziektevrij leven.

Sapje groentesappen

Voordeel #4: gemaakt van biologische groenten

Bij Sapje mag je verwachten dat alle groenten het keurmerk ‘biologisch’ dragen. Dat wil zeggen dat groentesap van Sapje geen chemische bestrijdingsmiddelen bevat en zelfs meer vitamines, mineralen en anti-oxidanten dan ‘gewone’ groenten. Daarom is Sapje gezonder dan andere groentesapjes die niet biologisch zijn.

Daarnaast smaken biologische groenten en fruit gewoon beter en zijn kleuren en geuren vaak intenser. Dat komt omdat biologische groente en fruit minder water bevatten, maar ook omdat de biologische boeren meer met de seizoenen meegaan. Jij plukt daar figuurlijk de groenten en vruchten van 🙂

Behalve dat biologisch gezonder en lekkerder is, zijn er nog meer voordelen. Biologisch geteelde groenten en fruit zijn namelijk ook beter voor mensen en onze planeet. Biologische boeren worden bijvoorbeeld niet steeds blootgesteld aan giftige bestrijdingsmiddelen. Bovendien komen er ook geen chemische stoffen in de bodem, wat weer goed is voor het milieu. Reden genoeg om voor een biologisch sapje te kiezen!

Voordeel #5: duurzame groenten en verpakking

Zonder natuur, geen Sapje. Daarom draagt Sapje op allerlei manier bij aan de gezondheid van onze aarde. Bij Sapje werken ze namelijk zo schoon mogelijk. Niet alleen met seizoensgebonden groenten en fruit, maar ook met zonne- en windenergie, recyclebare verpakkingsmaterialen en met alle respect voor de natuur.

Daarnaast wordt alle groente- en fruitpulp die Sapje overhoudt na het persen van de groentesap gebruikt als biologisch dierenvoer voor boerderijen. Dit past helemaal in de filosofie van Sapje, die nastreeft dat ook geiten, varkens, koeien en kippen kunnen genieten van gezonde biologische voeding.

Zelfs de verpakking van Sapje is duurzaam. De flesjes zijn namelijk gemaakt gerecycled glas, waardoor het steeds opnieuw kan worden gebruikt. Bovendien heeft glas geen enkele invloed op de smaak van jouw Sapje en blijven de voedingsstoffen beter behouden. Jouw sapje blijft daardoor veel langer vers én lekker!

Voordeel #6: makkelijker dan groente eten

We leiden allemaal een druk leven. Waarschijnlijk jij ook. Soms kom je zelfs tijd te kort om echt goed voor jezelf te zorgen, om bijvoorbeeld voldoende groente te eten. Wanneer je zeker wil weten dat je dagelijks voldoende groente binnenkrijgt, dan zijn de groentesapjes van Sapje de ideale oplossing. Je hoeft eigenlijk het sapje alleen maar uit de koelkast te halen. En natuurlijk op te drinken.

Sapje is een super eenvoudige en snelle manier om ervoor te zorgen dat je dagelijks voldoende groenten en fruit binnenkrijgt. Bovendien zijn de flesjes redelijk klein (240 ml) en daarom handig om mee te nemen in de auto of tijdens het reizen met het openbaar vervoer. Als je met Sapje de dagelijkse groentenorm niet haalt, dan lukt het je waarschijnlijk nooit.

Nadeel #1: weinig eiwitten en voedingsvezels

Door de groenten te slowjuicen zijn de sapjes rijk aan vitamines, mineralen en anti-oxidanten. Daarentegen blijven er door het persen weinig vezels over, slechts 10-20% van de oorspronkelijke voedingsvezels. Dat is jammer, want voedingsvezels zijn heel gezond en zorgen voor een langer verzadigd gevoel. Desondanks kun je natuurlijk ook door andere producten voedingsvezels binnenkrijgen.

Eigenlijk geldt dat ook voor eiwitten. Die dragen namelijk ook bij aan een goede verzadiging en zijn daarom een belangrijke voedingsstof als je wilt afvallen. Omdat groenten en fruit überhaupt weinig eiwitten bevatten, kun je jouw eiwitinname het beste verhogen door het eten van voldoende eiwitrijke producten. Dan zit je sowieso goed.

Nadeel #2: biologische groente zijn niet goedkoop

Sapje is niet extreem duur, maar ook weer niet heel goedkoop. Voor één sapje heb je namelijk meer groente nodig dan dat je voor een normale avondmaaltijd gebruikt. Voor één flesje betaal je €4,60. Of dat voor jou duur is, dat hangt natuurlijk vooral af van de mogelijkheden die jij hebt. Daarentegen zijn groenten en fruit in de supermarkt ook niet goedkoop.

Aan de andere kant kun jij jezelf afvragen: wat is jouw gezondheid je waard? Wanneer je bijvoorbeeld geld uitgeeft alcohol, sigaretten of ongezonde snacks kost je dat ook veel geld. Uiteindelijk krijg je je investering in gezond leven vanzelf weer terug, bijvoorbeeld door een goede kwaliteit van leven of door eventuele medische kosten op lange termijn te besparen.

Sapje groentesap sapkuur

Sapje bestellen: zo werkt het!

Wil jij de groentesappen van Sapje ook eens proeven? Plaats dan een bestelling met losse flesje groentesap, kies voor een complete detoxkuur of pak 15% korting op je sapjes met een Sapje abonnement. Wat je keuze ook wordt, alle producten worden persoonlijk bij jouw thuis afgeleverd. Het werkt echt super simpel, want je hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen.

Sapjeskuur (losse sapjes)

In de webshop van Sapje kun je kiezen uit maar liefst 16 verschillende biologische sapjes. Je selecteert eerst een smaak (of smaken) naar keuze en het gewenste aantal sapjes. Daarna wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina, waar je meteen kunt aangeven op welke datum en tijd jouw bestelling mag worden geleverd. Het aanbod sapjes bestaat uit:

SapjeInhoud
DetoxDit frisse detox sapje bevat groene paprika, bleekselderij, spinazie en peterselie.
RechargeMet één flesje Recharge groentesap krijg je maar liefst 10 verschillende verse groenten.
EnergyDeze biologische rode bietensap is aangevuld met appel en een beetje gember.
FreshLichtzoete wortelsap met venkel, appel, kaneel, grapefruit, munt en salie.
SupportHet support sapje bestaat volledig uit biologisch bleekselderijsap met citroen.
Reboot Reboot bevat bleekselderij, ananas, groene bladgroenten, citroenmelisse en broccoli.
SeasonsDit sapje is gemaakt van seizoensgroenten en wat bergamot, zonnebloemwortel en Spaanse peper.
WildEen mix van wildgeplukte superfoods, zoals paardenbloem, brandnetel, hennepolie en duindoornbessen.
SunnyZonnig sapje vol met gele groente, zoals gele wortel, gele biet, gele paprika, vruchten en specerijen.
Fuel Komkommersap met bleekselderij, venkel, spinazie, munt en een beetje peterselie en vanille.
PowerDeze biologische tomatensap bevat ook appel, citroen en granaatappel, basilicum en zeewier.
HydrateOverheerlijke watermeloensap met komkommer, kokoswater, granaatappel en een beetje framboos.
Rons SapjeSapje van Michelinster chef Ron Blaauw, met onder andere  biet, peen, bloedsinaasappel en passievrucht.
BoostEen verrassing van groene kool, witte kool, Chinese kool, spitskool en andere koolsoorten
Recover Biologisch kersensap met rode biet, granaatappel, wortel, kurkuma en zwarte peper.
KickHet Kick sapje bevat onder andere verse kurkuma met zwarte peper, gember en een vleugje citroen.
Verschillende Sapjes groentesap

Onlangs heeft Sapje ook diverse groentesap shotjes, verse groenten soepen en zelfs verschillende smaken thee in de webshop opgenomen. Daarmee gaat Sapje een stapje verder dan de meeste andere aanbieders en kun jij een compleet pakket met heerlijke koude én warme producten samenstellen.

Sapje van Sap.je

Sapje detox sapkuur

Bij Sapje kun je ook een Sapje detox sapkuur bestellen van 3, 5 of 7 dagen. Dit is een gevarieerde detox kuur met sapjes in verschillende smaken. Bovendien is iedere sapkuur box aangevuld met heerlijke shotjes om je gezondheid een steuntje te geven, biologische groentesoepjes en diverse soorten kruidenthee. Om je een extra gevoel van verzadiging te geven tijdens je detox.

De sapkuur detox kun je vergelijken met een schoonmaakbeurt van de filters van je auto. Door het reinigen van de filter blijft je auto optimaal presteren. Een sapkuur draagt bij aan de onderhoud van je lichaam en helpt je een algeheel en gezond gevoel te ervaren. Je zult merken dat sapvasten zorgt voor een schoon gevoel en nieuwe energie.

Wanneer je nog geen ervaring hebt met detoxen, dan is het verstandig om sapvasten rustig op te bouwen. Jouw lichaam moet namelijk wennen aan een detox sapkuur met groentesap. Begin met een kortere detox sapkuur en volg de instructies van Sapje goed op. Dan is sapvasten aangenaam en zul je meer voordelen ervaren.

Het kan sowieso geen kwaad om je lichaam van tijd tot tijd te resetten, ook niet wanneer jij al jarenlang supergezond leeft. Doordat een Sapje detox kuur biologisch is, krijg je namelijk alleen maar onbewerkte voedingsstoffen binnen. Wil je nóg gezonder eten en je lichaam extra goed verzorgen? Dan is het tijd om de Sapje detox kuur te proberen.

Groentesap box

Met een sap box haal je in één keer 24 lekkere groentesappen in huis. Van sommige smaken krijg je één flesje, van andere juist twee. Hierdoor heb je volop keuze en kun je alle biologische sapjes een keer proeven. De inhoud van de sapbox is zorgvuldig samengesteld, waardoor je een gevarieerde hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt.

Door een complete groentesap box te bestellen, bespaar je ook nog eens flink op de prijs. Naar verhouding ben je met een box sapjes namelijk 5% voordeliger dan wanneer je dezelfde groentesappen en hetzelfde aantal los bestelt. Laat je verrassen door alle verschillende kleuren, geuren en smaken die de box jou te bieden heeft.

Sapje korting met een abonnement

Ben je overtuigd van Sapje? Wacht dan niet langer en neem een Sapje abonnement. Met een flexibel Sapje abonnement wordt biologische groentesap bestellen namelijk niet alleen eenvoudiger, maar ook veel voordeliger. Per levering krijg je namelijk tot maar liefst 15% korting! Hoe meer leveringen je bestelt, hoe meer korting je ontvangt:

✅ Ontvang 5% Sapje korting voor 3 leveringen;

✅ Ontvang 10% Sapje korting voor 6 leveringen;

✅ Ontvang 15% Sapje korting voor 12 leveringen;

Je kunt iedere levering opnieuw kiezen welke verse groentesapjes je wilt ontvangen. Misschien wil je meer groentesap drinken om je weerstand te ondersteunen in de winter, of juist een sapje detox kuur om je lichaam te reinigen. Selecteer voor je eerste levering gewoon jouw favoriete sapjes, soepjes, shotjes, groentesap box of sapje detox sapkuur. Binnen het flexibele abonnement van Sapje is alles mogelijk.

Bovendien kun je iedere levering tot 12 weken pauzeren. Erg handig als je bijvoorbeeld nog genoeg sapjes in de vriezer hebt liggen, of wanneer je een paar weken op vakantie gaat. Je betaalt daarom niet per maand, maar per ontvangen levering.

Sapkuur Sapje

Mijn Sapje ervaringen

Mijn Sapje ervaringen zijn super positief. Wanneer je groentesap lekker vindt, of het graag een keertje wilt proeven, dan zijn de groentesapjes van Sapje wat mij betreft een perfecte aanvulling op jouw dagelijkse voeding. Met een groentesapje van Sapje kun je namelijk op eenvoudige wijze meer groenten en fruit binnenkrijgen.

Door een groentesapje wordt je lichaam voorzien van een diversiteit aan verschillende vitamines en mineralen. Ik drink daarom iedere dag één sapje tijdens de lunchmaaltijd. Je voelt meteen dat je gezond bezig bent, want je krijgt letterlijk een spuit aan extra energie. Voor mij zijn sapjes van Sapje daarom een ideale oppepper voor de middag.

In een groentesap box zitten talloze verschillende smaken, waardoor je eindeloos kunt variëren en Sapje werkelijk nooit gaat vervelen. Ieder flesje heeft namelijk z’n eigen unieke smaak en gezonde eigenschappen. Wat verder handig ook is, is dat je met een groentesap box altijd voldoende voorraad in huis hebt.

De sapjes worden altijd ingevroren afgeleverd op een dag en tijd die voor mij het beste uitkomt. Eén dag voor de levering ontvang je via de mail een tijdsindicatie van de bezorging. Op de leveringsdag krijg je per sms een preciezere indicatie waarmee je je bestelling kunt volgen. Jij hoeft van bestelling tot levering de deur niet uit.

Ik bestel nu maandelijks een raw groentesappen box, waardoor Sapje drinken een vast onderdeel van mijn voeding is geworden. Ik kan dagelijks genieten van de heerlijk biologische sapjes en profiteren van alle gezonde voordelen. Als je het mij vraagt, vind je de allerbeste groentesapjes op Sap.je.

Andere Sapje ervaringen

Dat Sapje veel voordelen heeft, dat weet je inmiddels wel. Waarschijnlijk ben je ook nieuwsgierig geworden naar andere Sapje ervaringen. Om een beter beeld te krijgen van de Sap.je service, de resultaten van een sapjes detox kuur of gewoon omdat je meer wilt weten over de vele voordelen.

Ene Annelotte uit Enschede schrijft: ‘ik had nog nooit in mijn leven een sapje detoxkuur gedaan. Het is me heel erg meegevallen. En dat komt mede doordat alles zo perfect geregeld was. Ik hoefde zelf echt nergens aan te denken, alleen maar uit te voeren. Lekkere sapjes in leuke flesjes. Echt voor herhaling vatbaar. Het heeft me geholpen mijn lijf even te “resetten”.

Carla uit Strijen heeft zelfs een hele box met sapjes gekocht. Ze schrijft daarover: ‘ik kocht soms wel eens sapjes in de lokale groente winkel en maak ook zelf regelmatig sapjes. Maar hoe gemakkelijk is het om de variatiedoos van sapje te kopen! Ik heb ook de sapjes detox kuur gedaan van 3 dagen. Je krijgt goede achtergrondinfo en een duidelijke planning. Ik heb ervaren dat het ondanks lange werkdagen prima te doen is. Ik krijg mijn eigen sapjes nooit zo lekker.

En ook de review van Patricia liegt er niet om: ‘de aankomst van het pakket was al een verrassing: 48 flesjes met een label met ingrediënten. Zelf netjes op volgorde gezet en alles klopte. De sapkuur was heerlijk om te doen. Dag 2 lichte hoofdpijn van het ontgiften, maar daarna een fantastisch gevoel, tijdens en na de kuur. Wat een verrassing was de smaakexplosie van ieder flesje weer, echt genieten. Het was voor mij bedoeld om een keerpunt in mijn voeding te brengen: opnieuw terug naar helemaal gezond. En dat is gelukt: topfit en opgeschoond kan ik weer verder. Dank je wel, zeker voor herhaling vatbaar!

Slechts enkele reviews zijn minder positief. Die gaan vooral over de vertraging van een levering of een verkeerde levering. Dat is natuurlijk vervelend, want je wilt de sapjes graag proeven, maar ook weer niet het einde van de wereld wat mij betreft. Over de service van Sapje zijn de meeste gebruikers heel lovend.

Sapje ervaringen

Sapje kortingscode

Momenteel biedt Sapje geen speciale kortingscode aan, maar krijg je alleen een Sapje korting via het flexibele abonnement. Ik raad je daarom aan om regelmatig een kijkje te nemen op de website van Sap.je, zodat je altijd op de hoogte bent van de meest actuele kortingen en aanbiedingen.

Kies voor de groentesapjes van Sapje

Joël en Rosalynn willen echt iedereen laten ervaren wat verse groentesap met je gezondheid kan doen. Dat heeft Joël namelijk ook zelf ervaren. Om die reden wil Sapje de allerbeste groentesap maken die er bestaat. Biologische groentesap zonder concessies, zodat jij precies hetzelfde kan ervaren als Joël.

Ben jij klaar om jouw gezondheid te boosten? Bestel dan eenvoudig sapjes op de website van Sap.je. Het draait uiteindelijk om de gezonde voordelen die jij door deze groentesapjes gaat ervaren. Het zal je echt verbazen wat het jou allemaal oplevert. De vraag is eigenlijk niet meer wat Sapje voor je gezondheid kan betekenen, maar wanneer jij gaat bestellen. Ben je ook enthousiast geworden?

Sapje
 • Volledig biologische groentesappen
 • Duurzaam gemaakt en verpakt
 • Onbewerkte seizoensgroenten
 • Losse sapjes bestellen mogelijk
 • 5% voordeel met groentesap box
 • 15% korting op 12 leveringen
 • Levering tot 12 weken pauzeren
 • Alleen betalen voor een levering
 • Geen Sapje kortingscode actief

Leuke weetjes over Sap.je

Hier nog een aantal leuke weetjes over Sapje. Weet jij dat…

 • Joël en Rosalynn ervan dromen om zoveel mogelijk mensen – van jong tot oud – bewuster te maken van de kracht van gezond eten en het effect van groentesap op het lichaam. Door het gevarieerde aanbod kan iedereen ervaren wat de waarde is van biologische voeding.
 • Bekende bloggers en influencers regelmatig een Sapje review schrijven en hun ervaringen met de sapjes en detox kuur delen. Zelfs de grote bekende media, zoals RTL, heeft een artikel gewijd aan Sapje. Inmiddels is Sapje hard aan de weg aan het timmeren in heel Nederland en België.
 • Als horeca ondernemer ook sapjes kunt afnemen, of juist een exclusief sapje kan laten maken. Je kunt zelfs een groente- of fruitsap laten maken die helemaal aansluit bij de uitstraling van je onderneming. Neem contact op met Sapje en bespreek je specifieke wensen.
 • Sapje het liefst groente en fruit koopt bij lokale biologische boeren, om het milieu te ontzien en zeker te zijn dat groenten en fruit vers en daadwerkelijk biologisch zijn. Slechts een beperkte hoeveelheid groenten is afkomstig uit omliggende landen, zoals Belgie, Duitsland en Frankrijk.
 • Joël droomde ooit een boek te schrijven over gezonde leefstijl dat anders is dan alle andere gezondheidsboeken. Na vier jaar keihard werken, in avonduren, het weekend en zelfs tijdens de geboorte van zijn dochter, is het boek Reboot je gezondheid eindelijk af.
 • Sapje een gratis blog heeft met artikelen over groentesap, de voordelen detoxen en de lekkerste sap recepten om zelf je sapjes te maken. Ideaal om kennis te vergaren of geïnspireerd te raken om met je gezondheid aan de slag te gaan.
 • Er een speciaal Sapje boek is met 100 overheerlijke sap recepten boordevol groente, een beetje fruit, wilde planten, zeewier, paddenstoelen en diverse kruiden en specerijen. Van simpele kleine shotjes tot gezonde detox drankje, voor zowel de beginnende als gevorderde sap drinker.

Sapje aanbieding voor vrienden

Wil je ook dat jouw vrienden kennismaken met Sapje? Dan heeft Sapje een leuke aanbieding voor hen én voor jou! Wanneer je namelijk iemand van je vrienden warm maakt om een bestelling te plaatsen bij Sapje, dan krijgt diegene 15 euro korting op zijn of haar eerste bestelling en jij een shoptegoed van 15 euro. Je kunt jouw shoptegoed gebruiken hoe je maar wilt; bijvoorbeeld om een keer minder te betalen voor een abonnement of een keer iets anders te proberen. Bestel bijvoorbeeld een detoxkuur en kijk eens hoe dat bevalt.

En weet je wat het leuke is? Hoe meer vrienden jij tipt, hoe meer korting je uiteindelijk ontvangt.


Veelgestelde Sapje vragen

Een detox kuur van Sapje is een periode van een aantal dagen waarin alleen maar verse groentesappen drinkt. Hierdoor laat je ook je ongezonde gewoontes los en geef je je lichaam een soort reset. Deze sapkuur is meteen een ideale manier om te veranderen en nieuwe goede gewoontes aan te leren. Na de sapvastenkuur bouw je het eten van vast voedsel weer langzaam op

Voor de meeste mensen is een sapkuur gezond. Het is een uitstekende manier om je lichaam een reset te geven en je ongezonde gewoontes om te zetten in gezonde gewoontes. Daarnaast kan een detox sapkuur leiden tot meer energie, minder stress, verbeterde immuniteit en verbeterde slaappatronen. Een sapkuur helpt ook om af te vallen. Je kunt gemiddeld tot 2 kilogram afvallen met een sapkuur.

Je begint 3 dagen voor aanvang van je sapkuur met een pretox. De instructies van Sapje en pretox recepten helpen om je ongezonde leefstijl af te bouwen en lichaam klaar te stomen voor de daadwerkelijke detox kuur. Je stopt geleidelijk met het drinken van alcohol en koffie en het eten van dierlijke eiwitten, suiker en bewerkte voeding. Dan begint de detox kuur. De dagen na de sapkuur werk je met een aftertox toe naar gezond eten.

Tijdens een sapkuur van Sapje krijg je dagelijks ruim 3 kilo grroente binnen. Je drinkt diverse groentesappen, shotjes kruidenthee en veel water. Daarbij eet je ook nog een biologisch groentesoepje, zodat je ook iets warms beinnekrijgt. Sapje raadt het af om vaste voeding te eten tijdens de sapkuur, want het is juist de bedoeling dat je spijsvertering rust krijgt. Heb je het gevoel dat je toch iets moet eten? Kies dan vooral rauwe groenten en salade.

Uit de detox kuur ervaringen van mensen die een Sapje sapkuur probeerden, komt naar voren dat men de detox kuur gezond en lekker vindt. De deelnemers van het onderzoek voelden zich na de detox kuur schoon en energiek en hadden minder trek in zoetigheid of andere ongezonde voedingsmiddelen. Ruim 250 deelnemers hebben meegedaan aan het onderzoek.

Sapje is ervan overtuigd dat een detox kuur thuis niet moeilijk is. Volgens Joël kan iedereen een sapkuur volgen en de voordelen van Sapje ervaren. Daarom is de sapkuur voorzien van een uitgebreide instructie, zodat je zelfstandig aan de slag kunt. In de instructie staat informatie over de voorbereiding en het afbouwen van sapvasten en detox recepten.

Raw’ groenten zijn niet verhit boven een temperatuur van 48 graden. Wanneer je groenten wel tot boven deze temperatuur verhit, dan treden er bepaalde veranderingen op waardoor er belangrijk vitamine en mineralen verloren gaan. Alle sappen van Sapje zijn gemaakt van rauwe ingrediënten, 100% vers en op geen enkele manier bewerkt


Joost Lodewikus
Ik help mensen met hun leefstijl en ontwikkeling. Op fitteronline.nl deel ik gratis tips en laat ik je zien wat werkt, én wat juist niet. Ook publiceer ik regelmatig waardevolle reviews over (online) producten, die je kunnen helpen om jouw doel te bereiken. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.