Sapje Review [2024] | Online Sapjes Bestellen via Sapje.nl

Deel artikel 👇


Investeren in een gezonde leefstijl is de allerbeste investering die je kunt doen! Tenminste, wat mij betreft. Natuurlijk kun je je gezondheid niet perfect sturen, maar voor een groot deel weldegelijk beïnvloeden. Bijvoorbeeld door meer plantaardig te eten, voldoende bewegen en sporten en regelmatig rust en ontspanningsmomenten in te bouwen. Jouw leefstijl heeft namelijk veel invloed op je gezondheid.

Voeding is écht het allerbelangrijkste. En toch hebben velen van ons geen gezond voedingspatroon. Vanwege tijdgebrek, bijvoorbeeld. Je vergeet door de hectiek van de dag weleens om genoeg groente en fruit te eten, of neemt je daardoor vaker een ongezonde snack uit de bedrijfskantine of het pompstation. Door de biologische groentesap van Sapje is dat verleden tijd en krijgt je lichaam dagelijks wat écht nodig is!

In deze review kom je alles te weten over het merk Sapje; wat je voor deze groentesap betaalt, hoe sapjes bestellen bij Sapje.nl precies werkt en wat mijn eigen ervaringen zijn. Ik drink namelijk iedere dag één flesjes tijdens de lunchpauze. Word het drinken van een sapje ook jouw dagelijkse routine? Lees snel verder!


Sapje review: wat is sapje?

Biologische groentesap wordt steeds populairder! Veel mensen drinken het om zich fit en energiek te voelen, of om een sterke afweer te blijven houden. Door groentesap te drinken, krijgt je lichaam in slechts een paar tellen een bom met vitamines, mineralen en antioxidanten binnen.

De groentesap van Sapje is gemaakt van 100% biologische én verse groente en is geperst in een speciale sap juicer. Daardoor is de groentesap rijk aan voedingsstoffen en is de geur en smaak behouden gebleven. De groentesap van Sapje is dus niet alleen erg voedzaam en gezond, maar is ook nog steeds erg lekker.

Bij Sapje doen ze er echt alles om te zorgen dat de groentesap heerlijk smaakt. Daarom laten zij regelmatig door een topkok een nieuw sapje recept samenstellen en daarna door een speciaal testpanel proeven, zodat je bij het drinken van het sapje een bijzondere smaakbeleving ervaart. Dat betekent voor jou dat je smakelijke sapjes krijgt waarmee je je vitamines en mineralen kan aanvullen.

Het verhaal van Sapje

Sapje is in 2014 opgericht door het koppel Joël Goudsmidt en Rosalynn Campbell, vanwege de kwakkelende gezondheid van Joël. Hij kampte onder ander met astma en diverse zware allergieën en slikte daarvoor 8 pillen per dag. In hun zoektocht naar een betere gezondheid, besloten Joël en Rosalynn een sap juicer te kopen en zelf groentesap te maken.

Door dagelijks twee flesjes groentesap te drinken, verdwenen Joëls klachten en hoefde hij zelfs geen medicatie meer te slikken. Hij voelde zich veel energieker en kreeg daardoor de bevestiging dat veel groenten eten, of in dit geval drinken, essentieel is voor een vitaal leven. Dat smaakte naar meer, want Joël en Rosalynn deelden hun geheim met vrienden en familie.

En opeens werd Rosalynn gebeld door onbekenden met de vraag of zij ook sapjes konden bestellen. Dat liep uiteindelijk zo uit de hand, dat Joël en Rosalynn besloten een heus saplab te bouwen. Sindsdien bestaat Sapje.nl en kan heel de wereld genieten van de smaak en vele voordelen van groentesap.

Sapje voordelen en nadelen

Het drinken van Sapje groentesap heeft veel voordelen, maar ook een paar kanttekeningen. Laten we samen de belangrijkste eens doornemen. Wat maakt Sapje zo gezond? Waarom kiezen mensen voor Sapje.nl? En waar moet je rekening mee houden bij het consumeren van biologische groentesap?

Voordeel #1: Sapje zit vol vitamines en mineralen

De groentesap van Sapje zit vol met gezonde voedingsstoffen. Alle sapjes bestaan namelijk voor minimaal 85% rauwe groente, aangevuld met een beetje fruit en wat kruiden voor de smaak. In één sapje zijn maar liefst 400 gram verse groenten verwerkt, waardoor je meteen voldoet aan de minimale dagelijkse hoeveelheid van 250 gram. Veel makkelijker wordt het niet.

Het is geen geheim dat een groot deel van Nederland niet voldoet aan de groentenorm [1]. En dat is jammer, want groente is super belangrijk om je lichaam te voorzien van voldoende vitamines en mineralen. Krijg je daarvan namelijk veel te weinig binnen, dan loop je het risico op allerlei vervelende ziektes. En zelfs op vroegtijdig overlijden [2].

Met één flesje groentesap van Sapje krijgt jouw lichaam direct een spuit vitamines, mineralen en antioxidanten binnen. Wat je huidige dagelijkse groenteconsumptie ook is, het drinken van groentesap is sowieso een aanvulling op je voedingspatroon en ideaal om aan je gezondheid te werken.

Voordeel #2: Sapje levert gezonde energie

Kan jouw energielevel wel een extra boost gebruiken? Dan is groentesap drinken een uitstekend idee. Wanneer je kiest voor sapjes die rijk zijn aan vitamine C, B-vitaminen, ijzer, magnesium en calcium, doe je zowel je lichaam als geest een heel groot plezier. Groentesappen zijn namelijk ware energiebommen. En hoe beter jij voor je lichaam zorgt, des te gezonder en energieker je bent.

Omdat Sapje de groentesap in een speciale sap juicer juiced, gaan er weinig voedingsstoffen uit de groenten en fruit verloren. Daardoor krijg jij alle goeds van rauwe biologische groenten binnen en ervaar je dat een sapje direct een spuit energie geeft. Ideaal om jezelf te boosten tijdens een inkakmoment en een lange werkdag te tackelen.

Voordeel #3: Sapje ondersteunt bij afvallen

Als je een gezond en slank lichaam wil, kun je het eten van veel ongezonde producten beter mijden. Of in ieder geval flink minderen. Bij afvallen draait het namelijk om minder calorieën binnen krijgen en meer calorieën verbruiken. De biologische groentesap van Sapje is niet alleen gezond, maar bevat ook nog eens weinig calorieën.

Dat komt onder andere omdat een sapje weinig of helemaal geen vruchten bevat (afhankelijk van het sapje), waardoor er ook weinig suiker in zit. Zo blijft je bloedsuikerspiegel stabieler na het drinken van een sapje en lukt het je beter om de controle te houden over je snackgedrag. En op langere termijn zal dat weer grote voordelen opleveren, zoals een gezond gewicht.

Sapje van Sap.je

Voordeel #4: Sapje groentesap is biologisch

Bij Sapje weet je 100% zeker dat alle groenten het keurmerk ‘biologisch’ dragen. Dat wil zeggen dat de groentesap van Sapje geen chemische bestrijdingsmiddelen bevat en meer vitamines, mineralen en antioxidanten dan normale groenten. Daarom is Sapje gezonder dan groentesap die niet biologisch is.

Overigens smaken biologische groenten en fruit ook beter en zijn kleuren en geuren vaak intenser. Dat komt omdat biologische groente en fruit minder water bevatten én omdat de biologische boeren meer met de seizoenen meegaan. Jij plukt daar de groenten (en vruchten) van 🙂

Behalve dat biologisch gezonder en lekkerder is, zijn biologisch geteelde groenten en fruit ook beter voor mens en planeet. Biologische boeren worden namelijk niet steeds blootgesteld aan giftige bestrijdingsmiddelen. En er komen ook geen chemische stoffen in de bodem, wat weer goed is voor het milieu. Dus, redenen genoeg om voor een biologisch sapje te kiezen!

Voordeel #5: Sapje zorgt goed voor de natuur

Zonder natuur is er ook geen Sapje. Daarom draagt Sapje op allerlei manier bij aan de gezondheid van onze aarde. Zo werken ze zoveel mogelijk ‘schoon’. Dat wil zeggen: niet alleen met seizoensgebonden groenten en fruit, maar ook met zonne- en windenergie, recyclebare verpakkingsmaterialen en met alle respect voor de natuur.

En verder wordt alle groente- en fruitpulp die over is na het persen in de sap juice gebruikt als biologisch voer voor de dieren op de boerderij. Dit past echt helemaal in de filosofie van Sapje, omdat zij nastreven dat ook geiten, varkens, koeien en kippen kunnen genieten van gezonde biologische voeding.

Zelfs de verpakking van de flesjes van Sapje zijn duurzaam. Die worden namelijk gemaakt van gerecycled glas, waardoor het steeds weer opnieuw kan worden gebruikt. En bovendien, glas heeft geen enkele invloed op de smaak van de groentesap en zorgt ervoor dat de voedingsstoffen beter worden behouden. Jouw sapje blijft daardoor veel langer vers én lekker!

Voordeel #6: Sapjes drinken is de snelste oplossing

We leiden tegenwoordig allemaal een druk leven. Dus, jij waarschijnlijk ook! Soms kom je zelfs tijd te kort om echt goed voor jezelf te zorgen, zoals voldoende groente eten. Wanneer je zeker wil weten dat je dagelijks voldoende groente binnenkrijgt, is de groentesap van Sapje een perfecte oplossing. Je hoeft alleen maar het sapje uit de koelkast te halen en op te drinken.

Sapje groentesap is een super eenvoudige en snelle manier om ervoor te zorgen dat je dagelijks voldoende groenten en fruit binnenkrijgt. Bovendien zijn de flesjes redelijk klein (240 ml) en daarom handig om mee te nemen in de auto of tijdens het reizen met het openbaar vervoer. Als je met Sapje de dagelijkse groentenorm niet haalt, dan lukt het je waarschijnlijk nooit.

Nadeel #1: Groentesap bevat weinig vezels en eiwitten

Hoewel de sapjes rijk zijn aan vitamines, mineralen en antioxidanten, zorgt het juicen in de sap juicer ervoor dat er veel vezels verloren gaan. Slechts 10-20% van het oorspronkelijke aantal vezels blijft behouden. En dat is jammer, want voedingsvezels zijn heel gezond en helpen bij afvallen. Omdat ze een lang verzadigd gevoel geven.

En datzelfde geldt voor eiwitten, want daarvan krijg je ook een goed verzadigd gevoel. Omdat groenten (en fruit) überhaupt heel weinig tot geen eiwitten bevatten, kun je jouw eiwitinname het beste verhogen door het eten van voldoende eiwitrijke producten. Dan zit je gegarandeerd goed.

Nadeel #2: Biologische groentesap is niet goedkoop

Groentesap is niet extreem duur, maar ook weer niet heel goedkoop. Om een sapje te produceren, zijn namelijk veel groenten nodig. Veel meer dan dat je voor een ‘normale’ maaltijd gebruikt. Of het voor jou (te) duur is, hangt natuurlijk vooral af van de mogelijkheden die jij hebt. Overigens zijn de losse groenten in de supermarkt ook niet heel goedkoop.

Aan de andere kant: wat is jouw gezondheid je waard? Wanneer je bijvoorbeeld geld uitgeeft alcohol, sigaretten of ongezonde snacks, kost je dat ook veel geld. Uiteindelijk krijg je de investering in een gezond leven vanzelf weer terug. Omdat jij een goed kwaliteit van leven hebt, of omdat je op lange termijn medische kosten bespaart.

Sapje groentesap

Sapjes bestellen: zo werkt het!

Wil jij de groentesap van Sapje zelf proeven? Zo kun je de sapjes bestellen! Plaats een bestelling met losse flesjes groentesap, kies voor een complete sapjeskuur óf pak 15% korting op je sapjes met een Sapje abonnement. En weet je wat handig is? Wat je ook bestelt, alle producten worden bij jouw thuis afgeleverd. Het werkt echt super simpel, want je hoeft alleen maar een bestelling te plaatsen op Sapje.nl.

Losse flesjes groentesap

In de webshop van Sapje kun je kiezen uit maar liefst 16 verschillende biologische sapjes. Je selecteert eerst de smaak of smaken naar keuze en het gewenste aantal sapjes. Daarna wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina en kun je aangeven op welke datum en tijd jouw bestelling mag worden geleverd. Het aanbod met sapjes bestaat o.a. uit:

SapjeIngrediënten
DetoxDit frisse sapje detox bevat groene paprika, bleekselderij, spinazie en peterselie.
RechargeMet één flesje Recharge groentesap krijg je maar liefst 10 verschillende verse groenten.
EnergyDeze biologische rode bietensap is aangevuld met appel en een beetje gember.
FreshLichtzoete wortelsap met venkel, appel, kaneel, grapefruit, munt en salie.
SupportHet support sapje bestaat volledig uit biologisch bleekselderijsap met citroen.
Reboot Reboot bevat bleekselderij, ananas, groene bladgroenten, citroenmelisse en broccoli.
SeasonsDit sapje is gemaakt van seizoensgroenten en wat bergamot, zonnebloemwortel en Spaanse peper.
WildEen mix van wildgeplukte superfoods, zoals paardenbloem, brandnetel, hennepolie en duindoornbessen.
SunnyZonnig sapje vol met gele groente, zoals gele wortel, gele biet, gele paprika, vruchten en specerijen.
Fuel Komkommersap met bleekselderij, venkel, spinazie, munt en een beetje peterselie en vanille.
PowerDeze biologische tomatensap bevat ook appel, citroen en granaatappel, basilicum en zeewier.
HydrateOverheerlijke watermeloensap met komkommer, kokoswater, granaatappel en een beetje framboos.
Rons SapjeSapje van Michelinster chef Ron Blaauw, met onder andere  biet, peen, bloedsinaasappel en passievrucht.
BoostEen verrassing van groene kool, witte kool, Chinese kool, spitskool en andere koolsoorten
Recover Biologisch kersensap met rode biet, granaatappel, wortel, kurkuma en zwarte peper.
KickHet Kick sapje bevat onder andere verse kurkuma met zwarte peper, gember en een vleugje citroen.
Verschillende Sapjes groentesap

Onlangs heeft Sapje ook diverse groentesap shotjes, verse groenten soepen en zelfs verschillende smaken thee in de webshop opgenomen. Daarmee gaat Sapje een stap verder dan de meeste andere aanbieders. Zo kun jij een compleet pakket met heerlijke koude én warme producten samenstellen.

Sapjeskuur van 3, 5 en 7 dagen

De sapjeskuur is een gevarieerde detox met sapjes in verschillende smaken. Je kan bij de sapjeskuur kiezen uit een kuur van 3, 5 of 7 dagen om je lichaam te ontgiften. Iedere sapjeskuur box is aangevuld met heerlijke shotjes, biologische groentesoepjes en diverse soorten kruidenthee. Om je lichaam een extra gevoel van verzadiging te geven tijdens je detox.

Een sapje detox kun je vergelijken met een schoonmaakbeurt van de filters van je auto. Door het reinigen van de filter blijft je auto optimaal presteren. Een sapjeskuur draagt bij aan de onderhoud van je lichaam en helpt je een algeheel en gezond gevoel te ervaren. Je zult merken dat zo’n sapjes dieet zorgt voor een schoon gevoel en nieuwe energie.

Wanneer je nog geen ervaring hebt met een sapje detox, is het verstandig om de sapjeskuur rustig op te bouwen. Je lichaam moet namelijk wennen aan een een detox met groentesap. Begin eerst met een kortere sapjes kuur en volg de instructies van Sapje goed op. Dan is het heel aangenaam en zul je alle voordelen ervaren.

Het kan sowieso geen kwaad om je lichaam van tijd tot tijd te resetten, ook niet wanneer jij al jarenlang supergezond leeft. Doordat deze sapjeskuur biologisch is, krijg je namelijk alleen maar onbewerkte voedingsstoffen binnen. Wil je jouw immuunsysteem en algehele gezondheid een handje helpen? Dan is het hoog tijd om je lichaam en sapje detox cadeau te doen!

Groentesap box met 24 flesjes

Met de groentesap box haal je in één keer 24 flesjes met groentesap in huis. Van sommige smaken zit er één flesje in de box, van andere smaken soms twee. Zo heb je volop keuze en kun je alle biologische sapjes een keer proeven. De inhoud van iedere groentesap box is zorgvuldig samengesteld, zodat je een altijd gevarieerde hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt.

Een groentesap box bij Sapje bestellen is ook nog eens goed voor je portemonnee. Naar verhouding ben je met een box sapjes namelijk 5% voordeliger uit dan wanneer je hetzelfde aantal flesjes groentesap los bestelt. Dus, laat je verrassen door alle verschillende kleuren, geuren en smaken die de box jou te bieden heeft.

Sapje flesjes groentesap

Is er een Sapje kortingscode?

Momenteel is er helaas geen Sapje kortingscode beschikbaar voor extra korting op je sapjes. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er in de toekomst geen beschikbaar komt. Wij raden je daarom aan om regelmatig een kijkje te nemen op de website, zodat je altijd op de hoogte bent van extra kortingen en aanbiedingen.

Daarentegen heeft Sapje wel een leuke aanbieding voor jou én voor je vrienden! Wanneer je namelijk iemand van je vrienden warm maakt om een bestelling te plaatsen bij Sapje, krijgen jouw vrienden 15 euro korting en jij een shoptegoed van 15 euro. Jij kan dat shoptegoed gebruiken voor elke bestelling. Wil een flexibel abonnement proberen? Of ben je nieuwsgierig naar de sapje detox? Gebruik dan de korting. En weet je wat het allerleukste is? Hoe meer vrienden en vriendinnen je tipt, hoe meer korting jij ontvangt!

Sapje korting met een abonnement

Op dit moment kun je wel een leuke korting op de sapjes krijgen via het flexibel Sapje abonnement. Daarmee wordt biologische groentesap bestellen niet alleen super eenvoudig, maar ook nog eens veel voordeliger. Per levering krijg je namelijk tot maar liefst 15% korting van Sapje! Hoe meer leveringen je bestelt, hoe meer korting je uiteindelijk ontvangt:

✅ Ontvang 5% Sapje korting voor 3 leveringen;

✅ Ontvang 10% Sapje korting voor 6 leveringen;

✅ Ontvang 15% Sapje korting voor 12 leveringen;

Je kunt iedere levering opnieuw kiezen welke verse groentesap je wilt ontvangen. Misschien wil je meer groentesap drinken om je weerstand te ondersteunen in de winter, of juist een sapjeskuur volgen om je lichaam te reinigen. Selecteer voor je eerste levering gewoon jouw favoriete sapje(s), soepjes, shotjes, groentesap box of sapjeskuur. Binnen het flexibele abonnement van Sapje is alles mogelijk.

Nog een groot voordeel van het Sapje abonnement is dat je iedere levering tot 12 weken kan pauzeren. Erg handig als je genoeg sapjes over hebt om nog een tijdje vooruit te kunnen. Of als je op een keer op vakantie bent. Je betaalt je groentesap abonnement daarom niet per maand, maar per ontvangen levering.

Mijn Sapje ervaringen

Mijn ervaringen met Sapje zijn zeer positief. Als je groentesap lekker vindt, of als je het graag een keertje wilt proeven, is Sapje echt een aanrader. Wat mij betreft. Het is een perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding, want je krijgt gemakkelijk en snel veel groente binnen. Zo weet ik zeker dat mijn lichaam wordt voorzien van voldoende aan vitamines en mineralen.

Ik drink dagelijks één sapje bij de lunchmaaltijd. Ik voel dan direct dat ik gezond bezig ben, want ik krijg direct een spuit aan extra energie. Het helpt mij als oppepper, om de resterende uren in de middag fit en energiek door te komen. En dat is fijn, want niet is zo vervelend als een moe en futloos gevoel.

In mijn groentesap box zitten veel verschillende smaken, zodat ik lekker veel kan variëren en waardoor de sapjes dus nooit gaan vervelen. Ieder flesje heeft namelijk z’n eigen unieke smaak en gezonde eigenschappen. Door deze groentesap box heb ik altijd voldoende voorraad sapjes in huis.

De sapjes worden altijd ingevroren afgeleverd en op een dag en tijdstip die voor mij het beste uitkomen. Eén dag voordat de sapjes worden geleverd, ontvang ik via de mail een tijdsindicatie van de bezorging. Op de leveringsdag zelf krijg ik per sms een preciezere indicatie om de bestelling te volgen. Van online bestelling tot aan de levering, je hoeft er je huis niet uit.

Ik bestel nu maandelijks een box met sapjes, waardoor het drinken van groentesap een vast onderdeel van mijn voeding is geworden. Ik geniet dagelijks van heerlijke groentesap en profiteer zo van de gezonde effecten. Sapje groentesap is inmiddels niet meer weg te denken uit mijn voedingspatroon.

Andere Sapje ervaringen

Dat Sapje veel voordelen heeft, daar ben je inmiddels wel achter gekomen. Nu ben je waarschijnlijk nieuwsgierig geworden naar andere Sapje ervaringen. Om een beter beeld te krijgen van Sapje.nl en de service die zij bieden, de resultaten van de sapjeskuur of gewoon omdat je meer wilt weten over de voordelen. Dit zijn een aantal Sapje reviews van de onafhankelijke website Kiyoh.com:

“Ik had nog nooit in mijn leven een sapje detox gedaan. Het is me heel erg meegevallen. En dat komt mede doordat alles zo perfect geregeld was. Ik hoefde zelf echt nergens aan te denken, alleen maar uit te voeren. Lekkere sapjes in leuke flesjes. Echt voor herhaling vatbaar. Het heeft me geholpen mijn lijf even te resetten”, schrijft Annelotte in haar Sapje review.

Voor Carla biedt Sapje vooral gemak. Zij schrijft in haar review: “Ik kocht soms wel eens sapjes in de lokale groente winkel en maak ook zelf regelmatig sapjes. Maar hoe gemakkelijk is het om de variatiedoos van sapje te kopen! Ik heb ook de sapjeskuur gedaan van 3 dagen. Je krijgt goede achtergrondinfo en een duidelijke planning. Ik heb ervaren dat het ondanks lange werkdagen prima te doen is. Ik krijg mijn eigen sapjes nooit zo lekker.”

En Patricia heeft door Sapje zelfs weer een gezond voedingspatroon gekregen. Zij schrijf: “De aankomst van het pakket was al een verrassing: 48 flesjes met een label met ingrediënten. Zelf netjes op volgorde gezet en alles klopte. De sapjeskuur was heerlijk om te doen. Dag 2 lichte hoofdpijn van het ontgiften, maar daarna een fantastisch gevoel, tijdens en na de kuur. Wat een verrassing was de smaakexplosie van ieder flesje weer, echt genieten. Het was voor mij bedoeld om een keerpunt in mijn voeding te brengen: opnieuw terug naar helemaal gezond. En dat is gelukt: topfit en opgeschoond kan ik weer verder. Dank je wel, zeker voor herhaling vatbaar!”

Sapje groentesap flesjes

Er zijn slechts een enkele reviews wat minder positief. Overigens gaan die reviews niet over de sapjes zelf, maar over een vertraagde levering of een verkeerde levering. Hoewel het natuurlijk vervelend dat je bestelling later wordt bezorgd, of de verkeerde sapjes worden bezorgd, heeft de klantenservice van Sapje in alle gevallen het probleem opgelost. Vandaar dat de meesten klanten lovend zijn over de service.

Conclusie

Omdat Joël vanuit zijn eigen ervaring weet wat groentesap voor je gezondheid kan doen, willen hij en Rosalynn zoveel mogelijk mensen – van jong tot oud – bewuster te maken van de kracht van Sapje. Om die reden maken zij de allerbeste groentesap. Dat wil zeggen: biologische groentesap zonder concessies, zodat jij dezelfde voordelen kan ervaren als Joël.

Je krijgt via één flesje groentesap direct de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente binnen, want er is minimaal 400 gram groente per flesje verwerkt. Zo krijg je in één keer tal een mooie combinatie van vitamines en mineralen binnen uit verschillende biologische groenten (en soms een heel klein beetje fruit).

En weet je wat extra fijn is? Sapje levert deze zeer smakelijke en pure vitaminebommetjes bij je thuis af. Een soort moderne melkboer dus, maar dan 100% biologisch, puur en raw. Klinkt goed, hé?!

Tot slot: leuke weetjes over Sapje

Dit zijn nog een aantal leuke weetjes over Sapje. Wist jij dat…

  • Joël en Rosalynn er vroeger van droomden om zoveel mogelijk mensen bewuster te maken van de kracht van gezond eten en het effect dat groentesap heeft op je lichaam. Met het gevarieerde aanbod van Sapje kan iedereen ervaren wat de meerwaarde is van biologische groente en fruit.
  • Bekende bloggers en influencers regelmatig een Sapje review schrijven over hun ervaringen met de sapje detox. Zelfs de grote bekende media, zoals RTL nieuws en NRC.nl, hebben er een artikel aan gewijd. Dat draagt bij aan de bekendheid van Sapje in Nederland en België.
  • Horeca ondernemers ook sapjes kunnen afnemen en zelfs een exclusief sapje kunnen laten maken. Sterker nog: als ondernemer kun je een product laten maken dat volledig aansluit bij de uitstraling van je onderneming. Je kan contact opnemen met Sapje voor de mogelijkheden.
  • Sapje het liefst groente en fruit koopt bij lokale biologische boeren, om het milieu te ontzien en er zeker van te zijn dat de groenten en het fruit daadwerkelijk vers en biologisch zijn. Slechts een kleine hoeveelheid groente is afkomstig uit omliggende landen, zoals Belgie, Duitsland en Frankrijk.
  • Joël ervan droomde om ooit een boek te schrijven over gezonde leefstijl. Eentje die anders is dan alle andere gezondheidsboeken. Na vier jaar keihard werken, in avonduren, het weekend en zelfs tijdens de geboorte van zijn dochter, is het Sapje boek Reboot je gezondheid op de markt verschenen.
  • Sapje een gratis blogpagina heeft met informatieve artikelen over groentesap, de voordelen een sapje detox en lekkere sap recepten waarmee je zelf je sapjes kan maken. Echt ideaal om kennis te vergaren of geïnspireerd te raken en met je gezondheid aan de slag te gaan.
  • Joël een bundel heeft gemaakt van de 100 allerlekkerste Sapje recepten boordevol groente, een beetje fruit, wilde planten, zeewier, paddenstoelen en diverse kruiden en specerijen. Van simpele kleine shotjes tot doeltreffende sapje detox drankjes. Voor zowel de beginnende als gevorderde sap drinker.

Veelgestelde vragen

Een sapjeskuur is een periode van een aantal dagen waarin je alleen maar verse groentesap drinkt. Hierdoor laat je ongezonde gewoontes los en geef je je lichaam een soort reset. Met andere woorden: een sapje detox. Zo’n sapjeskuur is een ideale manier om te veranderen en nieuwe goede gewoontes aan te leren. Als je klaar bent met een sapjeskuur, bouw je het eten van vast voedsel weer langzaam op

Voor de meeste mensen is een sapjeskuur gezond. Het is een uitstekende manier om je lichaam een reset te geven en je ongezonde gewoontes om te zetten in gezonde gewoontes. Een sapjeskuur leidt tot meer energie, minder stress, verbeterde immuniteit en verbeterde slaappatronen. En helpt ook om af te vallen. Je kunt gemiddeld tot 2 kilogram afvallen met een sapjeskuur van Sapje.

Voordat je begint met een sapjeskuur, begin je eerst met een pretox. Dat zijn recepten die je helpen om je lichaam klaar te stomen voor de daadwerkelijke sapje detox. Je stopt geleidelijk met het drinken van alcohol en koffie en het eten van dierlijke eiwitten, suiker en bewerkte voeding. Dan begint de sapjeskuur. De dagen na de sapjes kuur werk je met een aftertox toe naar gezond eten.

Tijdens de sapjeskuur van Sapje krijg je dagelijks ruim 3 kilo grroente binnen. Je drinkt diverse groentesappen, shotjes kruidenthee en veel water. En daarbij eet je ook nog een biologisch groentesoepje, zodat je ook iets warms binnenkrijgt. Sapje raadt het af om vaste voeding te eten tijdens de sapjeskuur, want het is juist de bedoeling dat je spijsvertering rust krijgt. Heb je het gevoel dat je toch iets moet eten? Kies dan vooral rauwe groenten en salade.

Uit ervaringen van mensen die een Sapje detox deden, komt naar voren dat men een dergelijke sapjeskuur gezond en lekker vindt. De deelnemers van het onderzoek voelden zich na de kuur schoon en energiek en hadden minder trek in zoetigheid of andere ongezonde voedingsmiddelen. Ruim 250 deelnemers hebben meegedaan aan het onderzoek.

Bij Sapje zijn ze ervan overtuigd dat een sapjeskuur niet moeilijk is. Volgens Joël kan iedereen een sapjeskuur volgen en de voordelen ervaren. Daarom is de sapjeskuur van Sapje voorzien van een uitgebreide instructie, zodat je zelfstandig aan de slag kunt. In de instructie staat informatie over de voorbereiding en het afbouwen van een sapje detox.

Kun je met een sapjeskuur afvallen? Het korte antwoord is: jazeker! Als je een 3, 5 of 7-daagse sapjeskuur strikt volgt, dus niet smokkelen met tussendoortjes of iets dergelijks, is het vrijwel onvermijdelijk dat je gaat afvallen. Dat is een wetmatigheid, want je neemt veel minder calorieën tot je dan je verbrandt op een dag.


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *