Start hier

Ontdek de beste cursussen, trainingen, recepten boeken en supplementen voor een vitaal leven 👇

Gratis

Grip op je Gedachten

Bureau Breinfijn

 

Cursus Grip op je gedachten

 

Verlos jezelf van stress, spanningen en piekeren. Na het lezen van dit ebook ‘Grip op je gedachten’ weet je meer rust krijgt in je hoofd en meer grip op negatieve gedachten.

Download gratis

Afslank Weekmenu

Oscar Helm

 

Afslank weekmenu

 

Wil je afvallen door middel van koolhydraatarm eten? Download dan het gratis Afslank Weekmenu met lekkere koolhydraatarme recepten en boodschappenlijstje.

Download gratis

25 Superkrachten

Unbreakable Academy

 

Ebook weerbaarheid Unbreakable Academy

 

25 superkrachten voor meer weerbaarheid. Geen saaie en lange lappen tekst maar korte en krachtige take aways die je direct in de praktijk kunt brengen.

Download gratis

Cursussen & Trainingen

Breinfijn Programma

Rosalie van Gils

 

Breinfijn Programma

 

Wil je lichamelijke spanningsklachten verminderen, overspoeling en lading van angsten verminderen, dat paniekaanvallen verdwijnen? Met het Breinfijn Programma leer je angsten los te laten en krijg je meer rust in je hoofd.

€79 p/m (vrij opzegbaar)

Bekijk nu

Gezond In 4 Weken

Richard de Leth

 

Voedingscursus Gezond in 4 weken

 

De OERsterk cursus Gezond in 4 Weken van Richard de Leth laat je ervaren wat gezonde voeding doet met hoe jij je voelt, hoe je functioneert en hoe je leeft. In deze cursus gaat vooral over doen – en daar wordt je door Richard de Leth bij geholpen.

€47

Bekijk nu

Van Klacht Naar Kans

Dokter Juriaan

 

Van klacht naar kans

 

 

Via de pijlers voeding, beweging, bewustwording, feiten en emoties ga je aan de slag met je fysieke en mentale gezondheid. In deze cursus leer je hoe je jezelf weer echt fit en energiek gaat voelen.

€330

Bekijk nu

Slaap & Meditatie

Perfect Slapen in 7 Stappen

William van der Klaauw

 

Perfect Slapen in 7 Stappen boek

 

In het boek vind je een doeltreffende methode om voorgoed af te rekenen met je slaapproblemen. Al na een paar nachten merk je dat je scherper, alerter en vrolijker bent.

€37

Bekijk nu

Manta Sleep Mask

Slaapwijzer.net

 

 

Manta Sleep Mask

 

Het Manta Sleep Mask is zo ontworpen dat het 100% van het licht blokkeert, zelfs met volledig daglicht. Het betekent dat je kunt vertrouwen op een diepe, rustgevende en ongestoorde slaap.

€39,95

Bekijk nu

Mindfulness training

Rolf & Melanie van Baalen

 

Mindfulness cursus

 

Na het volgen van deze Mindfulness training krijg je een betere focus, meer energie en geniet je uiteindelijk meer van het hier en nu. Van chaotisch en gestresst naar rustig en gelukkig

€47

Bekijk nu

Yoga Nidra

Rolf & Melanie van Baalen

 

Yoga Nidra

Professioneel en zorgvuldig samengestelde cursus met video’s, audiobestanden en tekstuele uitleg over Yoga Nidra. Je krijgt toegang tot 7 verschillende Yoga Nidra sessies van verschillende lengtes.

€37

Bekijk nu

Yoga Nidra Chakra Reis

Rolf & Melanie van Baalen

 

Yoga Nidra Chakra

Cursus voor iedereen die meer wil weten over de chakra’s en aan de hand van praktische oefeningen en technieken wil werken aan de balans in de meest belangrijke energiecentra van jouw lichaam.

€87

Bekijk nu

Numsy White Noise

Numsy Touch

 

Numsy white noise touch

 

De Touch is het meest luxe en verfijnde white noise apparaat met 25 natuurlijke geluiden met white, pink en brown noise. Het helpt jou en je kleintje heerlijk wegdromen op een white noise geluid naar keuze.

€52

Bekijk nu

Koolhydraatarm eten

50 Dagen Koolhydraatarm

Makkelijk Afvallen

 

Koolhydraatarm 50 dagen programma

 

Door het koolhydraatarm 50 dagen programma schrap je alle onnodige koolhydraten uit je voeding. Je krijg 80+ verschillende koolhydraatarme recepten.

€39,00

Bekijk nu

Afslank Receptenbijbel

Oscar Helm

 

Afslank Receptenbijbel review

 

In de Afslank Receptenbijbel staan maar liefst 140 koolhydraatarme recepten. Van ontbijt tot diner en van gezonde tussendoortjes tot frisse salades.

€27

Bekijk nu

50 Dagen Keto Challenge

Makkelijk Afvallen

 

50 Dagen Keto Challenge

 

Zet je lichaam in standje vetverbranding met de 50 Dagen Keto Challenge. Een boek dat gezondheid en lekker eten op een leuke manier combineert.

€37

Bekijk nu

Voeding & Supplementen

Viteezy vitamines

Vitamines & mineralen

 

Viteezy quiz

 

Wil je gepersonaliseerde vitamines? Vul dan de vragenlijst van Viteezy in.  Op die manier krijg je altijd de juiste aanbeveling vitamines, mineralen en kruiden.

15% korting met kortingscode Viteezy15

Bekijk nu

Sapje groentesap

Joel & Rosalynn

 

Sapje

 

Wil jij ook je dagelijkse portie groente en fruit in één heerlijk sapje thuis ontvangen? Dat kan met de groentesappen van sap.je. In één groentesapje zit maarliefst 400 gram groente.

15% korting

Bekijk nu

Smoothie Afslankbijbel

Oscar Helm

 

Smoothie Afslankbijbel

 

Met de Smoothie Afslankbijbel kun je verantwoord afvallen door heerlijke smoothie recepten. Je krijgt meer dan 100 recepten die makkelijk klaar te maken zijn en waar het hele gezin van mee kan genieten.

€19,97

Bekijk nu

20 Dagen Suikervrij

Ria Kamelle

 

20 dagen suikervrij afbeelding

 

Doorbreek de hunkering naar suikers in slechts 20 dagen met eenvoudige en snelle recepten. Het programma is speciaal ontwikkeld voor 40+ vrouwen die in de overgang zijn.

€49

Bekijk nu

Proteine Recepten Pakket

Droog Trainen Academie

 

Proteinerijke recepten pakket

 

Het Proteïnerijke Recepten Pakket bevat 155 makkelijke en goedkope eiwitrijke recepten. Hiermee krijg je makkelijker een droog lichaam en raak je sneller overtollig vet kwijt.

€27,00

Bekijk nu

Bewegen & Sport

Connect & Run

Goudje Haadsma

 

Connect & Run

 

Vind je het lastig om te beginnen met hardlopen, maar wil je jezelf wel fit en gezond voelen? Door Connect & Run leer je in 10 weken ontspannen hardlopen.

€25

Bekijk nu

De Wandeltrainer

Wanda Catsman

 

Wandeltrainer

 

De wandeltrainingen van Wanda Catsman brengen je verder. Je bouwt namelijk specifieke spierkracht en conditie op voor (lange) wandeltochten.

Incl. gratis adviesgesprek

Bekijk nu

Yoga Stap voor Stap

Happy With Yoga Academy

 

Yoga basiscursus Stap voor Stap

 

In de cursus Yoga Stap voor Stap ontdek je alle basisoefeningen van yoga. Voor meer ontspanning, meer flexibiliteit, een sterk lichaam, een fitte geest en persoonlijke kracht.

€57

Bekijk nu

Spiermassa Protocol

Droog Trainen Academie

 

Spiermassa Protocol

 

Heb je moeite met spiermassa opbouwen? Het Spiermassa Protocol bevat alles over training, voeding, supplementen en lifestyle om jouw spieropbouw te maximaliseren. Met extra uitleg voor hardgainers!

€47

Bekijk nu

Droog Trainen Protocol (v)

Rinus van Offeren & Henry van Es

 

Droogtrainen

 

Een droog trainen protocol voor vrouwen met belangrijke informatie over training, voeding en leefstijl. Succes gegarandeerd. Je krijgt alles wat je nodig hebt om resultaat te bereiken.

€67

Bekijk nu

Droog Trainen Protocol (m)

Rinus van Offeren & Henry van Es

 

Droogtrainen

 

Een droog trainen protocol voor mannen met belangrijke informatie over training, voeding en leefstijl. Succes gegarandeerd. Je krijgt alles wat je nodig hebt om resultaat te bereiken.

€67

Bekijk nu