Strakke Buik Bijbel Review & Ervaringen [2024] | Kopen of niet?

Deel artikel 👇


Een strakke buik staat bij veel mensen bovenaan hun verlanglijstje. Hoewel een platte afgetrainde buik zeker niet het allerbelangrijkste is, is weinig buikvet wel degelijk belangrijk voor je gezondheid. Ben je benieuwd hoe dat zit? En droom je zelf van een strakke buik? Lees dan zeker deze Strakke Buik Bijbel review. Je leert namelijk wat een strakkere buik jou eigenlijk oplevert, wat je precies moet doen om overtollig buikvet kwijt te raken én hoe de Strakke Buik Bijbel jou daarbij kan helpen. Lees maar mee!


Het probleem van (veel) buikvet

Waarom moet je jezelf eigenlijk druk maken om buikvet? Dat heeft niet zozeer met je uiterlijk te maken, maar vooral met je gezondheid. Sterker nog, te veel buikvet is echt enorm ongezond. Een deel van dat buikvet zit namelijk in veel gevallen ook om je organen heen, waaronder om je nieren en lever.

Hoe meer van dat soort vet om je organen heen zit, des te groter de kans op bijvoorbeeld diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Op termijn zal een strakke buik je dus zeker de nodige gezondheidsproblemen schelen. Des te meer reden om vanaf vandaag de oorlog te verklaren aan die hardnekkige rolletjes buikvet.

Strakke buik: hoe moet het niet?

Helaas kom je op het internet veel misleidende claims tegen. Teksten als een strakke buik in twee weken of dit zijn de allerbeste oefeningen voor een strakke buik komen je ongetwijfeld bekend voor. Dergelijke teksten zijn in heel veel gevallen onjuist en vaak vanuit marketing oogpunt geschreven.

Een strakke buik krijgen is geen makkelijke opgave en lukt je zeker niet door wat buikspieroefeningen te doen, ellenlange cardiosessies of extreem weinig te eten. Het is ook belangrijk dat je weet dat plaatselijk vet verbranden niet mogelijk is. Je lichaam verdeelt het vet namelijk zelf over je lichaam en haalt het ook weer over het hele lichaam weg. Doordat je totale lichaamsvet lager wordt, zal uiteindelijk ook je buikvet verminderen. Als iemand je ooit vertelt dat plaatselijk vet verbranden wel mogelijk is, negeer deze persoon dan alsjeblieft.

Hoe krijg je wel een strakke buik?

Maar hoe moet het dan wel, buikvet verliezen en een strakke buik krijgen? Het is vooral belangrijk om je leefstijl structureel te veranderen en een kwestie van in actie komen. Wanneer je namelijk geen actie onderneemt, zul je natuurlijk ook geen resultaat behalen en blijft het buikvet gewoon zitten waar het zit.

Je buikvet verbranden betekent simpelweg dat je een calorietekort moet creëren van ongeveer 10-20% van je dagelijkse caloriebehoefte. Voor de meeste mensen betekent dit zo’n 300-500 calorieën minder. Je zult echt moeten zakken in vetpercentage om een strakke buik te krijgen.

Het verlagen van je calorie-inname doe je vooral door je voeding aan te passen. Bijvoorbeeld door je koolhydraatinname te minderen en meer eiwitten en gezonde vetten te eten. Beweging en sport helpt absoluut, maar is geen absolute noodzaak. De Strakke Buik Bijbel is een soort actieplan met kant-en-klare recepten om je buikvet stap voor stap te verbranden.

Strakke Buik Bijbel review

De Strakke Buik Bijbel is een boek van Oscar Helm met informatie, oefeningen en recepten om je te helpen met het kwijtraken van je overtollige buikvet. De principes in het boek zijn wetenschappelijk onderbouwd en beloven jou als lezer dat je op een natuurlijke wijze resultaat zult behalen. Dus zonder dat je waardeloze afslankproducten en pillen!. Bovendien leer je waarom je bepaalde dingen beter wel en ook beter niet kunt doen én waar je allemaal op moet letten. Hierdoor kun je op de lange termijn altijd terugvallen op je eigen kennis.

Oscar Helm’s visie op eten

Drs. Oscar Helm is afslankdeskundige, (dieet)psycholoog en schrijver van verschillende afslankboeken. Hiermee wil hij mensen helpen om gezonder te leven en af te vallen, zonder dat je een streng dieet hoeft te volgen en dus ook zonder dat je honger hoeft te lijden. Hij laat je zien dat afvallen ook leuk kan zijn en dat iedereen resultaat kan behalen én behouden.

Oscar’s visie over afvallen en gezond eten baseert zich vooral op de principes van koolhydraatarm eten. Deze afslankmethode wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek en heeft al veel mensen geholpen met het kwijtraken van overtollige buikvet. Met de Strakke Buik Bijbel ga je praktisch aan de slag met alle informatie en oefeningen, maar ook direct ervaren wat koolhydraatarme recepten voor je kunnen betekenen.

Strakke Buik Bijbel: de theorie erachter

Er is volgens Oscar geen balans meer in ons huidige voedingspatroon, want de meeste producten bevatten tegenwoordig buitensporig veel koolhydraten. Vooral de consumptie van bewerkte koolhydraten is de laatste jaren flink toegenomen. Dat zijn de koolhydraten die slecht zijn voor onze gezondheid en zorgen voor overgewicht.

Om die reden stimuleert Oscar koolhydraatarm eten; om een gezond leven te leiden én om overtollig buikvet te verbranden. Door de Strakke Buik Bijbel breng je jouw koolhydraatinname weer op orde, vooral door de slechte koolhydraten te vervangen voor extra eiwitten gezonde vetten, meer groente en meer fruit. Doordat het boek ook is aangevuld met oefeningen, is het veel meer dan zomaar een receptenboek.

Doelgroep Strakke Buik Bijbel

Het Strakke Buik Bijbel boek is met name interessant voor mensen die buikvet willen verbranden, maar ook een aanrader als je gewoon op zoek bent naar lekkere koolhydraatarme recepten en effectieve oefeningen om je trainingsschema mee aan te vullen. Het maakt ook niet uit hoe oud je bent en welk geslacht je hebt, want de basisprincipes van het boek zijn op iedereen toepasbaar.

Je kunt de Strakke Buik Bijbel methode zelfs volgen als je vegetarisch of veganistisch bent. Een aantal van de recepten is namelijk vegetarisch en bevatten dus geen vlees of vis. Specifieke veganistische recepten staan er niet in, maar de vegetarische recepten zijn zodanig aan te passen dat deze ook voor een veganist geschikt kunnen zijn.

Opbouw Strakke Buik Bijbel boek

De Strakke Buik Bijbel is opgedeeld in een deel met informatie over voeding, een deel met oefeningen en een deel met kant-en-klare koolhydraatarme recepten. Het is eigenlijk allemaal vrij rechttoe, rechtaan, zonder overbodige informatie en met een duidelijk afwisseling tussen de theorie over voeding en voorbeelden van oefeningen die je moet doen.

Als lezer leer je precies welke voeding bijdraagt aan het verlagen van je vetpercentage en waarom bepaalde oefeningen extra ondersteunend zijn daaraan. Bovendien krijg je deze informatie op een vrij interactieve manier. Er worden namelijk vragen aan je gesteld over je gedrag. Bijvoorbeeld: “Doe jij suiker in je koffie of thee?”. Hierdoor voel jij jezelf waarschijnlijk meer betrokken en zul je gemakkelijker je huidige gedrag veranderen.

Voorgeschreven voeding

Over voeding krijg je uitgelegd hoeveel koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen je binnen moet krijgen. Dat vertaalt zich daarna in een uitgeschreven dagmenu waarbij per maaltijd staat beschreven welke voedingsproducten je het beste kunt eten en ook wat je daarbij kunt drinken. Je leert hiermee uiteindelijk je huidige gewoontes om te zetten naar andere gewoontes.

Het draait in de Strakke Buik Bijbel niet om rigoureuze veranderingen, maar om kleine simpele stappen in je dagelijkse voedingspatroon. Een te streng dieet werkt volgens Oscar namelijk niet. Daarom adviseert hij ook om je maaltijd porties groter te maken als je daar behoefte aan hebt.

De oefeningen

De Strakke Buik Bijbel schetst eerst een beeld van de oefeningen die je het beste kunt doen. Verderop in het boek staat per categorie een overzicht van oefeningen die zijn ingedeeld per niveau en daarbij het aantal series en de duur vermeld. Alle oefeningen zijn dus volledig voor je uitgeschreven.

Bovendien krijg je precies uitgelegd waarom de gewone buikspieroefeningen, zoals de crunch, sit-up en een plank, niet optimaal zijn voor je vetverbranding en ook welke oefeningen je dan wel het beste kunt doen. Veel mensen doen namelijk de verkeerde oefeningen om buikvet te verbranden.

Strakke Buik Bijbel recepten

Je krijgt zelfs 50 heerlijke koolhydraatarme recepten die zijn verdeeld over ontbijtrecepten, lunchrecepten, recepten voor het diner en snackrecepten. Bij ieder recept staan de bereidingswijze beschreven en variatietips om te kunnen variëren met ingrediënten. In principe zijn alle recepten voor twee personen, maar je kunt natuurlijk ook grotere porties maken.

Alle recepten zijn heel makkelijk te bereiden en staan binnen 15 tot 20 minuten op tafel. Je hoeft ook geen bijzondere ingrediënten in huis te hebben, want alle producten kun je gewoon in de lokale supermarkt kopen. Bekijk hieronder twee voorbeeldrecepten uit mijn Strakke Buik bijbel pdf bestand.

Strakke Buik Bijbel review

Aanvullende gratis bonussen

Bij de aanschaf van de Strakke Buik Bijbel ontvang je ook nog een flink aantal gratis bonussen. De eerste bonus zijn 6 verschillende trainingsschema’s voor de niveaus beginner, intermediate en gevorderd. Alle schema’s zijn gericht op vetverbranding en bevatten oefeningen die je ook gewoon thuis kunt doen.

In de tweede bonus vind je 4 verschillende weekmenu’s om de Strakke Buik bijbel afslankmethode goed toe te passen. Ieder weekmenu bestaat inspiratie voor het ontbijt, lunch en avondeten en gaat je helpen met gezond eten en natuurlijk met afvallen. Hiermee kun je eindelijk afrekenen met dat vervelende jojo-effect.

Bonus drie en vier bestaat uit een trainingsschema voor strakke billen en gerichte oefeningen voor strakke benen. Strakke billen en benen zien er namelijk niet alleen aantrekkelijk uit, maar verkleinen ook nog eens de kans op blessures. Wanneer je dat ook graag wil, dan mag je deze bonus eigenlijk niet missen.

De vijfde bonus is bedoeld om je huid strak te krijgen en cellulite te verminderen. Onze huidige leefstijl zorgt ervoor dat je huid slapper wordt en cellulite een kans krijgt om zich te ontplooien. Wil je een strakke huid krijgen én behouden? Deze tips gaan je sowieso helpen aan een strakke en gezondere huid.

Door bonus zes kom je precies te weten hoe je die lastige vetrolletjes net boven de heup weg krijgt. Dit is namelijk één van de eerste plekken waar het lichaamsvet wordt opgeslagen. De tips en oefeningen in deze bonus zorgen ervoor dat je eindelijk van die vervelende love handles af kan komen.

Het Ultieme Afslank Programma is de laatste bonus en bestaat uit video’s met oefeningen en tips om nog sneller af te vallen. Deze zevende bonus is gratis in de eerste maand en gaat daarna over in een maandelijks opzegbaar abonnement van 19,97 euro. Wil je niet dat deze laatste bonus doorloopt in een abonnement. Dan kun je voor het einde van de maand een mailtje sturen en aangeven dat je dat niet wilt.

Strakke Buik Bijbel ervaringen

Sta je op het punt om de Strakke Buik bijbel aan te schaffen, maar wil je eerst weten wat eerdere kopers erover zeggen? Dat snap ik! Daarom ben ik op zoek gegaan naar reviews, zodat je een weloverwogen beslissing kan nemen. Dit is een kleine greep uit deze reviews:

“Ik heb veel gewicht verloren, een smallere taille en mijn buikvet is grotendeels verdwenen! Mensen die ik al even niet meer had gezien schrokken gewoon van de verandering. Het boek vertelde me duidelijk wat ik moest doen om mijn droom te kunnen waarmaken. Het heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen”, vertelt Aishah in haar Strakke Buik Bijbel review.

Jesper is door de Strakke Buik Bijbel eindelijk van zijn bierbuik af. Hij vertelt: “Ik had nooit verwacht ooit nog van die vervelende bierbuik af te komen. De no-nonsense tips hebben me enorm geholpen. Ik ben mijn bierbuik kwijt en heb ook een veel jonger gezicht gekregen. Het heeft me wat behoorlijk wat doorzettingsvermogen gekost, maar het was het allemaal waard.”

En zelfs Esther is het gelukt om een strakkere buik te krijgen. Zij schrijft: “In het verleden heb ik meerdere pogingen gedaan om af te vallen, helaas met weinig resultaat. De kilo’s bleven maar terug komen. Ik begrijp nu waarom het me maar niet lukte om een strakkere buik te krijgen. Ik ben ruim 8,5 kg kwijt en raad de Strakke Buik bijbel dan ook aan iedereen aan die wil afvallen.”

Er is ook een kritisch geluid te horen. Dat gaat niet over de inhoud van de Strakke Buik Bijbel, want daar is niets mis mee, maar over de bonus Het Ultieme Afslank Programma. Deze bonus is namelijk alleen in de eerste maand gratis en gaat daarna over in een abonnementsvorm van €19,97 per maand. Ondanks dat je dat kan aangeven tijdens de bestelling, kwamen sommige kopers daar pas achter toen een maand later het geld van hun rekening was geschreven. Dus, wil je dat niet? Geef dat dan gewoon aan bij je bestelling. Of probeer het een maand en zeg de bonus voor het einde van de maand op. Dan loop je geen enkel risico.

Wat betaal je voor dit boek?

Voor het bedrag van 27 euro krijg je een Strakke Buik Bijbel pdf bestand dat je op al je apparaten kunt openen. Dat is natuurlijk super handig, want daardoor kun je de Strakke Buik Bijbel gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Voor slechts een tientje extra krijg je ook een fysieke versie van het boek erbij.

Wanneer je het boek gaat bestellen, dan gaat dat allemaal gemakkelijk en snel. Zodra je het gewenste Strakke Buik bijbel boek hebt gekozen, vul je je gegevens in en kies je een betaalmethode. Vervolgens wordt je doorgestuurd naar de vervolgpagina en kun je direct de pdf Strakke Buik Bijbel downloaden. Met één muisklik open je de link en kun je beginnen.

Strakke Buik bijbel

Strakke Buik Bijbel opzeggen: 60 dagen garantie

Oscar is zelfs zó overtuigd van de Strakke Buik Bijbel en dat het je leven zal veranderen, dat je ook nog eens een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie krijgt. Dus je mag 60 dagen de Strakke Buik bijbel uitproberen. Geheel risicoloos! Wanneer je namelijk niet tevreden bent, dan kun je gewoon een mailtje sturen en krijg je netjes je geld weer terug. Zonder gedoe en lastige vragen.

Conclusie: Strakke Buik Bijbel kopen of niet?

Is de Strakke Buik Bijbel écht de moeite waard om te kopen? Ik vind van wel! Door de Strakke Buik Bijbel kom je erachter dat je kan afvallen zonder hongergevoel én zonder dat je ook gewoon kan genieten van eten. En dat is echt super belangrijk, want alleen dan is het vol te houden en bereik je het beste resultaat. Daar draait het tenslotte om, toch?!

Je krijgt behoorlijk wat tools om je te helpen, zoals koolhydraatarme recepten, handige tips over voeding, de meest effectieve oefeningen én flink wat extra bonusmateriaal met onder andere kant-en-klare voedingsschema’s en trainingsschema’s (ook voor je benen en billen). Dit is veel meer dan vergelijkbare andere methodes.

Desondanks is het wel belangrijk om te vermelden dat de Strakke Buik Bijbel zeker geen wondermiddel is. Buikvet verbranden gaat echt niet vanzelf. Maar als jij bereid bent om kleine aanpassingen door te voeren, dan is het absoluut aan te raden om de Strakke Buik bijbel te bestellen.

Andere Oscar Helm boeken

Wanneer je nog niet overtuigd bent van de Strakke Buik Bijbel, dan kun je ook kiezen voor de Afslank Receptenbijbel of Smoothie Afslankbijbel. Misschien ben je namelijk op zoek naar meer koolhydraatarme recepten of naar lekkere smoothie recepten. Lees dan zeker nog even verder en ontdek wat deze boeken voor je kunnen betekenen.

Afslank Receptenbijbel

De Afslank Receptenbijbel is vergelijkbaar met de Strakke Buik Bijbel, maar bevat maar liefst 140 koolhydraatarme recepten. Daardoor heb je veel een grotere vijver waaruit je kunt vissen en raak je zeker niet snel verveeld. Ook dit boek is makkelijk te volgen en goed in te passen in je dagelijkse leven.

Wil je graag eerst een aantal recepten uit de Afslank Recepten proeven? Download hier dan het gratis Afslank Receptenbijbel inkijkexemplaar. Zo kun je vrijblijvend een hele week testen of koolhydraatarm eten aan je verwachtingen voldoet.

Smoothie Afslankbijbel

De Smoothie Afslankbijbel bevat alleen smoothie recepten. In dit receptenboek staat maar liefst 120 verschillende smoothie recepten om op een verantwoorde manier af te vallen. Het is natuurlijk niet verstandig om al je dagelijkse maaltijden te vervangen door smoothies, want waarschijnlijk krijg je dan niet genoeg voedingsstoffen binnen. Desalniettemin; door bijvoorbeeld één maaltijd te vervangen voor een (groene) smoothie kun je al gauw een paar honderd calorieën besparen. Daarom is de Smoothie Afslankbijbel een mooie toevoeging aan je kookboekenplank.

Wat zijn de kosten?

De Afslank Receptenbijbel en Smoothie Afslankbijbel kun je allebei via internet bestellen. Voor de pdf Afslank Receptenbijbel betaal je eenmalig een bedrag van 27 euro. De smoothie Afslankbijbel pdf is wat goedkoper en kost je €19,97. Voor een fysiek boek betaal je 10 euro meer.

Oscar Helm producten pakket

De boeken van Oscar Helm hebben sowieso één ding gemeen: ze zijn allemaal bedoeld om je te helpen met afvallen. Laat jouw keuze vooral afhangen van je persoonlijke situatie en wensen. Wil je graag een compleet pakket? Dan kun je het beste de Strakke Buik Bijbel of Afslank Receptenbijbel kopen en die aanvullen met de Smoothie Afslankbijbel. Daarmee heb je een pakket met koolhydraatarme recepten en smoothie recepten.


Veelgestelde vragen

Ik raad je aan om de Strakke Buik Bijbel op de officiele website te kopen. Dan ben je 100% verzekerd van een veilige betaling en krijg je ook direct toegang tot de digitale versie: het Strakke Buik Bijbel pdf bestand. Wil je ook graag een fysieke versie erbij, dan kun je die natuurlijk via dezelfde website bestellen.

Misschien dat sommige mensen de Strakke Buik Bijbel op Marktplaats aanbieden voor een lagere prijs dan dat je het boek via de officiële website kunt kopen. Koop je via Marktplaats, dan heb je sowieso geen garantie. Ik raad je daarom aan om het boek altijd via het officiële verkoopkanaal aan te schaffen. Bovendien weet je dan ook zeker dat je het boek echt ontvangt.

Jazeker! Bij de aanschaf van de Strakke Buik Bijbel krijg je een garantie van maar liefst 60 dagen. Dat wil zeggen dat je 60 dagen lang het boek mag uitproberen en testen of deze afslankmethode ook bij jou past. Ben je uiteindelijk toch niet tevreden? Dan kun je een mailtje sturen en krijg je zonder rompslomp je geld terug. Je loopt dus geen enkel risico.


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *