Unbreakable Academy Review & Ervaringen [2024] | Sander Aarts

Deel artikel 👇


Sander Aarts, ex-leidinggevende bij de Special Forces van het Korps Mariniers, weet inmiddels alles over weerbaarheid en sterker worden. Na 16 jaar ervaring bij het korps, deelt hij die kennis via de Unbreakable Academy door middel van verschillende programma’s. Maak kennis met persoonlijke ontwikkeling en versterk je mindset. Hoog tijd voor een review over de Unbreakable Academy en hun programma’s 12 Hour Evolution, Phoenix en Crucible. Lees maar mee! 


Over de Unbreakable Academy

De Unbreakable Academy is opgericht door Sander Aarts, met het idee dat het moderne leven ons als mensen uitdaagt en dat we meer weerbaar moeten worden. Zodra mensen vanuit hun innerlijke kracht gaan leven, bijvoorbeeld door een online training persoonlijke ontwikkeling te volgen, kunnen zij tegenslagen beter aan. Daardoor is meebewegen met de wereld en al haar veranderingen veel gemakkelijker. Het is een stukje persoonlijke ontwikkeling, waarbij je verantwoordelijkheid neemt voor je leven. Op die manier kun je alles eruit halen.  

Unbreakable Academy wordt gerund door een krachtig team met een heldere missie: Nederland weerbaarder maken. Het doel van de Unbreakable Academy is een omgeving creëren waar mensen hun comfortzone uitstappen, op een veilige manier. Waar mensen zich kwetsbaar durven opstellen en elkaar helpen om in verbinding met elkaar sterker te worden. Dit alles gebeurt onder leiding van experts, die zich (naast hun defensiewerk) nog meer voor mensen willen inzetten. Volgens hen is individueel weerbaar worden nodig om als maatschappij hechter te worden. Wie zelf sterk in zijn of haar schoenen staat, kan immers beter voor anderen zorgen en sneller meebewegen met veranderingen. Door je weerbaarheid te vergroten via een persoonlijke ontwikkeling training, leer je vanuit je innerlijke kracht te leven.

Unbreakable Academy Online Community

De Unbreakable Academy community richt zich op de zes domeinen van weerbaarheid: spirituele weerbaarheid, fysieke weerbaarheid, mentale weerbaarheid, emotionele weerbaarheid, weerbaar gedrag en sociale weerbaarheid. Je werkt dus niet alleen aan lichamelijk uithoudingsvermogen, maar je gaat ook aan de slag met je mindset veranderen. Zo word je zowel lichamelijk als mentaal sterker, kun je bewuster handelen en reageren én draag je bij aan een sterke en hechte maatschappij. 

Wat krijg je bij de Unbreakable Academy community?

Sander Aarts weet als geen ander – net zoals alle expert van de Unbreakable Academy – dat je niet altijd iets kunt doen aan de dingen die gebeuren. Wat je wel kunt doen, is kiezen hoe je met de situatie om wilt gaan. Dat is een heel belangrijk onderdeel én iets waarmee je aan de slag gaat bij de Unbreakable Academy. Verder zul je ook over deze onderwerpen veel leren:

✅ Meer zelfvertrouwen ontwikkelen; 

✅ Focus behouden, onder alle omstandigheden; 

✅ Stress leren omzetten in kracht; 

✅ Productiever worden; 

✅ Mentale vaardigheden verbeteren; 

✅ Jezelf (en je team) door een crisis begeleiden;  

✅ Leren presteren onder druk; 

✅ Je innerlijke kracht (terug)vinden; 

✅ Meer energie en voldoening uit het leven halen; 

✅ Beter leren samenwerken met anderen. 

Je leert door middel van praktische lessen, bijzondere inzichten, fantastische uitdagingen en stevige handvatten. Wanneer je dit onder de knie hebt, kun je dit je hele leven lang blijven toepassen! Iedere maandag wordt er een masterclass gegeven over persoonlijk leiderschap en dinsdag een speciale yoga sessie door de Navy SEALs. En op woensdag en donderdag krijg je een leuke online workout door een van de Unbreakable Academy trainers en kun je vragen stellen aan één van de vele coaches.

Binnen deze online community kom je ook in contact met gelijkgestemden, die net als jij werken aan zichzelf en hun persoonlijke ontwikkeling. Samen gaan jullie de uitdaging aan en bewandelen het pad naar de beste en sterkste versie van jezelf.

Unbreakable Academy: de modules

De Unbreakable Academy modules zijn krachtig, interessant én inspirerend. Meer dan 10 online modules om jouw weerbaarheid en persoonlijke leiderschap te ontwikkelen: mindset ontwikkeling, discipline, visualisatie, focus, stress, doelen halen, emoties, ademhaling, reflectie en zelfvertrouwen. Super uitgebreid en enorm inspirerend.

Unbreakable Academy ervaringen van anderen

De Unbreakable Academy ervaringen zijn heel positief. Volgens Wesley krijg je behapbare no-nonsense content voorgeschoteld: ‘ik kan dit perfect op mijn mobiel volgen. Het biedt mij een verfrissend perspectief en de nodige handvatten om mijn leven beter in te richten. Klare taal en knallen’.

Ene Eduard schrijft op de Unbreakable Academy website: ‘ik ben zelf commando geweest en alles is heel herkenbaar én goed te begrijpen voor iedereen. Eindelijk eens een duidelijke en begrijpelijke persoonlijke ontwikkeling training over deze lastige onderwerpen’.  

En ook Jelle is overtuigend: ‘wat een krachtig platform. Wil je mentaal sterker worden, meer zelfvertrouwen en meer voor jezelf op komen? Dan ben je bij Unbreakable Academy aan het juiste adres. Met behulp van duidelijke zelfhulp modules werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Ben je bereid tijd in jezelf te willen stoppen, dan is Unbreakable Academy echt een 100% aanrader’.

12 Hour Evolution Unbreakable Academy

Unbreakable Academy bestellen? Dat kan!

Wil jij het lidmaatschap van Unbreakable Academy (bestellen) en onder leiding van de special forces elke week meer weerbaar worden? Sander Aarts en zijn team staan klaar om jou te helpen. Je kunt nu voor 29 euro per maand lid worden van de Unbreakable Academy community. Wanneer je het niets vindt, kun je het zonder problemen weer opzeggen. Je zit helemaal nergens aan vast. Wat mij betreft echt een aanrader om eens te proberen en aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling.

Unbreakable Academy korting!

Ik heb heel leuk nieuws voor je. Met kortingscode fitteronline001 krijg je maar liefst 20% Unbreakable Academy korting op je lidmaatschap. Maak daar zeker gebruik van. Je zult er geen spijt van krijgen, want je krijgt er een enorme schat aan kennis en inspiratie voor terug. Dus, doe er vooral je voordeel mee!

Het 12 Hour Evolution programma

Er is nog een programma dat Sander Aarts heeft ontwikkeld en dat dient als persoonlijke ontwikkeling cursus. De 12 Hour Evolution is het meest grensverleggende trainingsprogramma van dit moment en tevens het meest gekozen product binnen de Unbreakable Academy. Door dit programma vergroot je je weerbaarheid en ontdek je dat je veel meer in je mars hebt dan je misschien denkt. Je doorbreekt bestaande patronen, je ontwikkelt mentale kracht én je ervaart de geweldige kracht van teamwork. 

Wat is het 12 Hour Evolution Programma?

De 12 Hour Evolution is een training van één nacht (12 uur lang), waarbij je onder leiding van Special Forces zal groeien door jouw innerlijke kracht én teamwork te bundelen. Deze persoonlijke ontwikkeling training is een enorme uitdaging, maar daardoor wel de perfecte manier om sterker te worden. Je leert namelijk de vaardigheden en inzichten die de Special Forces tijdens hun jarenlange ervaring hebben opgedaan. Zij leren jou om jezelf te leiden onder de meest lastige omstandigheden. Niet makkelijk, maar wel ontzettend waardevol! Het is overigens helemaal veilig. 

Wat krijg je erbij?

12 Hour Evolution is een trainingsprogramma vol met fysieke en mentale uitdagingen. In deze uitdagingen zijn creativiteit en expertise gebundeld om de deelnemers stuk voor stuk sterker en weerbaarder te maken. Je kunt kiezen uit drie verschillende niveaus: operator, advanced en leader. 

Nadat je je hebt ingeschreven moet je eerst een fitheidstest invullen. Daarna kun je je via de online community voorbereiden op je deelname aan de 12 Hour Evolution. Daar lees je wat je precies moet doen om alles uit jezelf te halen en het programma zo goed mogelijk te kunnen volgen.

Opbouw van het 12 Hour Evolution Programma

Het begint met de disruptiefase, waarin je je grenzen leert verleggen en tot het uiterste wordt gedreven. Daarna doorloop je de instructiefase: herstellen, balans vinden en reflecteren. Dan volgt de stressfase en word je op een unieke, maar veilige manier, uit je comfortzone gehaald. Je krijgt coaching, praktische tools en en leuke oefeningen om de fases te volbrengen.

Uiteindelijk kom je aan in de endurance fase en onderga je een karaktertest. Daarmee wordt echt het uiterste uit de groep geperst. In de laatste fase hoef je alleen nog maar te vieren dat je het gehaald hebt. Na 12 uur strijden ontvang je super waardevolle feedback en natuurlijk een certificaat van deelname.

12 Hour Evolution ervaringen van anderen

Om je een beter beeld te geven van deze heftige training, lees je ook nog een aantal 12 Hour Evolution ervaringen. Ene Lusanne vertelt dat haar trainer haar ooit vertelde over dit evenement: ‘ik heb wel even getwijfeld over of ik wel durfde. Maar achteraf was het alles waard. Ik heb hier enorm veel van geleerd!’ 

Ook Jack heeft meegedaan en schreef een positieve 12 Hour Evolution review: ‘ik vond het echt een geweldige ervaring. Het was enorm confronterend, maar tegelijkertijd ook een hele leerzame. Het Unbreakable Academy team was geweldig. De professionals zorgen er echt voor dat je je grenzen opzoekt en ze verlegt.” 

12 Hour Evolution kosten: dit is de prijs

Zoals je al hebt kunnen lezen, kun je op drie verschillende niveaus meedoen aan het 12 Hour Evolution programma. Operator niveau kost €385, het advanced niveau €485 en het leader niveau €750. Hoe hoger het niveau, des te meer er inbegrepen is in de 12 Hour Evolution prijs. Denk hierbij aan biofeedback, preparation calls, accountability calls en zelfs leiderschapscoaching. 

12 Hour Evolution korting

Wil je graag aan de slag met de 12 Hour Evolution? Door de 12 Hour Evolution kortingscode fitteronline002 krijg je 5% korting.

Unbreakable Academy 12 Hour Evolution

Phoenix selectietest

Een andere geweldige uitdaging van de Unbreakable Academy is de Phoenix selectietest. Het is echt zo’n typische Special Forces test, met zware bepakking en lastige obstakels, die je helemaal tot het uiterste drijft. Het is een karaktertest om te zien of jij de Special Forces aankunt. Is dit misschien iets voor jou? 

Wat is de Phoenix selectietest?

Tijdens de Phoenix selectietest van Sander Aarts word je gedurende twee uur getest. Je schrijft je in, kiest een datum en tijd en ondergaat een intakegesprek op locatie. Zo wordt bepaald wat jouw doelen en drijfveren eigenlijk zijn. Het is daardoor echt een persoonlijke ontwikkeling training. Samen met je trainer begin je aan een warming-up, waarna je uitleg krijgt over de oefeningen en van start gaat.

Verwacht het onverwachte, want de Phoenix selectietest is echt zwaar. Van push-ups tot sit-ups en van squats tot stukken rennen met een zware rugzak op je rug. Je wordt zowel fysiek als mentaal getest op wat jij aankunt. Na afloop weet je meteen of je in aanmerking komt voor het 72Hour Project Phoenix: het aller zwaarste trainingsprogramma van Nederland. 

Waarom een selectietest doen?

Maar waarom zou je eigenlijk meedoen aan de Phoenix selectietest? Om te achterhalen waar je nu staat. Als je dát weet, kun je namelijk doelen stellen en bepalen hoe je verder wilt op het gebied van fysieke en mentale ontwikkeling. Wat moet JIJ doen om sterker te worden? Om weerbaarder te worden? Hoe kun jij je doelen bereiken? Dat is wat je tijdens de Phoenix selectietest leert. En ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een baan bij Defensie? Dan is de Phoenix selectietest absoluut het perfecte opstapje! 

Phoenix selectietest kosten

De Phoenix selectietest prijs is afhankelijk van het aantal mensen met wie jij de test wil afleggen. Ga je lekker solo? Dan kost een Phoenix selectieticket €150. Neem je iemand mee, dan kosten twee tickets samen €275. Met z’n drieën kun je een gezamenlijk ticket kopen voor slechts €375. The more, the merrier!

Phoenix selectietest korting

Wacht niet langer met bestellen, want met de Phoenix selectietest kortingscode fitteronline002 krijg je 5% korting. 

72Hour Project Phoenix

Wil jij écht next level gaan en meedoen aan het aller zwaarste programma van Nederland? Sander Aarts heeft Project Phoenix opgericht voor de echte diehards. Oorspronkelijk was het bedoeld om kandidaten als Special Forces op te leiden, maar jij kunt er nu ook aan meedoen! Het is veel meer dan een persoonlijke ontwikkeling cursus of zomaar een uitdaging. 72Hour Project Phoenix is een exclusief en grensverleggend concept. Dichter bij de Special Forces opleiding ga je echt niet komen! 

De fenix staat als vogel voor veerkracht, transformatie en wedergeboorte: rising from the ashes en veranderen in iets wat sterker, moediger en wijzer is dan ooit tevoren. Het is een compleet transformatietraject om te ontdekken wat jij in je hebt. Deze manier van jezelf leren kennen is normaal gesproken alleen voor Special Forces kandidaten beschikbaar, maar jij kunt het nu ook ervaren. Mits je aan de toelatingseisen voldoet die op de website staan. Niet iedereen zal het halen, maar als je gedreven, sterk en moedig genoeg bent bestaat er zeker een kans dat je slaagt.

Project Phoenix korting

Project Phoenix kost normaal gesproken €1.250, maar jij kunt vandaag 5% korting scoren met de Project Phoenix kortingscode fitteronline002.

Unbreakable Academy Project Phoenix

Crucible (obstacle run)

Wil je op een unieke en leuke manier je grenzen verleggen, een keer iets anders doen dan een standaard obstacle run en onder leiding van de Special Forces aan de slag? De Crucible staat in het teken van 4 uur lang obstakels overwinnen om in jezelf te investeren en te werken aan je persoonlijke groei. Zowel individueel als in teamverband ga je je krachten ontdekken. Je leert nieuwe mensen kennen en krijgt praktische tips over teamwork, leiderschap en weerbaarheid. De best getrainde militairen leren je hoe het werkt en motiveren je om alles eruit te halen met de Crucible. 

De Crucible is een parcours met opdrachten, gebaseerd op uitdagingen en obstakels die Special Forces teams ook moeten overwinnen. Dit gebeurt onder professionele begeleiding, in een inspirerende omgeving en met een mix van verschillende mensen. Makkelijk is het niet, uitdagend en leerzaam absoluut!

Weerbaar worden voor bedrijven

Weerbaar worden doe je niet alleen. Het is ook mogelijk om samen met collega’s en leidinggevenden de uitdaging aan te gaan. Zo kunnen jullie individueel sterker worden, maar ook als team. De Unbreakable Academy heeft hiervoor verschillende presentaties, teamtrainingen én een elite performance ontwikkeld. 

Unbreakable Academy Presentaties

Wil je je collega’s of werknemers verrassen met een presentatie die impact maakt? Sander Aarts, voormalig Special Forces lid, geeft hele inspirerende presentaties voor bedrijven. Hij is namelijk naast Special Forces lid ook succesvol ondernemer, auteur én inspirerende spreker. 

Wat Sander Aarts te vertellen heeft, zal iedereen boeien. Hij heeft namelijk indrukwekkende verhalen om te delen. Zo spreekt hij over teamwork, presteren onder druk, weerbaarheid en (persoonlijk) leiderschap. Hij vertelt over de wereld van Special Forces en alle uitdagingen die daarbij komen kijken, zoals militaire opleidingen, bevrijdingsacties en vuurgevechten. De belangrijkste lessen die hij gedurende 16 jaar geleerd heeft, deelt hij in zijn presentaties. Zodat jij met je bedrijf/werknemers/collega’s leert om te winnen. 

Unbreakable Academy Teamtrainingen

Wordt het tijd dat jouw team beter gaat presteren? Een van de teamtrainingen van Sander Aarts bijwonen is dan dé manier om verandering aan te brengen in jullie manier van werken en communiceren. Geef je team een speciale ervaring onder leiding van de Special Forces en benut voortaan de volledige potentie van ieder teamlid. Dit versterkt het vertrouwen, laat talenten zien, maakt met elkaar praten mogelijk én zorgt voor meer onderlinge verbinding.  

Samen met jouw team ga je patronen doorbreken waarin jullie (on)bewust gevangen zitten. Je leert samen obstakels overwinnen en grenzen te verleggen. Er zal een verandering optreden die automatisch leidt tot betere (werk)prestaties en meer plezier in het werk en binnen het team. Bevrijd je team van belemmerende patronen door een teamtraining te volgen. 

Unbreakable Academy Elite performance

Heb je de smaak te pakken en wil je echte topprestaties leveren als bedrijf? Dan is het belangrijk om in weerbaarheid te investeren, zowel voor jezelf als voor werknemers. Verwacht je bijzondere prestaties van je mensen, dan moet daar bijzondere begeleiding van Special Forces aan te pas komen! Daarmee daag je mensen uit om het onderste uit de kan te halen en alles te geven, ook op het werk. Herstel de mogelijke disbalans en zorg voor focus, groei en het verminderen van klachten.  

Dankzij het Special Forces team van de Unbreakable Academy worden de mensen binnen jouw bedrijf weerbaarder, want zij zullen de juiste begeleiding krijgen. Volg een op maat gemaakt programma die bij Elite performance hoort en start zo snel mogelijk met de ontwikkeling van je team. Je bereikt een winnende cultuur, verbinding in je organisatie én je behoud je personeel op de lange termijn. Werknemers raken namelijk meer betrokken bij jouw organisatie en zullen meer werkplezier ervaren. De Elite performance trainingen maken 100% impact. 

Ervaar Unbreakable Academy zelf!

Unbreakable Academy geeft je een inkijkje in de fysieke en mentale wereld van de Special Forces. Ervaar zelf de spanning en ontwikkel een ijzersterke mindset. Jij krijgt een unieke kans om te werken met een team van specialisten die jou alles leren over weerbaarheid. Ben jij klaar om grote stappen te zetten? Meld je dan vandaag nog aan bij de community en laat je inspireren door de Unbreakable Academy!

Over Sander Aarts: oprichter van de programma’s

Ben je benieuwd naar de Unbreakable Academy oprichter? En nieuwsgierig naar de persoon achter de Unbreakable Academy online community, 12 Hour Evolution, Phoenix selectietest, Project Phoenix en de bedrijfstrainingen? Maak kennis met Sander Aarts, persoonlijke ontwikkeling coach in hart en nieren. Hij heeft 16 jaar bij de Special Forces van het Korps Mariniers gezeten en verschillende functies bekleed. Vanwege deze enorme staat van dienst is hij zelfs benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. 

Sander Aarts Special Forces is dé man die Nederland weerbaarder maakt dankzij zijn indrukwekkende trainingen en programma’s. Hij is een van de best getrainde militairen van de Special Forces en heeft gewerkt als marinier, commando, sniper, kikvorsman, antiterreurspecialist, medic, vrijeval parachutist, teamleider, duikleider én jungle-instructeur. Dat is nog eens een indrukwekkend CV! Tegenwoordig wordt hij veel gevraagd om te spreken in het bedrijfsleven en op evenementen. De manier waarop Sander Aarts in het leven staat is namelijk niet alleen indrukwekkend, maar ook enorm inspirerend en bewonderenswaardig. 

Unbreakable Academy Sander Aarts

Sander Aarts Rugzak Training voor beginners

In de ‘Special Forces tijd’ heeft Sander een unieke trainingsmethode ontwikkeld om in topconditie te blijven. Het was zijn geheim om fit en sterk te blijven voor de Special Forces en zich voor te bereiden op moeilijke omstandigheden. De waarheid is namelijk dat je bij de Special Forces vaak lange afstanden met een zware rugzak loopt.

In Sander Aarts Rugzak Training voor beginners verklapt hij alle details, zodat jij jezelf kunt voorbereiden op één van de Unbreakable Academy programma’s. Of misschien wel voor een carrière bij Defensie?! Deze training zorgt ervoor dat je sterker en weerbaarder aan de uitdaging begint. Verleg je grenzen en…

✅ Verbeter je uithoudingsvermogen;  

✅ Verbrand extra calorieën;

✅ Versterk je core spieren;

✅ Ontwikkel je doorzettingsvermogen. 

✅ Bereid je voor op fysieke uitdagingen;

✅ Word sterker en weerbaarder.

Wat mij betreft zijn dat meer dan genoeg redenen om aan de slag te gaan. Het enige dat je nodig hebt, is een eigen rugzak en gezonde dosis motivatie. Durf jij deze uitdaging aan? TIP: Op deze pagina kun je het boek aanschaffen met 10 euro korting.

Unbreakable Academy Sander Aarts Rugzak training voor beginners

Sander Aarts boeken

Alsof Sander nog niet genoeg gedaan heeft in die 16 jaar, schreef hij ook nog het boek Niet Te Breken. Deze bestseller is inmiddels meer dan 20.000 keer verkocht en dat niet zonder reden. In dit 272 pagina’s tellende boek staan indrukwekkende lessen beschreven en ervaringen van de Special Forces die jou gaan helpen om mentaal weerbaar worden. Sander Aarts vertelt hierin over zijn eigen ervaringen en de lessen die hij daaruit heeft gehaald. Op die manier draagt hij zijn steentje bij aan de persoonlijke ontwikkeling van iedere lezer.

Sander Aarts Missie Mindset is zijn tweede boek over het leven al Special Forces. Nog meer dan in zijn eerste boek, geeft hij hier praktische tips om optimaal te presteren. Hij vertelt heel duidelijk hoe jij ook elke missie in je leven kunt aanpakken, ongeacht wat die missie is. Het helpt bij persoonlijke ontwikkeling in je werk, maar ook in je privéleven. Dit boek bevat bovendien allerlei waargebeurde verhalen uit het leven van Sander Aarts. Heel openhartig, inspirerend en verfrissend! 

Sander Aarts podcast

Kun je niet genoeg krijgen van Sander Aarts en zijn kennis en ervaring? Luister dan ook eens naar één van de vele Sander Aarts podcast afleveringen. Sander is namelijk een veelgevraagde gast in verschillende podcastshows. Je wordt keer op keer weer geïnspireerd door zijn mooie verhalen en enorme drive.


Veelgestelde vragen

Sander Aarts is één van ’s lands best getrainde militairen van de Special Forces. In totaal heeft hij 16 jaar bij de Special Forces gediend en verschillende leidinggevende functie bekleed. Voor bewezen diensten is hij in 2018 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Inmiddels is hij een veelgevraagd spreker op evenementen, een inspirator voor het bedrijfsleven en bestsellerauteur van Niet Te Breken en Missie MindsetVia de Unbreakable Academy jaagt hij zijn dromen na en laat hij andere kennismaken met het leven van de Special Forces.

Jazeker. Er zijn zelfs meerdere kortingscodes:

  • Unbreakable Academy kortingscode fitteronline001 voor 20% korting op een lidmaatschap;
  • 12 Hour Elevation kortingscode fitteronline002 voor 5% korting op 12 Hour Elevation;
  • Phoenix selectietest kortingscode fitteronline002 voor 5% korting op de Phoenix selectietest;
  • Project Phoenix kortingscode fitteronline002 voor 5% korting op Project Phoenix
  • Crucible kortingscode fitteronline002 voor 5% korting op Crucible

Jazeker! Unbreakable Academy heeft zelfs een gratis ebook met workouts zoals allee de special forces dat doen. Met deze 21 unieke Unbreakable Academy workouts kun je jouw fysieke en mentale weerbaarheid een boost geven. Sander Aarts heeft dit ebook speciaal geschreven om iedereen te laten ervaren wat hij heeft ervaren tijdens zijn periode bij defensie. Als geen ander weet Sander Aarts hoe jouw weerbaarheid verbeterd moet kan worden.

Deze Unbreakable Academy workouts zijn geen standaard setjes met dumbells. En sowieso niet bedoeld om lekker te shinen in de gym. Nope, dit zijn workouts in de stijl van de special forces. Grensverleggend, functioneel en altijd gevarieerd. Zo word je pas sterker en weerbaarder. Op deze pagina kun je de Unbreakable Academy gratis training direct downloaden.

Jazeker. Sander Aarts en psycholoog Rutger de Groot hebben samen een gratis ebook geschreven met 25 praktische inzichten en tips voor een weerbaar leven.  Als geen ander weten zij hoe je jouw weerbaarheid kunt verbeteren. De combinatie tussen de ervaringen uit de Special Forces en de wetenschappelijk bewezen inzichten en technieken geven jou een unieke kans om je weerbaarheid te boosten.

Dit ebook is super praktisch en bevat geen saaie en lange teksten, maar korte en krachtige take aways die je direct in jouw dagelijkse leven kunt toepassen. Alle adviezen zijn uitgebreid getest en bewezen. Je wordt in ieder geval niet verveeld met overbodige info, want dat is juist één van de huidige stressfactoren: een overload en overkill aan informatie. Dit Unbreakable Academy ebook houdt het gewoon bij de kern. Op deze pagina kun je het gratis ebook downloaden.


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *