Vitaily Review & Ervaringen [2022] | OERsterk supplementen


Een gevarieerd voedingspatroon met veel groente, fruit en voedingsvezels is essentieel voor een gezond leven. Volgens mij weten we dat allemaal, maar toch lukt het ons niet om dagelijks voldoende vitamines binnen te krijgen [1]. Een multivitamine supplement kan daar verandering in brengen en jouw vitaminebehoefte ondersteunen. Gezond eten blijft natuurlijk nog steeds het allerbelangrijkste, maar extra vitamines zijn vaak een waardevolle toevoeging. Met Richard de Leth’s Vitaily supplementen kies je bewust voor gezond leven en krijgt jouw lichaam wat écht nodig is. Hoe dat precies zit, lees je in deze Vitaily review.

Vitaily in het kort

 • Vitaily supplementen zijn helemaal afgestemd op de vitaminebehoefte van deze tijd;
 • Dagelijks één zakje supplementen met alle essentiële vitamines en mineralen;
 • Gratis ebooks met aanvullende informatie over supplementen en gezonde voeding;
 • Met Vitaily kortingscode fitteronline krijg je €7,50 korting op een maanddoos.

NIEUW: sinds 1 januari 2022 zijn Vitaily Basis en Vitaily Vegan samengevoegd tot Vitaily en is het logo in een nieuw jasje gestoken.


Vitaily vitamine logo

Inhoud van deze review

Het belang van gezond leven

Gezondheid is je allergrootste goed, dus gezond zijn en blijven is super belangrijk. Door gezond te leven kun je onder andere chronische ziektes voorkomen, zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2. Leef jij momenteel ongezond? Pas dan absoluut je leefstijl aan. Het levert je ontzettend veel voordelen op.

Gezond leven draagt namelijk bij aan een goede kwaliteit van leven. Je hebt meer levensenergie, bent minder vaak verkouden, hebt een betere stoelgang én meestal ook een gezond(er) gewicht. Bovendien vergroot je de kans op een fit en vitaal leven op latere leeftijd. Wie wil dat nou niet?

Gezond leven aanvullen met supplementen

Veel mensen leiden een druk leven. Jij ook, waarschijnlijk. Vaak lijkt het wel of jouw dag uit veel te weinig uren bestaat. Of je nu fulltime aan het werk bent, of fulltime voor je kroost zorgt (en alles daar tussenin). Soms kom je gewoon tijd te kort om écht goed voor jezelf te zorgen, om voldoende groente en fruit te eten, jezelf bloot te stellen aan zonlicht, voldoende te slapen en goed gehydrateerd te blijven.

In het moderne leven heeft bijna iedereen moeite met een optimale inname van voedingsstoffen. Gezond leven kan in deze tijd enorm uitdagend zijn. Suppletie is dan een waardevolle investering in jezelf. Door je leefstijl aan te vullen met extra vitamines en mineralen weet je zeker dat jouw lichaam voldoende binnenkrijgt.

Vitaily brood

Over Vitaily supplementen

Vitaily is een zakje met vitamine- en mineralensupplementen om jouw dagelijkse behoefte aan te vullen. Vitaily supplementen zijn bedoeld als aanvulling op gezond leven. Met één zakje Vitaily supplementen kun je namelijk binnen een paar seconden alle essentiële vitamines en mineralen tot je nemen.

Ook bij Vitaily staat gezond leven op de allereerste plaats. Toch kan het zijn dat jouw lichaam extra vitamines en mineralen nodig heeft. Wanneer je bijvoorbeeld vaak vermoeid bent, onrust in je hoofd hebt of stijve spieren. Vitaily supplementen bieden ondersteuning om je iedere dag vitaal te voelen.

Vitaily ingrediënten

De OERsterk experts hebben Vitaily zorgvuldig samengesteld met ingrediënten die aansluiten bij onze huidige dagelijkse behoeftes. Bij de samenstelling is OERsterk uitgegaan van een volledig plantaardig voedingspatroon met veel onbewerkt voedsel, verse producten en groenten. Daarom is Vitaily ook zeer geschikt voor mensen die, om welke reden dan ook, geen dierlijke producten eten. In de tabel hieronder staan alle Vitaily vitamines en mineralen en hun werking.

ingrediënt Gezonde voordelen
Vitamine B12Speelt een rol bij de vorming van rode bloedcellen, de weerstand en de energieproductie.
Vitamine D3Helpt bij de calciumopname in de botten en ondersteunt het afweersysteem.
Vitamine K2Goed voor de bloedstolling en mogelijk ook voor de aanmaak van botten.
Omega 3Beschermt tegen hart- en vaatziekten en ondersteunt de hersenfunctie.
MagnesiumSpeelt een rol bij de goede werking van spieren en overdracht van zenuwprikkels.
Jodium Belangrijk voor een goede groei, de ontwikkeling van het zenuwstelsel en de stofwisseling.
SeleniumBeschermt rode bloedlichaampjes en cellen tegen beschadiging.
ZinkOndersteunt de groei en ontwikkeling van weefsel en een goede werking van het afweersysteem.
Vitaily vitamine voordelen

Vitaily supplementen helpen een handje

We doen natuurlijk allemaal ons best om gezond te leven. Om genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen, regelmatig een wandeling te maken en voldoende te slapen. Jij weet haarfijn wat goed is, en wat juist niet. In theorie klinkt het simpel, maar in de praktijk blijkt het vaak lastiger. Het weten is één ding, het ook echt doen is een ander verhaal.

Een gezonde leefstijl staat nog altijd op nummer één, maar Vitaily wil jou daar graag bij ondersteunen. Heb je het gevoel dat je batterij soms leeg is? Dat je afweer niet helemaal top is? Voelen je spieren regelmatig moe aan? Mag je huid wat meer stralen? Met Richard de Leth’s Vitaily zorg je een beetje beter voor jezelf en je gezondheid.

Richard de Leth (OERsterk): waarom Vitaily?

Richard de Leth (1982) is oprichter van Vitaily en studeerde geneeskunde aan de VU in Amsterdam. Hij specialiseerde zich in de orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie en kwam er tijdens zijn studie achter dat er in onze huidige maatschappij veel te weinig aandacht is voor leefstijl en daardoor veel leefstijlgerelateerde ziekten zijn ontstaan. Daarom besloot hij te starten met OERsterk en zich in te zetten voor een betere leefstijl en een optimale gezondheid. De online trainingen ‘Het Gezondheidsvirus’ en ‘Gezond In 4 Weken’ zijn één van de populaire producten die hij heeft ontwikkeld.

Volgens Richard is het in deze moderne wereld bijna onmogelijk om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Hij beweert zelfs dat een groot deel van de Nederlandse bevolking een flink tekort heeft aan essentiële vitamines en mineralen. En dat is geen bijzondere bewering, want uit onderzoek van het Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport blijkt dat de meeste mensen te weinig groente, fruit, vis en ongebrande noten eten [2]. Met Vitaily wil Richard deze tekorten voorkomen.

TIP: Lees hier ook onze uitgebreide OERsterk review >>>

Gezonde voordelen Vitaily

Vitaily is een aanrader voor iedereen die hun dagelijkse vitaminebehoefte op peil wil houden. En Vitaily kan extra zinvol zijn als je vegetariër of veganist bent, want dan is de kans op een vitaminetekort groter en moet je goed opletten dat je bijvoorbeeld voldoende vitamine B12 en Omega 3 neemt. Wanneer je lichaam een structureel tekort heeft aan deze voedingsstoffen kan dat namelijk nadelige gevolgen hebben voor je dagelijks functioneren. Vitaily voorkomt een tekort en ondersteunt een aantal belangrijke lichamelijke functies:

✅ Goede werking van je immuunsysteem;

✅ Bloedstolling een de aanmaak van rode bloedcellen;

✅ Normale hersenfunctie en je centrale zenuwstelsel;

✅ Werking van je spieren;

✅ Sterke botten en tanden;

✅ optimaal gezichtsvermogen;

✅ Goede werking van je schildklierfunctie;

✅ Groei en ontwikkeling van je huid, het haar en de nagels.

De weg naar een betere gezondheid is een route die je je hele leven moet bewandelen. Het roer hoeft echt niet ineens helemaal om, maar het begint natuurlijk wel bij bewuste keuzes. Met Vitaily supplementen zet je sowieso een belangrijke stap in de goede richting en kies je heel bewust voor het gezonde pad.

Niet voor iedereen bedoeld

Hoewel Vitaily voor velen een absolute aanrader is, adviseert Richard de Leth Vitaily supplementen vooral aan volwassenen (18+). Kinderen en jongeren (10-18 jaar) kunnen zich het beste richten op gezond leven, eventueel aangevuld met een lepel goede visolie. Vitaily is niet bedoeld voor:

⛔️ Kinderen onder de 10 jaar;

⛔️ Mensen die niet tegen extra vitamine D kunnen;

⛔️ Mensen die gezond leven volledig willen vervangen door Vitaily.

Slik je momenteel andere supplementen en twijfel je over de combinatie met Vitaily? Dat hoeft zeker niet! Je kunt Vitaily namelijk prima innemen naast andere supplementen. Vergelijk wel even de ingrediënten van je huidige supplementen met de Vitaily ingrediënten en neem bij extreme overlap gewoon even contact op met Richard.

Vitaily nemen

Andere redenen om voor Vitaily te kiezen

Bij Vitaily staat productkwaliteit en klantgerichtheid erg hoog in het vaandel. Jouw persoonlijke gezondheid heeft hun hoogste prioriteit. Dat is natuurlijk sowieso een belangrijke reden om voor Vitaily te kiezen, maar zeker niet de enige reden. Er zijn namelijk nog meer redenen waarom je juist voor Vitaily supplementen kiest.

Reden #1: nooit meer losse potjes met supplementen

Met een dagzakje krijgt je lichaam alle belangrijke vitamines en mineralen binnen. Je hoeft dus geen tientallen potjes met losse supplementen meer te kopen. Dat maakt Vitaily heel gebruiksvriendelijk en ook ideaal om te vervoeren. Waar je ook naartoe gaat, je kunt een Vitaily dagzakje makkelijk overal mee naartoe nemen.

Reden #2: Vitaily voor een gezonde wereld

Vitaily wil ook dat de wereld om ons heen gezond blijft, want duurzaamheid staat hoog op hun prioriteitenlijstje. De dagzakjes zijn namelijk gemaakt van biologisch afbreekbare folie, zodat er geen sporen worden achtergelaten in de natuur. En daarbij, voor iedere verkochte maanddoos wordt er ergens in de wereld een boom geplant. Jij gezonder, de wereld een stukje mooier.

Reden #3: Vitaily is populair voor gezond leven

De laatste jaren is Vitaily uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de Nederlandse vitaminemarkt. Dagelijks gebruiken duizenden mensen Vitaily, waaronder Michael Pilarczyk en Tonny Loorbach. Deze topondernemers kennen namelijk als geen ander het belang van een gezond lichaam om optimaal te kunnen presteren en hebbenalle voordelen van Vitaily zelf ervaren. Michael Pilarczyk: ‘gezondheid is de basis van ons leven, daar begint het mee’.

Vitaily abonnementen

Bij Vitaily kun je kiezen voor een losse proefmaand of meteen gaan voor een flexibel abonnement. Wanneer je kiest voor een losse maand, dan krijg je een eenmalige korting. Daarentegen ben je met het flexibele abonnement per saldo goedkoper uit. Ben je een twijfelaar? Probeer Vitaily dan gewoon eerst een maand en pak sowieso die korting.

 • Een losse Vitaily maanddoos is de meest veilig keuze om Vitaily een keer te proberen. Je betaalt €75,- exclusief verzendkosten van €4,95. Dat is omgerekend €2,50 per dag. Na die maand kun je besluiten om opnieuw een losse maand te nemen, een flexibel Vitaily abonnement af te sluiten of om ermee te stoppen. Je zit echt helemaal nergens aan vast.
 • Een flexibel Vitaily abonnement geeft je het meeste voordeel. Je betaalt de eerste keer €180,- voor een welkomstdoos met 90 dagzakjes voor 3 maanden. Daarna krijg je van Vitaily steeds een 60-dagen navulverpakking toegestuurd en betaal je automatisch iedere 2 maanden €120,-. Dat is omgerekend slechts €2,- per dag. Na de eerste 3 maanden kun je het abonnement maandelijks opzeggen.

Door de kortingscode fitteronline te gebruiken krijg je automatisch €7,50 op een losse Vitaily maanddoos. Wat moet je precies doen? Vul bij het afrekenen de code in bij kortingsbon toepassen, dan wordt de korting meteen verrekend met het totaalbedrag.

Vitaily OERsterk bonus

Bij je eerste bestelling krijg je ook twee gratis ebooks met informatie over supplementen en gezonde voeding:

 • Ebook Welke supplementen kunnen jouw gezondheid ondersteunen? met uitleg over alle essentiële voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft, aan welke voedingsstoffen je vaak een tekort hebt én hoe je erachter komt dat je een tekort hebt. Het is vooral bedoeld om je kennis over supplementen te vergroten.
 • Ebook OERsterk Eten met informatie over voeding zoals de natuur het bedoeld heeft. Dit kookboek bevat veel tips en praktische bijlagen, maar vooral smaakvolle gerechten die voor iedereen simpel zijn klaar te maken. Ervaar hoe je meer energie krijgt en jezelf en je omgeving met voeding kunt versterken.
Vitail review bonussen

Gratis bij Vitaily

Vanaf 1 januari 2022 heeft Vitaily een metamorfose ondergaan en is het logo, de website en de verpakking in een nieuw jasje gestoken. Sindsdien hebben ze ook een gratis Hormoonmagazine met uitgebreide informatie over hormonen en een heel inspirerend Vitaily foodblog met lekkere en gezonde recepten.

Vitaily Hormoonmagazine

Het Vitaily Hormoonmagazine is bedoeld voor vrouwen die wat meer willen weten over hormonen en de werking ervan. Met dit digitale tijdschrift krijg je meer inzicht in je hormoonhuishouding, hoe jouw leefstijl daar invloed op uitoefent en waarom Vitaily supplementen je hormonen weer in balans kunnen brengen. Wil je hier meer over weten? Download gratis het Vitaily Hormoonmagazine op de website.

Vitaily recepten

Bij Vitaily blijft gezond eten altijd op nummer 1 staan. Daarom tippen ze op op hun blog sinds kort ook recepten van lekkere en verantwoorde maaltijden. Bijna wekelijks schrijven chefkok Geneal Harreman en Foodblogger Charlotte de Jong een Vitaily recept voor ontbijt, lunch, diner of tussendoortje.

 • Pittige pompoensoep met linzen
 • Speltbol met kip, mango, muhammara en ei
 • Kokosdream met blauwe bessen en chocolade
 • Boerenkoolstamppot met rode kool, geitenkaas en vegaballetjes
 • Vegan mungboon omelet
 • Vegan scrambled tofu

TIP: Ben je nieuwsgierig naar de ingrediënten en bereidingswijze? Of wil je meer recepten ontdekken? Laat jezelf inspireren door Chefkok Geneal Harreman en Foodblogger Charlotte de Jong. Klik hier voor alle recepten >>>

Wat zijn de Vitaily ervaringen?

Waarschijnlijk ben je ook nieuwsgierig geworden naar de Vitaily ervaringen van andere gebruikers. Op Google review staan meer dan 110 reviews en krijgt Vitaily maar liefst 4.9 uit 5 sterren! Je leest in veel reviews woorden als ‘kwaliteit’, ‘waardevol’ en ‘aanrader’. Iedereen lijkt super tevreden over Vitaily.

Ene Yennicq schrijft: ‘het vitamine supplement van Vitaly is de meest volledige combinatie aan essentiële vitamines en stoffen voor je dagelijkse ondersteuning. Ze zijn verpakt in één zakje per dag, die bovendien plastiek vrij zijn en afbreekbaar, en goed voor het milieu. Ze helpen mij te ondersteunen in een fysieke en mentale gezondheid. Ook de abonnementsvorm is erg handig, komt zo in je brievenbus! Aanrader’.

En ook Stefanie is 100% overtuigd van Vitaily: ‘ik sta helemaal achter het concept van Vitaily. Duurzaam geproduceerd, een boom voor elke maanddoos en handig in gebruik. Het voelt gewoon goed om dagelijks op deze manier het goede voor mijn lijf én de aarde te doen! Omdat ik me verbonden voel met de missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren tot een gezonde leefstijl, raad ik ook in mijn praktijk de supplementen aan. Ware gezondheid komt namelijk van binnenuit’.

Volgens Yvette neemt Vitaily al haar zorgen weg: ‘als ondernemer kan ik regelmatig wel wat extra’s gebruiken. Vitaily biedt mij de supplementen waar alles in zit wat ik nodig heb en waar ik meer energie van krijg. En je hoeft er ook niet over na te denken: de hoeveelheden zijn precies afgemeten en zo verpakt dat je er geen omkijken naar hebt. Automatisch geleverd, zodat je altijd een voorraad hebt’.

Vitaily OERsterk supplementen

Conclusie Vitaily review

Wanneer je op zoek bent naar een alles-in-één multivitamine, dan zit je bij Vitaily helemaal goed. Jij hoeft nooit meer losse supplementen te verzamelen om je behoeften aan te vullen en krijgt precies binnen precies binnen wat je lichaam nodig heeft. Alle essentiële vitamines en mineralen zitten in één klein en duurzaam zakje.

Voor een redelijke prijs kun je Vitaily een maand uitproberen en zelf ervaren wat het met je gezondheid doet. Wanneer je geen verschil merkt, of als Vitaily supplementen gewoon niets voor jou zijn, dan kun je natuurlijk altijd nog besluiten om te stoppen of kiezen voor een ander merk supplementen.

Vitaily voordelen

 • Alle Vitaily vitamines en mineralen zitten in één simpel zakje. Zo krijg je iedere dag alle voedingsstoffen binnen die je nodig hebt.
 • Een zakje Vitaily is compact en makkelijk om te vervoeren. Daarom zijn ze ideaal om mee te nemen als je op reis gaat.
 • Alle Vitaily ingrediënten zijn volledig plantaardig. Dus ook als je vega(n) bent kun je Vitaily supplementen nemen.
 • Voor Vitaily is duurzaamheid een belangrijk punt. De zakjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbare folie.
 • Vitaily wil ook de wereld vitaler maken. Voor iedere verkochte maanddoos planten ze ergens in de wereld een boom.

Vitaily nadelen

 • Vitaily heeft geen losse supplementen. Misschien wil je niet alle vitamines en mineralen slikken;
 • Vitaily is niet super goedkoop. Al betaal je wel veel minder dan wanneer je losse potjes moet kopen.

Vitaily kortingscode

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen in deze Vitaily review, kun je een kortingscode gebruiken voor een losse maanddoos met 30 dagzakjes. Je ontvangt daarmee een korting van €7,50 en Vitaily supplementen relatief goedkoop een keertje uitproberen. Daarna heb je natuurlijk de mogelijkheid om te verlengen of ermee te stoppen. Hoe dan ook, die Vitaily korting heb je dan sowieso in the pocket.

Vitaily zakje supplementen
 • Zorgvuldig samengesteld door OERsterk experts
 • Veilig geproduceerd en gekeurd
 • Ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit
 • Afgestemd op de behoeftes van tegenwoordig
 • Geen onnodige toevoegingen
 • Verschillende pakketten
 • Korting met kortingscode
 • Extra Vitaily bonus
 • Geen extra kortingen op nieuwe bestellingen

OERsterk supplementen en meer

Volgens Richard de Leth zijn Vitaily supplementen een belangrijk onderdeel van gezond leven. Bepaalde micronutriënten helpen je namelijk om het immuunsysteem te ondersteunen. Denk maar aan Vitaily vitamine D3, zink, en selenium, magnesium en omega 3. Met een OERsterk supplementen pakket kun je extreme vitamine en mineralen tekorten voorkomen.

Veel mensen komen pas in actie wanneer ze klachten ervaren. Als hun gezondheid verslechterd. Bij OERsterk leer je juist wat het lichaam nodig heeft en hoe je het met een gezonde leefstijl kunt versterken. In het Richard de Leth OERsterk concept zijn voeding, bewegen, ontspanning en OERsterk supplementen de sleutel naar een betere gezondheid.

✅ Eet dagelijks tenminste 500 gram groente (liefst bij 2 maaltijden);

✅ Wandel dagelijks minimaal een half uur en doe wekelijks tenminste 2x aan krachttraining;

✅ Slaap iedere nacht minimaal 7,5 uur en bouw dagelijkse voldoende momenten van ontspanning in;

✅ Slik dagelijks een zakje met Vitaily supplementen;

Het Team OERsterk Richard de Leth helpt je een handje en maakt jou leider van je eigen vitaliteit. Het resultaat? Jij leert om anders te gaan denken, minder vaak en beter te eten, meer en beter te bewegen en dieper en langer te ontspannen. Kortom: leven door OERsterk te leven!

OERsterk in 6 weken

Richard de Leth OERsterk nodigt je uit om het effect van een preventieve leefstijl zelf te ervaren. Als je snapt hoe je lichaam werkt, en wat het precies nodig heeft, kun je ook betere keuzes maken en de kwaliteit van je leven verbeteren. Geef je gezondheid een boost met Richard de Leth OERsterk in 6 weken.

OERsterk Vitaily supplementen ondersteunen een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Jouw lichaam kan in drukke tijden zomaar om wat extra vragen. Soms lukt het niet om dagelijks alle belangrijke vitamines en mineralen binnen te krijgen via voeding. Vooral bij vermoeidheid, een druk leven of wanneer je kwakkelt met je gezondheid, is een Vitaily multivitamine een prima aanvulling.

OERsterk podcast

In de OERsterk podcast interviewt Richard diverse gasten over zelfzorg en gezond leven. Inmiddels zijn er meer dan 100 afleveringen die je op je gemakje kunt beluisteren tijdens een wandeling of ander ontspannen moment. Laat je besmetten met het gezondheidsvirus en geef je gezondheid een boost met de Richard de Leth OERsterk podcast.

Om tot meer gezondheid, vitaliteit, geluk en kwaliteit van leven te komen, is de OERsterk podcast een mooie basis. Maar wil je echte successen beleven, dan kun je OERsterk in 6 weken en Vitaily supplementen eigenlijk niet missen. Besmet jezelf met gezonde keuzes en word OERsterk volgens de Richard de Leth filosofie.


Veelgestelde Vitaily vragen

Voorheen had Vitaily twee soorten supplementen: Vitaily Basis en Vitaily Vegan. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, was Vitaily Vegan volledig vrij van dierlijke producten. Dat wil zeggen dat alle ingrediënten plantaardig waren. Vitaily Basis was juist wel gemaakt dierlijke ingrediënten, zoals visolie. Uiteindelijk heeft Richard de Leth besloten om Vitaily Basis en Vitaily Vegan vanaf 1 januari 2022 samen te voegen tot Vitaily. Vitaily is helemaal vrij van dierlijke ingrediënten en dus ook geschikt voor veganisten.

Een zakje Vitaily multivitamine bevat twee tabletten met de vitamine en mineralen Magnesium, jodium, zink, selenium en vitamine B12 en twee capsules met de vitamines vitamine D3, vitamine K2, omega 3 in 2 capsules. Dit zijn de meest essentiële vitamines en mineralen voor de behoeftes van deze moderne tijd. Daarom is een Vitaily multivitamine voor iedereen geschikt.

Nee, Vitaily heeft multivitamine supplementen met de meest essentiële vitamine en mineralen. Richard de Leth heeft de samenstelling afgestemd op de behoeftes van de huidige tijd. Wil je liever gepersonaliseerde supplementen? Of ben je op zoek naar losse vitamines, mineralen of kruiden? Lees dan onze Atida Pure review en Viteezy review.

Wanneer je de Vitaily kortingscode fitteronline invult bij het afrekenen, ontvang je eenmalig 7,50 euro korting op een losse maanddoos. Uiteindelijk ben je met een jaarabonnement per saldo wel een stuk goedkoper uit. Voor een flexibel Vitaily abonnement van 3 maanden betaal je slechts 60 euro voor een doos met 30 dagzakjes, terwijl je voor een losse maanddoos bijna 80 euro betaald. Ben je een twijfelaar? Probeer Vitaily dan gewoon eerst een maand en pak sowieso die korting.

Bij Vitaily geldt; vandaag besteld is morgen in huis. Heb je een Vitaily abonnement? Dan kun je bij Vitaily inloggen en in jouw account zien wanneer je volgende bestelling komt. Als het pakket met Vitaily supplementen is verzonden, ontvang je vrijwel direct een Track en Trace code om je bestelling te volgen. Niet per se revolutionair, maar wel super handig.

Jazeker! Een flexibel abonnement past helemaal in deze tijd. Je kunt in jouw eigen dashboard alles aanpassen wat je wilt. Wil je je bestelling wat eerder ontvangen? Dat kan! Vergeet je weleens een zakje in te nemen, en heb je daardoor nog voldoende voorraad? Dan schuif je de zending gewoon een paar dagen of week vooruit. Vitaily stopzetten of Vitaily opzeggen kan natuurlijk ook.


Joost Lodewikus
Ik help mensen met hun leefstijl en ontwikkeling. Op fitteronline.nl deel ik gratis tips en laat ik je zien wat werkt, én wat juist niet. Ook publiceer ik regelmatig waardevolle reviews over (online) producten, die je kunnen helpen om jouw doel te bereiken. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.