Viteezy Review [2024] | Vitamines per post + Viteezy korting!

Deel artikel 👇


We doen allemaal ons best om zo bewust mogelijk te leven. Om genoeg groente en fruit te eten, voldoende te bewegen en regelmatig te ontspannen. Jij weet als geen ander wat goed voor je is, en wat je beter kunt laten. In theorie klinkt dat natuurlijk heel simpel, maar in de praktijk is vaak een stuk lastiger. Weten is één ding, het ook echt doen een ander verhaal [1].

Het vitaminemerk Viteezy speelt daar handig op in met gepersonaliseerde vitaminesupplementen die zijn afgestemd op jouw eigenschappen, levensstijl en doelen. Kortom: volledig op maat gemaakte supplementen voor jouw gezondheid. In deze review kom je alles te weten over Viteezy en kun je naar de Viteezy test gaan voor een persoonlijke aanbeveling. Laten we beginnen.


Het belang van gezond leven

Dat gezond leven soms lastig is, daar zijn we het vast over eens. Daarom is het juist belangrijk om het belang ervan in te zien. Hoe beter je namelijk beseft dat gezond leven noodzakelijk is, hoe makkelijker het is om het vol te houden. Een goede gezondheid is essentieel om in goede gezondheid ouder te worden en uiteindelijk optimaal te genieten van het leven.

Op korte termijn heb je ook veel profijt van een gezond leven. Het geeft je bijvoorbeeld meer dagelijkse energie, waardoor dingen je gemakkelijker afgaan. Hoe beter jij de dag doorkomt, hoe groter de kans dat je je goed voelt. Mensen die zich goed voelen, staan namelijk positiever in het leven. En positieve mensen zijn weer vaker gelukkig!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de klachten, ziektes en/of virussen die je voorkomt door gezond te leven. Natuurlijk is iedereen soms ziek door een griep of verkoudheid, maar mensen die gezond leven herstellen daar veel sneller van. Leef je minder gezond of heel ongezond, dan blijven dit soort vervelende klachten langer aanhouden. En wanneer je je niet lekker voelt, ben je vaak ook niet in je allerbeste stemming of humeur. Kortom: het wordt hoog tijd dat we écht gezond gaan leven. Daar heb je namelijk niet alleen zelf profijt van, maar ook je omgeving.

Gezond leven met Viteezy vitamines

Hoe doe je dat eigenlijk, gezond leven?

Gezond leven begint natuurlijk bij een goed gebalanceerd eetpatroon met voldoende plantaardig eten, waaronder veel groente en fruit, genoeg dagelijkse beweegmomenten en regelmatig een ontspannen moment voor jezelf. Een gezonde leefstijl zorgt er namelijk voor dat je meer energie en minder stress ervaart en dat je lichaam en geest langer fit blijven. Gebruik de onderstaande tips om je leefstijl nóg gezonder te maken!

Eet gezond

Door gezond te eten weet je zeker dat jouw lichaam alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Eet tenminste 250 gram groente en 250 gram fruit, voldoende volkorenproducten en regelmatig vis en een handje noten. Wanneer je gezond eet, zorg je goed voor jezelf en blijf je makkelijker op een gezond gewicht. Viteezy dient als ondersteuning van jouw eetpatroon.

Drink weinig alcohol

Alcohol voegt in principe niets toe aan je lichaam, alleen extra calorieën. Het is niet goed voor je gezondheid en is funest voor een goede nachtrust. Natuurlijk kan een glaasje op z’n tijd geen kwaad, maar grote hoeveelheden raden we echt af. Drink liever helemaal niet, of beperk het in ieder geval tot maximaal één glas per dag.

Beweeg regelmatig

We zitten steeds meer en bewegen steeds minder. Een ontwikkeling die (helaas) hoort bij deze tijd. Wanneer je regelmatig beweegt voel je je fitter en heb je minder kans op overgewicht. Hoeveel jij moet bewegen, hangt af van je leeftijd en doelstelling. Ik adviseer volwassenen om dagelijks tenminste 30 minuten te wandelen en twee keer per week te sporten. Maar doe vooral waar jij je goed bij voelt en kies een activiteit waar je plezier uit haalt. Want dan is de kans groter dat je het ook echt gaat doen!

Bouw voldoende rust in

Gezond leven draait natuurlijk niet alleen om gezond eten, bewegen en sporten, maar ook om voldoende rust en ontspanning. Door yoga, mindfulness en meditatie kun je beter ontspannen en geef je je lichaam en geest de mogelijkheid om te herstellen van een hectische dag. Een rustgevende yogasessie verlaagt he stressniveau en zorgt ervoor dat je even kunt ontladen. Yoga Nidra bijvoorbeeld, dat is uitermate geschikt om diep te ontspannen!

Aanvullen met Viteezy vitamines

Een gezonde leefstijl blijft natuurlijk altijd op nummer 1 staan. Maar voedingssupplementen, zoals die van Viteezy, helpen een handje en ondersteunen jouw lichaam met belangrijke vitamines en mineralen. Zelfs met een gezond leven is het soms lastig om alle voedingsstoffen in de juiste dosering binnen te krijgen. Met gepersonaliseerde Viteezy vitamines kun je extra behoeftes aanvullen en krijgt jouw lichaam precies binnen wat nodig is. Jouw lichaam en geest zullen dankbaar zijn. En je krijgt die vitamines per post, waardoor het je vrijwel geen extra moeite kost!

Viteezy review

Het bedrijf Viteezy.nl is ontstaan door de groeiende vraag naar gepersonaliseerde vitaminesupplementen. Steeds meer mensen willen namelijk een supplement dat aansluit bij de behoefte. En als één van de weinig vitaminemerken heeft Viteezy een concept ontwikkeld dat past bij jouw leefstijl en gezondheidsdoelen.

Stel dat je weinig buiten komt, vegetariër of veganist bent, of liever glutenvrij eet, dan kun je dat op de Viteezy website aangeven en houden de specialisten daar rekening mee tijdens de samenstelling van jouw vitaminepakket. Zo weet je zeker dat je altijd de juiste dagelijkse mix van vitamine, mineralen en kruiden krijgt. Dit kun je verwachten:

✅ Je krijgt van de Viteezy diëtisten een persoonlijke aanbeveling die aansluit op jouw dagelijkse vitaminebehoefte;

✅ Je komt precies te weten welke voedingsstoffen jouw supplementen bevatten en wat voor invloed ze hebben op je gezondheid;

✅ Je ontvangt supplementen met voedingsstoffen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard.

In jouw Viteezy account kun je zelf aanpassingen doen. Heb je andere doelen of wensen? Dan kun je gemakkelijk met één druk op de knop de samenstelling veranderen van je pakket of nieuwe supplementen toevoegen. Jij hoeft alleen maar naar jouw persoonlijke dashboard te gaan en de aanpassing aan Viteezy door te geven.

Viteezy is een goede aanvulling!

Viteezy supplementen zijn een goede aanvulling op een gevarieerd voedingspatroon met voldoende groente, fruit en producten met veel voedingsvezels. En dienen natuurlijk niet als vervanging. Wanneer je niet voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, kan er een gebrek aan vitamines en mineralen ontstaan en wordt je gezondheid negatief beïnvloedt. Het kan je weerstand en energieniveau verlagen en zelfs leiden tot allerlei vervelende klachten.

Krijg je momenteel niet voldoende vitamines en mineralen binnen? Of merk je dat er een tekort ontstaat in de winter? Neem dan gepersonaliseerde supplementen van Viteezy en geef je lichaam wat zij nodig heeft. Dan ben jij er zeker van dat je vitaminegehalte op peil blijft en ook dat je geen overschot aan vitamines en mineralen inneemt. De supplementen zijn immers gepersonaliseerd.

Viteezy Dragons Den vitamine

Je kunt Viteezy kennen van het tv-programma Dragons Den, waarin Bas van Klaveren en Frans Peeters hun unieke concept onder de aandacht brachten. Niemand minder dan Nikki Plessen was 100% overtuigd door de pitch en besloot uiteindelijk flink in Viteezy te investeren. Als sportschoolhouder ziet Nikki natuurlijk ook de meerwaarde van gepersonaliseerde vitamines en kan zij het merk Viteezy goed onder de aandacht te brengen.

Voor wie is Viteezy?

Viteezy is er voor iedereen die zijn of haar voeding wil aanvullen met extra vitamines. Ze richten zich wel met name op volwassenen, want kinderen hebben een lagere vitaminebehoefte en in veel gevallen geen suppletie nodig. Heeft jouw kind wél extra vitamine en mineralen nodig? Neem dan met Viteezy contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Je voeding aanvullen met Viteezy supplementen kan extra zinvol zijn als je een bepaald dieet volgt, een bepaalde leefstijl hanteert of een voedselallergie of -intolerantie hebt. In die gevallen kan gevarieerd eten wat uitdagender zijn, waardoor je lichaam vraagt om extra vitamines en mineralen.

Voor zwangere vrouwen heeft Viteezy een speciale formule ontwikkelt met belangrijke vitamines en mineralen voor moeder en kind. Als je zwanger bent, heeft je lichaam namelijk meer voedingsstoffen nodig. Twijfel je? Vraag altijd eerst aan je verloskundige om raad, voordat je begint met Viteezy supplementen.

Je voorkomt een vitaminetekort

Hoewel grote vitaminetekorten in Nederland niet voorkomen, kun je wel degelijk te weinig voedingsstoffen binnenkrijgen. Of misschien heb jij tijdens bepaalde periodes een grotere behoefte aan vitamines en mineralen. Als je lichaam te weinig van deze essentiële voedingsstoffen binnen heeft, functioneert zij minder goed en kunnen er klachten ontstaan.

Voel je jezelf vaak vermoeid of heb je klachten waarvan je geen aantoonbare oorzaak kunt vinden?  Misschien heb je wel een tekort aan vitamines en mineralen. Eet gezonder en vul je voeding aan met gepersonaliseerde supplementen van Viteezy. Grote kans dat je klachten zullen verminderen. Verminderen ze niet? Laat dan bloedprikken en bespreek de uitslag met een huisarts.

Start jouw Viteezy test

Je vraag jezelf nu vast af: “waar begin ik?” of “welke vitamines heb ik nodig?”. Het werkt als volgt:

Het vitamineplan begint bij de persoonlijke Viteezy test. Je vult eerst een online vragenlijst in waarmee jouw eigenschappen, doelen, leefstijl en gezondheidsstatus in kaart worden gebracht. Jouw vitamineplan is gebaseerd op de antwoorden die jij geeft, een uniek algoritme en een enorme database met wetenschappelijk onderzoek. Op die manier kan Viteezy jou de juiste combinatie van vitamines, mineralen, kruiden en eiwitten aanbevelen. Heb je bijvoorbeeld vitamines nodig tegen haaruitval? Of vitamines tegen vermoeidheid? Viteezy heeft het allemaal.

Ben je tevreden over de aanbeveling? Dan kun je met druk op de knop bestellen, waarna je bestelling wordt verwerkt en naar je wordt verzonden. Vanaf dat moment worden alle volgende pakketten automatisch bij je afgeleverd, altijd een paar dagen voordat je voorraad op is. Wil je graag je vitamines eerder in huis? Of wil je iets aanpassen, tijdelijk pauzeren of er helemaal mee stoppen? Door één simpele druk op de knop kun je bij Viteezy inloggen en jouw gewenste verandering doorgeven. Het werkt echt heel gemakkelijk!

Viteezy voor al je doelen

De vitamines die door Viteezy aan je worden aanbevolen, worden geselecteerd op basis van verschillende gezondheidsdoelen. Dat kan één doel zijn, of een combinatie van verschillende doelen. En als je de Viteezy test liever niet wilt doen, of als je al weet wat je wilt, kun je in de shop deze doelen zelf selecteren. Dit zijn de doelen die je kan kiezen: 

Doelen Inhoud
Energy AssistantEen goed energieniveau is erg belangrijk voor je lichaam. Het is goed voor je dagelijkse activiteit en maakt je productiever. De Viteezy Energy Assistant bevat de beste kruiden die de natuurlijke energie in je lichaam activeren en ervoor zorgen dat je energieniveau stijgt. Tijdens de samenstelling van deze formule is gekozen voor een combinatie van B-vitamines, ijzer, magnesium en ginseng. Deze formule helpt ook tegen vermoeidheid.
Hair & NailGezond haar en sterke nagels is een teken van goed gezondheid. Ziekte, vermoeidheid en stress kunnen het uiterlijk van je haar en nagels beïnvloeden. De Viteezy Hair & Nail Boost bevat een mix van vitamines en mineralen voor het behoud van glanzend haar en normale nagels. Op basis van wetenschappelijk onderzoek heeft Viteezy gekozen voor de best opneembare vorm van biotine, selenium, zink en de belangrijkst B-vitamines. Dat zorgt voor het beste resultaat!
Stress LessStress gebeurt niet alleen in je hoofd, maar ook in je lichaam. Om de balans weer terug te krijgen, hebben ze bij Viteezy Stress Less ontwikkeld. Deze formule bevat onder andere Rhodiola en ginseng; natuurlijke kruiden die al eeuwen worden gebruikt om het lichaam tot rust te brengen. Over Rhodiola wordt gezegd dat het gunstig is voor een goede geestelijke balans, terwijl ginseng bijdraagt aan herstel en ondersteunt bij vermoeidheid. Dé perfecte combinatie!
Skin SupportNet zoals je haar en nagels, is ook je huid een indicator van je innerlijke gezondheid. De Viteezy Skin Support bevat veel nutriënten die ondersteunend zijn voor je huid, zoals biotine, zink en vitamine c. Hiermee krijgt je huid de juiste verzorging van binnenuit en wordt het herstellend vermogen ondersteunt. Uiteraard is bij deze formule weer gekozen voor stoffen met de beste opneembaarheid in het lichaam.
Sleep WellAls je niet goed slaapt, neemt het functionerend vermogen van je lichaam af. Slaap je vaak slecht, dan gaat zelfs denkvermogen achteruit. Kortom: een goede slaap is ontzettend belangrijk! De Viteezy Sleep Well formule ondersteunt een goede nachtrust en bevat de krachtigste natuurlijke hulpmiddelen, zoals valeriaan en citroenmelisse om beter te ontspannen. Zo kom je beter tot rust voor het slapengaan.
DetoxEen goed werkende lever is een essentieel! Het heeft maar liefst 7 belangrijke functies, waaronder het afvoeren van afvalstoffen. Bepaalde leefstijlkeuzes zorgen ervoor dat deze afvalstoffen achterblijven en je lever minder goed werkt. De Viteezy Detox formule bevat onder andere chlorella en spirulina, twee algensoorten die op een natuurlijk wijze de reiniging van je lever ondersteunen.
Brain BoostViteezy Brein Boost is een combinatie van verschillende B-vitamines, visolie en algenolie en bedoeld om je breinfuncties te ondersteunen. Zo is vitamine B1 goed voor je concentratievermogen, vitamine B2 belangrijk om scherp te blijven zien, vitamine B3 goed voor je geheugen en  draagt vitamine B11 bij aan een heldere geest en je leervermogen. Tot slot: vitamine B12 is goed voor zowel je geheugen als je concentratievermogen. Kortom: een ware brain boost!
Hormone ControlIedere vrouw herkent het wel; het schommelen van hormonen. En de klachten die daarbij horen, zoals stemmingswisselingen. In deViteezy Hormone Control formule zit onder andere zink, dat bijdraagt aan een normale hormoonhuishouding, en vitamine B6, dat bijdraagt aan de activiteit van hormonen en goed is voor je gemoedstoestand. Zo help je jouw hormonen een handje.
Gut SupportWat je eet en hoe leeft, heeft invloed op je spijsverteringskanaal. Je darmen houden bijvoorbeeld niet zo van scherpe kruiden, koffie en alcohol. Van nature zorgen de bacteriën in je darmen ervoor ervoor dat je darmen schoon blijven. Viteezy Gut Support is een formule met probiotica en prebiotica in één. Dit is de ideale combinatie met zowel levende bacteriën (probiotica) om je darmen schoon te houden, als de juiste bacteriële voeding (prebiotica).
Viteezy doelen

Je hoeft overigens geen test te doen, want ja kan bij Viteezy ook gewoon je eigen pad bewandelen. In de Viteezy shop kun je namelijk bij ‘doelen’ verschillende losse vitamines, mineralen en kruiden selecteren, zoals vitamine C, vitamine D, magnesium, kurkuma en omega 3. Zo kun je gemakkelijk zelf een pakket samenstellen of juist extra’s toevoegen aan je vitamineplan.

Viteezy ervaringen van gebruikers

Ik heb ook een aantal Trustpilot reviews over Viteezy verzameld. Een review is immers geen review zonder eerdere ervaringen. Dit zijn ze:  

“Goede service en fijne en gemakkelijke vitaminetest. Je moet wel eerlijk zijn om te weten te komen wat past en gericht nadenken waar je baat bij hebt. Ik vind het handig dat je elke dag een zakje hebt en ik vind het leuk dat er op elk zakje een spreuk of vraag opstaat. Je denkt er onbewust toch over na. Ik gebruik het nu een paar dagen en ik merk al verschil”, vertelt Saskia.

Joyce is eigenlijk over alles tevreden, zij schrijft: “Overzichtelijke website met heldere informatie. Heel handig dat je na het maken van de test een duidelijk beeld hebt van de vitamines en mineralen die je nog nodig hebt. Ook leuk verpakt in zakjes met een leuke vraag of weetje wat ervoor zorgt dat je de vitamine dagelijks wilt innemen. Merk al meteen dat mijn nagels steviger worden en dat ik meer energie heb. Kortom super tevreden!”

Jamie ontdekte Gut Support van Viteezy en is eindelijk van dat opgeblazen gevoel af is: “Jarenlang heb ik al last van een opgezette buik. Ik lijk soms ineens vier maanden zwanger. Totdat ik Viteezy ontdekte. Ik heb de Gut Support besteld en ik merkte al na één week verschil! Ondertussen ben ik anderhalve week onderweg en het kan alleen maar beter worden. Andere supplementen ken ik niet, maar ik ben er heilig van overtuigd dat Viteezy ook de sleutel voor jouw probleem is!”

En Elina vergeet door de handige dagzakjes nu nooit meer haar vitamines in te nemen. Zij schrijft in haar review: “Super handig; het afscheurbare zakje met daarin mijn dagelijkse voedingssupplementen. Waar ik voorheen vaak vergat mijn supplementen dagelijks in te nemen, is dit nu nog geen enkele keer gebeurd. Daarnaast ook leuk dat je elke dag aan het denken wordt gezet met een leuke vraag of weetje op het zakje. Ik ben fan en raad het iedereen aan!”

Viteezy zakje

Waarom kies je voor Viteezy?

Je hebt kunnen lezen wat je allemaal van Viteezy kan verwachten en wat de ervaringen zijn van de mensen die je voorgingen. Ik kan me voorstellen dat het veel informatie is, dus heb ik nog even de belangrijkste voordelen en nadelen voor je op een rij gezet. Zo kun jij hopelijk een betere keuze maken.

Voordelen 

✅ Het Viteezy vitamine advies sluit aan bij jouw doelen en persoonlijke situatie;

✅ Viteezy gepersonaliseerde vitamines voorkomen een vitaminetekort én -overschot;

✅ Mogelijkheden om zelf een pakket met vitamines en mineralen samen te stellen;

✅ Ruime keuze uit losse vitamines, mineralen, kruiden en specialiteiten;

✅ Een Viteezy abonnement is makkelijk te stoppen, pauzeren of wijzigen; 

✅ Nieuwe levering vitamines per post wordt automatisch geleverd voordat je oude vitamines op zijn;

Nadelen

❌ Een pakket vitamines per post pas niet door de brievenbus, waardoor je thuis moet zijn voor levering; 

❌ Levering van je eerste bestelling kan tot 4 dagen duren (ook weer geen ramp wat mij betreft).

Viteezy bestellen? Zo werkt het!

Ben je overtuigd en wil je graag gepersonaliseerde vitamine en mineralen van Viteezy kopen? Wacht dan niet langer en maak de persoonlijke Viteezy quiz of kies zelf je doelen of losse producten. De kosten liggen rond de 1 euro per dag voor één zakje met supplementen. En kies je voor het driemaandenplan, dan ben je zelfs 15% goedkoper uit.

Op het moment dat je jouw gepersonaliseerde pakket heb besteld, ontvang je deze binnen 4 dagen in huis. In heel Nederland en België! Je krijgt van PostNL een Track & Trace code via de mail om je pakket te volgen. Zo weet jij precies wanneer je kan beginnen met het verbeteren van je gezondheid.  

Viteezy kortingscode: extra voordelig!

Wil je Viteezy een keer proberen? Maak dan gebruik van onze Viteezy kortingscode Viteezy15 voor 15% korting op je eerste bestelling. Bij Viteezy referral code toevoegen kun je de kortingscode invullen, waarna de korting automatisch wordt verrekend met het totaalbedrag. Indien je vragen hebt over een bestelling, de Viteezy quiz of andere vragen, klik dan op de support button onderaan de website van Viteezy. De klantenservice staat klaar om al je prangende vragen te beantwoorden. Dus, twijfel niet en profiteer van alle Viteezy voordelen!

Haal alles uit je Viteezy vitamines

Natuurlijk wil je het maximale uit je Viteezy vitamines halen. Dat ze jouw gezondheidsdoelen optimaal ondersteunen. Het is sowieso belangrijk dat je niet vergeet om ze in te nemen. En daarnaast is het ook belangrijk dat je ze op de goede manier inneemt, want dat heeft invloed op de werking. Daarom heeft Viteezy nog een aantal tips. Om te zorgen dat je alles eruit haalt!

  • Kies een vast moment waarop je je vitamines inneemt. Een vast moment helpt bij het bouwen van goede routine;
  • Zorg voor een dagelijkse reminder, zodat je je vitamines niet vergeet in te nemen. Bijvoorbeeld een notificatie in je telefoon.
  • Neem je vitamines altijd met koud water in. Warme dranken kunnen de vitamines en mineralen aantasten;
  • Neem in de eerste weken je Viteezy vitamines tijdens of na een goede maaltijd om misselijkheid te voorkomen.

TIP: Geef je lichaam de tijd om zich aan te passen aan de extra vitamines en mineralen. Daarom is het aan te raden om tenminste voor een periode van 90 dagen ze dagelijks in te nemen. Alleen dan kun je pas iets zeggen over het effect.

Zo kun je makkelijker vitamines innemen

Heb je moeite met vitamines slikken? Probeer dan deze tips eens:

  • Neem grotere vitamines in met een dikkere drank. Met een smoothie, bijvoorbeeld. Of met een shake met yoghurt. Hoe dikker de drank, hoe minder je last hebt van een slikreflex, hoe makkelijker het gaat;
  • Leg de vitamine zover mogelijk achter op je tong. Neem vervolgens een flinke slok met water en slik tegelijkertijd het water en de vitamine door. Je zult merken dat je vitamine al weg is voordat je er erg in hebt;
  • Neem een flinke hap van een banaan en kauw goed totdat er een soort bananenpuree ontstaat. Daarna plaats je de vitamine midden in de bananenpuree, neem je een slok met water en slik je het geheel in één keer door.

Heb je nog vragen? Wil je meer weten over de ervaringen van anderen? Of wat de Viteezy Detox precies inhoudt? Lees dan zeker nog even verder. Onderaan deze Viteezy review vind je de meest gestelde vragen over deze onderwerpen.


Veelgestelde vragen

Tegenwoordig lukt het veel mensen niet om voldoende vitamines en mineralen uit voeding te halen. Daardoor haal je je dagelijkse vitaminebehoefte niet en heb je kans op een vitaminetekort. Hoewel echte vitaminetekorten in Nederland niet voorkomen, kunnen extra vitamines absoluut een toegevoegde waarde hebben. Wanneer je vaak vermoeid bent, bijvoorbeeld. Of als je last hebt van een chronisch slaaptekort. Met Viteezy vitamines kun je voorkomen dat je tekorten oploopt.

De Viteezy ervaring is heel erg goed. Mensen met een Viteezy abonnement zijn erg tevreden over de persoonlijke service, de bezorging en de lage prijs. Dat lees je namelijk vaak terug op de website van Viteezy en in verschillende Google reviews. Ook de persoonlijke Viteezy quiz wordt goed beoordeeld. Ene Bas uit Amstelveen schrijft: “de persoonlijke quiz is leuk om te doen en makkelijk.”

Viteezy Detox is een nauwkeurig samengestelde formule op basis van krachtige kruiden uit de natuur. Het bestaat onder andere uit chlorella, mariadistel, spirulina en kurkuma. De chlorella en mariadistel in de Viteezy detox formule ondersteunen de reinigende werking van je lever. Je hoeft er slecht 1 capsule per dag van in te nemen.

Alles rondom je Viteezy abonnement kun je zelf beheren binnen jouw eigen account. Bij Viteezy inloggen gaat heel simpel en veilig via de website. Je hebt namelijk in 5 stappen een Viteezy account aangemaakt.

Stap 1: Ga naar de website

Stap 2: Klik op het icoon van het poppetje

Stap 3: Vul hier jouw email adres in

Stap 4: Open je mail en klik op de link

Stap 5: Je bent in je eigen Viteezy account

De Viteezy prijs is ongeveer 1 euro per dag. Maar uiteraard geldt: hoe meer je bestelt, des te hoger de Viteezy prijs. Vraag jezelf eens af wat jouw gezondheid je waard is. Eén euro is slechts een minimale investering voor maximaal gezond leven. Voor die prijs kan bijna iedereen zijn of haar gezondheid een extra boost geven. De Viteezy kosten liggen lager dan bij de meeste andere merken die vitamines per post verkopen.

Wil je je Viteezy abonnement opzeggen of even pauzeren? Dat gaat heel makkelijk. Log eerst in bij je account en ga daarna naar de knop ‘stoppen’ of ‘pauzeren’. Weet je 100% zeker dat je je Viteezy abonnement wilt opzeggen? Klik dan op de knop en je ontvangt geen vitamines meer. Geef ook een reden op waarom je wilt stoppen of pauzeren, zodat ze jou of toekomstige gebruikers nog beter van dienst kunnen zijn. Wanneer je na een tijdje toch weer wilt beginnen, kun je je account gewoon weer heractiveren.


Team Fitteronline
In onze blogs maak je kennis met de allernieuwste inzichten in gezondheidsland. Wij helpen je in de wirwar aan (online) informatie en mogelijkheden, zodat jij betere keuzes maakt. Of je nou wil werken aan een gezond gewicht, meer energie wil krijgen of gewoon lekkerder in je vel wil zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *